Kantola vs. Ohtamaa-episodi Ilves-Kärpät ottelussa 10.1.2013

  • 70 875
  • 344

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Pelikieltoa tullee vähentämään tapahtumapaikka(kehän ulkopuolella) ja median kiinnostuksen vähyys verrattuna Peltosen tapaukseen.

Ellei sitten Räsänen soita poliisille...
 

eepee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, ex-Kärpät(ei kaikki) ja NHL:n suomalaiset
Ei mitään pelikieltoja, ei peliäkään!

Laitetaan Atte ja Kaitsu-boy häkkiin ja kerätään häkin ympärille kaikki, joidenka housun etumus alkaa kostumaan tappelun nähdessään huutamaan "Tapa se! Tapa se!"
Sitten Kaitsu haukkaa Atelta palan korvasta, mutta meidänpä Atte syö koko Kaitsun, koska Atte omistaa paljon isomman palan!

Käsittämätön päällekarkaus, ei voi muuta sanoa.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Aivan päätön teko Kantolalta. Mieshän on ihan idiootti. Tuollainen teko ei kyllä ole mikään kovan jätkän merkki. Säälittävä äijä. Vielä kaupanpäälle aivan paska pelaajakin.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Aivan järkyttävää jeesustelua tilanteesta mikä nyt ei kovin kummoinen ollut. Rumaa tosta ei saa millään, erittäin typerän kyllä Ipan kannalta. Ja eihän se Kantola edes yrittänyt satuttaa, kun näkee että kaveri vetää kilpparit. Muutama isku johonkin kylkeen kun tässä on jo keretty kintaatkin tiputtaa.

Ei mitään pelikieltoja ja seuraavassa matsissa uudestaan jos Ohtamaa suostuu.
 

Liehuviitta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No tätä ei kyllä voi mitenkään sekoittaa mihinkään Benamouritteluihin... Ketjussa onkin jo hyvin verrattu Salmen tempaukseen ja sitä kai tämä huomattavasti lähempänä onkin. Nämä hommat voi hoitaa tyylikkäästi ja hyvin, tai sitten ihan päin *****, kuten nyt. Kantola teki itsestään suuren pellen ja pienen piirin piirissä Ohtamaakin on jonkinlainen pelkuriraukka, kun kehtaa suojata päätään tultuaan kaadetuksi.

Liigakauden typerin temppu eittämättä, tai ainakin kärjessä, mutta ei todellakaan törkein. 4 peliä varmaan istuksii. Tämä riippuu ihan siitä, miten paljon löydetään yhtymäkohtia Salmi-Filppula -"taistoon", ja otetaanko "kosto" lieventävänä vai koventavana asianhaarana. Vai otetaanko huomioon lainkaa... Näillä puheilla voisi jopa odotella pidempääkin kakkua siis.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Haluaisin kyllä nähdä sen, että Ohtamaa menee maikkarille kyyneleet silmäkulmassa itkemään miten on mahdollista, että tämmöistä tapahtuu Ilveksen kaltaisessa joukkueessa, jossa on päävalmentajana Leijona-ikoni Raimo Helminen. Ketään legendaarisia pelaajia tai seurajohtajaa Ilveksessä ei kyllä tällä hetkellä ole joten pelaajia ja johtoporrasta Ohtamaa tuskin kykenee uskottavasti syyttämään. Loppuun vielä tonnin seteli tuijotus kameraan.
 
Miten jotkut saa tuosta että Kantola tuli päälle kuten Keskusta eli takaapäin ja yllättäen, eikö ne liki käsi kädessä luistellut yli puoli kenttää?

Oikeinhan Ohtamaa teki joukkueen kannalta, mutta neidin ja rotan leimaa ei nyt hetkeen ravistella.
 
Suosikkijoukkue
#71, Excel-tilastot
Laitetaan oma viissenttinen pottiin ja kirjataan tähän ketjuun omat ensimmäiset mietteen foorumille.

Tällaiset tilanteet kiekkoa intohimoisesti seuraaville on vaikeaa ja surkuhupaisaa seurattavaa nyky SM-liigassa. Ennen oli upeaa seurata kun pelaajien välille syntyi näitä jännitteitä ja niitä sitten purettiin enemmän tai vähemmän keskenään tai sitten joukkuekavereiden avustuksella. Nykykiekosta mielestäni nämä puuttuu kokonaan poislukien paikallispelit, näitähän täällä pohjoisessa ei kovasti ole pelattu :)

Itse olen pitänyt Ohtamaasta paljon kärppäpaidassa, alkoi tällä kaudella pikkuhiljaa hivuttautua oman top-listan kärkipaikoille mut nyt pakko sanoa, että tilanteen johdosta menetti viehättävyyttä kovaan peliin pystyvänä pelaajana omissa silmissä. Komppaan palstaveljiäni ja totean, että tilanne ei tullut hyvään aikaan ja Ohtamaa teki joukkueen kannalta järkevät, mutta itse en tuominnut Humlia aiemmassa Ilves-Kärpät ottelussa tapahtuneesta tilanteessa, päinvastoin olen aina pitänyt Humlista pelaajana joka osaa myös kovan pelin ja puolustaa itseään. Ylilyönnit erikseen.

Kantola puolestaan haki kostoretkensä idioottimaiseen aikaan niin pelin kuin seuraavien otteluiden kannalta. Toivottavasti tämä herättelee tampereen poikia pelaamaan, ottelussahan paine siirtyi täysin kärppäpäätyyn kun keskityttiin kiekolliseen pelaamiseen.

Varmaan Ohtamaan osakkeet alkavat nousemaan taas mikäli pääsee näyttämään jossain pelissä vähän kovuutta tai sitten ottamaan Demerssin roolia kiekollisempana pakkina ratkaisten mojovilla maaleilla pelejä...
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No ei se niinkään voi mennä, että kuitti suoritetaan sitten, kun herra Ohtamaalle sattuu sopimaan. Kyllä Kantolan tarkoitus oli varmasti tapella ihan rehdisti, sillä antoi kyllä ihan riittävästi Atelle aikaa vastata kutsuun. Nyt kun ei reagoinut tähän mitenkään, ei pitäisi tulla yllätyksenä, että lopputulos on tämä. Kantola päätti hoitaa kuitin tavalla tai toisella, that's it. Oman joukkueen kannalta vähän ikävästi kyllä. Toivottavasti ei mitään pitkää kakkua tule tuosta.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Muutenkin varsin kesy tapahtuma videolta nähtynä. Kommenteista päätellen odotin jotain selkeästi rumempaa.

No tämä kyllä tiivistää minunkin näkemykseni. Ehkä on sitten niin, että kun tällä kaudella on TAPAHTUNUT niin vähän, niin sitten ku tapahtuu niin aivan hirveä älämölö.

Itse tapahtumaan kommentoin sen verran, että ihan ok haku kun toinen aiemmin telonut sairastuvalle.
 

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo, ei sattunut eikä tullut verta, mutta täysin vastaava Salmi-Filppulan kanssa. Nyt nähdään pitääkö kurinpidon linja. Veikkaan että tulee kuluvan kauden pisin kakku, kun jättää sen harjoitushöntsä Jokerit-HIFKin pois laskuista.
 

Obloquy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bluesit, ManUtd, Jets
Maksimissaan peli-pari pannaa jos nyt välttämättä halutaan miestä rankoa. Toki kyseessä on idioottimainen teko, mutta Peltonen-SAB -episodiin ei kannata pahemmin mielestäni verrata seuraavista syistä:

1) Tämän päivän tapahtumien miehillä on aikaisempaa keskinäistä historiaa. En ota kantaa Ohtamaan taklauksen puhtauteen, mutta ymmärrän Kantolan hikeentymisen. Ainakin jollakin tasolla.

2) Kantola ei hyökkää puskista. Muikkaria annetaan kentällisen verran ja sen jälkeen käydään kunnolla iholle eli kyllähän Ohtamaa tuossa osaa olla varuillaan. Ei välitöntä loukkaantumisvaaraa.

Summa summarum: tilanteen olisi voinut hoitaa huomattavasti fiksummin, mutta ei todellakaan kuulu vuoden sikamaisimpien temppujen joukkoon. Ei lähellekkään.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Vitun tsemppiä. Lähinnä jatkoajassa pesivien puusilmäfanien vuoksi toivon sydämestäni että konkurssi tai karsinnat korjaavat Ilveksen pois liigasta.

Miltä toi muuten tuntuu? Siis tippuminen alasarjoihin ja/tai konkurssi? Kuitenkin perinteitä tuoltakin saralta siltä suunnalta löytyy. Osaan sitten varautua tulevaan.

Kantola teki Ilvekselle karhunpalveluksen. Olisi hakenut myllyt vasta ottelun ratkettua.
 

Sir Justiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tapaus ei ole mitenkään verrattavissa Salmi-Filppula tapaukseen. Puhumattakaan Semir-Peltonen näytökseen. Nämähän oli täysin irrallisia "pareja", kun taas näillä veljeksillä oli ollut hiekkalaatikkoerimielisyyksiä jo aiemmin.

Eihän se nyt mennyt ihan nappiin kummaltakaan sankarilta, mutta olihan tapauksella nyt sentään jotain tekemistä jääkiekon kanssa.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Tällaiset tilanteet kiekkoa intohimoisesti seuraaville on vaikeaa ja surkuhupaisaa seurattavaa nyky SM-liigassa. Ennen oli upeaa seurata kun pelaajien välille syntyi näitä jännitteitä ja niitä sitten purettiin enemmän tai vähemmän keskenään tai sitten joukkuekavereiden avustuksella.

Amen. Harmi, ettei ajoitus ollut rehelliselle välienselvittelylle otollinen. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä myös, miten liiga vm. 2012-2013 olisi suhtautunut aiemmasta pelistä kumpuavaan nahinaan. Olisiko sen jälkeen ollut jo edullisempaa hoitaa kostot huitomalla ranteet ohimennen paskaksi tai muutoin rumasti.

Tämä oli pelkästään säälittävää ja surkuhupaisaa, katsoo mistä vinkkelistä tahansa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Nyt kun kyseessä on Ilveksen kaltainen rupusakki niin media ei nosta tästä samaa haloota mitä Jokerit Hifk tapahtumien osalta.Onhan tuo nyt omaan silmään melkeen samaa tasoa mitä Ben Amor Peltonen "verilöyly". Vähintään 10 peliä tulee pelikieltoa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Miltä toi muuten tuntuu? Siis tippuminen alasarjoihin ja/tai konkurssi? Kuitenkin perinteitä tuoltakin saralta siltä suunnalta löytyy. Osaan sitten varautua tulevaan.

Kannattaa hommata paljon leffoja ja muuta tekemistä että saa ajan kulumaan. Pari kolme maailmanympärimatkaa ei myöskään haittaa, ja ainakin viisi vuotta voi sitten ~ihan huoletta~ majailla vaikka Tiibetin ylängöillä.
 

Bronco

Jäsen
Tapaus ei ole mitenkään verrattavissa Salmi-Filppula tapaukseen. Puhumattakaan Semir-Peltonen näytökseen. Nämähän oli täysin irrallisia "pareja", kun taas näillä veljeksillä oli ollut hiekkalaatikkoerimielisyyksiä jo aiemmin.

Luin juuri Kalevan toimittajan Joonas Hentilän jutun, jossa hän kirjoittaa kuinka "Kantola rusikoi kärppäpuolustaja Atte Ohtamaata samalla tavalla kuin Ben-Amor Ville Peltosta." Toivottavasti Hentilä malttaisi katsoa molemmista tilanteista videot ja tuntea sen jälkeen vaikka pientä punaa poskillaan.

Toivottavasti myös nimimerkki puukädet saa tänään adrenaliinihöyryissään unen päästä kiinni, ettei tarvitse väijyä kipinävuorossa josko joku tarttuisi provoihin :(
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kantolaa syytellään täällä tyhmäksi mieheksi. Entäpä, jos Ohtamaa olisi vastannut kutsuun. Kärpät olisi pelannut melkein kaksi erää neljällä pakilla. Ilves olisi mitä todennäköisimmin noussut 0-1 tappioasemasta voittoon. Tällöin Kantolan tempaus ei olisi ollut niin tyhmä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tapaus sattui pian toisen erän alkuun. Olikohan asiasta keskusteltu erätauolla päävalmentajan kanssa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös