SaiPan peliesitykset kaudella 2012–2013

  • 261 420
  • 904

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Oli sitten miehet ottaneet itseään niskasta kiinni, peli-ilmehän alkoi olla jo huomattavasti lähempänä syksyn otteita, oltiin noustu huonosta tyydyttävään.
Parannettavaa jäi vielä, mutta jos tauon jälkeen peli-ilme ja -asenne on tuo, niin ne pleijarit on saavutettavissa, jopa kotietu sääleihin.
Mutta, huolestuttavaa edelleen on tuo syöttöjen laatu, erityisesti omalla puolustusalueella, kuinkahan monta syöttöä siellä tänäänkin annettiin suoraan vastustajan lapaan. Ei todellakaan noin!!

Moran taitaa olla todellakin vahvistus, luistelu ennakkotietoja parempaa, itseasiassa helvetin kevyen näköistä, ei mitään huippuvauhtia, mutta aivan riittävää. Hakeutuu hyvin maalipaikoille ja näyttäisi sopivan hyvin yhteen Giliatin ja Mankisen kanssa, ensi viikko hyvää harjoittelua ja sopeutumista porukkaan, niin koko ketju voi olla kovaa valuuttaa kevättä kohti.
Mankinenkin oli kuin uudesti syntynyt, taisteli ja hakeutui maalipaikoille, toivottavasti jatkossa Moran löytää hänet syötöillään.

Pari tärkeää pistettä tuli tänään, kolmekkin oli otettavissa, maalitilanteisiin vain tarkkuutta ja kovuutta jatkossa lisää, niin kyllä niitä pisteitä karttuu plakkariin.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Onko muut huomanneet, että yksi meidän parhaista pakeista on ollut Mikko Pukka? Ollut todella hyvä kiekottomana ja kulmapaineissa. Tänään yksi älytön ratkaisu, heitti purkukiekon tappara pelaajaa päin? Mutta silti viimeiset 5 peliä ovat olleet hyviä Pukalta.

Jep annetaan silloin kunniaan, kun se on ansaittu! Mikolta suht hyvä peli. Heittäähän se edelleen niitä sokkosyöttöjä ja muutenkin Mikon avut ovat ei-kiekollisia. Eli hyvää vääntöä laidassa.
Olisikohan tuosta Moranista löydetty se puuttuva lenkki ylivoimaan? Tasakentällisillä oli välillä pihalla, eikä oikein tiennyt mihin sijoittuu, mutta kyllä se siitä lähtee. Pojat muuten juonivat vitun näppärästi Giliatin kanssa sen jatkoajan aloituksen. Giliati kyttäsi spurttia ja oli hyvin lähellä onnistua.

Yksi mikä saa minut todella kyrpiintymään Tapparassa on se heidän kiekottoman miehen estäminen? Siis miten vitussa yksi joukkue saa estää noin selkeästi kiekottomia miehiä ilman sanktiota? Giliatikin siitä jonkunaikaa mussutti ja otti perinteisesti ohjat omaan käteen. Seuraava hyökkäys ja Tapparan pakki taas eteen, niin nätisti kyynärpää ylös ja suoraan pakin nekkuun. Päätuomari vieressä ja näytti vaan että peliä, vaikka pakki niin anovasti pyyteli boksia.
Samat jampat tökkivät myöhemmin vielä vaihtoaitioden edessä...
 
Viimeksi muokattu:

ahal

Jäsen
Usko on taas palannut SaiPan pleijaripaikkaan. Eilinen voitto osui tuiki tärkeään saumaan ennen taukoa. Pysyttiin viivan päällä, mutta mikä tärkeintä peli-ilme oli aiempaa raikkaampi ja tehokkaampi. Illan perusteella "Puukko-Bradilla" oli merkittävä osuus muutoksessa. Lähiviikot näyttävät oliko kyse suonenvedosta vai voittoarvasta. Toivotaan viime mainittua. Joka tapauksessa BM tuo mukanaan uusia vaihtoehtoja ja peluutusmahdollisuuksia. Giliatikin näyttää saaneen uutta potkua tekemiseensä, samoin Mankinen. Tästä on hyvä jatkaa.

Taisto viivojen välillä on tuimaa, kuuden pisteen sisällä on sama määrä joukkueita. Pelsut ja Tepsukatkaan eivät ole täysin ulkona, mutta joukkueiden pelatessa ristiin eron kurominen on vaikeaa. Ellei joku romahda taas tappioputkeen, mutta pitkään sellaiseen kellään ei ole varaa. SaiPalla on mahkut saalistaa vielä 36 pistettä, mutta realismia lie noin puolet siitä, kun viime pelejä tarkastelee. Syksyisellä poljennolla toki enemmänkin.

Tauolta paluut eivät usein ole olleet sputnikeille helppoja. Toivoa sopii, että nyt pulpahtanut iloinen vire säilyisi mahdollisimman pitkään. Terveystilannekin on suht ok, kunhan Jeki palaa ehjänä takaisin maajoukkueympyröistään. Kohon ja Salcidon ohella.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Terveystilannekin on suht ok, kunhan Jeki palaa ehjänä takaisin maajoukkueympyröistään. Kohon ja Salcidon ohella.

Joo, terveystilanne ei näytä huonolta jos vaan Koho ja Salcido ovat pian täydessä pelikunnossa. Erikoistilanteiden pelaaminen on toivottavasti ensi viikon teemoja harjoituksissa, nyt olisi kasassa ainekset rakentaa kaksi toimivaa ylivoimakentällistä Moranin ja Rissasen ympärille. Eilen tuli onnistumisia YV:llä, ja siitä on hyvä jatkaa.

Alivoimapelaamistakin olisi hyvä saada hiottua, päteviä AV-spesialistejahan meillä kyllä riittää. Neliön pienuus on välillä näyttänyt hölmöltä, mutta ehkä pieni mutta aktiivinen neliö on loppujen lopuksi toimivin ratkaisu SaiPalle. Silloin ei neliön keskelle jää tilaa, ja jos puolustajat saavat siivottua maalinedustaa riittävän tehokkaasti niin hommahan toimii.

Näin taas optimismi nostaa rumaa päätään.
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Kyllähän SaiPa pisti tilanteen jännäksi pleijaripaikan suhteen. Tänä vuonna mahdollinen poisjääminen tuntuisi vielä aiempia vuosia katkerammalta, kun viiva on lähestynyt loppua kohti mentäessä poikkeuksellisesta suunnasta. Kieltämättä runkosarjan loppuliuku vaikuttaa todella hankalalta, varsinkin heti ensimmäiset pelit.

Jos tänäkin vuonna jäädään tosipelien ulkopuolelle, on ensi vuonna ihan vitun turha puhua 15 kierroksen jälkeen varmasta poffipaikasta ja historiallisesta menestymisestä. Maratonillakaan ei riitä, jos juoksee 25km kärjen mukana ja sitten iskee kokovartalomaitohappo.

Oisko se 85-88 pinnaa se "kuolemanraja". Kovempi joka tapauksessa kuin muutamana viime vuotena.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Tästä Moranista on kyllä riemua enemmänkin. Maalit tulivat ylivoimalla, mutta ne tulivat sieltä puolentoista metrin säteeltä maalista. Siis juuri sieltä, jonne ei esim Jekin hartioilla ole asiaa.
Ja mitä tulee spekulaatioihin jatkopaikasta, niin meillä Hakalissa on kova luotto siihen, että runkosarjan loppuun isketään 5 ottelun voittoputki.
 

radwar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Brynäs, Dynamo Mockba
Tästä Moranista on kyllä riemua enemmänkin. Maalit tulivat ylivoimalla, mutta ne tulivat sieltä puolentoista metrin säteeltä maalista. Siis juuri sieltä, jonne ei esim Jekin hartioilla ole asiaa.
Ja mitä tulee spekulaatioihin jatkopaikasta, niin meillä Hakalissa on kova luotto siihen, että runkosarjan loppuun isketään 5 ottelun voittoputki.

Moran on saman tyyppinen kuin Toporowski, mutta parempi luistelultaan. Hyvä haku Saipalta ja juuri se mitä joukkue kaipasi (tietysti valitettavasti Niemisen kustannuksella).
 

Ferris

Jäsen
Moran on saman tyyppinen kuin Toporowski, mutta parempi luistelultaan. Hyvä haku Saipalta ja juuri se mitä joukkue kaipasi (tietysti valitettavasti Niemisen kustannuksella).

Niemisen lähtö oli toki valitettavaa, mutta kyllä ainakin minulle tähän asti on näyttänyt siltä, että siirrosta ei ollut muuta kuin hyötyä SaiPalle. Wiikman-Toivosen myötä SaiPan veskariosaston taso ei ole oikeastaan laskenut piiruakaan, vaan ehkä jopa noussut laajemman materiaalin myötä. Jos Moran ottaa paikkansa selkeänä vahvistuksena, niin Niemisen siirron myötä sekä veskariosasto että hyökkäysosasto ovat menneet eteenpäin. Vielä kun yksi liigakokenut pakki ois ehditty hankkia, niin toimiston toiminta ois ollut meikäläisen silmään täydellistä. Toki se loistavaa on ollut nytkin.
 

Wolves

Jäsen
Moran on saman tyyppinen kuin Toporowski, mutta parempi luistelultaan.

Unohtamatta sitä, että mies ei taida, näin kahden ottelun otoksella, olla niin jäähyherkkä, kuin Topo. Suu ei ainakaan käy samaan tahtiin tuomariston suuntaan.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin on hiljaista näin tauolla, että ajattelin sönkätä jotain ympäripyöreyksiä tästä kutkuttavasta tilanteesta sääläriviivan ympärillä.

Siinä missä TPS-peli söi uskoani pleijaripaikkaan, niin kyllähän tuo Tappara-peli sitä palautti kohtalaisen kimpaleen. Raakaa tulee vääntö kymppisijan tuntumassa olemaan, mutta jos tuosta pelaamisesta jatketaan mihin lauantaina jäätiin, niin mukana kamppailussa ollaan.

Moran säväytti kyllä minua, tuntui että oli ihan eri mies kuin Turussa, toki joutui silloin lootaan melkein suoraan koneesta ja koko joukkueen peli oli mitä oli. Kaksi maalia toisessa pelissään on jo näyttö sinänsä, mutta minusta vieläkin hienompaa oli, että tuntui puhaltavan uutta henkeä ja ideaa Giliatin ja Mankisen peliinkin. Nyt voisi tosiaan toiveikkaasti ajatella, että SaiPalla on mistä kasata selkeät ykkös- ja kakkosketjut Moranin ja Rissasen ympärille. Löfman näytti minusta istuvan hyvin tuohon Rissasen ketjuun, mielenkiintoista nähdä millaiset kokoonpanot tiistaiksi väsätään, jos Koho toipuu jo pelikuntoon.

Toivottavasti mahdollisimman moni potilas saa vammansa paranneltua nyt tauon aikana, jotta päästään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ensi viikkoon. Hankalan näköinen on heti ohjelma, mutta nyt on vain pystyttävä venymään joka pelissä.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
mielenkiintoista nähdä millaiset kokoonpanot tiistaiksi väsätään, jos Koho toipuu jo pelikuntoon.
Tälläisen haluaisin nähdä:

Giliati - Moran - Mankinen
Löfman - Rissanen - Jekimovs
Jokinen - Koho - Piitulainen
Vauhkonen -Flinck - Koivisto

, mutta Pexi ei kuitenkaan luopune Poukkula-Hämäläinen-Koivistosta. Eli Piitulainen/Jokinen/Vauhkonen ja Flinck lienevät katsomossa.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tälläisen haluaisin nähdä:

Giliati - Moran - Mankinen
Löfman - Rissanen - Jekimovs
Jokinen - Koho - Piitulainen
Vauhkonen -Flinck - Koivisto

, mutta Pexi ei kuitenkaan luopune Poukkula-Hämäläinen-Koivistosta. Eli Piitulainen/Jokinen/Vauhkonen ja Flinck lienevät katsomossa.

Noin minäkin joukot ryhmittäisin, sillä erotuksella että harkitsisin Poukkulaa Koiviston tilalle. Ihan varmasti Hämäläisen ketju kuitenkin jatkaa entisellään, alkaa näyttää siltä että se hajotetaan aikaisintaan kesällä.

Nythän Murmeli tiesi kertoa epäpuhtaiden taklausten ketjussa, ettei Koho pysty vieläkään harjoittelemaan. Tuskin siis pelaa ensi viikolla, eikä toki voi tietää miten pitkään menee. Flinckille siis peliaikaa luvassa jatkossakin, kuka sitten huilaa kolmikosta Jokinen, Piitulainen ja Vauhkonen, jää nähtäväksi.
 

takatolppa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hämäläinen mahtuu ainakin minun papereissani ehdottomasti kokoonpanoon. Luulenpa että mahtuu myös Pexin papereissa. Olin vähän skeptinen miehen hankinnasta, mutta Ville on osoittanut mielipiteeni vääriksi. Tekee kaikkensa joukkueen eteen ja varsinkin alivoimalla ollut todella hyvä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hämäläinen mahtuu ainakin minun papereissani ehdottomasti kokoonpanoon. Luulenpa että mahtuu myös Pexin papereissa. Olin vähän skeptinen miehen hankinnasta, mutta Ville on osoittanut mielipiteeni vääriksi. Tekee kaikkensa joukkueen eteen ja varsinkin alivoimalla ollut todella hyvä.

Sama. Ensi kuvitelmat oli, että kiertolainen palaa kotiin helpon pelipaikan toivossa ja fleguilee juuri siinä rajoilla pelipaikan. Mutta on kyllä ollut yksi suurimmista taistelijoista Kohon jälkeen.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Kyllä itse pidän Flinckiä paljon parempana sentterinä kuin Hämäläistä, kumpaankin suuntaan. Sitten kun Koho tulee takasin nii joku sieltä pitää pudottaa pois. Itse pudottaisin Hämäläisen mutta tiedän ettei Peksi tee sitä. Minun papereissani senttereinä ovat Moran, Rissanen, Koho ja Flinck. Toinen asia mikä ihmetyttää on Leivon loputon kokoonpanon ulkopuolelle jättäminen. Poukkula, Jokinen ja Koivisto sen sijaan saavat automaattisesti paikan jostain ihmeen syystä. Lisäksi puolustuksessa Backman-Savilahti pari ottaa aivan liikaa miinusta. No, pistetään nyt huvikseen tähän sellainen kokoonpano, jonka minä haluaisin nähdä.

Giliati - Moran - Mankinen
Löfman - Rissanen - Jekimovs
Jokinen - Koho - Vauhkonen
Leivo - Flinck - Piitulainen


Salcido - Savilahti
Pulli - Bruun
Backman - Taipalus
 

d00b

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä itse pidän Flinckiä paljon parempana sentterinä kuin Hämäläistä, kumpaankin suuntaan. Sitten kun Koho tulee takasin nii joku sieltä pitää pudottaa pois. Itse pudottaisin Hämäläisen mutta tiedän ettei Peksi tee sitä. Minun papereissani senttereinä ovat Moran, Rissanen, Koho ja Flinck. Toinen asia mikä ihmetyttää on Leivon loputon kokoonpanon ulkopuolelle jättäminen. Poukkula, Jokinen ja Koivisto sen sijaan saavat automaattisesti paikan jostain ihmeen syystä. Lisäksi puolustuksessa Backman-Savilahti pari ottaa aivan liikaa miinusta. No, pistetään nyt huvikseen tähän sellainen kokoonpano, jonka minä haluaisin nähdä.

Giliati - Moran - Mankinen
Löfman - Rissanen - Jekimovs
Jokinen - Koho - Vauhkonen
Leivo - Flinck - Piitulainen


Salcido - Savilahti
Pulli - Bruun
Backman - Taipalus

Siinä on vaan sellainen juttu, että Poukkula, Koivisto ja Hämäläinen muodostavat oikein mallikkaan jarruketjun. Mitäs ajattelit sitten tilalle? Kohohan on jo vuosia sellaista johtanut, mutta kun Jokinen ja Vauhkonen ei siihen oikein sovellu. Roolitukset noissa sinun ketjuissa on aika surkeat, kun ei tuota Flinckin ketjuakaan voi sellaisena peluuttaa..
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Siinä on vaan sellainen juttu, että Poukkula, Koivisto ja Hämäläinen muodostavat oikein mallikkaan jarruketjun. Mitäs ajattelit sitten tilalle? Kohohan on jo vuosia sellaista johtanut, mutta kun Jokinen ja Vauhkonen ei siihen oikein sovellu. Roolitukset noissa sinun ketjuissa on aika surkeat, kun ei tuota Flinckin ketjuakaan voi sellaisena peluuttaa..

En jaksa sen enempää väitellä sun kanssas, mutta katsoppa vaikka herrojen Poukkula ja Koivisto tehotilastoja, Poukkula -10 ja Koivisto -12. Ja sitä sä sanot jarruketjuksi. Eikös sellaisen ketjun ideana olisi ettei omaan päähän isketä häkkejä..
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En jaksa sen enempää väitellä sun kanssas, mutta katsoppa vaikka herrojen Poukkula ja Koivisto tehotilastoja, Poukkula -10 ja Koivisto -12. Ja sitä sä sanot jarruketjuksi. Eikös sellaisen ketjun ideana olisi ettei omaan päähän isketä häkkejä..

Joukkueen maaliero on liigan neljänneksi huonoin, eikä tuo +/- -tilasto yleisestikään ole joukkueen kannalta kaunista luettavaa. Minun näkemissäni peleissä tuo kyseinen kolmikko on pelannut oikein mallikaasti. Enkä minä ainakaan keksi nykyisestä kokoonpanosta parempaa hyökkäyskolmikkoa hoitamaan tuota roolia.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Siinä on vaan sellainen juttu, että Poukkula, Koivisto ja Hämäläinen muodostavat oikein mallikkaan jarruketjun.
Ehkä alkupuolen kaudesta sitä olivat, mutta ei enää pitkiin aikoihin. Hyökkäyspelaaminen on pelkkää ristikulmiin kiekon heittelyä ja omassa päässä ovat usein suurissa vaikeuksissa. Ja Hämäläinen joutuu heikohkon liikkeen takia paikkailemaan ottamalla jäähyjä. Mun mielestä ei ole tällä hetkellä mallikas jarrukenttä, eikä mitään selkeätä jarrukenttää edes tarvittaisi.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Mun mielestä ei ole tällä hetkellä mallikas jarrukenttä, eikä mitään selkeätä jarrukenttää edes tarvittaisi.

Kiekon hallintaan pelinsä perustavilla liigajoukkueilla on aika harvakseltaan mitään puolustusvoittoisia ja taitovajeisia hyökkäystrioja. Jokerit toki on jossain määrin poikkeus ja siellä jarrukentät on roolitettu vahvasti. Siltikin, Jokereiden kolmosketju Ruutuineen ja Ritoineen on täynnä liigatasolla osaavia kiekollisia pelaajia ja he tekevät tehoja useimmin, kuin kerran 20 otteluun.

Hämäläisen Ville, 29 edellistä ottelua tehoin 0+1. Uskomatonta suorittamista, kun miettii, että peliaikaa tuli esim. viime ottelussa 16:48. Tässä ajassa paljon parjattu Flinckin Make on tehnyt 12 tehopistettä. Flinck rakastaa välillä kiekkoa liikaa ja lukee tilanteita väärin, mutta on fyysinen ja sopivan ilkeä. Hämäläinen on toki lyönyt kovat saldot yhteen tilastoon, jäähyjä tällä ajanjaksolla 34 minuuttia (!!) ja jokainen niistä minuuteista on pikkukakkonen, eli mitään tilastoa väärentäviä kymppejä ei ole joukossa.

Vieläkö joku on sitä mieltä, että Hämäläinen on pelaamalla onnistunut sinetöimään pelipaikan loppukaudeksi? Hämäläinen ei ehdi jaloillaan hyökkäämään ja kuten Jubomir sanoi, ei myöskään puolustamaan.

Hämäläinen, Koivisto ja Poukkula ovat tärkeitä kavereita alivoimilla, mutta kuten SaiPan surkeasta alivoimaonnistumisprosentistakin voi todeta, ei ole ihan lapoihin silläkään osa-alueella mennyt. Tämä ei tietenkään ole yksin edellä mainittujen herrojen syytä, mutta pohdinpahan vain ääneen.

Yhtä asiaa pitää ihmetellä ääneen, kun nyt tilastoja innostuin ihmettelemään. Miten Hämäläinen on onnistunut koukkimaan itselleen -2 tehotilastoon Koiviston -13 vastaan, vaikka miehet ovat pelailleet yhdessä iät ja ajat? Kavereita tilastoinnin puolella vai taitava hyppäämään vaihtoon pahan paikan tullen?
 
Viimeksi muokattu:

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Eihän tuo yhtälö tosiaan oikein täsmää, miinuksia tulee enemmän kuin pisteitä. Viime kauden kolmosessa Kiilholma ja Koskispete tekivät 18 pinnaa mieheen huiman kevätvireen ansiosta. Koivisto peesasi 13:llä. Plus/miinuslukema siinä -5 tienoilla.

Yhteistä tämän vuoden kanssa pitkälti ainoastaan se, että ketju kirjoitettiin kiveen kauden alussa eikä siihen koskettu sen jälkeen. Viime kaudella SaiPa sai tällä taktiikalla erinomaisen kevätketjun. Tällä kaudella näyttää käyvän päinvastoin.

Toivottavasti Koho kuntoutuu nopeasti. Olisi aika miettiä tuokin ketju vihdoin uusiksi.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oli pääosin ehjä kokonaisuus Jyväskylässä. 3 pisteen voitto menetettiin tuomarivirheeseen ja toisaalta se ensimmäinen maali oli Toivosen henkilökohtainen virhe. Tehtiin kuitenkin kolme maalia ja riittävästi tekopaikkoja. Tästä on hyvä jatkaa. Tuolle ylivoimalle kyllä pitäisi tehdä jotain, ehkäpä tänään Brianinkin poissaolo näkyi valitettavan selvästi.
 

Jäämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Borussia Dortmund, Sympatiat HIFK:lle
No... Tuo 1 piste on kuitenkin enemmän kuin osasin odottaa Jyväskylästä, mutta olen silti hieman pettynyt. Saatiin kuitenkin tehtyä JYPiä vastaan 3(!) maalia ja Poukkulan onnistuminen maalinteossa oli positiivista. Peli kulki ihan kohtuullisen hyvin ja tuomareista mie olenkin sitten avautunut.
Seuraavaksi pari kotipeliä. Ensin Lukko ja sen jälkeen Atu-Special! (HPK)
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Niinpä niin, pariin otteeseen kolmannessa erässä tuli jo sellainen hetkittäinen fiilis että voitaisiinko tämä peli todellakin voittaa mutta turha luulo. JYP:in 3-3 tasoituksessa Louhivaara tulee maalivahdin alueelle ja jyrää Toivosen nurin jonka jälkeen Jaatisen pakollinen maali SaiPan verkkoon. Kutsuisin tuota maalivahdin estämiseksi mutta pikku vikoja... Jatkoajan alkaessa tiesin jo että turpaan tulee. Ehdottomasti olisin iloinen siitä että Jyväskylästä saadaan piste, mutta kun Ässät ja Pelsu tietenkin voittivat omat pelinsä niin ei vaan riitä tuo yksi piste. Torstaina pitää kyllä ottaa 3 pistettä, koska lauantaina on taas tuo perkeleen HPK vastassa.
 

arizje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, SaiPa
Kyllä taas harmittaa sulaminen niin pirusti. Johdettiin kuitenkin matsia kolme kertaa ja vain 1 piste jäi lopulta käteen. Kyllä noilla ylivoimakerroilla pitäisi limppu saada pussiin. Hyvä taistelu kuitenkin Jyväskylässä. Torstaina sit otetaan ne täydet kolme.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös