Philadelphia Flyers 2012-2013

  • 329 389
  • 926

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Kuulemma itse Snider matkannut Torontoon DeKeyseriä kosiskelemaan. Sikariporraskin on perillä Phillyn ongelmien syistä.

Suck for Seth!
 

HokejGirl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Metallurg Magnitogorsk
Kuulemma itse Snider matkannut Torontoon DeKeyseriä kosiskelemaan. Sikariporraskin on perillä Phillyn ongelmien syistä.

Osaisiko joku kertoa tästä DeKeyseritä vähän enemmän? Vahvuudet? Onko kiekollisena millainen? etc. Ja onko ihan oikeasti mahiksia saada sitä Phillyyn?
Oliver Lauridsen muuten nostettu AHL:stä. Tekeeköhän NHL-debyytin huomenna Boston-matsissa? Pelistä turha pisteitä odottaa, mutta nuoria lupaavia kavereita on kiva katella.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Osaisiko joku kertoa tästä DeKeyseritä vähän enemmän? Vahvuudet? Onko kiekollisena millainen? etc. Ja onko ihan oikeasti mahiksia saada sitä Phillyyn?
Oliver Lauridsen muuten nostettu AHL:stä. Tekeeköhän NHL-debyytin huomenna Boston-matsissa? Pelistä turha pisteitä odottaa, mutta nuoria lupaavia kavereita on kiva katella.

DeKeyser on todennäköisimmin Red Wingsin mies. Tosin jos Snider itse on reissussa ollut, niin kyllähän se osoittaa, että tosissaan on miehen suhteen myös Flyers. Silti, mahdollisuudet taitaa olla pienet. Ja kisassa on tietysti monta muutakin seuraa.
Pelaajana D on "complete package", mitä sitten tarkoittaakaan hänen tapauksessaan :) En tiedä sen tarkemmin mitään.

Lauridsen on stay-at-home -kolossi. Blokkailee ja pelaa muutenkin kai hieman Grossmannin tyyliin. Toisen käden tietoa tämäkin, joku osannee kertoa tarkemmin.
 
Frank Seravalli ‏@DNFlyers 1 min
Andrej Meszaros will undergo surgery on April 2 to repair a torn left rotator cuff. His season is over, most likely.

Frank Seravalli ‏@DNFlyers 31 s
Braydon Coburn has a left shoulder separation and he's out indefinitely. He's only missed 8 games since 2007.

Eli se siitä. Ainakaan Mezzya ei kaupata takarajalla.Eikä näköjään Coburnia.

Aika jännä miten nämä huhutut kauppatavarat sattuvatkin loukkaantumaan kun heistä olisi tarkoitus päästä eroon.

Mielestäni nyt olisi aivan oikea hetki nostaa juuri näitä Manningia ja Lauridsenia kokoonpanoon näyttämään vaikka 10 otteluksi taitojaa. Hirveästi ei voida huonommin pelata.
Samoin hyökkäyksestä Knublet ja muut vara äijät pois, McGinniä,Zolnierczykkiä ja muita nuoria pelaamaan.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Knuble oli sitten laitettu deadlinea ajatellen kehiin ja teki kuin tilauksesta ihan nätin maalinkin. Toivottavasti väläyttelee vielä pääsiäisen kunniaksi Bruinsia ja Capitalsia vastaan, niin tästä voisi jotain saadakin vaihdossa. Muutenhan tuosta Isles-pelistä ei kummia käteen jäänyt. Samaa vanhaa shittiä...

Lauridsen on ollut ehdottomasti Phantomsien paras puolustaja kuluneella kaudella, ottanut jälleen niitä harppauksia eteenpäin ja pelannut vieläpä mukavan nousujohteisesti. Hienoa, että kova ja pitkäjänteinen työ palkitaan. Kiekon kanssa tältä ei kannata mahdottomia odottaa, mutta jos nyt pelaisi sellaisen perusvarman matsin fyysisellä preesensillä, niin olisihan se jo paljon enemmän, mitä joku Foster kykenee tuonne antamaan. Way to go Ollie! Tosin eipä tuo tämän hetkinen sekamelska ole nuorelle rookie-pakille mitenkään helppo tilanne tulla pelaamaan ensimmäistä NHL-otteluaan.

Kokonaisuudessaanhan tuo puolustus näyttää viimeisimpien loukkaantumisten myötä suoraan sanoen kamalalta. Tähän kun lisää valmennuksen kyvyttömyyden taktisella puolella toimivan puolustuspelaamisen rakentamiseen, niin saapa nähdä mitä illalla tapahtuu.

Kysymys näille jotka ovat Couturierin kauppaamista vastaan, mihin sijoitatte Laughtonin ensikaudella? Kumpi olisi järkevämpi kaupata eteenpäin ja mihin, Couts vai Laughton? Miten näette tulevaisuuden vaikka 3v päässä jos meillä on toinen vaihtoehdoista sentteri kolmikkona G-Schenn-Couturier tai G-Schenn-Laughton?

Mielestäni jompi kumpi melkein täytyy kaupata ajan saatossa.

Tähän taisin jo ottaa kantaakin tuossa aiemmin. Mikäli Laughtonin ja Couturierin kehitykset etenevät, eikä Schenkään taannu, niin on selvää, etteivät kaikki kolme tule luomaan pitkää Flyers-uraa ellei sitten Laughtonilta satu onnistumaan sujuvasti laidassakin pelaaminen. Mutta ei kai tuota tarvitse vielä murehtia vaan vasta kun näin todellakin on. Täysin turhaa ratkaista ongelmaa jota ei vielä ole.

Toistaiseksi Laughton on vain ja ainoastaan NHL:n ulkopuolinen prospecti tasonsa jo todistaneen NHL-pelaajan sijaan. Ei näiden lupausten varaan voi menestystä hakevaa joukkuetta kasatessa liikoja suunnitella vaan kyllä taustalla pitää olla jotain konkreettisempaa. Uskon, että Laughton tulee pelaamaan tulevan kauden liigassa. On se rooli sitten nelosen keskellä tai jossain muualla, aika näyttää. Mikäli taso ja valmius riittävät, niin rooli löytyy aivan varmasti. Mutta yhtälailla kaveri voidaan nähdä vielä turhan raa'aksi ja lähettää sen 9 ottelun jälkeen takaisin OHL:ään. Mitä sitten tehdään kun Couturier on kaupattuna ja tämän paikkaamisessa on laskettu paljon Laughtonin varaan, mikä sekin on jo aika ylioptimistinen lähtökohta. Kummasti sitä sentterisyvyyttä olisi karsittu. Sitten kun vaikkapa Schenn vielä loukkaantuu muutamaksi kuukaudeksi, niin Ave Mariat vaan.

Couturier voidaan toki kaupata tulevana kesänä, puolustuksen vahvistamiseksi tai Ryanin hankkimiseksi, mutta kyllähän tällöin Homerin tulee myös hankkia UFA-markkinoilta joku veteraanisentteri vuoden tai parin sopimuksella tuomaan leveyttä ja tasoa nippuun, sikäli mikäli aikeissa on menestyksen jahtaaminen. Laughtonin nousu on sitten vain plussa tähän, kuten oli toissa syksynä Couturierin kohdalla. Ei näiden epävarmojen nuorten varaan vain voi rakentaa mahdottomia tai sitten lähtökohdan tulee olla, että tuleva kausi on sisäänajon ja kasvun kausi uuden valmennuksen alaisuudessa menestykseen tähtäämisen sijaan.

Ja tämä ei ollut mikään läppä.

Katsellaan nyt nämä viikonlopun pari peliä alta pois. Näiden jälkeen seuraava matsi olisikin vasta trade deadlinen sulkeuduttua Montrealia vastaan. Toinen juttu mihin kannattaa kiinnittää huomioita, ovat nämä yliopisto-UFAt. Eilen tipahti taas pari joukkuetta NCAA turneelta pois, myöhemmin tänään muutama lisää ja huomisen jälkeen ei olekaan enää kuin Frozen Four tiimit jäljellä.

Jos vielä näitä muita mahdollisia Phantoms-nostoja miettii lähinnä trade deadline liikkeiden seurauksena, niin Marcel Noebels olisi mukava nähdä myös Flyers-nutussa. Ollut ehdottomasti positiivinen ilmestys ja tässä voisi olla sitä potentiaalia pidemmän uran tekeväksi NHL-peluriksi. Muutama NHL-peli nyt alle ja siten intoa kesäharjoitteluun, olisi ihan mukava skenaario. Todennäköisimmin sieltä varmaan joku Wellwood nostetaan, mutta saahan sitä toivoa.

Puolustuksen osalta en toivo Manningin nostamista, sillä ei ole tätä otteillaan todellakaan ansainnut, mutta eiköhän ole kuitenkin seuraavaksi tuolta tyrkyllä. Enemmin toivoisin Matt Konanille vähän Noebelsin kaltaista tunnelmanhaistelustinttiä, mutta voipi jäädä näkemättä. Konan ei nyt pomppaa tilastoillaan esiin, mutta on pelaamassa hyvää tulokaskautta ja nostanut selvästi niitä osakkeitaan niin omissa kuin varmasti organisaationkin silmissä. En pidä tämän NHL-uraakaan mitenkään mahdottomuutena, joskin paljon työtähän tuo vielä vaatii. Se ns. aihio olisi olemassa, jota pitää vain työstää Lauridsenin tavoin kausi kaudelta eteenpäin.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyers sitten otti ja voitti yllättäen Bostonin. Mielestäni tämä vaan kertoo siitä, että kyllä tämä Flyers-joukkue pystyisi voittamaan käytännössä kenet tahansa, jos pelissä vaan olisi ajatusta, kuten tässä pelissä sattui olemaan. Flyers pelasi hyvää puolustusta ja onnistui välttämään pahimpia virheitä. Bryz oli maalissa lopullisena lukkona hyvässä vedossa. Jos tämä suoritustaso jatkuisi, niin tästä kaudesta voisi vielä tullakin jotain.

Mutta uskooko joku, että näin kävisi? Otteiden jatkuva tempoileminen hyvästä huonoon on ollut ongelmana jo vuosikausien ajan. Tasaista suorittamista ei tähän joukkueesseen saada iskostettua millään. Ainakaan nykyinen valmennus ei siinä onnistu. Laville kenkää (kesällä)!

Asiasta toiseen, Homer hankki "vahvistuksen" Detroitista eli Kent Huskins saapuu tuomaan lisää 7. puolustajan osaamista kokoonpanoon. Joo, Homerillekin kenkää vaikkapa.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
... Sentteripohdintaa...

Kun te tulette todennäköisesti varaamaan top vitosen tuntumassa ja tämän kesän draftissa on tarjolla lupaavia senttereitä, niin eikö tämä pitäisi ottaa tulevaisuuden laskelmissa huomioon? Barkov, Monahan voivat hyvinkin olla tarjolla ja jos huonommin menee - tai arvonta suosii - niin jopa MacKinnon tai Drouin.

Giroux - Schenn- Coutirier - Laughton - Monahan/Barkov. Kyllä tuosta on varaa laittaa yksi lihoiksi, jos tavoitteena on puolustus- tai laituriosaston parantaminen. Tosin jonkun Bobby Ryan saamiseksi pitää kyllä antaa enemmän kuin Coutirier, sillä eihän Anaheimissa ihan höplästä vedettäviä olla.

Draftin puolustustarjonta ei taida olla niin houkutteleva, että Flyers siihen täkyyn tarttuisi? Jonesin saamiseen vaaditaan arvonnan voittaminen ja Nurse, Zadorov, Ristolainen eivät taida vastata Flyersien toiveita tulevaisuuden johtavasta pakista?
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
No voittohan sieltä napsahti, välillä hyvä näinkin. Pelkäsin kyllä paljon pahempaa tuolla varamiehisellä puolustuksella, mutta liekö sitten ollut Bruins-pelaajilla vähän samanlaiset ajatukset, ettei tarvitse suuria voiton eteen uhrata? Niin tai näin, kaksi ensimmäistä meni Flyersin yrittäessä ja Bruinsin katsellessa. Kolmanteen sitten hieman heräsivät ja se oli aika viivytystaistelua Flyersilta, mutta tällä kertaa johto kesti. Ei tällainen yksittäinen voitto siinä suuressa kuvassa mitään muuta, mutta onhan se välillä mukava katsella näitäkin. Tasoltaan ei mikään ihmeellinen ottelu vaan aika perus päiväpeli.

Sopivaa oli sekin, että maalit merkattiin näille kaupan oleville veteraaneille Knublen ja Fedotenkon voimin (+ hyvän matsin pelannut Read). Etenkin nämä Knublen yllättävät tehot ovat tervetulleita. Ostakaa, ostakaa!

Lauridsenilla oli uutena miehenä välillä vähän kommunikointi ym. vaikeuksia, mutta kokonaisuudessaan ihan ok pelaamista. Ei tarvitse kehua sen enempää, muttei arvostellakaan. Noin muuten Rinaldo oli tuttu energinen itsensä, kuten nuorempi Schennkin, Readillä oli lentokeli, Couturier on nyt pelannut pari hyvää matsia putkeen ja tuo Isles peliin koottu pappaketjukin on ollut ihan jees jne.

Eroa kahdeksantena olevaan Rangersiin on toki "vain" se 4 pistettä, mutta vaatisihan tuo hurjaa loppukautta. Yhä edelleen näyttää siltä, että 8. sijaan vaadittaisiin se reilut 50 pojoa. Uskon, että 55:llä ollaan jo pudotuspeleissä, pinna tai pari vähemmänkin voi vielä riittää tai sitten ei. Näin ollen Flyers ei saisi hävitä lopuista 14 ottelustaan kuin pari, maksimissaan kolme. Toki 10 voittoa ja 2-3 OT/rankkari –tappiota voisi nippa nappaa riittää, mikäli hyvin käy. Kotiyleisön edessä Flyers on pelannut läpi kauden hyvällä saldolla, mutta vieraissa onkin sujunut vähän eri tahtiin. Nyt kun lisää nuo puolustuksen loukkaantumiset, niin melkoinen optimisti saa olla, mikäli tuohon nousuun ja hurjasti petraantuvaan vierassaldoon uskoo.

Pahoin pelkään, että tässä käy nyt niin, että voittavat ensi yönä Capitalsinkin, jolloin Homer ei rohkenekaan laittaa myyntiä käyntiin, vaan tämä katselu ja toiveiden elättely jatkuu, kunnes sitten seuraavan vierasrupeaman aikana tulee kylmää vettä niskaan. Loppu tulemana on sitten se idän 10-11 sija eli ei pudotuspelejä, ei lisää varausvuoroja tulevaan draftiin, oma first siellä kymmenen hujakoilla jne. eli se kaikista paskin skenaario. No kassellaan…

Huskins treidi tuli vähän puskista, mutta toisaalta eipä tuossa mitään mennytkään:

Kent Huskins (DET) <-> Conditional pick (7th round 2014, mikäli Huskins tekee Flyersin kanssa jatkon ennen ensi kautta)

Käytännössä siis Homer teki palveluksen Ken Hollandille ottamalla tältä turhan sopimuksen kontolleen. Näin Detroit sai yhden sopimuspaikan verran lisää pelivaraa trade deadlinelle ja tuskinpa Huskinsista on Flyersille haittaakaan tässä puolustuksen loukkaantumissumassa. Tätä nyt tuskin tullaan enää ensi kaudella Philadelphiassa näkemään, ja mikäli nähdään, on miehen täytynyt pelata jo aika hyvin, jolloin tuo 7th round nyt on ihan olematon juttu.

Kun te tulette todennäköisesti varaamaan top vitosen tuntumassa ja tämän kesän draftissa on tarjolla lupaavia senttereitä, niin eikö tämä pitäisi ottaa tulevaisuuden laskelmissa huomioon? Barkov, Monahan voivat hyvinkin olla tarjolla ja jos huonommin menee - tai arvonta suosii - niin jopa MacKinnon tai Drouin.

Giroux - Schenn- Coutirier - Laughton - Monahan/Barkov. Kyllä tuosta on varaa laittaa yksi lihoiksi, jos tavoitteena on puolustus- tai laituriosaston parantaminen. Tosin jonkun Bobby Ryan saamiseksi pitää kyllä antaa enemmän kuin Coutirier, sillä eihän Anaheimissa ihan höplästä vedettäviä olla.

Draftin puolustustarjonta ei taida olla niin houkutteleva, että Flyers siihen täkyyn tarttuisi? Jonesin saamiseen vaaditaan arvonnan voittaminen ja Nurse, Zadorov, Ristolainen eivät taida vastata Flyersien toiveita tulevaisuuden johtavasta pakista?

Niin no katsellaan nyt ensiksi miltä sijalta lopulta varailevat ja ketä. Luonnollisesti tuokin tulee vaikuttamaan, mikäli se BAP on sentteri ja näin ollen tähän päätyvät. Tosin ei tämäkään muuta ensi kautta ajatellen vielä mitään vaan on vasta tulevaisuuden "ongelmia" ja Ryanista pitää antaa aivan varmasti enemmän kuin Couturier.

Darnell Nurselta olen nähnyt tällä kaudella varmaan sellaiset reilut 15 ottelua (Nick Cousinsin seurakaveri) ja täytyy kyllä sanoa, että olen pitänyt näkemästäni vain todella paljon. En pitäisi lainkaan mahdottomana, että tämä olisi tulevan draftin paras puolustaja sitten aikanaan. Monipuolinen huipputalentti, jolle voi povata kirkasta tulevaisuutta. Seth Jones on suurempi lahjakkuus hyökkäyssuuntaan, mutta puolustuspelaaminen ei ole mielestäni Nursen tasoa ja lisäksi Portland on sen verta dominoiva nippu WHL:ssä, ettei tältä oikein tätä vaaditakaan. Enempi sitä aktiivista hyökkäyksin tukemista jne. En nyt halua mustamaalata, mutta edellinen Portlandin tähtipakki Joe Morrow'han on ollut nyt ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan ihmeissään kun on pitänyt välillä puolustaakin. Jonesilla en näe ihan moisia ongelmia, mutta kyllähän tuo Portland on vain ihan omanlaisensa joukkue hyvin offensiivisella tyylillään, mikä vaikuttaa etenkin pakkien pelaamiseen.

Zadorovia on tullut nähtyä myös paljon, mutta tästä en ole ihan yhtä innoissani. Kaverista tulee jotenkin aina uudestaan mielleyhtymät fyysisemmästä ja hieman fiksummasta Coburnista. On järkyttävän kokoinen tiiliseinä, joka tulee aikanaan jyräämään fyysisyydellään myös NHL:ssä. Liike on isoksi mieheksi kepeää (kuten Nursella ja Jonesillakin), jonka johdosta pystyy nostamaan ja tukemaan hyökkäyksiä jalalla ongelmitta. Uskaltaa tätä myös tehdä. Sen sijaan avaaminen ei ole ihan näiden kahden tasolla kuin muutenkaan hyökkäyssuunnan pelikäsitys jolloin NHL-rooli tullee olemaan enemmän fyysinen stay-at-home -pakki kuin sellainen all-around jyrä. Varmasti hyödyllinen palanen yhdelle sun toiselle NHL-organisaatiolle, mutta tuskinpa sellainen tulevaisuuden johtava tähtipuolustaja, jollaiseksi näen Jonesilla ja Nursella molemmilla mahdollisuudet.

Ristolaiselta taidan olla nähnyt itse asiassa näistä kolmesta kaikista vähiten otteluita vaikka pelaakin maantieteellisesti selvästi lähimpänä, jännää sinänsä, toki ainoana näistä livenä. Ihan mukavaltahan lahjakkuudelta tuo on näyttänyt ja hienoa että näitä pakkitalentteja tulee myös Suomesta. Tältä palstalta löytyy kuitenkin niin paljon parempaakin tietämystä kaverista, joten ei tästä sen enempää.
 
Viimeksi muokattu:

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Darnell Nurselta olen nähnyt tällä kaudella varmaan sellaiset reilut 15 ottelua (Nick Cousinsin seurakaveri) ja täytyy kyllä sanoa, että olen pitänyt näkemästäni vain todella paljon.

Onko jäänyt minkäänlaista mielikuvaa SSMG:n Kings-varauksista eli Michael Schumacherista #26 ja Colin Milleristä #6?

LW Schumacher on pelannut välillä Cousinsin laidalla ja samassa yv:ssä. Pudotuspeleissä ketjuna on tainnut olla Schumacher - Cousins - Alderson. Pakki Miller on joukkueen kapteeni.

Sen mitä lock outin aikaan Greyhoundsin pelejä katsoin, niin Nurse veteli välillä kentällä miten sattui, mutta se tuntuu olevan CHL:ssä johtavien pakkien tyylinä (Sproulin ja Millerin poissaollessa Nurse sai paljon jääaikaa). Ja tuntuu olevan luonnostaan aggressivinen kaveri, mikä on isolle pakille aina iso plussa.

Seth Jones on USNTDP:n kasvatti ja USA:n junnumaajoukkueissa pelataan varsin kurinlaista kiekkoa. Hänen pitäisi olla taktisesti valmiimpi sopeutumaan ammattilaiskiekkoon kuin CHL-kasvatti Joe Morrown.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Hieno voitto jatkoajalla Capsista ja pudotuspeliviiva onkin yllättävän lähellä.
Caps aloitti hyvin kunnes Read pääsi hieman varkain kaventamaan Cirouxin hienosta passista ja myöhemmin pahasti loukannut Talbot niittasi johtomaalin.

Flyersin alivoima toimi hienosti- aina siihen Voracekin todella typerään tappeluun. Kapteenia saa toki puolustaa mutta puhtaasta taklauksesta ei kannata käynnistää tuommoista mekkalaa. No, se oli miehen eka tappelu ja toivottavasti mies tajuaa jatkossa milloin kannattaa tapella.

Cirouxin huono purku maksoi maalin mutta näitä sattuu. Kokonaisuudessa miehen saldo oli kuitenkin positiivinen.
Timonen pelasi huippupelin tekemättä juuri lainkaan virheitä. Huikea pelaaja!
Rinaldolta kans hyvä peli.
 

Setämies

Jäsen
Huskins voi pakata kimpsut ja kampsut samantien kasaan ja painua Phantomsiin. Ihan surkeaa suorittamista läpi ottelun. Joojoo oli eka peli jne., mutta Lauridsenkin pärjäsi ekassa matsissaan todella paljon paremmin. Uutta ukkoa ylös ja Lauridsenille näillä näytöillä vaki-paikka rosterista.
 
On se vaan pakko rakastaa tätä jengiä. Hyvä peli missä käytiin oikeastaan kaikki tunteet epäonnistumisista ja matalalennosta aina hienoon tasoitukseen ja jatkoaikamaaliin. Oltiin karussa ja takana mutta sieltä noustiin.

Erittäin isot propsit Voracekille. 1st career fight ja vaikka ajankohta oli ehkä hieman huono niin ei tuossa mitään ehdi ajattelemaan kun kiehahtaa. Ja noin sen minusta pitääkin olla. Vaikka pari maalia omiin otettiinkin noiden jäähyjen aikana niin uskon että myös tuo mylly antoi jengille esimerkkiä taistelusta josta ammennettiin voimaa voittaa ottelu.

Noista jäähyistä sen verran että jos liiga yrittää ajaa visiiripakkoa ja nyt Voracek sai jäähyn visiirin kanssa tappelusta niin mahtaako tuo sääntö poistua? Varsinkin näissä spontaaneissa myllyissä, kunnon square offeissa tietty eri kun sen kypärän ehtii ottamaan myös pois.



Huskins voi pakata kimpsut ja kampsut samantien kasaan ja painua Phantomsiin. Ihan surkeaa suorittamista läpi ottelun. Joojoo oli eka peli jne., mutta Lauridsenkin pärjäsi ekassa matsissaan todella paljon paremmin. Uutta ukkoa ylös ja Lauridsenille näillä näytöillä vaki-paikka rosterista.

Vähän kaksijakoiset fiilikset Huskinssista. Eka 10min todella hyvää peliä sen jälkeen vajosi varmaan omalle tasolleen. Ei oikeestaa käyttöä muutakuin nyt kun on loukkeja.
Lauridsenilta vähän heikompi peli. Oli minusta huomattavasti parempi ekassa pelissään.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Katsoin vasta aamulla uusintana tuon pelin Capitalsia vastaan ja kylläpä vain meni jännäksi. Vahingossa menin ennen uusinnan alkua avaamaan teksti-tv:n, mutta en onneksi nähnyt kun aloitussivun, jossa seisoi tyyliin "Timonen saalisti mahtitehot". Sitten vain pelin pariin ja miettimään, minkälaiset tehot ovat YLE teksti-tv:n mielestä "mahtitehot".

Kirosin jo minuutti ennen loppua, että räkäiset 0+2 ilmeisesti oikeutti määritelmään "mahtitehot" tällä kertaa. Vaan ei, Timonen pisti 9,5 sekuntia ennen loppua 4-4 tasoituksen ja kruunasi iltansa Fedotenkon kanssa, kun he sahasivat Caps-puolustuksen jatkoajalla kahdella hienolla poikittaissyötöllä ja Fedotenko viimeisteli 5-4. Timonen jatkoi näin nousuaan pakkipörssissä 1+3 tehoin.

Pelissä nähtiin ainakin kaksi melko kyseenalaista tuomarityöskentelyä. Toisessa Flyersiltä vietiin maali ja tuomittiin vastavuoroisesti maalinhylkäyksen lisäksi jäähy maalivahdin estämisestä, vaikka Simmonds työnnettiin aivan selkeästi Holtbyn päälle. Toisessa taas Voracek sai kaikki mahdolliset lisärangaistukset, kun pisti Oleksya turpaan. Miten tuo visiiritouhu menee, kun mielestäni Oleksylla jäi myös kypärä päähän(eikö sillä sitten ollut visiiriä kypärässä?), mutta Jake the Snake piilotti sen ovelasti tämän paidan alle? Mielestäni ihan hyvä paikka hakea uran ensimmäinen NHL-tappelu, puolustamalla joukkueen ykkösnimeä. Sai pelin ykköstähti Timoseltakin kehut. Tuomareiden illan kruunasi se, kun luulivat saaneensa Voracekin jo ulos pelistä, mutta tulikin jatkoaika ja piti arpoa paljonko sillä nyt sitä jäähyä(10min) olikaan jäljellä.

Joka tapauksessa tärkeät pisteet jäivät Fells Fargolle ja ei se pudotuspeliviiva nyt niin kaukana enää olekaan. Seuraavaksi kuitenkin vastassa Canadiens ja vaikea peli siitä on kyllä odotettavissa. Voitettiin kuitenkin Bruins lauantaina, että ei kai se Montrealkaan mikään mahdoton pala ole?
 
Viimeksi muokattu:

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Erittäin isot propsit Voracekille. 1st career fight ja vaikka ajankohta oli ehkä hieman huono niin ei tuossa mitään ehdi ajattelemaan kun kiehahtaa. Ja noin sen minusta pitääkin olla. Vaikka pari maalia omiin otettiinkin noiden jäähyjen aikana niin uskon että myös tuo mylly antoi jengille esimerkkiä taistelusta josta ammennettiin voimaa voittaa ottelu.

Eipä siinä Voracek tosiaan mitään ajatellut, myllykin itsessään oli vähän epäreilu, kun Oleksylla oli paita naamalla. Toivottavasti ei nähdä jatkossa ottelun ratkaisuhetkillä tuollaisia aivopieruja, etenkään joukkueen ratkaisupelaajilta..

Joka tapauksessa nousu oli hieno ja Kime kentän kingi. Huskins oli tosiaan alussa ihan pätevän oloinen vahvistus, mutta pelin loppua kohden taso putosi melko paljon. Oliko se 5 peliä, mitä tämän täytyi pelata, jotta Flyers menettää 7. kierroksen varauksen Detroitille? Toivottavasti joku sieltä nyt tervehtyy, niin ei tarvitsisi ilmaiseksi luovuttaa Detroitille jotain uutta franchise-pelaajaa :)
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Eipä siinä Voracek tosiaan mitään ajatellut, myllykin itsessään oli vähän epäreilu, kun Oleksylla oli paita naamalla. Toivottavasti ei nähdä jatkossa ottelun ratkaisuhetkillä tuollaisia aivopieruja, etenkään joukkueen ratkaisupelaajilta..

Vähän tulkinnanvarainen tilanne tuo tappelun aloitus. Oleksy heittää ensimmäisen iskun nyrkillä hanska kädessä kun V on tulossa antamaan poikkaria. Oleksyltä taitaa lähteä myös ensimmäisenä hanskat kädestä. Jos aloittajaksi olisi tuomittu Oleksy, olisi siitä seurannut Flyersille 4 minuuttia ylivoimaa :)

Silti, malttia toivoisi Voracekilta tuollaiseen tilanteeseen.

Couturier pelasi taas todella hyvän pelin, samoin Rinaldo.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Vaikeiden aikojen keskellä ripaus valoa? Mitäs tämä nyt on? Mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat täysin realistiset edelleen, mutta se vaatii jokaisesta pelistä pisteitä ja kovaa duunia. Se mikä on pistänyt silmään näissä muutamassa voitossa, niin Flyers on ollut että tilastoissa sekä jäällä vastustajaansa parempi joukkue.

Pakkohan tätä joukkuetta on rakastaa, huh! Lord Nikonin sanoin, matsissa oli kaikkea, mitä ollaan tällä kaudella Phillyn peleissä nähty. Pelistä vielä, että Huskins oli tosiaan alussa ihan ok, ja vaikutti ihan kelpo-hankinnalta, mutta loppua kohden alkoi vaikuttamaan ensimmäisiä pelejään pelaavalta junnulta. Tähän liittyen, Lauridsen on aloittanut joukkueessa hyvin, vaikka niitä virheitä on tullut sinne tänne, mutta ne kuuluvat ensimmäisiin NHL-otteluihin, varsinkin, kun tulet korvaamaan Grossmannia/Coburnia, niin kyllähän siinä pieni tasoero saattaa näkyä. Lauridsenille kuitenkin peukkua ylöspäin NHL-uran ensimmäisistä peleistä. Gustafsson on ollut varma Gus, ja on hoitanut oman roolinsa hyvin. Kuten aiemminkin on tullut kirjoitettua, niin mielummin näitä Guseja ja Lauridsenejä katselee, kun isopienimies-Fosteria. Giroux'n iltaan mahtui muutama epäonnistuminen kiekon kanssa, mutta toisaalta taas oli joukkueen paras jälleen kerran ja korvasi virheensä tekemällä vielä 1+1 tuon Johanssonin maalin jälkeen. Miinuspuolelle tai hmv-kirjoihin jäi lähinnä vaan Gagne, vaikka ei mitään isompia kämmejä tehnytkään, parempaan vaan pitää pystyä. Kylkeen vielä plussia Gervaisille, Timmolle, Fedsille sekä Schenneille.

Brieren, Coburnin, Grossmannin ja Meszaroksen poissaollessa Phillyllä on kolmen ottelun pisteputki päällänsä, hmm... Positiivinen ongelma(kö)?

Nyt toivotaan Pensille kahta voittoa Ragsista, jotta Rags jäisi tuohon 35 pisteeseen hetkeksi ja Phillyn voittaessa Montrealin, Toronton ja Jetsin, kas kas, ollaankin taas pudotuspeliviivan toisella puolen, mikäli hyvä munkki käy. Mahdollisuudet ovat siis omissa käsissä edelleen, ja ylimääräinen apu (vaikka se tulisikin Pensiltä) ei olisi ollenkaan pahaksi. Nyt vaan ei saa antaa hyvän mielen valloittaa ja kohta taas petytään, vaan kuten edellä mainitsinkin, niin vastassa olisi sitten lähiaikoina pelkästään pudotuspeliviivan yläpuolella olevia jengejä.

"Unelmana Playoffs!"
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Täytyy kyllä sanoa, että olin sen Ovien YV-osuman jälkeen jo aivan varma tappiosta, mutta väärässäpä olin. Hienosti mylläköivät vielä peliin mukaan ihan viimeisellä mahdollisella hetkellä. Hyvä ettei se Voracekin ajattelematon 2+2 tuhonnut ihan kaikkea. Jatkoajalla ei Capsille enää suuremmin saumoja jäänyt.

Puolustus on juuri nyt melkoinen murheenkryyni. Mikäli tulee vähänkään painetta, niin avaaminen on täyttä kuraa. Kotiyleisön edessä tuo ei ole vielä samalla tavalla kostautunut kun Flyers on näissä peleissä ihan hengessä mukana, ja tietyt yksilöt pystyvät yleisön tuella ylisuorittamaan, mutta saapa nähdä mitä tapahtuu vieraissa? Timosen ja Schennin merkitykset korostuvat juuri nyt, ettei mitään rajaa.

Huskinsista ei jäänyt oikein minkäänlaista makua, vaan aika HMV:hän tuo oli. Iso ja kohtuullinen liike ovat niitä plussia, mutta kiekon kanssa ei ihmeitä tapahdu ja fyysisyyttäkään ei suuremmin ole, joten eipä tuo nyt ihmeitä anna. Mennee kuitenkin täytteenä.

Lauridsenille tuli muutamia turhia höntyilyjä ja sellaisia rookiemokia, mutta katsellaan nyt. Tämän peluuttamisessa on kuitenkin taustalla toivo kehityksestä siinä missä Huskinsin ja Fosterin kaltaiset keskinkertaiset laskevan auringon miehet ovat yhtä tyhjän kanssa, mikäli eivät sen paremmin pelaa.

Talbotin menetys oli etenkin ottelun lopputulos huomioiden paha juttu. Tätä jos jotain kaivattaisiin taistelemaan niitä voittoja vieraista. Vaikutti sen verta pahalta kun ei pystynyt laittamaan lainkaan painoa jalalle, ettei varmaan ihan heti ole palaamassa.

Toivo siis jatkaa elämistään, mutta harmi kun eivät voi pelata kautta loppuun Wells Fargo Centerissä. Lisäksi näissä viime matseissa ovat voineet vetää tällä "ei enää mitään hävittävää" mentaliteetilla aika vapautunutta kiekkoa, mutta jahka nyt voittojen myötä ruvetaan taas puhumaan playoffssaumoista vähän suuremmin, niin katsellaan tuleeko se puristus sieltä takaisin?

Tuollaisen upean taisteluvoiton jälkeen Homer ei voi luonnollisestikaan myydä ketään yhtään minnekään, sillä olisihan se melkoinen "haistakaa paska" -liike ja joukkueen sekä fanien muroihin kusemista. "Kiitti jätkät yrityksestä, mutta otetaan ens vuonna uudestaan…" Toivotaan nyt ettei nähdä mitään epätoivoisia rental-hakujakaan, sillä ovathan ne mahdollisuudet yhä edelleen joukkueen tilanne huomioiden varsin heikot. Mikäli joku vahvistus nyt tulee, niin tämän tulisi olla sellainen joka auttaa ja vahvistaa myös pidemmällä tähtäimellä tyyliin Bouwmeester. Toivottavasti olen pessimistinen kusipää, mutta kyllähän tuo maalaamani worst case skenaario olisi hyvää vauhtia toteutumassa ja sekös tässä vetää mieltä matalaksi muuten mainion nousun jälkeen. On se helvetti kun eivät voi edes pupeltaa kunnolla vaan tuokin pitää sitten viime hetkellä ryssiä vain että pääsevät vielä kertaalleen ryssimään tämän ryssimisen. Huoh…

Sinänsähän se on nuorelle joukkueelle ihan hyvä, etteivät nyt vajoa miksikään pisteautomaatiksi. Tällöin nousu takaisin voittavaksi joukkueeksi olisi huomattavasti vaikeampaa, mutta en nyt tiedä lämmittääkö joku idän 10. sija sitten ketään? Ei ainakaan täällä. Onneksi tuolla ei nyt mitään mahdottoman hyvää myytävää jää myymättä, ettei tarvitse sen enempää hampaita kiristellä, mikäli vieraissa ei vieläkään kulje edes puoliksi siten kuin nyt pitäisi. Mahdollisesti saaduilla keskikierrosten pickeillä ei olisi tullut kuin määrää ja syvyyttä prospcet-pooliin ja näistä olisi aikaisintaan ollut hyötyä vasta vuosien kuluttua, jos silloinkaan. Enempi tässä nyt mietityttää tuo varausnumero, sillä mieluummin sitä näkisi Flyersin varaavan jossain viidentenä kuin jonain kahdentenatoista, mikäli ei pudotuspeleihin ole asiaa. Tuossa alkaa jo olemaankin hieman eroa.

On vain jännä fiilis. Tavallaan sitä on iloinen tuosta noususta ja voitosta, mutta toisaalta taas vituttaa tämä hyvin todennäköinen väliin putoaminen. No toivon mukaan nyt sitten vetävät sen "tätä ette uskoisi siellä kotona" rypistyksen ja menevät pieksemään Pensit ensimmäisellä kierroksella, niin voitte lähettää niitä tervaa ja höyheniä tännepäin.

Onko jäänyt minkäänlaista mielikuvaa SSMG:n Kings-varauksista eli Michael Schumacherista #26 ja Colin Milleristä #6?

LW Schumacher on pelannut välillä Cousinsin laidalla ja samassa yv:ssä. Pudotuspeleissä ketjuna on tainnut olla Schumacher - Cousins - Alderson. Pakki Miller on joukkueen kapteeni.

Schumacher on vähän näitä "ei se mitä on vaan mitä voisi olla" tapauksia. Iso jässikkä joka liikkuu kokoonsa nähden sulavasti ja kädetkin ovat mukavan pehmeät eikä pelikäsityksestäkään ole pistänyt silmiin erityisen heikkona. Ongelma on vain, että on julmetun pehmeä tuon kokoiseksi (jotain 195cm/100kg) kaapiksi. Häviää kaksinkamppailuita puolet pienemmilleen, taklauksista puuttuu voimaa ja aina edes taklaa vaikka olisi loistava paikka, ei aja maalille sellaisella pienemmät alta pois mentaliteetilla, välillä suorastaan välttelee kontakteja ja mustelmia, ei uhraudu vetojen tielle jne. Lisäksi tykkäisi lähes säännöllisesti mussuttaa tuomareille, kun eivät tämän jokaisesta kaatumisesta/kaatamisesta vihellä penaltteja vastustajalle, jonka jälkeen käykin tekemässä turhautuneena jonkin idioottimaisen rikkeen ja on lopulta se jota ohjataan kohti boksia. Aina silloin tällöin on tullut nähtyä tältä vaihtoja ja otteluitakin, joissa on käyttänyt raamejaan hyvin, ollut fyysinen ja ylipäätään pelannut siten kuin tuon kokoiselta odottaisi, jolloin on monesti syntynyt myös mukavaa jälkeä tilastoihin. Tätä on kuitenkin tapahtunut valitettavan harvoin. En usko, että tulee luomaan sen pidempää NHL-uraa, ellei sitten joku ruma ja v-mäinen kanukkivalmentaja saa taiottua tähän voimalaiturin mentaliteettia tuon taitopelaaja neppailun sijaan. Jonkun pitäisi kertoa kaverille, ettet ole mikään Jagr, joten älä edes yritä. Tällä hetkellä tässä vain hukkuu paljon sitä kliseistä potentiaalia. OHL:ssä on läjäpäin kavereita, jotka vetävät ihailtavalla asenteella, laittavat kroppaa likoon, ovat perustaitavia jne. mutta kun kokoa on se 178 cm, niin… Tämän vuoksi on välillä suorastaan ketuttanut katsella ruotsalaisen fleguiluja ja itkuja jään pinnassa.

Milleristä olen sen sijaan tykännyt. On toki jo parikymppinen OA-pakki, jollaisen nyt pitääkin nousta kunnolla massasta esiin, mikäli aikoo junnuja pidemmälle pelata. On sellainen ns. yleishyvä puolustaja. Kiekollisesti varma, avaa peliä hyvin, hyvä viivapelaaja, painava ja tarkka laukaus, osaa tukea hyökkäyksiä oikea-aikaisesti jne. Puolustussuuntaan on vuorostaan sellainen perusfiksu. Sijoittuu hyvin, lukee tilanteita mukavasti ja ei ylipäätään höntyile turhia vaan on usein siellä missä pitääkin, sellaista eleganttia ja rauhallista tekemistä mitä nyt parikymppiseltä junnusarjassa odottaakin. Ei ole mikään kookkain ja fyysisin voimanpesä, mutta pystyy myös antamaan tarpeen vaatiessa painavia pusuja, lisäksi suorittaa paljon sellaisia pikku koiruuksia mailalla ym. joiden myötä vastustajilla ei ole useinkaan turhan kivaa. Tuolla tyylillä on tullut myös säännöllisesti tanssikutsuja, mutta näistä on järjestäen kieltäytynyt. Se on vaikea sanoa mihin tästä on jatkossa miesten joukossa? Nyt on päässyt olemaan ns. mies poikien seassa, kun ensi kaudella AHL:ssä ne osat vaihtuvat aika täydellisesti. Se todennäköisin skenaario on varmaan sellainen long time AHLer, mutta mistä näistä koskaan tietää? En nyt sulkisi täysin pois kolmosparin NHL-rooliakaan.

Sen mitä lock outin aikaan Greyhoundsin pelejä katsoin, niin Nurse veteli välillä kentällä miten sattui, mutta se tuntuu olevan CHL:ssä johtavien pakkien tyylinä (Sproulin ja Millerin poissaollessa Nurse sai paljon jääaikaa). Ja tuntuu olevan luonnostaan aggressivinen kaveri, mikä on isolle pakille aina iso plussa.

Etenkin QMJHL:ssä ja OHL:ssä pelaaminen on monesti vauhdikasta coast-to-coast ryntäilyä, jossa on tällöin nuorten pelaajien ollessa kyseessä enemmän vauhtia kuin järkeä. Valmentajatkin haluavat näiden hyvin liikkuvien ja taitavien pakkiensa (mm. Nurse) hyppäävän aktiivisesti flow:n mukaan. Dougie Hamiltonkin oli alkukaudesta Niagaran riveissä loistava esimerkki tästä. Oli vain jatkuvasti tukemassa hyökkäyksiä, laiminlyömättä tietenkään sen suuremmin puolustamista, mutta se pelaamisen pääpaino oli ihan toisaalla. Nyt on käsittääkseni pelannut Bruinsissa ihan mallikkaasti huomattavasti passiivisemmassa ja puolustavammassa systeemissä. Mikäli vain pelaaja on riittävän fiksu, niin en näe tällaista muutosta suurena ongelmana. Nursella on mielestäni korkea "hockey-IQ", jonka varassa uskon tämän tekevän vielä komean uran. Lisäksi pidän tosiaan siitä, että muistuttaisi jatkuvasti vastustajiaan olemassa olostaan. Taklauksia, poikkareita, koputteluita pohkeille jne. sellaista jatkuvaa fyysistä haastamista. Lisäksi on vahva kaksinkamppailussa, joten tätä vastaan on vain kuvan perusteella todella ikävä pelata. Tarpeen vaatiessa ne hanskatkin putoavat ja on kunnioitettava tekijä ilman niitäkin. Vielä viime kaudellahan Nurse oli OHL-tulokkaana fyysinen stay-at-home –pakki, joka ei suuremmin tehoilla juhlinut. Täksi kaudeksihan se suurin kysymys kaverin kohdalla oli juurikin tuon kiekollisuuden kehittäminen ja hyvin olisi vastannut huutoon.

WHL on näistä kolmesta se kurinalaisin ja puolustusvoittoisin sarja mm. Devilsistä ja Flamesistä tuttu Brent Sutter peluuttaa jälleen Red Deerissä tuttua "räkäkiekkoaan". Systeemi toimii ja joukkue selvitti Prince Albertin ensimmäisellä kierroksella voitoin 4-0. Sarjassa on toki näitä Portlandin kaltaisia poikkeuksia, johon onkin vain kasattuna melkoisesti tulivoimaa puolustusta myöten.

Jatkuu...
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Seth Jones on USNTDP:n kasvatti ja USA:n junnumaajoukkueissa pelataan varsin kurinlaista kiekkoa. Hänen pitäisi olla taktisesti valmiimpi sopeutumaan ammattilaiskiekkoon kuin CHL-kasvatti Joe Morrown.

Itse en USA:n juniorimaajoukkuetoimintaa niin tunne, mutta olihan se Housleyn U20-kultajoukkueen ja siten pakkienkin pelaaminen hyvin aktiivista. Pyrkivät kontrolloimaan kiekkoa ja peliä sen vastaan ottamisen sijaan. Pakitkin saivat nousta rohkeasti, kun paikka aukeni. Luulisi, että samalla systeemillä oli vedetty systemaattisesti pidemmän aikaa ja joukkuetta kasvatettu siihen, kun kerta toimi niinkin saumattomasti mm. hyökkääjät osasivat hienosti lukea milloin tuli paikata pakin nousua jne. Kurinalaistahan se toki oli kun joukkue ei suuremmin hölmöillyt, vaan kaikki tiesivät mitä tehdä ja toimivat systeemin mukaisesti. Mutta jos haet kurinalaisuudella puolustajien rajoitetumpaa ja varmistelevampaa ns. perinteisempää pelaamista ja roolitusta, niin sitä en ainakaan itse nähnyt vaan varsin modernia ja aktiivista kiekkoa. USA teki mielestäni sen suurimman eron juurikin tällä pakkien kiekollisuuden ja liikkeen maksimaalisella hyödyntämisellä, mihin Housley entisenä kiekollisena tähtipakkina oli varmasti oiva visionääri.

En nyt todellakaan väitä, etteikö Jones osaisi puolustaa, vaan enempi sitä etten ole vielä nähnyt tämän puolustuskykyjä kunnolla testattavan puolustusvoittoisen pelitavan takana. Kaveri on vain niin kova talentti kiekollisesti, että menestystä hamuavan valmentajan kannattaa hyödyntää tätä mahdollisimman maksimaalisesti. Näin toimivat niin Housley kuin parhaillaan Portlandin valmennus. Uskon, että Jones tulee olemaan ilman vakavia loukkaantumisia kova ase myös NHL-kaukaloihin, mutta tuleeko tästä koskaan mitään loistavaa systeemiin kuin systeemiin sopivaa all-around –pakkia NHL:ään vai enempi kiekollinen tähtipakki, jotka ovat toki yhtälailla todella arvokkaita ja vaikeasti löydettäviä? No tätä ovat onneksi paljon viisaammat arvioimassa. Niin ja itse pidän Seth Jonesin talentista todella paljon, sanottakoon sekin. Ei tuollaisesta pakista voi olla pitämättä.

Niin korostetaan nyt vielä, että nämä kaikki ovat vain yksittäisen kiekkoniilon henkilökohtaisia mielipiteitä ja niitä tulee myös sellaisina lukea.
 

Rifla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, HIFK, symmpiset Calgary
noniin, Islanders mahalaskun jälkeen alkaa taas tunnetta löytyä. Boston otteluun lähdettäessä tuli lähinnä varauduttua nöyryyttävään tappioon ja tuloksena olikin ehkä ehjin flyers ottelu. Eilinen Capitals ottelun kohdalla meinasin luovuttaa ovien maalin myötä mutta jostain syystä jäi ottelu auki ja olihan se upea loppu. Kimmon tuuletus oli kuin pikkupojalla tasoituksen kohdalla.

Voracekin hanskkaaminen oli kyllä yllätys. Meni kai kaverilta jotkut piuhat ristiin. Selostajatkaan eivät osanneet nimetä kaveria heti kun tuli niin puskista. Itsekin mietin milloin kaverin hanskat olisi tippuneet ennen ja sieltähän se tuli että kyseessä oli eka hanskaus. Kyseinen visiirisääntö oli multa jo unohtunut ja aika ylläri 2+2min pp capitalseille. Puhdas taklaushan oli kyseessä ja sinänsä kai turha haku mutta onhan se hieno nähdä että useampaakin kaveria vielä kiinnostaa pelata ja tunnetta löytyy, vaikkakin olin kyllä teilaamassa Voracekia ja kunnolla kun capitals rankaisi oikein kunnolla...

Mutta olihan tuolla hintaakin
Max Talbot injury: Flyers forward out indefinitely with broken leg - Broad Street Hockey
Talbotilla siis jalka poikki ja pahaltahan se jäältä lähtö näytti. Tosin itse uskoin pahaan viiltoon ja jonkinlaiseen paluuseen mut nyt päivämäärää ei edes ole asetettu.

Olen Eagerin kanssa pitkälti samaa mieltä, että tälle joukkueelle olisi parempi draft-vuoro poikaa mutta eihän sitä oikein voi sanoa kavereille että hävitkää prkl.

Tuli tossa pari päivää sitten luettua CSN Phillysta Sniderin mietteitä
Ed Snider shares his unhappiness with Flyers poor record | Comcast SportsNet Philadelphia
ja kyllähän toi kuullostaa siltä ettei mitään panniikki rentaleita olla hakemassa. Holmgren sai luottoa vielä mutta valmentajan vaihtoa ei sinäsä suljettu (on Holmgrenin käsissä). Muutenkin haastattelusta sai sellaisen kuvan ettei ennen kesää mitään suuria muutoksia tule eikä lähdetä hakee mitään paniikkiratkaisuja (kesällä kaikki analysoidaan ja tehdään tarvittavat muutokset). Mikä jos totta, on mielestäni se oikea valinta.

Myös jos katsoo Holmgrenin kommentin huskeyn hakuun liittyen monet kysymyset liittyivät trade-deadlineen. Komentit pitkälti pois sulkivat rental-haut ja korosti pitempiaikaista kehitystä. Eli aika levolliset on omat mietteet nyt, toivottavasti näin myös pysyy...

Knuble on jostain syystä saaneen lisää potkua ja näyttää joskus jopa nopealta ja ehtii tilanteisiin. Hienoa oli myös että fedotenko on alkanut tekemään pisteitä. Jos nyt poffit jää väliin toivottavasti joku seniori tarttuu jonkun muun haaviin, mutta kattellaan...
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Talbot sitten varmaan loppukauden sivussa, kyseessä murtunut jalka, lisää porukkaa vemppa osastolle. Komea taistelu kyllä oli, kelasin kanssa että tähän se sitten taas kaatui kun fat Ovie tälläsi 4-2 osuman, hienosti Timonen näytti esimerkkiä ja homma hoidettiin kotiin. Meikältä täältä peukku Voracekille, tunnetta pitää olla ja vaikka niitti oli puhdas pitää omistaan pitää huolta, oli sitten seuraus vaikka tuollainen mitä eilen oli. Eiköhän ensi kerralla jos Jake myllää niin muista sen kypärän ottaa pois:)

edit. Hidas koskien case Talbot. Eipä ollut Jaken eka hanskaus, sinitakkien ajoilta ainakin hanskaus Kris Letangia vastaan. Lisäystä sen verran että toi tappelu Letangin kanssa preseasonilta mutta matsi mikä matsi.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Heh, niin ne tilanteet muuttuvat. Tällä hetkellä twitter kiehuu Flyers-huhujen ympärillä, eivätkä olisi myyjinä.

Ryan Clowen tulo olisi kai aika lähellä ja monesta muustakin on riittänyt juttua. Katsellaan nyt mitä tästä vielä tulee vai tuleeko mitään? Toivottovasti Homerille ei iske taas vaihteeksi vauhtisokeus parista voitosta, pahaa pelkään.

Talbotin tilanne näytti pahalta ja näemmä sitä myös oli. Ikävä takaisku.

Puolestaan Nick Cousinsin ja Brandon Aldersonin kaudet päättyivät viime yönä Greyhoundsien hävittyä neljännen kerran Owen Soundille. Liittynevät ATO:lla loppukaudeksi Phantomseihin.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Schumacher...
Milleristä...

Kiitos. Aivan samanlainen mielikuva jäänyt minulle kavereista, vaikka katsomani otos on ollut pienempi. SSMG putosi OHL:n pudotuspeleissä Owen Soundille ekalla kierroksella ja Schumacher oli yllättäen joukkueen paras pistemies (4+2) yhdessä Cousinsin (3+3) ja Millerin (1+5) kanssa. Ja tehotilastossa ruotsalainen oli porukan paras (+2). Ilmeisesti pelaaminen huvitti playoffseissa enemmän kuin runkosarjassa.

En tiedä miten Cousinsin siviilisekoilut vaikuttavat hänen tulevaisuuteensa kiekoilijana, mutta hänellä on pelaamisessa särmää sen verran, että ammattilaisena rooli voi olla yhtä hyvin "disturber" kuin "scorer".

Jonesin taktisella pelaamisella/kurinalaisuudella tarkoitin, että hän tajuaa että kentällä pelataan viisikkona, eikä yksilöinä. Jonesin fyysiset ominaisuudet samanlaiset kuin Erik Johnsonilla aikoinaan, mutta on pelissä paremmin sisällä (= korkeampi hockey IQ). Ja USA:n nuorten maajoukkueessa pakit eivät vain varmistele, vaan hyökkäyksiä tuetaan todella rohkeasti. Edellinen nuorten MM-kulta USA:lle ratkesi, kun pakki John Carlson oli hyökkäyksen kärkenä... .
 
Niin se tuuli kääntyy. Ollaan tällä hetkellä todella lähellä treidiä jossa Clowe siirtyisi Phillyyn. Puoli änäriä miehen perässä joten hintaakin joudutaan maksamaan. Clowella NTC, ja jos tuon veivaa niin haluaa pidempi aikaista ratkaisua. Villeimmissä huhuissa on pyörinyt että Phillyllä ja Clowella valmis monivuotinen sopimus mikäli treidi menee läpi. Jos realistisesti mietitään niin meillä ei ihan hirveästi tuota materiaa ole mitä lähdettäisi treidaamaan, muuta kuin varausvuorot. Mielenkiintoista nähdä mikä se hinta sitten lopullisuudessaan on.

Lisätään villinä huhuna vielä että SJ kyselevät kovin Couturieria Clowesta. Tuntuu hullulta tuo hinta mutta jos avataan vähän enemmän tätä siltä kantilta että Holmgren on tehnyt kyselyitä pakiston vahvistamiseen juurikin San Josesta (Boyle,Burns). Voisiko tässä tosiaan olla niinkin isosta kaupasta kyse että San Joseen olisi siirtymässä Couturier(+) ja vaihdossa Phillyyn Clowe+Burns/Boyle. Itse vaatisin kyllä tuohon settiin vielä 1-2 kierroksen pickkiä.

Jos tulevaisuutta miettii niin kyllähän tuo Clowe tyyliltään menee omaan mieltymykseeni pelaajasta ja olisi todella mukava lisä esim 3 kenttään. Tämä pois sulkisi kylläkin tuon Gagnen jatkon mikä ei kyllä yhtään haittaa.
Vaikka Wild toinen suosikkini onkin niin tuosta Burnssistä en oikein mitään osaa sanoa tai raportoida, joku tietävämpi voi sen hoitaa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Voisiko tässä tosiaan olla niinkin isosta kaupasta kyse että San Joseen olisi siirtymässä Couturier(+) ja vaihdossa Phillyyn Clowe+Burns/Boyle. Itse vaatisin kyllä tuohon settiin vielä 1-2 kierroksen pickkiä.
Couturier + vähäpätöinen lisä <-> Clowe, Burns, 1. kierroksen oikeus?

=D

=D=D?

Surely you jest?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös