Detroit Red Wings 2012-2013

  • 562 472
  • 1 670

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jaa siellä loukkaantui sitten kaikki. Odottelin tässä että olisi Gamecenteristä päässyt katsomaan jälkilähetyksen, mutta tuokaan paska ei sitten voi enää toimia kunnolla. Viime kaudella ainakin oli jokainen matsi jo aamuysiltä katsottavissa. Piti tyytyä sitten vaan highlightseihin.

Muuta tähän ei voi sanoa noiden maalien perusteella kuin että Pavel Datsyukin supertähtivoiman ansiosta saatiin piste. Jon Blum, Kevin Klein ja David Legwand siellä näytti taas E-junnuilta, jota C-junnu pyörittää. Sitten tuo huikea kiekonriisto maalin takana ja mitäihmettätäällätapahtuu Dan Cleary(!) tekaisee av-maalin. Ilman näitä Pavelin mahtavia suurtekoja tuo olisi ollut normaali tappio.

Pomppumaaleja näytti olevan kolme viimeistä (poislukien Datsyukin veivit). Tootoon syöttö Zetalle meni Nashville-pakista omiin ja taasen Roman Josin veto ohjautui Anderssonista omiin. Weber sitten iski ratkaisun Wilsonin ohilaukauksesta, joka pomppaa päätylaudasta sopivasti toiselle tolpalle. Perustuukohan tuo Nashvillen pelitapa oikeasti näihin "tuuri"kimmokkeisiin, niitä on nimittäin nähty tässä vuosien saatossa jo aika paljon.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Odottelin tässä että olisi Gamecenteristä päässyt katsomaan jälkilähetyksen, mutta tuokaan paska ei sitten voi enää toimia kunnolla. Viime kaudella ainakin oli jokainen matsi jo aamuysiltä katsottavissa. Piti tyytyä sitten vaan highlightseihin.

Näkyykö sulla blokattuna pelit vai eikö ne muuten toimi? (Mulla proxyn kautta tilattuna pelit on blokattu ja blokatun pelin uusintaa pitää odottaa se 48 tuntia, joka on kyllä vähän turhan pitkään, olis edes 24 h.) Tuolla "Lähetyksiä netissä" -ketjussa kerrottiin, että brittiläisen Premier Sports -kanavan otteluohjelman mukaan kaiketi blokkaillaan. Joskin olen havainnut, että joitakin matseja on blokattu myös tuon otteluohjelman lisäksi. Se, että miksi brittiläisen kanavan blokkailut vaikuttaa kuvan lähettämiseen Pohjoismaihin, jaa-a. Ottelut täällä -> sivupalkista Ice Hockey -> NHL. Toisin sanoen tässä ei vähään aikaan tarvi montaa Wings-peliä katsella...
 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Україна
Jos jotain hyvää eiliseltä hakee, niin kolmas erä oli lähes täysin Detroitin. Oli kyllä Nashvillen toinen peli kahteen päivään, tosin pidemmällä palautusajalla.

Datsyuk pelasi parhaan pelinsä tälle kaudelle mitä minä olen nähnyt (kaksi peliä näkemättä). Cleary ja Abdelkader (ne siellä näyttivät ainakin lopussa pelaavan, taisi Datsyukin laidoilla muitakin käydä) laidoilla keskittyivät lähinnä ihaillen seuraamaan mitä taikuri keksii seuraavaksi, eikä Dats paljon kiekkoa lainaillutkaan. Mulle tuli peliä katsoessa varmaan puolen tusinaa "VAU!" -hetkeä kun mies tekee mitä tahtoo. Uskomaton pelaaja ja mahtava tuota veivailua on ihaillen katsella, mutta eihän tuo pidemmän päälle toimi, jos mies yksin pelaa vastustajan viisikkoa vastaan. Toivotaan sairastuvalta apuja, loukkaantumissuma alkaa olla aika naurettava jo. Pelin aikana näytettiin statistiikkaa "lost man games", joka oli Wingseillä 107! Seuraavalla taisi olla jotain 64.

Pakistosta nyt pienen kirjoittelutauon jälkeen kärkeen sanottava, että Quincey ei ollut enää huonoin pakki. Hienoa eteenpäin menoa! Kronwall taklattiin selästä laitaan ja palattuaan toiseen(?) erään oli aivan sysipaska. Ihme säntäilyä ja aivan junnumaisia sijoittumisvirheitä. Ei näin. Loput pelasivat tasollaan, mitä nyt Kindlille pari turhaa kakkosta alussa, paransi kuitenkin hyvin pelin edetessä. Ericssonilla tuo perustaso alkaa olla jo aika kova. Hyvä all-around pakki.

