• 47 686
  • 304

Walkin

Pittsburgh Penguins
Alkaa muistuttaa viime vuoden Panthers peliä jossa oli joku 6 tolppaa ja Panthers vei viime minuutin paskamaalilla. Oisko peli päättynyt 2-1 silloin?

Nyt Jetsille ylivoima ja loistava mahdollisuus tehdä maali ja ottaa kaksi pistettä himaan.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jäähy Bruinsille, voi saatana!

Ralph

Jatkoajalle Bostonissa, toivottavasti myös rankut.

teude

Jatkoille Bostonissa. Loppupelin olen kostoksi Winnipegin puolella.

Jaws

TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Se oli viimeinen tikki, 5vs3 yv Islesille ja tuskinpa sössivät tätä.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt mennään ihan päästä päähän! Huhhuh mikä peli!

Jets YV kohta, kun Chara kiskaisi Wheelerin nurin.

Ralph

Zdeno Chara "kaataa" Blake Wheelerin ja loppujatkoaika Winnipegin ylivoimaa. Little ja Wheeler voisi jauhaa maalin, tai sitten mennään rankuille.

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Oli muuten suhteellinen värikäs kolmas erä ottelussa Islanders-Tampa. Siinä oli Islandersilla monta paikkaa laittaa lopullinen niitti arkkuun, mutta ei maistunut ja TBL nopeasti peliin mukaan. Lopulta kotijoukkue sai kumminkin pidettyä johtonsa ja voitti 4-3.

Ralph

Rankut. Toivottavasti Winnipeg voittaa, syynä ESPN Fantasy Hockey.

JTX

Flyers, HPK
Chara ja tuomari näyttivät siinä mallia miten pitää hoitaa väärintuomitut. SM-liiga on kaukana tuosta, valitettavasti.