NHL - Otteluseuranta, 10.2.-11.2. (su-ma -yö)

• 24 110
  • 206

Apmp-

Red Wings, TPS
Kahden erän jälkeen Datsyuk (2/10 - 20%) ja Zetterberg (5/14 - 36%) ovat pärjänneet harvinaisen huonosti aloitusympyrässä. Sen sijaan Jeff Carter (8/9 - 89%) ja Jared Stoll (8/11 - 73%) ovat olleet lähes voittamattomia.

Ja eilen Datsyuk oli 13/18.. Noita aloitusvoittoja tuossa hetki sitten vaadin, tiedä sitten mikä siinä on ettei tänään taas kulje. Z:kin oli 11/17.

Apmp-

Olisit Zeta voinut vaikka syöttää tuossa..

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ei ole Kings päässyt enää niin pahoille paikoille kuin toisessa erässä.

Walkin

Pittsburgh Penguins

Oikeastaan Detroitilla paremmat paikat jopa, mutta Kings silti niskanpäällä, vielä ainakin.

teude

Lähellä oli, ettei Tatar napannut isoa jäähyä. Onneksi ei käynyt pahemmin, vähän liikaa tuli selästä.

No niin, Detroit ylivoima! Nyt se niitti!

Apmp-

Red Wings yv, huhhuh.. pikku hengähdystaukoa kaivattiinkin.

teude

Voisipa tuo ykkös-yv pelata kokoajan, ei oikein kakkosella lähde. Varsinkin pakeilta heikkoja ratkaisuja.

Apmp-

5.50 jäljellä, kestäkää nyt kestäkää nyt. Ei taida Howard päästä ihan 2010 tammikuun tilastoille, mutta lähestulkoon. Tuo oli kyllä hemmetin hieno matsi, Red Wings johti 1-0 lähes koko peli, Kings tasoitti pari minuuttia ennen loppua ja Helm teki voittomaalin muutama sekunti ennen loppua. Howard oli silloin 51/52.

mesag

Ilves
Erittäin tyhmä jäähy Brownilta kun peliä jäljellä 4:09.

Apmp-

Hahaa!! Brown kämmää ja kaataa Brunnerin. 4 minuuttia jäljellä, ei kahta kysymystä jäähystä.

teude

Tuo 1-0 maalikin tuli ensimmäisen erän viimeisellä sekunnilla. Ei kyllä haittaa, jos Howardille ei tule yhtään kutia enää tässä pelissä.

Ja Detroit ylivoima! Todella typerä jäähy Brownilta, nyt vaan tarkkana äijät!

teude

Franzen ylärimaan! TEHKÄÄ!

teude

VITTU! Paskaa säkää, ettei kiekkoa saatu Kings päähän. No, kaksi pistettä on edelleen otettavissa.

Apmp-

Vitun perse, ei kestä millään. TPS-Martinez 2-2.

Walkin

Hienosti taistelee Kings ja saa ansaitsemansa tasoituksen!

Two Degrees of Mike Sillinger
Martinez tasoittaa rystyltä juuri kun kuudes pelaaja on tullut kehiin.

Eleanor

SaiPa, Devils
Alec Martinez tasoittaa pelin!! 2-2! Cliffordin laukauksen reboundista syntyy tasoitusmaali, ajattelin jo että Detroit kestää kaiken myllytyksen jälkeen.