Filppulalla alkaa olla jo jotain kipsin näköistä päällä, joka ilmenee tuollaisena väkisin yrittämisenä. Ihan näppäriä kikkoja, jotka eivät vain vie peliä yhtään eteenpäin. Yrittäisi nyt vain yksinkertaistaa peliään yhden napsun verran.

Zetterberg aika kuningas yhä ja yhdessä Datsyukin kanssa vastaa oikeastaan koko joukkueen todellisesta hyökkäyspään uhasta. Noh, onhan siellä Brunner, mutta se on vähän sellainen köyhän miehen selänne, jonka mun mielestä pitääkin pelata välilllä vähän siellä pelin ulkopuolella ja haistella niitä mestoja. Vaatisi sen waynesimmonds -tyyppisen laiturin sinne Z:n kanssa rouhimaan, kaivamaan ja suojaamaan kiekkoa. Meidän täytyy tyytyä odottelemaan Bertuzzin/Franzenin paluuta kehiin.

Howard meni sitten myös loukkaantumaan, upper body injury sanoivat pelin aikana. Onko tullut lisätietoa? Gustafsson oli vähän "shaky": kiekot ja mies pomppivat ja joutui aika paljon tekemään töitä aina torjunnan eteen. Hyvänä asiana aika hyvin haki maskin takaa näköyhteyden kiekkoon. Vähän nyt rauhallisuutta otteisiin ja kenties sitä kautta itseluottamus kuntoon.

Nelonen pelasi taas sitä omaa peruspeliään, kolmonen aika hukassa ajoittain.

Jos jotain vetää yhteen, niin hyökkäyspään peli on aika hyvällä mallilla, mutta puolustuspäässä varsinkin avauspelaamisessa sattuu välillä kardinaalimokia. Varmaan johtuu paljon myös loukkaantumisista kun kokoonpano elää kokoajan. Tuo Babcockin kiekkokontrolliin perustuva systeemi vaatii ajoitukset ja rytmin kohdilleen, jotta se toimii hyvin. Vaatii huomattavasti enemmän pelaajilta saada tuo toimimaan kuin joku perus pleksin kautta ulos ja perään.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Ei olis pitänyt eilen puhua loukkaantumisista mitään. Toivottavasti Jimmy ei ole kauaa pois, Monsteri ei ainakaan yöllä vielä vakuuttanut, tietysti pelituntumaa ei vielä ole. Torstaina täytyy raapia pisteet sitten.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Howardilla oli siis 'blurred vision' eli jonkin sortin näköongelma. Mitään suomenkielistä nimeä tuolle en nopeasti keksi, mutta eiköhän kaikki sen tuosta ämeriikän kielisestä nimestä nyt kuitenkin ymmärrä, että mistä oli kyse. Ilmeisesti mitään vakavaa se ei kuitenkaan ole vaan Howard on jälleen ensi yönä tulessa Columbusta vastaan.

Franzen on lähellä paluuta, joskaan ei varmaan vielä tänä yönä. Kuitenkin siis sieltä osastolta kuuluu ihan hyvää.

Selkävaivaiset Bertuzzi ja Helm ovat myös ottaneet harppauksia eteenpäin. Bertuzzi käveli kepeillä vielä viime viikonloppuna, mutta on päässyt niistä nyt eroon. Helminkin osalta näyttää nyt pitkästä aikaa valoisalta. Viikon verran pitäisi Helmin parannella itseään vielä sen jälkeen kun on päässyt jäälle. Veikkaisin ihan mutulla, että 2-3 viikkoa joudumme odottamaan vielä Helmin näkemistä tositoimissa.

Smith ja Cola ovat noin viikon päässä paluusta. Tämä tietänee Huskinsille lähtöä, sillä veikkaisin Lashoffin jäävän ylös ennen Huskinsia. Huskins kuitenkin todennäköisesti läpäisee waiversit joten sama se olisi sitten pistää kaveri GR:ään ja jättää Lashoff ylös. Lashoffilla on kuitenkin ura vielä edessä. Vaikka joutuisikin istumaan pelin sillon tällöin niin ei sen nyt pitäisi kehitystä pysäyttää. Se on eri asia sitten kuin kaikki ovat kunnossa niin on järkevää pistää Lashoffkin GR:ään, mutta seiskapakkina voidaan mielestäni vielä mukana roikuttaa. Kasipakkina se alkaa olemaan jo vähän vähemmän järkevää.

Samuelssonilla sitten sormi murtunut. Parin viikon loma siitäkin seuraa. Paska homma Sammyn kannalta kyllä.

Kokonaisuudessaan toistaiseksi mollivoittoisesta alkukaudesta huolimatta valopilkkujakin tällä kaudella on ollut. Mieltä lämmittää tottakai Zetterbergin ja Datsyukin loistavat startit kaudelle. Myös Lashoffin, Kindlin ja Quinceyn hyvät esitykset ovat olleet ainakin omasta mielestäni positiivisia. Kindl saa aika paljon haukkuja tosin HFboardsilla ja jopa MLivessä, mutta luotan kuitenkin omiin silmiini enemmän kuin MLiven asiantuntijoihin ja HFboardsin "asiantuntijoihin". Tottahan se on, että virheitä tekee paljon, mutta on myös aika fiksu ja pystyy paikkailemaan niitä virheitä. Myös iso koko, jota on alkanut käyttää hyväkseen ja kokoisekseen hyvä luistelu povaavat kyllä NHL-uraa. Olkoon sitten Wingsissä tai muualla. Lashoff on odotuksiin nähden ollut suuri yllätys. Quincey todella paskan startin jälkeen on alkanut myös pelaamaan palkkansa osoittamalla tasolla. No joo ja onhan siellä Jonathan Ericsson. Monesti kävi 09 syksyn ja 11 kevään välillä mielessä lupaus, että jos tuosta kaverista vielä jotain tulee niin syön hatullisen paskaa ja sen hatun myös. Onneksi en sitä koskaan ääneen sanonut sillä Ericsson on tällä kaudella ollut enemmän kuin vain jotain. Varmaan Wingsin paras pakki. Oikeastaan kaikki AHL-nostot ovat olleet varsin positiivisia kuitenkin sitten kun ajattelee. Tatar etunenässä.

Negaakin toki löytyy. Floppaajien etujoukoissa marssivat ykkösenä Cleary ja vanavedessä tulee sitten Filppula. Kronwallinkin nostaisin pettymykseksi. -9 on kuitenkin aika 'brutal'. Vrt. Quincey +8, Datsyuk +8 ja Kindl +6. No AHL-nostoista nyt ehkä pienen pieneksi pettymykseksi voisi laskea Nyquistin. Lähinnä sen takia, ettei esittänyt mitään ihmeellistä. Toki ei ole Anderssonkaan esittänyt, mutta näistä kahdesta Nyquistin piti olla se, joka aloittaa kauden NHL:stä. Anderssonin piti olla ihan toisessa liigassa. Nyt kuitenkin Andersson on se, joka on pelannut enemmän pelejä.

Kokonaan meinasin unohtaa Brunnerin. Pehmeähän se on ja katollaan koko ajan. Ja surffaileekin vähän välillä ja ei osaa puolustaa. Vitunko väliä, enemmän sillä on maaleja kuin yhdelläkään toisella rookiella. Positiivinen yllätys meikäläisen kirjoissa vaikka odotuksiakin jonkin verran oli. Hyvä homma.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tän päivän kokoonpanossa Columbusta vastaan uutena äijänä Jan Mursak. ja Huskins tulee Kindlin tilalle. Howard vahvistanut aloittavansa maalissa. Jokohan nyt viimeinkin saataisiin nauttia Mursakin touhusta hieman pitemmän aikaa.

Ketjut harjoituksissa:

Filppula - Zeta - Brunner
Cleary - Dats - Abdelkader
Tatar - Andersson - Mursak
Miller - Emmerton - Tootoo

Smith ja Cola ovat noin viikon päässä paluusta. Tämä tietänee Huskinsille lähtöä, sillä veikkaisin Lashoffin jäävän ylös ennen Huskinsia. Huskins kuitenkin todennäköisesti läpäisee waiversit joten sama se olisi sitten pistää kaveri GR:ään ja jättää Lashoff ylös. Lashoffilla on kuitenkin ura vielä edessä. Vaikka joutuisikin istumaan pelin sillon tällöin niin ei sen nyt pitäisi kehitystä pysäyttää. Se on eri asia sitten kuin kaikki ovat kunnossa niin on järkevää pistää Lashoffkin GR:ään, mutta seiskapakkina voidaan mielestäni vielä mukana roikuttaa. Kasipakkina se alkaa olemaan jo vähän vähemmän järkevää.

Mielestäni tämä on ihan itsestäänselvä hoitaa niin, että Huskins on se joka istuu penkillä seiskapakkina ja Lashoff menee farmiin pelaamaan ja jatkamaan kehittymistään. Seiskapakkina ihan turha roikotella, kun se nyt vielä waiver-vapaa on.

Samuelssonilla sitten sormi murtunut. Parin viikon loma siitäkin seuraa. Paska homma Sammyn kannalta kyllä.

Sinänsä koomista, että pidän tätä hyvänä loukkaantumisena. Nyt Sammy saa totutella ihan rauhassa luisteluun ilman karmeata yhtäkkistä ottelurääkkiä, joka hyvin todennäköisesti voisi johtaa vain aiemman vamma uusiutumiseen. Tämä sormivamma tulee auttamaan miestä paluussa noiden nivusongelmien jälkeen.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Tän päivän kokoonpanossa Columbusta vastaan uutena äijänä Jan Mursak. ja Huskins tulee Kindlin tilalle. Howard vahvistanut aloittavansa maalissa. Jokohan nyt viimeinkin saataisiin nauttia Mursakin touhusta hieman pitemmän aikaa.

Ihan kiva, että Mursak pääsee nyt pelaamaan. Kumma juttu kuitenkin, että se Eaves on jälleen istumassa. Ei se mun mielestä sen huonommin ole pelannut kuin muutkaan. Joskaan ei paremminkaan. Miksi Eaves on Babcockin koirankopissa? Samapa se mulle toisaalta. Kätisyydet siellä toki nyt menee loogisesti 2x left ja 1 right molemmissa alaketjuissa, notta Eaves ei siihen sitten sopisi kun ei keskellä pysty pelaamaan. Ja Tootoota ei nyt hetkeen tulla tiputtamaan ulos kokoonpanosta


Mielestäni tämä on ihan itsestäänselvä hoitaa niin, että Huskins on se joka istuu penkillä seiskapakkina ja Lashoff menee farmiin pelaamaan ja jatkamaan kehittymistään. Seiskapakkina ihan turha roikotella, kun se nyt vielä waiver-vapaa on.

Pääsee siinä nyt kuitenkin treenailemaan Wings-porukan kanssa ja Lashoffhan on jo muutaman pelin istunut healthy scratchinakin. Ei sillä mielestäni niin suurta merkitystä ole vaikka siinä junnu olisikin kyseessä kun pääsee pelaamaan kuitenkin melkein kokoajan.

P.S. Kindl poppareilla taas, paskaa.. Otti tietty 3 jäähyä ekassa erässä viime matsissa, mutta silti. Aika selvää kyllä kenestä Babcock tykkää ja kenestä ei. Cleary esim. vaikuttaisi olevan loistava saunapelaaja, mutta Kindl ja Eaves eivät ilmeisesti tykkää saunomisesta ainakaan Babcockin kanssa..
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eavesin kohdalla näyttäisi jotenkin, että nyt on luovutettu miehen suhteen. Saa pelata vain jos ei ole ketään muuta laittaa rosteriin. Mennee waiversiin, jos kaikki joskus ovat samaan aikaan terveenä. Jos kukaan ei waivereista poimi, niin kesällä voisi olla ulosostoehdokas. Viimeisen kauden miljoonasta 2/3 käteen ja morjens. Emmertonillekin luottoa annetaan kovasti, vaikkei se minua ole vielä vakuuttanut sillä tasolla, mitä huippujoukkueen nelossentteriltä vaaditaan.

Kindlin ongelma on sitten tuo jäähyherkkyys. Ei vain se edellisottelun 3 jäähyä seitsemässä ensimmäisessä vaihdossa, vaan ihan koko kaudelta sama. Peliaikaan suhteutettuna Kindl ottaa eniten kakkosia koko joukkueesta. Kronwall on ottanut toisiksi eniten ja sen jälkeen on iso suhteellinen ero muihin.

Kun tuota sitten ajattelee valmentajan näkökulmasta, niin eihän sitä ihan mielellään haluaisi tällaista kaveria mukana pitää, millä ei ole käyttöä alivoimassa, vaan pitäisi lähinnä vaan palkita yv-ajalla ja jannu vain aiheuttaa alivoimatilanteita joukkueelle. Etenkin kun se alivoima on ollut joukkueen heikoin lenkki koko kaudella.
 

HeavyWing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
Negaakin toki löytyy. Floppaajien etujoukoissa marssivat ykkösenä Cleary ja vanavedessä tulee sitten Filppula.

Kokonaan meinasin unohtaa Brunnerin. Pehmeähän se on ja katollaan koko ajan. Ja surffaileekin vähän välillä ja ei osaa puolustaa. Vitunko väliä, enemmän sillä on maaleja kuin yhdelläkään toisella rookiella. Positiivinen yllätys meikäläisen kirjoissa vaikka odotuksiakin jonkin verran oli. Hyvä homma.

Vähän kaksijakoinen fiilis, onko Filppula nyt sitten ollut mikään aivan älytön floppi vai ei. Jos/ kun sielä on vammaa alla ja päällä, mistä enemmän ja vielä vähemmän julkisesti edes huudellaan.
Sillon, kun jokereissa pelatessa Filppulalle polvivamma ilmeni, niin eipä sen jälkeen mitään 100-pisteen kautta halunnut nähdä edes unissanikaan, saati minä, saati Valtteri itse.
Jos äijä takoo, 16 ottelussa 8 pistettä, on se silti mun matematiikalla piste joka toisessa ottelussa. Onko se ihan täydellinen floppi ? 82- matsin runkkarissa se olisi 41 pistettä. Vai laskinko väärin ? Huono ?

Cleary on sysipaska. Siitä ei liene kukaan eri mieltä ? Mutta kuka sitä jaksaa pitää minään "floppina" ? Kuka odotti Clearyn olevan tirehtöörinä tämän kauden sirkuksessa ?
Ei mitään odotuksia kyseiseltä äijältä, tai korkeintaan, koska laittaa hokkarit naulaan.
Tuntunut jo pari vuotta olevan lähinnä riippakivi ja kivireki.. mitä näitä hienoja synonyymejä te verbaaliakrobaatit nyt sitten haluatte käyttääkään.

Sitten taas Brunner.
Käsittämättömän hyvä!
Mm-kisoissa esiin ponnahtanut sveitsin sarjaa tahkonnut, helvetin isonenäinen kaveri!
Joskus kisojen aikaan huutelin kärppä-puolella, että tuo Brunner pitää saada Ouluun, mutta muutama muukin huomasi potentiaalin ja äijä matkasi rapakon taakse.
En suoraansanottuna olisi uskonut, kuinka hyvin on kausi Damienilla alkanut!
Henk. kohtasesti odotin, että vakiinnuttaa maksimissaan paikan pelaavassa kokoonpanossa!
 

Tupu331

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Lähestulkoon pakkovoiton eessä ollaan.

Tilastotieteetki on jo meidän puolella et nousu alkais. Tootoota vois koittaa vaiks Pavelin kentässä. Sais melkeen Franzen tulla takas pelikuntoo et Valle sais levätä hetken.

Laskeskelin ajankulukseni Datsyukin tän kauden statsit, 49 peliä, 22+40 (KHL,EHT,NHL). Elitismiä!

Mielenkiintosta peliä odotellessa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Vähän kaksijakoinen fiilis, onko Filppula nyt sitten ollut mikään aivan älytön floppi vai ei. Jos/ kun sielä on vammaa alla ja päällä, mistä enemmän ja vielä vähemmän julkisesti edes huudellaan.
Sillon, kun jokereissa pelatessa Filppulalle polvivamma ilmeni, niin eipä sen jälkeen mitään 100-pisteen kautta halunnut nähdä edes unissanikaan, saati minä, saati Valtteri itse.
Jos äijä takoo, 16 ottelussa 8 pistettä, on se silti mun matematiikalla piste joka toisessa ottelussa. Onko se ihan täydellinen floppi ? 82- matsin runkkarissa se olisi 41 pistettä. Vai laskinko väärin ? Huono ?

En minäkään Filppulaa vielä flopiksi laskisi missään nimessä, ehkäpä hiukan alavireisesti kausi on kuitenkin alkanut mutta jos paikat eivät ole täysin kunnossa ja nyt sitten loukkaantumissuman myötä häntä on "pakko" peluuttaa niin tulos ei sitten välttämättä ole paras mahdollinen. Toisaalta joukkueen terveystilanteen parannuttua olisi kenties hyvä antaa Filppulankin levätä muutama ottelu ja ottaa rauhallisemmin kun kuitenkin näkemissäni peleissä ja koosteissa hän ei samalla tasolla pelaa mitä edellisellä kaudella pelasi ja jotenkin otteista kuvastuu toisinaan tietty varovaisuus.

Pakkohan tässä on toivoa, että Filppula paranneltuaan vammansa - jos siis sellaisia on - palaa entiselle tasolleen ja on jälleen ehdoton vahvistus joukkueelle. Nyt hän täyttää oman paikkansa mutta ei hänestä ainakaan näilä näytöillä todelliseksi ratkaisijaksi ole. Lepoa hiukan ja sitten uudella innolla kaukaloon - kunhan vaan koittaa aika jolloin on mahdollista antaa se muutaman ottelun mittainen lepopätkä. Joku puolitoista tai pari viikkoa lepoa voisi tehdä hyvää jos pieniä vammoja on olemassa.

vlad.
 

Knoxville87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, TPS
Noniin, mukava saada taas Mursak takaisin kehiin. Ollutkin jo kaveria ikävä.
Sais vähän laittaa vastustajan pakkeja suorittamaan. Wings kaipais pitkiä pyörityksiä vihun päätyyn, kun viime aikoina hyökkäyksiin lähdöt olleet niin surkeita.

Sitten tapaus Eaves. Hän on jotenkin ottanut taantumaa. Kaveri on jokseenkin "tasapaksu", ei ole missään erityisen huono eikä hyväkään. Mutta leikö hänenkin kohdallaan nämä loukkaantumiset vieneet parhaan terän.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Kyllä Clearylta mun mielestäni olisi hyvin voinut odottaa sellaista 35 pinnan kautta täysillä pelimäärillä. Eli Clearyn tapauksessa noin 70, ei se ehjänä ole ikinä koko kautta pysynyt. Siihen nähden floppi, kyllä. Ja Cleary ei ole ikinä ennen näyttänyt noin aneemiselta. Ei ikinä. Aina on ollut sydän mukana pelissä ja jos on ollut kunnossa, myös jalat. Se oli hei toissakaudella kun Cleary teki 26 byyriä 68 ottelussa. Täydellä kaudella olisi mennyt rikki 30. Myös playoffeissa Cleary on ollut aina hyvä, 2009 kevät tottakai kruununa. Muistoissa on myös se kun haastoi Prongerin tappeluun. Vaikka ottikin kuokkaansa niin jumankauta että lämmitti mieltä.

-> Vaikka Clearya nyt haukunkin, kun mies uransa aikanaan lopettaa niin ainakin omaan mieleeni jää paljon muistoja kaverista. Ja suurin osa niistä muistoista on nimenomaan hyviä. En nyt sano että pistän paitaa tilaukseen, mutta kyllä Cleary on paljon ilon hetkiä Red Wings -faneille tarjonnut. Enemmän kuin moni muu pelaaja nykyrosterista. Mahdollisesti jopa tämän kauden jälkeen voi olla sen aika kun tuntuu siltä että vammaa on päällä niin paljon että ei pelaamisesta tunnu enää tulevan mitään.

Vai oletteko jo unohtaneet?

Kojootit kesälomille by Cleary
Ankat kesälomille by Cleary (game 7 ja 3 minuuttia jäljellä)
Cleary vs. Pronger

Filppulasta sen sijaan.

1) 41 pinnan kausi 66 pinnan kauden perään olisi mielestäni surkea. 25 pisteen lasku ja se ei kyllä johdu ketjukavereista. Päässyt sekä Datsyukin, että Zetan kanssa pelaamaan.
2) Kyse ei edes ole pelkästään pisteistä. Paria peliä lukuunottamatta Valle on ollut erittäin huono. Samaa on sanonut Babcock:kin ja Filppula onkin vissiin ainoa pelaaja jota hän on julkisesti kritisoinut asenteesta. Tuolla. Johtuu se sitten vammasta tai mistä tahansa niin miellän flopiksi sellaisen, jolta olisi odotettu paljon enemmän. Pettymys on lievempi versio siitä. Voidaan esimerkiksi sanoa, että bottom-6 pelaajat ovat olleet pieniä pettymyksiä koska eivät ole tehneet tehoja, mutta eivät varsinaisesti kuitenkaan floppeja koska ovat tuoneet muuta osaamista tilalle. Filppula ei ole tällä kaudella kauheasti mitään erikoista tuonne tuonut noita paria hyvää peliä lukuunottamatta. Toivottavasti kurssi muuttuu, siellä on kaverilla contract-year menossa.

e: Clearysta vielä. Pisteiden valossa viime kausi oli huonoin Red Wings -nutussa sitten avauskauden 05-06, jolloin muistaakseni pelasi lähinnä nelosketjussa. Siitä huolimatta pisteitä kertyi 33. Ja tämän kauden tahdilla niitä tulisi siis 15 täydellä kaudella. Kaveri on vaan yksinkertaisesti hajalla ja tästä syystä homma ei toimi. Hieno mies yhtä kaikki. Vertailuksi vielä se kevät 2009. 23 peliä 9+6=15 ja +17. Pelasi itsensä kyllä viimeistään tuona keväänä fanien sydämiin, ainakin meikäläisen.
 
Viimeksi muokattu:

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Quinceylta polvi poks tuossa epäonnisessa Anisimov-tilanteessa. Vamman vakavuudesta paha sanoa vielä yhtään mitään.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Kävyt pöllitty ja oravaa vituttaa vielä kolminkertainen määrä siihen nähden mitä vituttaisi jos ne olisivat jäässä. 24 sekuntia taisi olla jäljellä tällä kertaa kun voittomaali tuli. 5 tappiota putkeen, 'nuff said. Datsyuk oli loistava, Tootoo ja Abdelkader ihan jees. Lashoff pakeista paras. Kronwallin viivapelaamista katsoessa pää hajoaa. Osaa se viivan pitää ja syötellä, mutta ne laukaukset on järjestäen ihan hanurista.

Cleary pelasi muuten ihan hyvän pelin tällä kertaa mutta olisi voinut pistää kiekon sisälle. Muutenkin tuo ketju oli ihan hyvä. Zetan ketjusta en nyt jaksa sanoa mitään. Tekivät tietty nuo molemmat maalit, mutta silti.. Olivat myös ottavana osapuolena kahdessa. Ja ne maalit.. Brunner saa lahjan maalin takana ja runnoo sisään ja 1-0. Toinen maali merkittiin Filppulalle. Lashoffin ropelli pomppi jostain Filppulan neljännen perseen kautta sisään ja tästä hyvästä sai maalin. Merkillistä kyllä kun muuten ei näkynyt kentällä ollenkaan. Brunner nyt oli ihan ok joskin antoi sitten sen ratkaisevan harhasyötön josta CBJ voittomaalin teki. Zeta tarjoili sen 2-2 tasoituksen. Filppulaa ei siis näkynyt hyvässä eikä pahassa.

Quinceylta siis polvi sököksi. Ihan mahtavaa. Pelasi tänään muuten 6 minuuttia ja +2. Just sayin'. Nyt unta kaaliin. Ei se varmaan ihan heti tule, jumalauta että ottaa aivoon.

VittuMitäPaskaa

e. loppuu muuten vissiin viaplaynkin tilaus tässä huomispäivän aikana. Taidan pitää viikon verran lomaa, juuri nyt en jaksa.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
5 pelin letkussa ollaan. Aikas surullinen tilanne, kun äijää tippuu rosterista ja turpaan tulee. Meni kohtuu huuruun, tossa puoli minuuttia ennen loppua. Millähän tän kurssin saa käännettyä?
 

Jorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit, Erik Karlsson
........ 2-0, hyvä olla. Paskat. Tää on nähty jo.

Edes jotain lohtua vois saadaa siitä, että tietää tämän joukkueen pystyvän täysin terveenä parempaan. Taas yksi sisään (Mursak) ja toinen ulos (Quincey). Mitähän käy kun Franzen tulee takaisin, Zetterberg pois?

Columbuksen kaikki maalit tuli samasta paikasta ja aika samalla tavalla. Jätkä yksin maalinedustalla saa ottaa aikansa ja laittaa kiekkoa reppuun. YV sitä tuttua paskaa. Kronwall on kaukana meidän parhaasta pakista. Ericsson on mielestäni tällä hetkellä ykkönen ja Lashoff kakkonen. Kummallista?

Filppulahan oli loistava kun teki kerran maalinkin, eikö? Jättäisi sen kiekon joskus ja hakisi tilaa jostain itselleen, eikä vain neppailisi kokoajan. Voisiko olla, että SM-Liigan onneton taso ja iso kaukalo on sekoittanut herran pään?

Howardia en taaskaan lähtisi syyttämään. Ihan hyvä peli häneltä. Parhaana päivänä tosin olisi torjunut voiton tästä.

Eiköhän se ollut siinä. Lauantaina jatketaan..
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Hyvää yötä Wings, viimeinen sammuttaa valot.

Ihan kuin kattois samaa nauhaa viikosta toiseen. 2-0 johto, muutama minuutti siitä niin vihu kaventaa. Wings ei saa millään tehtyä sitä 3-1 maalia ja peli on kohta tasan.
 

Petro

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Louis Blues
Aikamoista jobinpostia tulee, kun valmiiksi loukkaantuneseen ja alamäessä olevaan rosteriin nyt vielä Quinceykin loukkaantui. Saattaako olla, että Kronwallkin pelaa puolikuntoisena tuon vähän aikaa sitten tapahtuneen niitin jäljiltä(muistanko väärin?) vai onko miehen peli muuten vain laskussa?

Mursakin minuutit jäivät aika vähäisiksi, joku peliä katsonut voisi hiukan raottaa miltä peli hänen osaltaan näytti?
 

Jorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit, Erik Karlsson
Mursakin minuutit jäivät aika vähäisiksi, joku peliä katsonut voisi hiukan raottaa miltä peli hänen osaltaan näytti?

Eipä oikeen miltään. Aika näkymätöntä menoa. Ei taklannut, ei tehnyt pisteitä enkä huomannut mitään suuria virheitäkään.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Jotenkin tyypillistä, että nämä loukkaantumiset tulee juuri tähän tynkä kauteen. Tilanne ei kuitenkaan ole liigan synkin, kun Ottawalla tuntuu käyvän kohtuu huono joulu myös. Jotenkin on perseessä sellainen kutina, että vaikea kausi on edessä, kun noita runkopelaajia tippuu jatkuvasti pois. Onneksi tosiaan Cola ja Smith tekee ilmeisesti paluun ensi viikolla.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Mursakin minuutit jäivät aika vähäisiksi, joku peliä katsonut voisi hiukan raottaa miltä peli hänen osaltaan näytti?
Peliä en nähnyt, mutta Red Wings heitti Mursakin waiversiin tänään, joten eiköhän tuo kerro kaiken oleellisen.
 

Jorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit, Erik Karlsson
Jahas jahas, oisko joku tulossa lauantaille takasin, kun kerran Mursak laitettiin alas/waiversiin? Quincey jättää lauantain väliin ja on day-to-day, joten eiköhän Kindl hyppää taas kehiin.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Miksiköhän tuo Mursak nyt laitettiin waiversiin. Toki kaveri voidaan napata. Pelaa ilmaisella sopimuksella ja voi ihan hyvin kehittyä vielä NHL-pelaajaksi. Ketä kiinnostaisi rightin kaveri jonka kädet on puuta eikä ole erityisen fyysinen, mutta on ihan helvetin nopea? Uskon että johonkin siirtyy. Eaves tuosta porukasta ennemmin olisi voitu lähettää muualle, mutta toisaalta jos tarkoitus olisi saada sopimuskattoon tilaa niin Eaves tuskin olisi waiversista kellekään kelvannut. Olisin kyllä kuvitellut ettei Mursakia olisi tarvinnut waivata jos eroon halutaan. Jotenkin olisin uskonut että jostain olisi saanut seiskakiepin vaihdossa. Jos jostain Eric Tangradistakin sai. Harmi että kävi näin, näytti suht lupaavalta silloin 2010-2011 kaudella. Silloinhan puhuttiin että olisi tulossa Helm paremmilla käsillä. Totuus oli sitten toisenlainen: laituri-Helm ilman fyysisyyttä. Paskaa tuuriakin toki kävi Mursakilla. Ilman sitä viime kauden nilkkavammaa.. Who knows?

Toivottavasti onnistuu vielä jossain muualla. Symppis kaveri ja slovenialaisia ei todellakaan ole liikaa NHL:ssä.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Miksiköhän tuo Mursak nyt laitettiin waiversiin.
Olisiko mahdollista, että erittäin vähän peliminuutteja keränneelle kaverille yksinkertaisesti vain haluttaisiin lisäminuutteja ja parempaa pelituntumaa, silläkin riskillä, että joku vetäisi miehen välistä. Tynkäkaudella kun on normaalia vähemmän mahdollisuuksia ajaa marginaalipelaajia sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös