Pittsburgh Penguins 2012-2013

  • 844 673
  • 2 929

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olihan noi ketjut ihan liian hyvää ollakseen totta, ei voi sanoa kuin voi vitun vitun vittu! Se siitä kemioiden hakemisesta ennen playoffeja kun porukkaa tippuu taas pois joka pelissä.

Ja noissa kolmospaidoissa on ihan oikeasti jokin kirous! Niitä ei toivottavasti käytetä enään koskaan!

Näin todennäköisesti jatketaan:

Iginla - Malkin - Neal
Kunitz - Sutter/Jeffrey - Dupuis
Cooke - Sutter/Jeffrey - Kennedy
Glass - Vitale - Adams
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eihän tuo nyt käytännössä vastaa vieläkään mihinkään, mutta Penguinsin tuurin tuntien koskien loukkaantumisia, niin hieman pidempää sairaslomaa sieltä on tulossa kuin muutama peli. Enkä edes jaksa olla huolissani mistään pörssivoitoista tai muista henkilökohtaisista palkinnoista, kunhan vaan tuo tälli ei olisi aiheuttanut uutta aivotärähdystä.
 

PinQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
"Pittsburgh Penguins center Sidney Crosby underwent surgery Saturday night for a broken jaw and will be out indefinitely.

The Penguins will have an update on the time frame later this week."

Näin kertoo Pensin FB-sivut. Vittu. Varmasti on tapauskohtaista mutta kuinka pitkä saikku on yleensä seurannut murtuneesta leukaluusta?

Muutaman viikon nyt varmasti on pois ja ristikko naamalla pudotuspeleihin?
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
edit. Hfboardsien mukaan Rossi twiittailee että missaa jonkin aikaa mutta palannee pudotuspeleihin mennessä. Eli kyseessä siinä tapauksessa ei voi olla murtunut leuka.

NHL-pelaajilla murtunut leuka on aiheuttanut yleisesti ottaen sellaisen 3-6 viikkoa sairaslomaa eli kyllä toi osuu ihan hyvin tähänkin tapaukseen. 3 viikkoa minimissään pois ja sitten tilanteen mukaan paluu. Jos vikoilla rundeilla paljon pelissä, niin ehkä niissä kentällä, mutta muuten saatetaan säästellä playoffeihin. Paska nakki, mutta näillä mennään. Varmasti pystyy treenaamaan (eristettynä) tuosta vammasta huolimatta (ei mene ns. out-of-shape).
 
Viimeksi muokattu:

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Voi vittu! Juuri kun kaikki alkoi olla liian hyvin ollakseen totta :(. Pääasia kuitenkin on että mitään aivotärähdystä tai sen oireita ei ole tullut julki.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
NHL-pelaajilla murtunut leuka on aiheuttanut yleisesti ottaen sellaisen 3-6 viikkoa sairaslomaa eli kyllä toi osuu ihan hyvin tähänkin tapaukseen. 3 viikkoa minimissään pois ja sitten tilanteen mukaan paluu. Jos vikoilla rundeilla paljon pelissä, niin ehkä niissä kentällä, mutta muuten saatetaan säästellä playoffeihin. Paska nakki, mutta näillä mennään. Varmasti pystyy harjoittelemaan tuosta vammasta huolimatta (ei mene ns. out-of-shape).

Miten mahtaa olla kuupan laita muuten? Crosbyn aivotärähdyshistorian muistaen, laaki tauluun voi olla tosi paha juttu. Toivottavasti ei kuitenkaan.
 
Joo,eipä tässä muuta kuin,että Crosbyn pörssivoitot voi luultavasti unohtaa. Playoffeissa Sid on varmasti mukana.

Ei välttämättä. Saman kohtalon on moni muukin kokenut ennenkin. Selänne missasi aikoinaan n. 8 peliä ja palasi pelaamaan kehikko päässä. Vanek missasi aikoinaan 9 peliä. Brad Stuart 15 peliä ja Marc Methot viime vuonna 20 peliä.

Ei olisi ihme, jos Crosby pelaisi esim. kahden ja puolen viikon päästä 17.4 kotiottelussa Montrealia vastaan kunnon kehikko päässä suojana. En usko, että vetää koko runkosarjan loppuun parannellen, playoff rytmiin ei voi hypätä kylmiltään ja tuon voi suojata kuitenkin kehikolla. Veikataan siis 2-3 viikkoa ja sitten tekee paluun.
 

Pengu

Jäsen
Helvekko! Ei helvekko mitä paskaa! Perkele, miksi juuri kapteeni? Aivotärähdyksestä toivuttu kunnolla, huippu pisteet, dominointia kaukalossa, näyttänyt olevansa kiistatta maailman paras pelaaja, omissa luvuissaan pistepörssissä. Ja sitten tämä, vittu oman pakin laukauksests pitkälle huilille ja pistepörssi voitot sun muut niin paskaksi. Toivottavasti poffeihin pääsee mutta silloinkin pelituntumaa ei ole. Voivoi, kumpa tapahtuisi ihme ja olisi vain kaksi peliä poissa. Onneksi vältyttiin aivotärähdykseltä.

Ilmeisesti kiekkojumalat haluavat kaikki vaikeudet neljännen kannun tielle, miksi?!
 

PinQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Minulla on tähän asti ollut sellainen mielikuva että murtunut leuka tietää kuukausien saikkua mutta hyvä olla väärässä.

Mitäköhän Disco Dan nyt meinaa sitten kenttien kanssa tehdä? Viime pelissä Iginla - Malkin - Neal- kenttä löysi punaisen langan kolmannessa erässä ja soisi sen pysyvän ennallaan. Sutter Kunin ja Dupperin keskelle ja Jeffrey kolmoseen?

Martin ollut myöskin puukon alla tänään ja on siis 4-6 viikkoa sivussa.
 

Eikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Miami Heat, Manchester United
Perkeleen Pens-vihaajat saivat mitä halusivat! Iginla kaupan jälkeen suuri joukko toivoi joukkueelle ja Crosbylle pahaa ja näin sit käy. Kiitos hirveesti!

No mut vakavasti ajatellen todella paska säkä. Toivottavasti ei ole nyt kauaa sivussa. Luulin että leuan murtuminen ei vaadi monen pelin huilia, mutta näemmä olin väärässä. Harmillista, että Crosbylle sattuu näitä vammoja.

Malkin voisi laittaa sen viime kauden vaihteen silmään ja viedä kunnialla joukkue idän ykköseksi runkosarjassa. Crosbyn poissaolosta en ole sinällään huolissani, kyllä tuo joukkue pystyy voittamaan pelejä kovalla prosentilla ilman kapteeniaan. Mutta perkele kun äijiä tippuu oikein urakalla. Toivottavasti saadaan miehet jalkeille playoffeihin. Mieluiten ennen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Rob Rossi @RobRossi_Trib

#TribHKY >> Crosby did have surgery, it went well. No concussion symptoms. Remains oral injury. Expected ready for playoffs. #pens
Tommoseen törmäsin Twitterissä.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Paska nakki, mutta näillä mennään. Varmasti pystyy treenaamaan (eristettynä) tuosta vammasta huolimatta (ei mene ns. out-of-shape).

Nimenomaan menee out-of-shape. Murtuneella leukaluulla sen normaalin ruokavalion ylläpitäminen ei ole mahdollista. Ainakin aikanaan Stuart oli melkoisen heikossa kunnossa palatessaan Kostopouloksen taklauksen jäljiltä kaukaloon. Eipä ne Selänteenkään 2010 olympiakisat ihan putkeen menneet sen jälkeen kun oli kiekko tullut päin pläsiä.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Crosbylla on pistepörssissä kymmenen pisteen kaula, pisteitä hänellä on 56. Kakkosena oleva Stamkos päätyy tällä tahdilla 65 pisteeseen, mutta hänen kohdallaan ei pidä yllättyä, jos tapahtuu hyytyminen. Seuraavien, eli Kunitzin (miten muuten Sidin poissaolo tulee vaikuttamaan Kunitzin tehoihin?), St. Louisin ja Kanen tahdit näyttää 59, 60 ja 59 pistettä. Loppujen tahti sitten ei riitä edes Crosbyn nykyisiin pisteisiin. Eli top-5 paikka Art Ross-skabassa on melkein selvä, Ja siihen päälle voidaan spekuloida, että jos Stamkos hieman hyytyy ja jää 60 pisteen kieppeille, ja Crosby toipuu himppasen oletettua nopeammin, ja pelaa runkkarin viimeiset kierrokset, tehden hänelle normaalin paluun (eli suunnilleen 2+8 pariin otteluun), ottaa hän silti voiton pistepörssissä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Rob Rossi twiittaa:

#TribHKY >> Crosby not wired shut. Looked good, according to Shero. #pens

Ilman sen kummempaa lääketieteellistä tietämystä omistamatta, voisi kuvitella tuon tarkoittavan sitä ettei leukaperät aivan säpäleinä ole.

Lähde
 

Pengu

Jäsen
Rob Rossi twiittaa:

#TribHKY >> Crosby not wired shut. Looked good, according to Shero. #pens

Ilman sen kummempaa lääketieteellistä tietämystä omistamatta, voisi kuvitella tuon tarkoittavan sitä ettei leukaperät aivan säpäleinä ole.

@penguins: #Pens GM Ray Shero visited Sidney Crosby in hospital. Said Crosby "looked pretty good. He was in good spirits."

Jep, Shero käynyt miestä sairaalassa katsomassa ja tuosta saa ihan positiivisen kuvan.

Ja Martinista myöskin:

@penguins: Shero on Martin: No wires put in his hand. Will help healing process. Maybe get back on ice conditioning in week-and-half, 2 weeks #Pens
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
Nimenomaan menee out-of-shape. Murtuneella leukaluulla sen normaalin ruokavalion ylläpitäminen ei ole mahdollista. Ainakin aikanaan Stuart oli melkoisen heikossa kunnossa palatessaan Kostopouloksen taklauksen jäljiltä kaukaloon. Eipä ne Selänteenkään 2010 olympiakisat ihan putkeen menneet sen jälkeen kun oli kiekko tullut päin pläsiä.

Totta tämäkin. Vertasinkin tässä esimerkiksi luokkaantumiseen jalassa, jolloin kaveria ei nähtäisi edes pyörän selässä tai jäällä seuraavien viikkojen aikana. Kaikki luokkaantumiset vaikuttavat negatiivisesti kondikseen, mutta leukarempan kohdalla kaikki ns lajiin tarvittava lihakset ovat käytössä myös saikulla, jonka vuoksi siitä on nopeampaa hypätä yleensäkin boksiin takaisin. Mainitsemasi seikan tiimoilta uskon, että nimimerkki Neloskenttä on lähellä totuutta: Crosby takaisin boksiin sopivasti viikko-pari ennen playoffeja, jolloin ehtii tottua pelirytmiin ennen kuin tosipelit alkavat.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Tosta ruokavaliosta, että about kaiken voi iskee blenderillä soseeks. No ei se kana ja salaatti soseena niin hyvälle varmaan maistu, mutta ei tuo tekemätön paikka ole jos on tahtoa.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Nuo tummansiniset kolmospaidat ovat olleet Penguinsille todella epäonnekkaita. Kaikki isoimmat loukkaantumiset ovat sattuneet, kun näillä on pelattu. Onneksi nuo tummansiniset paidat nähdään enää vain kerran, sillä ensi kaudesta alkaen Penguins saa uudet kolmospaidat.

Ja sitten Crosbyyn. Tietyllä tapaa vähän ihmetyttää, että murehditaan jostain Crosbyn pistepörssin voitosta, mikä ei ole kovin relevantti asia. Stanley Cupin tavoittelemiselle tämä on pieni kolaus, mutta aivan varmasti kaikki tehdään, että Sid saadaan viimeistään playoffseihin kuntoon.

Minulla on tähän asti ollut sellainen mielikuva että murtunut leuka tietää kuukausien saikkua mutta hyvä olla väärässä.

Tarvitsiko muuten Selänne raudoitusta omaan leukaansa kaudella 2009-10? Oli silloin viisi viikkoa poissa, jonka jälkeen palasi kaukaloon leukasuojuksen kanssa. Tavallisella tallaajalla leukamurtuman kanssa toipuminen 1-2 kuukautta, mutta huippu-urheilijoilla toipuminen on ollut 3-6 viikkoa. Toivotaan, että Sidneylle pikaista toipumista.

Tosta ruokavaliosta, että about kaiken voi iskee blenderillä soseeks. No ei se kana ja salaatti soseena niin hyvälle varmaan maistu, mutta ei tuo tekemätön paikka ole jos on tahtoa.

Tämä on täysin totta. Ihmettelin, kun Selänne valitteli Vancouverin olympialaisissa, että on joutunut oleen kasvispirtelölinjalla. Ei muuta kuin protskupirtelöitä tekemään ja murskattua lihaa keittojen kanssa pillillä, jos ei muuten.

Mitäköhän Disco Dan nyt meinaa sitten kenttien kanssa tehdä? Viime pelissä Iginla - Malkin - Neal- kenttä löysi punaisen langan kolmannessa erässä ja soisi sen pysyvän ennallaan. Sutter Kunin ja Dupperin keskelle ja Jeffrey kolmoseen?

Mielenkiintoista tosiaan nähdä, että kauanko Danillä menee laittaa viime kauden tehoketju Kunitz-Malkin-Neal kasaan? Jos Bylsma tämän tekisi niin se tietäisi Iggyn pelaamista Crosbyn kanssa. Dupuis-Crosby-Iginla? Hmm...

Itse ehkä lähtisin kokeilemaan miten Kennedy ja Jeffrey pystyvät stunttaamaan Crosbyn paikkaa keskellä (Kennedy alunperin sentteri). Ehkä Brandon Sutter voitaisiin nostaa tuohon Kunitzin ja Dupuisin rinnalle ja Kennedy pelaamaan omaa likaista roolia Morrown ja Cooken kanssa. Tällöin ketjut voitaisiin rakentaa näin:

Neal - Malkin - Iginla
Kunitz - Sutter - Dupuis
Morrow - Kennedy / Jeffrey - Cooke
Glass - Vitale - Adams
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Entäs se Morrow? Vai olenko missannut jotain...?

Tosiaan hyvä pointti, sekin oli Penguinsilla...

Iginla - Malkin - Neal
Kunitz - Sutter - Dupuis
Cooke - Kennedy - Morrow
Glass - Vitale - Adams

Sentterin paikan ei pitäisi ihan vieras olla TK:lle joten mies kolmosen keskelle ja Sutter nousee Crosbyn paikalle.
 

PinQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin kuin NHL Tonight-ohjelmassakin sanottiin, jos joku joukkue kestää Crosbyn tasoisen pelimiehen loukkaantumisen, se on Penguins. Juuri hankittu leveys hyökkäykseen sekä se että Genolla on ollut tapana nousta uudelle tasolle aina kapteenin poissaollessa. Eihän tässä ole mitään hätää kunhan ne loukkaantumiset sitten olisivat tässä.

Letang palaa kohtapuoliin tositoimiin ja Crosby sekä Martin pudotuspeleihin mennessä. Niin kuin sanottua, henkilökohtaiset palkinnot ovat varmasti Sidillekin toissijaisia mutta kyllähän hänelle olisi pistepörssin voiton suonut sekä sitä myöten Hart trophyn. Eihän sitä tiedä jos Crosby palaisi jo aiemmin tai Stamkos hyytyy täysin tai...we'll see..


Nuo tummansiniset kolmospaidat ovat olleet Penguinsille todella epäonnekkaita. Kaikki isoimmat loukkaantumiset ovat sattuneet, kun näillä on pelattu. Onneksi nuo tummansiniset paidat nähdään enää vain kerran, sillä ensi kaudesta alkaen Penguins saa uudet kolmospaidat.

En ole itse ikinä pitänyt noista paidoista eikä nuo loukkaantumiset asiaa ole yhtään auttaneet. Jos itse omistaisin tuollaisen niin viimeistään kesällä grilliin. Minun toiveeni kolmospaidoista tulevan kauden suhteen olisi 90-luvun puolivälin aikaan tulleet mustaharmaat vieraspaidat. Yleisesti ottaen vihattuja Pens-fanien keskuudessa mutta jostain syystä omaa silmää miellyttäviä. Eiköhän kuitenkin taas kehitetä joku uusi vintage-look... Ne aiemmat, vaalensiniset olivat nykyisiä paljon hienompia myöskin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Hurt Trophy (pun intended) taisi mennä tuon osuman myötä, mutta Art Rossiin on loukkaantumisesta huolimatta vielä ihan hyvät saumat. Malkin on niin monta kertaa aiemminkin laittanut beast moden päälle Crosbyn loukkaantuessa, että joukkue kestänee kapteenin poissaolon, erityisesti Morrowin ja Iginlan saavuttua kylille. Jos Penguins on jopa 90-luvulla pärjännyt ilman Lemieuxia, niin kyllä kaiken järjen mukaan tällä nivaskalla oikealla systeemillä pelattuna pitäisi homman toimia runkosarjan loppuun saakka näin palkkakaton aikanakin. Maalivahdit saavat kyllä luvan jatkaa päällään seisomista, siitä ei ole kahta sanaa.
 

Pengu

Jäsen
Nuo tummansiniset kolmospaidat ovat olleet Penguinsille todella epäonnekkaita. Kaikki isoimmat loukkaantumiset ovat sattuneet, kun näillä on pelattu. Onneksi nuo tummansiniset paidat nähdään enää vain kerran, sillä ensi kaudesta alkaen Penguins saa uudet kolmospaidat.

Asia on juuri näin. Usein tulee loukkaantumisia kun kolmospaidalla pelataan, huonoa tuuriahan tämä on mutta onhan se hieman erikoista kun useimmat loukkaantumiset tulee juurikin kolmospaidalla pelattaessa. HFBoardsilla tätä aina kirotaan jos peli tullaan pelaamaan kolmospaidalla ja välillä veikkaillaan ketä loukkaantuu, siellä myös sai nimen "concussion jersey" vaikka nyt tässä tapauksessa siltä onneksi vältyttiin. Onneksi tämä kausi jää viimeiseksi, ei tarvitse pelätä niin kauheasti loukkaantumisia kun sillä pelataan *hymiö*, ei vaiskaan. Tästä uudesta paidasta niin onko siitä mitään kuvaa tarjolla vai oliko vielä suunnitteilla?

Itsellä oli aikamoinen vitutus eilen illalla kun Pensin twitteristä tuli tieto Sidistä, laittoi kyllä mielen matalaksi. Sidille olisi suonut tuon pistepörssi voiton sun muut mutta nämä ovat varmasti ihan toissijaisia asioita hänelle ja kyllä tärkeämpää on saada mies täydessä kunnossa playoffeihin ja kannujahtiin. Niin kuin sanoin niin Shero on miestä käynyt eilen sairaalassa katsomassa ja sanonut näin "looked very good" eli vielä elättelen toivoa jostain kahden viikon huilista jos vain mahdollista. Ei tietenkään mitään riskiä kannata ottaa pelkän runkosarjan vuoksi.

Kokoonpanosta niin itse pitäisin tuon Iggy-Geno-Neal kolmikon yhdessä ainakin yhden pelin, jos toimii hyvin niin pitäisin kasassa. Sutter sitten tuohon Kunitzin ja Duperin keskelle. Jeffrey sitten kolmosen keskelle ja TK vaikka katsomoon, neloseen, tai voihan Kennedykin olla kolmosen keskellä jos homma toimii.

Iggy-Geno-Neal
Kunitz-Sutter-Duper
Morrow-Jeffrey-Morrow
Glass-Vitale-Adams
Kennedy

Pakistossa pitäisin tuon Murray-Nisky parin kasassa.

Ilman Tangeria:
Orpik-Despres
Murray-Nisky
Eaton-Engo

Ja sitten Tanger mukaan:
Orpik-Letang
Murray-Nisky
Eaton/Engo-Despres

Bortuzzo ollaan muuten kutsuttu ylös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös