Bluesin kolme turhinta pelaajaa

  • 7 360
  • 25

marzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Eli kyselen ketkä ovat mielestänne Bluesin kolme turhinta pelaajaa, kenelle ei ole pahemmin käyttöä ja kenestä jengi ei hyödy paljon mitään.

oma mielipiteeni:

jämsänen
ahonen
määttä
 

Kumipatja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ei niitä aivan toivottomia tapauksia niin kovin montaa tunnu tällä hetkellä olevan. Itse en laittaisi otteitaan parantanutta Määttää listalle. Näätänen säästyy listalta nuoruutensa ja joulutaukoa edeltävien väläytysten ansiosta. Gusse on pakiston vakiokalustoa ja odotan otteiden parantuvan vielä tällä kaudella, joten säästän hänetkin. Keitäs tuohon nyt sitten jäisi..

Jämsänen
Ahonen
MElomo

Vaikkakaan en missään nimessä menisi yhtäkään em. pelaajista kutsumaan hyödyttömiksi tai huonoiksi. Jos nyt jotkut on valittava niin kai ne nuo olisivat.
 

stones

Jäsen
Virkkunen
Seva
Virtanen

:-)

Joten enää joukkueessa ei ole turhia pelaajia. Josku kaikki pelaa vaan niin paskasti, että koko joukkue ja organisaatio tuntuu tosiaan turhilta.

Silmiinpistävä laiskuus onkin sitten asia mihin tulisi enneminkin puuttua. Tätä laiskuutta voi jokainen katsella pelissä esim. siitä kuinka pelaajat tulevat lennosta vaihtoon. Toiset tulevat täysillä loppuun asti (Jiri, Hire) ja toiset selkä suorana löysäillen (Melomo, Spaddu), josta myös johtuu monet väärästä vaihdosta saadut jäähyt.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Turhat lähti jo muualle, mutta Jämsänen jäi. Ei käyttöä.

Ahonen on siinä ja siinä, ihan ok pelaaja, lähinnä ihmettelen miksi hommattiin alunperinkään. Ei kai kukaan odottanut että pystyisi kakkosessa pelaamaan. Todennäköisesti turhan kallis mies nelosketjuun.

Miika Elomo täyttää paikkansa, tosin odottaisin lisää tsemppiä mieheltä. Voi olla pudotuspeleissä tärkeä.

Tero on kingi, ei missään nimessä turha.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jämsänen, MElomo, Ahonen
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Mielestäni:

Mikael Jämsänen, ei juurikaan mitään annettavaa joukkueelle, pieni, huonot kädet, ainut mitä oystyy tekemään on taklaamaan. Salamoihin vaan!

Timo Hirvonen, Sääli sanoa, mutta minun mielestä on jäänyt jo liiga vauhdista selkeästi, kyllä mulle kelpaa että Hire nelosessa pelaa, mutta ensikaudella taitaa olla nuorten vuoro iskeä nelosesta.

Mika Oksa, En näe mitään käyttöä Mikulle enää Bluesissa. Blues on selkeästi hankkimassa ensikaudeksi uutta maalivahtia, Hurmeen kanssa on jo neuvoteltu, joten se on selkeä merkki. Heinosen tulokin kielii siitä, että Blues olisi halukas nappaamaan Heinosen virallisesti Rosteriinsa ensikaudeksi
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miika Elomo - Välillä pelaa hyvin, mutta taustalla kummittelee vanha Miika, joka huitoo kaikkea mikä liikkuu.

Marko Tuomainen - Tod.näk. kallis mies rooliin, johon löytyisi varmasti halvempikin mies. Vekelle ei vain ole löytynyt sopivaa roolia.

Timo Hirvonen - Ikitsemppari loukkaantui todella pahaan saumaan ja nuoret alkoivat ajamaan ohi, kiitos menneistä vuosista.
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Joukkueessa ei tällä hetkellä ole turhia pelaajia, Sevan ja Virkkusen lähdettyä.

Ahonen on pelannut viime aikoina ihan hyvin, tekee paljon duunia, mutta Bluesin tasoisessa jengissä on turha kuvitellakaan, että pääsis vakituisesti kakkoseen ja sais enemmän pisteitä. Silti liigan nelossenttereiden aatelia. Sääli ettei tilaa ylemmäs oikein ole, kun kolmoseenkin on vakiintunut Kalto-Ylönen-MElomo.

Oikeastaan samat jutut pätee MElomoonkin.

Jämsänen pelasi ainakin raporttien ja puolueettomienkin silmien mukaan tosi hyvän matsin Lahdessa. Mun mielestä Jämä on aika ideaali kärkikarvaaja neloseen: nopea, röyhkeä ja pelaa ennakkoluulotonta fyysistä peliä. Hire taas on vähän hitaampi versio, mutta käsiä on enemmän (ihme juttu, että kaveri on ollut viltissä jo pari-kolme peliä!). Silti molemmat on hyviä kavereita neloseen.

Kun Terokin on tsempannut, niin en mä keksi ketään, ketä hirveesti kritisoisi.

Näistäkin mainituista nimistä oikeastaan kuka vaan menisi jonkun ei-playoff-joukkueen kolmoseen, Ahonen ja MElomo varmaan kakkoseenkin asti...
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Yksikään pelaaja, joka pukee sinisen paidan päälleen, ei voi olla turha. Oma mielipiteeni, saa olla eri mieltä.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Viestin lähetti E
Yksikään pelaaja, joka pukee sinisen paidan päälleen, ei voi olla turha. Oma mielipiteeni, saa olla eri mieltä.

Turha on joo varmaankin väärä sana. Paremminkin korvattavissa oleva! (hymiö)
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti E
Yksikään pelaaja, joka pukee sinisen paidan päälleen, ei voi olla turha. Oma mielipiteeni, saa olla eri mieltä.
Periaatteessa samaa mieltä, mutta silti eri mieltä. Jokainen mies joka vetää sinisen paidan päälleen, saa minulta varauksettoman tukensa.

Silti joukkueessa on ollut ja tulee olemaan näitä täysin turhia kavereita. Onhan ne omia, mutta mitä pirua me niillä tehdään? Esimerkkinä heitetään Scott Malone, joka oli kaikille peliä seuraaville pelottava. Tai mikä se K-Espoon aikainen venäläispakki oli, Galigmanov tai vastaava? Nämä lasken turhiksi.

Tällä hetkellä joukkue on aika hyvässä tilassa, turhia miehiä ei ole. Joku saattaisi olla helposti korvattavissa paremmalla, jopa organisaation sisältä. Mutta näillä mennään, ja tottakai kannustetaan omia. Raporttien mukaan jopa Jämsänen oli pelannut hyvin Lahdessa. Toivottavasti jatkaa hyviä otteitaan, aikaisemmin laittamani lista tyhjentyisi hetkessä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ei meillä turhia miehiä ole. Kyllä Virkkunen ja Seva ko. kriteerit täyttivät. Ensi kautta ajatellen Jämä lienee liipaisimella. Vaikka kovasti mieli tekisi niin en keksi hänelle enää käyttöä.

Lisäksi herran MElomo hinta/laatusuhde tuskin on aivan kohdallaan, mutta mielestäni hän mahtuu ensikin kauden kokoonpanoon rouhija/maskimies/fyysinen pelaaja - osastolle.

Ja Footless: Malonen pelihän herätti tunteita. Ikinä ei tiennyt mitä tuleman pitää. Mutta oikeassa olet, turha kaverihan hän oli.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Jämsäsestä odotettiiin aikoinaan paljonkin, pilasi itse uransa kun jäi Bluesiin vääntöketjuihin.

SM-liigan turhin pelaaja.

Muita turhia en Bluesissa näe.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Viestin lähetti InSideHockey
Jämsäsestä odotettiiin aikoinaan paljonkin, pilasi itse uransa kun jäi Bluesiin vääntöketjuihin.

SM-liigan turhin pelaaja.

Muita turhia en Bluesissa näe.

Onhan Jämsänen kieltämättä turha pelaaja Bluesissa, mutta että turhin koko SM-liigassa? Enpä usko, kyllä teillä HIFKssa taitaapi pelata Jämsästäkin turhempi pelaaja, ja uskaltaisin väittää, että liigassa on muitakin Jämsästä turhempi pelaaja.

Onhan nämä kyllä tietenkin makuasioita.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Aina välillä aamukahvia juodessa kattelen mitäs ikivanhoja ketjuja täällä unholassa on ja nyt löytyi tämmönen. Tässä on oma mielipide Espoon Bluesin koko historian 3 suurimmasta turhakeesta:

1. Filip Turek # 50
- Pelasi kaudella 2001 - 02 Bluesissa 13 ottelua tehoin 0+1. Oli hidas, kankee, pehmee, ei laukonut ja syötöt meni päin persettä. Kuitenkin on tsekkien omassa liigassa pelannut 594 ottelua ja tahkonnut jopa 410 tehopistettä joten ilmeisesti ei vain sopeutunut sm-liigaan.

2. Ryan Vesce # 10
- Kaikkien aikojen floppi tai pahin pettymys Bluesin historiassa. Odotettiin pelastajaa mutta saatiin osa-aika eläkeellä oleva pelaaja. Vescen agentin vois melkeen jo haastaa kuluttajasuojaoikeuteen. Teki kuitenkin loppujen lopuksi 14 ottelussa tehot 2+4 mutta plusmiinustilasto -10 kertoo kaiken.

3. Tero Konttinen # 19
- Oikeasti kun Konttinen oli kentällä niin mä pelkäsin. Varmaan jos laitaan googleen hazardipakki niin Konttisen kuva tulee jossain vaiheessa. Pelasi aikoinaan 18 ottelua Bluesissa joista osa jäi onneksi näkemättä.

Erikoismaininta: Darius Pliskauskas. Tämä liettualainen oli Holtarin löytö jostain maajoukkue höntsistä. Monesti olen miettinyt että kuinka paska hänen on täytynyt olla kun pistettiin muistaakseni toisten treenien jälkeen jo takaisin kotiin. Ihme että Nybondas ei ole vielä kaveria hommanu Hifkiin.

Listan ulkopuolelle jäi nyt valitettavasti Mike Lephart ja Vuorisen kaveri Heikki Laine, jotka nyt ansaitsevat maininnan tässä ketjussa.
 

Grafite

Jäsen
Aika moni tuntuu pitäneen Mikael Jämsästä yhtenä Bluesin turhimmista pelaajista kaudella 2002-03. Ehkä hän sillä kaudella sitä oli, mutta kun miettii kaikkia pelaajia jotka Bluesissa on vuosien varrella pelannut niin Jämsänen on kaukana huonoimmasta, kyllähän kaveri välillä ihan hyvinkin pelasi.

Pakko mainita tässä topikissa pelaaja nimeltä Jari Korhonen. Piti olla tärkeä pelaaja Bluesille ja llmeisesti vielä aika isolla rahallakin hankittiin, mutta miehen oikeastaan ainoaksi saavutukseksi jäi voiton lahjoittaminen Tapparalle epäonnistuneella rankkarilla, ja muuten oli sairaslomalla loput sopimusajasta.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Stéphane Veilleux 2010-11

Edellisen kauden NHL:ssä viettänyt Veijjo vaikutti heti alkuun hieman high risk - low reward -hankinnalta. Kaverilta joka vääntänyt edellisellä kaudella 77 peliä NHL:ssä olettaisi hieman enemmän kuin yhtä maalia 25 pelin ajalta. Okei kaverin rooli ei ole maalintekijä, mutta eiköhän näihin paskansyöjärooleihin löytyisi luultavasti halvempiakin pelaajia..........

Samalta kaudelta jäi mieleen myös tämä ehkäfleguinhankintakoskaanmissäänikinä Tyler Arnason. Oli samana kautena paukutellut 9 peliin Sveitsissä 10 pistettä ja pieniä odotuksia oli Tylleröstä. Kaveri oli kuitenkin sen näköinen jantteri, että paska oli lahkeessa 24/7 ajasta ja peliesitykset ja ilmeet olivat niin flegmaattista kuin olla ja voi. Lähinnä muistan kuinka tuli Jaffalassa naurettua kaverille alkulämmöissä, muut edes yrittivät niin tämä vain hengaili laidan vieressä ja neppaili.

Ryan Vesce menee kyllä kanssa aika korkealle omilla listoilla. Vaikea laittaa järjestykseen, mutta tässä nyt pari esimerkkiä. Hyi saatana.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
1.Tom Draper
2.Jeff Bes
3.Mike Lephart

Lisäksi paikan listalla ansaitsisivat Filip Turek, Janecky (hyi vittu!), molemmat Malonet, Neil Little, Gusse, Clarke, Konttinen, Nyholm... jne.

Ja Kiekko-Espoon turhimmat:
1.Sergei Makarov
2.Vadim Shaidulin
3.Per Wallin

Edit:Ylläpito huom! Bannia kaikille Jämän listanneille!:)
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Pakko mainita tässä topikissa pelaaja nimeltä Jari Korhonen. Piti olla tärkeä pelaaja Bluesille ja llmeisesti vielä aika isolla rahallakin hankittiin, mutta miehen oikeastaan ainoaksi saavutukseksi jäi voiton lahjoittaminen Tapparalle epäonnistuneella rankkarilla, ja muuten oli sairaslomalla loput sopimusajasta.

Todellinen loselose-tarina. Jos olisi mennyt sinne minne piti, ei ehkä koskaan olisi kokenut ratkaisevaa loukkaantumista ja olisi noussut todelliseen liigalegendan asemaan sekä takuulla paitana Hippoksen kattoon.
Yksi modernin liigahistorian tyylikkäimmistä jääkiekkoilijoista.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Äläs nyt, Janeckyn huikea syöttö voittomaaliin pleijareissa never forget :) Mutta vakavasti puhuen, olihan Janecky epäonnistunut hankinta kokonaisuudessaan, ei siitä pääse mihinkään.

Tekihän se kohtalaiset tehot, mutta hyi helvetti muuten! Ällöttävin pelaaja ikinä koskaan. Ensin vaihdettiin se vitun nimi ja sit hankittiin viel toi narri. En ikinä taputtanut kun kuulutettiin Janeckyn maaleja tai syöttöjä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös