La 9.2.2013 Jokipojat - HCK

  • 1 172
  • 3

Warre

Jäsen
Runkosarjan viimeinen peli? Vastahan tämä kausi alkoi pari kuukautta sitten?

Kysymyksessä on siis ottelu, joka on pelattava , koska se on merkitty otteluohjelmaan. Toivottavasti otteet kaukalossa ovat mieluummin läpsyttelyä, eikä turhia ylilyöntejä satu puolin tahi toisin.

Uskaltaakohan Haapis laittaa Rautiolan tänään maalille?
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Saas nähdä saadaanko kunnon "kenraaliharjoitus" alle ennen play-outteja. Valitettavasti tämä peli on merkitty otteluohjelmaan sillä kaikkien Keravalaisten ajatukset ovat varmasti tuossa Kiva-Sapko pelissä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Sen verran kovaa käytti Sami Ranta ääntään keskiviikkoisessa joukkuepalaverissa, että kuului tänne Kellokoskelle asti, että Jokipojat on voitettava =) Eli kyllä ainakin HCK:lla on motivaatiota pelata ja ennenkaikkea VOITTAA. Jokipojat on Mestiksen ainoa jengi jota HCK ei ole voittanut ja kuulemani mukaan, se voitto otetaan tänään. Katsotaan miten käy.
 

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Jokipoijjat tänään:

22 Sami Blomqvist – 71 Matti Järvinen – 29 Janne Niva
11 Roope Ranta – 8 Juuso Rajala – 87 Joona Karevaara
14 Heikki Puustinen – 19 Juuso Kaijomaa – 10 Otto Karvinen
38 Jesse Jormanainen – 20 Joona Manninen – 47 Oula Uski

23 Aleksi Elorinne – 4 Mārtins Jakovlevs
2 Matti Koistinen – 24 Matti Näätänen
7 Jarkko Immonen – 27 Jani Oinonen

31 Timo Niemi
(30 Antti Rautiola)​

Kokoonpano on hyvin pitkälti niin hyvä kuin olla voi eli ukkoja ei siis ns. säästellä tai lepuuteta sen kummemmin. Eiliseen sen verran eroa, että maalilla Niemi ja 4. laidalla Arkimon tilalla Uski. Sanoisin, että Jokipojat tulee hakemaan pelituntumaa alkavia pleijareita varten, mikä onkin järkevää erityisesti kun jamppoja on läpi kauden ollut loukkaantumisten vuoksi poissa. Samasta syystä ennakoin myös, että HCK:lle jää yksi voittamaton joukkue Mestikseen ja illan saldona on synkkä kotimatka ruuhka-Suomeen 0 pisteen kera.

Hieman OT:na kierroksen muista otteluista toivelistalla on Spåran suora tappio Tovereille ja että KooKoo viimeinkin ottaisi sen 3 pisteen voiton Jukureista. Tämä ihan sen vuoksi etten kyllä millään haluaisi Sportia vastukseksi puolivälieriin. Mielestäni KooKoo olisi meille sopivampi ja välimatkatkin olisivat inhimillisempiä. Lisäksi erityisesti nimimerkki MurhaaMenoo saisi nauttia tästä playoff-parista? Silti, kaikkihan siellä pitää loppujen lopulta voittaa, joten katotaas ny.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös