arviot mestis joukkueista 2003-2004

  • 7 697
  • 95

Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Viestin lähetti Rocco
Nythän se selvisi!!! Wolf on Hermes-Fani!!! Ilmankos sitä ollaankin Sportin pesää likaamassa keinolla millä hyvänsä!!! :) :) :)

No ei minulla mitään suosikkijoukkuetta mestiksessä ole mutta ei kai sitä kieltäkään voi että varsin hyvältä Hermeksen kokoonpano vaikuttaa. Periaatteessa uskoisin että todella tasainen sarja on tulossa ja oikeastaan näistä kuudesta ensimmäisestä seurasta mikä tahansa voi ensi kaudella voittaa mestiksen.

Sen verran vielä tuosta Sportista, että en suinkaan ole Sportin pesää likaamassa eikä minulla sinänsä ole mitään Sportia vastaan mutta kuten moni muukin kuin minä olen kyllästynyt totaalisesti Sportin täysin perusteettomaan kehumiseen ja vastaavasti muiden joukkueiden täysin perusteettomaan halveksuntaan. Täysin siitä johtuu antipatiani Sportia kohtaan.
Lisäksi vaasalaisten toimesta heitetään ilmoille aivan täyttä skeidaa kuten että muiden joukkueiden johto kadehtisi Sportia ja että Sport on parempi siinä ja siinä ja talous on paras ja plää pläää pläää.
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mestiksen paras joukkue on Vaasan Sport, kuten niin monena vuotena aikaisemminkin.
Mestiksen paras pelaaja on Patrik Westerback (kunhan saa ensin tehtyä sopimuksen).
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti Wolf
muiden joukkueiden johto kadehtisi Sportia
Jukureiden Turunen tuli Vaasaan ja sanoi heti ensimmäisenä jäähallin ovella, että pitää näköjään tänne asti tulla oppimaan markkinointia. Toinen joka on julkisesti kehunut Sporttia on muistaakseni KJT:n (ex?) valmentaja Repo, joka on kehunut Sportin ottelutapahtumaa ja kannattajia lehdessä. Muistaako joku sattumoisin muuten lehden nimeä ja olisiko kyseiseen juttuun linkkiä? Tässä ainakin muutama heti ensialkuun. Suosittelen Wolfille oikeasti käyntiä Sportin koti-ottelussa. Jos tulet, niin tarjoan ottelulipun, sekä saat tuliaisiksi mukaasi vaikka Sportin lipun. Minä en ainakaan ole mielestäni pahemmin mollannut vastustajia, mitä nyt pientä kiusaa Kalpalaisille siitä eräästä puolivälieräkurituksesta...

PS: Kullervolle kiitokset (satakymmentätuhattamiljoonaa omavalintaista hymiötä perään)
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Jaska85
PS: Kullervolle kiitokset (satakymmentätuhattamiljoonaa omavalintaista hymiötä perään)
Kiitän. Minä olisin myös ehkä voinut jonkinlaisen härvelin sinne perään laittaa, mutta kun täällä ei enää ole niitä mukavia värikkäitä niin en laittanut.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Muistuipa mieleeni K-Vantaan valmentajan Jarmo Kaupin tilitys, jossa manasi K-Vantaan kotiotteluiden nihkeitä yleisömääriä. Vertasi tapahtumaa Sportin kotiotteluun, joissa on "tunnelmaa kuin karnevaaleissa."

Edelleenkään en myönnä, että olisin halveksunut muita joukkueita.
 

MyPa

Jäsen
Viestin lähetti Jaska85
Jukureiden Turunen tuli Vaasaan ja sanoi heti ensimmäisenä jäähallin ovella, että pitää näköjään tänne asti tulla oppimaan markkinointia. Toinen joka on julkisesti kehunut Sporttia on muistaakseni KJT:n (ex?) valmentaja Repo, joka on kehunut Sportin ottelutapahtumaa ja kannattajia lehdessä.

Okei, samat heput ovat kehuneet myös ainakin KooKoon ottelutapahtumaa ja kuten tiedämme molemmat herrat Turunen kuin myös "Hodo" Repo ovat molemmat varsin kohteliaita herroja.

Mutta arvatkaas kuka myös on kehunut KooKoo ottelutapahtumaa?

No muunmuassa itse Juhani "Tami " Tamminen: :)

– Haluan kuitenkin onnitella kotijoukkueen valmennuskaksikkoa siitä loistavasta työstä, jota he ovat täällä Kouvolassa koko kauden ajan tehneet. Täällä on hieno halli, hyvä atmosfääri ja kannustava kotiyleisö, Tamminen jakeli kehujaan.

http://www.kouvolansanomat.fi/arkisto/vanhat/2000/02/03/urheilu/juttu1/sivu.html

Hyvää kesää kaikille mestisfaneille!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti MyPa
Mutta arvatkaas kuka myös on kehunut KooKoo ottelutapahtumaa?

No muunmuassa itse Juhani "Tami " Tamminen: :)

Tamin mielestä Sport olisi antanut monille liigajoukkueillekin kyytiä jo silloin, kun se taisteli Kärppien kanssa liigapaikasta.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyviä arvioita sekä Gianfrancolta että Jaskalta. Varsinkin Jaskan sanat Nurmbergista saivat aikusien miehen liikuttumaan - vai onko tuo pisara poskellani sittenkin vain hikeä?

Itse aion ruotia joukkueita tarkemmin kunhan pienemmissäkin seuroissa aletaan saamaan jotain valmiiksi. Muutama kommentit kuitenkin jo nyt.

Viestin lähetti Jaska85

Maalivahti-osasto koki mielestäni todella pahan menetyksen, kun sarjan yksi parhaista maalivahdeista Tommi Nikkilä lähti liigaan. Mikael Vuoriosta ei oman käsitykseni mukaan ole Nikkilän paikkaajaksi. Saatan kyllä myös olla väärässä. Enemmän luotan Mikko Strömbergiin, joka ainakin muutama vuosi sitten pelatessaan Mestistä oli loistava ja uskon vahvasti Strömbergin uuteen nousuun.


Itse veikkaisin kyllä, ettei Jukurien ensi kausi ainakaan molareihin kaadu. Ehkei aivan yhtä selvää ykköstä ensi kaudeksi tule kuin aiemmin, mutta uskoisin myös Vuorion pelaavan valtaosan joukkueensa peleistä. Kyseessä on kuitenkin yksi ikäluokkansa lahjakkaimpia molareita, Dufvalle tuttu kaveri ja toiveena kehityksen kannalta varsin runsas peliaika. Strömberg tosin on pienoinen arvoitus, lähinnä nykykunnoltaan.



Kuka sitten nousee puolustuksen liideriksi? Itse pistän panokseni Teppo Tuomaiseen, joka Sportin try-outilla ja viime kaudella esiintyi hyvin edukseen. Olin aivan ällikällä lyöty, kun Sport ei hänelle pahvia tarjonnut. Myös Ilkka Kallioinen saattaa yllättää monet.


Ei ollenkaan huono valinta. Tuomainen oli jo viime kaudella näkemissäni peleissä erittäin hyvä. Varmaa puolustuspelaamista, eikä kiekollisissa taidoissakaan tarvitse paljoa kehittyä jotta paikka liigasta aukeaisi. Kallioinen ja Vaarasuo voivat niin ikään nousta Mestis-yleisön tietoisuuteen. Saksisen hankintaa ihmettelen yhä kovasti.


Kilpeläiselle olisi kehityksen kannalta tärkeää saada minuutteja myös Mestiksessä, mutta pahoin pelkään että sekä loistava Luostarinen, että Kilpeläinen jäävät nuolemaan näppejään Kuivalaisen viedessä hirmu-osan torjunta-ajasta.


Kilpeläisetä on käsittääkseni kaavailtu vielä puhtaasti junnuihin, joten nuorukaista tuskin tullaan ensi kaudella Mestiksessä näkemään ilman loukkaantumisia. Siihen en sitten osaa sanoa juuta enkä jaata, olisiko Mestiksen kakkosmolarin paikka parempi kehityksen kannalta. Välttämättä ei, sillä kovin suureen rooliin miesten sarjoissa ei Eero kuitenkaan taida vielä olla. Kun taas junnuissa peliminuutteja kertyy varmasti niin paljon kuin vain jaksaa.



Paikkaajaksi tuli KJT:ssä torjunut Jaakko Suomalainen ja uskon, että hän tulee torjumaan tasaisen varmasti, tosin Grahnin paikkaajaksi hänestä tuskin on. Joonas Riihimäki käy samalla armeijaa, joten tältä osa-alueelta löytyy Kookoon suurimmat murheenkryynit.


Jos Suomalainen joutuu loukkaantumisen takia jättäytymään sivuun, ei tilanne todellakaan ruusuiselta näytä. Riihimäki on todellinen arvoitus, johon tuskin kenenkään kannattaa lomarahojaan sijoittaa. Rasitti armeija tai ei, kovin montaa peliä ei Joonas vielä ensi kaudella varmastikaan pelaa. Mikäli Suomalainen loukkaantuisi pidemmäksi aikaa, uskoisin seuran hankkivan pätevän korvaajan. Vuosikymmenen ajan divarin parhaimmistoon kuulunut Sami Heikkinenkin on huhujen mukaan jatkamassa pelailua kakkosdivarin Kuusankosken Puhdissa, joten mahdollinen tuuraaja saattaisi löytyä tutusta osoitteesta.



Puolutus on omasta mielestäni Kookoolla kovempi kuin viime kaudella. Kaj Lindström ja Harri Tikkanen ovat joukkueelle kovia vahvistuksia ja uskoisin, että tulevalla kaudella näemme molemmilta lopulliset läpimurrot.


Tikkasen osalta läpimurron voi oikeastaan sanoa jo tapahtuneen. Harrin pienestä koostakin huolimatta ihmettelen, ettei SaiPassa löytynyt miehelle enää käyttöä. Tulee varmasti saamaan rutkasti vastuuta Kouvolassa. Sen sijaan Lindström ei ole kovinkaan mairittelevien arvioiden saattamana tänne tullut, joten odotukset eivät ole kovinkaan korkealla. Vaan onhan hänelläkin takanaan useampia liigakausia ja täten arvokasta kokemusta.

Kahdesta liigamiehestä huolimatta KooKoon puolustus on kuitenkin paperilla heikentynyt todella pahasti. Pukka oli viime kaudella koko sarjan paras puolustaja (kokonaisuutena hyökkäys- ja puolustustyöskentelyssä), Outinen Mestiksen kokenein kenttäpelaaja ja Grönroos-Holopainen joukkueen ykköspakkipari jo kolmen-neljän kauden ajan. Taidossa ja hyökkäysvoimassa joukkue ei niinkään korvaamattomia menetyksiä kokenut, mutta
kun jo viime kaudella oman maalin siivoaminen aiheutti ongelmia, niin tuskinpa homma helpottuu kun miehistö vain pienenee...



Lajunen, Lipponen, Sinkkonen ja Mäkelä ovat tulleet hakemaan myös nostetta uralleen Mestiksestä, mutta silti Kookoosta puuttuu jotain.


Ehdottomasti puuttuu. Pelaajat, jotka vetävät pelkällä olemassaolollaan väkeä katsomoon. Kuten koko sarjastakin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Noilla neljällä nuorella hyökkääjällä on varmasti kaikilla avaimet menestykseen, mutta vasta syksyn edetessä näkee kuinka homma lähtee toimimaan. Jos onnistumisia ei tule ensimmäisetn viikkojen aikana, voi kaudesta tulla tuskainen. Uskoisin silti, että vähintään yksi tuosta nelikosta tulee lyömään itsensä läpi.

Armeija muuten häirinnee KooKoota jonkun verran. Riihimäen lisäksi ainakin Louhivaara aloittaa/aloitti palveluksensa urheilujoukoissa, olikohan Mälkiä jo joku neljäskin samoissa puuhissa.



Kannattaa muuten seurata tarkasti Kim Nabbin otteita. Tämä mies on todellakin tuleva tähti. Nopeat kädet ja erittäin hyvä luistelija? Lukeeko Nabbin nimen alla Westerback#2? Myös isokokoinen Filip Riska on mielenkiintoinen nimi Mestiksen taivaalla.

Erittäin mielenkiintoiset nimet ovat myös nämä Sportin nuorukaiset. Kuuma kysymys kuuluukin löytyykö heille riittävästi peliaikaa kovempien nimien takaa? Hyppy alemmilta tasoilta Mestikseen vie useimmiten oman aikansa, mutta mikään mahdottomuus ei toki ole, vaikka verkot kavereiden toimesta heiluisivat jo ensi kaudellakin. Tuskin kukaan osasi Louhivaaraltakaan odottaa paria kymmentä maalia viime kaudella.


EDIT: Jokunen typo korjattu. Ja toivotetaan nyt tässä samalla Jaska85:lle hyvää täysikäisyys-synttäriä!
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Niin Nabbista vielä sen verran, että pelasi ensimmäisen Mestis-ottelunsa toissakaudella vasta 16-vuotiaana. Tällöin vastassa oli muistaakseni Ahmat ja "kimi" pelasi ykkösketjussa Luomalan ja muistaakseni Pajuluoman maukan kanssa. Poika näytti taitonsa toisessa erässä vieden upeilla kikoilla kolmea vastustajaa aivan kuutamolle ja antamalla loistavan syötön Luomalalle maalin eteen, mutta Luomala ryssi loistopaikasta ohi. En usko, että ainakaan Nabbilla olisi mitään hirmuisia vaikeuksia pysyä Mestis-vauhdissa. Riska puolestaan on kysymysmerkki. Sport muuten treenaa tällä hetkellä 10 kertaa viikossa. Onko muiden joukkueiden treenaamisista mitään tietoa?
 

SS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Viestin lähetti Jaska85
Sport muuten treenaa tällä hetkellä 10 kertaa viikossa. Onko muiden joukkueiden treenaamisista mitään tietoa?

... Kalpa ainakin aloitti tällä viikolla jääharjoittelun.

SS
 

SS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Viestin lähetti Jaska85
Kannattaa muuten seurata tarkasti Kim Nabbin otteita. Tämä mies on todellakin tuleva tähti. Nopeat kädet ja erittäin hyvä luistelija? Lukeeko Nabbin nimen alla Westerback#2? Myös isokokoinen Filip Riska on mielenkiintoinen nimi Mestiksen taivaalla. Vasta 18-vuotias jätikkä (182cm/80kg) on jo nuoresta iästään huolimatta ollut jo mm. ilveksen harjoitusleirillä ja viime kaudella hän oli Pietarsaaren Jeppiksen yksi parhaista pelaajista Suomi-sarjassa.

... Kalpasta yksi mielenkiintoinen seurattava on ensikaudella Aki Keinänen. "Poika" on heiluttanut maaliverkkoja nuorten maajoukkueessa(20v) sen verran tiuhaan, että voi odottaa myös Mestiksessä tulosta! Yksi vahva ehdokas Mestis tulokkaaksi?

SS
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti SS
... Kalpa ainakin aloitti tällä viikolla jääharjoittelun.

SS

Sport menee jäälle 28.7 maanantaina. Joukkue treenaa taas yhdessä omatoimisen jakson jälkeen. Kokoontui siis tälle viikolla yhteen.
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Ei kannata Nabbilta liikaa odottaa ainakaan ensimmäisenä mestis kautenaan. A-junnujen liigassa pojan tehot oli viime kaudella 32:ssa matsissa 6+1=7. Ainakin itse odotin jo ennen viime kautta että Nabb olisi nakuttanut ihan eri näköistä tulosta. Vaikka olikin viime kaudella vielä b ikäinen niin samasta ikäluokasta mm. Nurmi, Santavuori, Salonen, Piispanen jne. olivat huomattavasti tehokkaampia. Tosin Lukon A oli viime vuonna melko heikko jengi!

Potentiaalinen tulevaisuuden pelimies Nabb on ehdottomasti, seuraavat pari kautta näyttänevät suunnan...
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Olen kuullut, että Nabb ei oikein päässyt joukkueeseen sisään ja muutenkin elämä Vaasan ulkopuolella ei ottanut onnistuakseen ja sen vuoksi poika palasi kotiin. Voiko joku korjata/vahvistaa esittämäni?
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Viestin lähetti Jaska85
Olen kuullut, että Nabb ei oikein päässyt joukkueeseen sisään ja muutenkin elämä Vaasan ulkopuolella ei ottanut onnistuakseen ja sen vuoksi poika palasi kotiin. Voiko joku korjata/vahvistaa esittämäni?
Onkohan tämä, joku Vaasan tauti kun sieltä päin pojat palaavat kotiin useammin kuin muualta.
Nabb voi kehittyä vielä "hyväksikin" pelaajaksi, mutta mikään superlahjakkuus Nabb ei ole,
jos kaveri ei mahdu moneen vuoteen heikoinpaan suomalaiseen ikäkausimaajoukkueeseen niin silloin ei puhuta superlahjakkuudesta.
Riskasta ei kannata edes kovin suurena lupauksena puhu kun ei mies ole mahtunut maajoukkueeseen
ja ollut vain noilla alueleireillä joissa on n.200 muutakin pelaajaa.

Tuo Keinäsen Aki voi olla ensi kaudella yllätys nimi Kuopiosta. Kaverilla on käsiä ja loistava pelikäsitys.
Mutta pieni koko voi olla esteenä kehitykselle. Tämä kaveri kannattaa katsastaa, jos ei muualla niin sitten alle 20-kisoissa vuodenvaihteessa.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti Jani82
jos kaveri ei mahdu moneen vuoteen heikoinpaan suomalaiseen ikäkausimaajoukkueeseen niin silloin ei puhuta superlahjakkuudesta.

Pistin pienen haun tuonne finhockey.netiin. Voisin etsiä tarkemminkin, mutta pomoni voisi tykätä hiukan pas*aa jos työaikana vian notkun täällä.

Kim Nabb maajoukkueessa
Pohjola-leirillä
Kimi maalaamassa
Kimi maalaa jälleen

Tämän lisäksi mies pisteli Suomen ainoan maalin Kanadaa vastaan viime talven turnauksessa. Niistä maajoukkueeseen mahtumisista? Tuota Vaasan tautia en ymmärrä, mutta se että pojat palaavat kotiin tarkoittaa mielestäni sitä, että he viihtyvät täällä.

"Ottelun parhaana suomalaispelaajana palkittiin Kim Nabb."
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Viestin lähetti Jaska85
Tämän lisäksi mies pisteli Suomen ainoan maalin Kanadaa vastaan viime talven turnauksessa. Niistä maajoukkueeseen mahtumisista? Tuota Vaasan tautia en ymmärrä, mutta se että pojat palaavat kotiin tarkoittaa mielestäni sitä, että he viihtyvät täällä.

"Ottelun parhaana suomalaispelaajana palkittiin Kim Nabb."
Tarkoitin tällä mahtumisella maajoukkueeseen alle 18.v MM-kisoja.
Näissä kisoissa Nabb ei ollu muka eikä koko talvena maajoukkueessa.
Kesäleirillä kyllä oli mukana kesällä 2002, mutta sen jälkeen Nabbia ei näkynyt. Kaudella 2002-2003 eli viime kaudella Kim Nabb ei edustanut yhdessäkään 18-vuotiaitten maaottelussa.

Ja Pohjola-Turnaus ja Pohjolaleiri eivät ole sama asia.
Pohjolaleiri on ensimmäinen iso kartoitus tapahtuma ja Pohjola-turnaus seuraavan kauden tapahtuma.
Eli ensi kaudella pohjolaleirille osallistuvat 89-syntyneet ja Pohjolaturnaukseen 88-syntyneet.

Eli Vaasassa se on viihtymistä Vaasassa muualla koti-ikävää, sopeutumisvaikeuksia tai peliajan vähyyttä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Jani82
Eli Vaasassa se on viihtymistä Vaasassa muualla koti-ikävää, sopeutumisvaikeuksia tai peliajan vähyyttä.

Nabb palasi varmasti sen vuoksi, että Westerback lupasi peliaikaa Mestiksessä. Lukkoon Kim lähti siksi, että Sirviö ei pystynyt viime kaudella tuota peliaikaa lupaamaan.

Itsekin olen hieman ihmetellyt Kimin heikkoja tehoja viime kaudella. Kimi on pelannut muutaman ottelun Sportin edustusjoukkueessa ja ollut aina joukkueen parhaimmistoa. Mestis-pelejä ei ole montaa, olisiko vain yksi? Ja se oli KooKoo:ta vastaan eikä Ahmoja. Siinä tilanteessa jota Jaska kuvaili oli vietämänä pahiten veteraani-Grönroos.

Kimi on nopea ja taitava, mutta kiekottomassa pelaamisessa on vielä paljon kehitettävää. Peliaikaa tullee ensi kaudella 4:s vitjassa ja paineita ei sen suurempiin pistemääriin varmaankaan ole.

Tervetuloa kotiin Kim!
 

Tepe#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport/Real Madrid
Nuoret tähdet mestiksessä!

Eli laitetaan täs nuoria pelaajia mestiksessä ketä kannattaa seurata. Nää tulee ehkä ensimmäisenä silmään noin äkkiä tarkasteltuna.

Jukurit:
Vuorio
Saksinen

KooKoo:
Louhivaara
Sinkkonen
Lajunen

Kalpa:
Keinänen
Kilpeläinen

Sport:
Nabb
Riska
Smedman

Hermes:
Wiikman

Hokki:
Huhti

TuTo:
Leppänen
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Viestin lähetti Jani82
Tuo Keinäsen Aki voi olla ensi kaudella yllätys nimi Kuopiosta. Kaverilla on käsiä ja loistava pelikäsitys.
Mutta pieni koko voi olla esteenä kehitykselle. Tämä kaveri kannattaa katsastaa, jos ei muualla niin sitten alle 20-kisoissa vuodenvaihteessa.

Kun joskus puhutaan synnynnäisistä maalintekijöistä niin tässä teille sellainen. Keinänen ei välttämättä erotu kentällä millään tavalla, mutta kun pelin jälkeen tutkitaan tilastoja niin taas Aki on vaan pari byyriä heittänyt.
Ensi kausi voi olla jo läpimurto ,jos pääsee oikeanlaiseen rooliin eli hyökkäävään ketjuun. Mihinkään nelosketjuun Keinästä on turha laittaa, koska puolustuspeli on miehen heikkouksia eivätkä oikein nuo raamitkaan tahdo riittää kulmavääntöihin.

Kilpeläinen tuskin pääsee vielä ensi kaudella Mestiksessä pelaamaan, voi tosin saada jotain yksittäisiä pelejä.

Seuraamisen arvoisia Kalpasta ovat myös hyvästä 1983- syntyneiden ikäluokasta edustuksen mukaan nostetut pelimiehet. Ko. ikäluokkaahan Kalpassa olivat mm. Jussi Timonen (TPS), Tuomas Nissinen (Ilves), Tuomas Immonen (HPK) ja Eetu Qvist (Saipa). Tämän vuoden Kalpan mestisjoukkueeseen on ko. ikäluokasta nostettu Mikko Heikura, Timo Kuuluvainen ja Samuli Määttä, jo viime kaudella mestistä pelanneen Simo Vidgrenin seuraksi.
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itse uskon Aki Keinäsen läpimurtoon tulevalla kaudella. Miehellä on taitoa, niin maalinteossa kuin muutenkin, ainoastaan pieni koko SAATTAA tuottaa ongelmia, mutta en kuitenkaan usko että hommat kaatuvat siihen. Aki on synnynnäinen maalintekijä.

Nabbia ja Keinästä on mielestäni turha vertailla vielä ainakaan, ensi kausi näyttänee suunnan kummankin osalta. En ole myöskään Nabbin pelailua nähnyt. Akin otteita sen sijaan olen ilolla katsellut A-junioripeleissä, Mestistasolla en ole vielä päässyt seuraamaan. Eiköhän poika muutaman maalin kiepauta tulevalla kaudella...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös