Vitutusketju

  • 215 283
  • 933

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tuosta "Pukukoppiäänestyksestä" oli puhetta, mutta juuri vain tuolla tasolla että siihen viitattiin. Lienee edellinen kirjottaja, kuten minäkin, kiinnostunut ihan oikeasta tiedosta asian suhteen.

Jos vain vihjaillaan niin jatketaan sitä samaa perinnettä, jota juuri tuollainen PukukoppiPullikointi edustaa.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vituttaa se, että Kouvolassa ei osata olla voittajia. Kun jotain Tampereen tai pääkaupunkiseudun kolmos- tai nelosporukkaa viedään marraskuisessa runkkarihöntsässä 6-0 viisinkertaisella pelaajabudjetilla niin alkaa liigahehkutus.

Homma nyt on vaan niin, että huolestuttavinta tässä on, että menneellä kaudella ei kyllä viety yhtään joukkuetta runkosarjan matsissa tyyliin 6-0. Harvassa oli pelit, joissa KooKoo voittomarginaali olisi ollut suurempi kuin 1-2 maalia. KooKoo oli tiukilla tällä kaudella oikeastaan kaikkien joukkueiden kanssa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Lienee edellinen kirjottaja, kuten minäkin, kiinnostunut ihan oikeasta tiedosta asian suhteen.

Joka on käytännössä mitä? Eihän täällä rupea kukaan, ainakaan kauden ollessa vielä keskenkin, nimiä tiputtelemaan. Toki tuskin jälkeenkään. Voin tietysti olla väärin informoitu ja vihjailun uhri tuon asian suhteen, mutta niin monesta lähteestä on tullut ihan nimiäkin eli pidätän edelleen itselleni oikeuden vittuuntua. Toivottavasti olen väärässä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Jos niitä nimiä on "monesta lähteestä" tippuillut niin nimethän ne ovat, jotka ratkaisevat ja ovat tärkeitä. Se tietysti vituttaa että tällaisia "nimiä" ei sitten tipu julkisuuteen vaan ollaan aina "Minä tiedän, mutten kerro" -tyyppisen tiedon varassa.

Ja suurin vitutuksen aihe minulla on edelleen LehkoinGate, johon tämäkin asia liittyy. Niin vitun huonosti hoidettu homma koko organisaatiolta. No, tämänhän kaikki kai tiesivätkin.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Toki osaan olla kiitollinen siitä, että Ikalla on ollut korvaamaton rooli seuran päivittäisen tekemisen ja kiinnostavuuden saattamiseksi tasolle jolla se on nyt. Mutta pronssimitali näillä resursseilla kolmen vuoden projektin päätteeksi ei voi olla hyvä tulos edes suosikkijoukkuetta asuinpaikkakuntansa mukaan vaihtavien kannattajien, saati sitten tulevien työnantajien mielestä...

Tässä on v......n hieman laannuttua jo asiaakin Ikasta. Ikan kautta on tarkasteltava urheilullisen menestyksen lisäksi myös, niinkuin kirjoitat, KooKoon kiinnostavuuden selvällä nousulla. Talouskin on ilmoitettu olevan hyvällä mallilla nyt, kun Ikan kausi on ohi. Minä katson KooKoon tilannetta siitä lähtökohdasta, mihin se jäi, kun muutin Kouvolasta pois. Ehdin olla valitsemassa Frimodigia puheenjohtajaksi ja nousua on siitä lähtien KooKoon toiminnan suhteen tapahtunut selvästi kaikilla tasoilla. Tähän tason nousuun liittyi olennaisena Ikan saaminen KooKoon päävalmentajaksi. En oikein täältä Pohjanmaalta asioita seuraten ymmärtänyt kiutenkaan Jounin tekemää Ikan poistamista kalkkiviivoilla ja Juujärven tulon aikaistamista. Tuon teon taustalla täytyi olla vain se, että Juujärvi veisi KooKoon finaaliin, mutta näin ei käynyt. Sehän oli jokaisella tiedossa, että aikaa oli vähän muuttaa KooKoon peli Juujärven näköiseksi.

Tuohon viimeiseen lauseesi totean vain, että arvostukseni Ikan valmentamiseen ei pudonnut minulta tippaakaan. Ehkä tähän realismiini vaikuttaa juuri tuo, että minulla on ollut onni vaihtaa paikkakuntaa ja nähdä jääkiekkoa pelattavan muuallakin kuin Kouvolassa. Isossa kuvassa Kouvolassa on juuri nyt erinomainen tilanne, niinkuin se on myös entisellä kotipaikkakunnallani Joensuussa ja nykyisin täällä Pohjanmaan jääkiekkokaupungissa Vaasassa. Seinäjoki tulee kovaa perässä, kunhan tekevät kunnon jäähallin ensin tänne Pohjanmaan kasvukeskukseen.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voi vittu että vituttaa tuo lammaslauma valmentajineen. Joka vitun talvi sama juttu, ei vaan toimi.

Eihän nyt vittuuntua kannata. Positiivista on, että KooKoo on onnistunut tekemään kovia joukkueita HCK:ta ja Peliittoja vastaan kaksi maalia, tosin on muistettava, että omissa on soinut samanaikaisesti kymmenen kertaa, mutta huonommilla maalivahdeilla omissa olisi soinut vieläkin enemmän.

Positiivinen asia on myös eittämättä se, että KooKoo ja sen kannattajat pääsevät tällä kaudella aikaiselle kesälomalle.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Positiivista on, että KooKoo on onnistunut tekemään kovia joukkueita HCK:ta ja Peliittoja vastaan kaksi maalia, tosin on muistettava, että omissa on soinut samanaikaisesti kymmenen kertaa, mutta huonommilla maalivahdeilla omissa olisi soinut vieläkin enemmän.

KooKoo 2012-13:a jos peilaa vaikka edellisiin kahden kauden joukkueisiin, heittelee suoritukset pelien sisällä ja niiden välillä aivan liikaa. Syksyllä oli mm. 10 pelin putki, joissa tehtiin kaikissa vähintään neljä maalia. Omissa soi samaan aikaan tosin melkein saman verran. Maaliero on huonoin miesmuistiin, nimenomaan päästettyjen kannalta? Maalivahti on sama, joten menee selkeästi pakiston/puolustuspelaamisen/peluutuksen/erikoistilanteiden piikkiin. Valmennuksella siinä kovasti mietittävää.

Olin vuosi sitten tyrmistynyt Ikan potkuista, nyt olen sitä vähintään yhtä paljon. Ainakin saatiin seuraaville kausille hyvä opetus, että hyvää ei kannata odottaa liian nopeasti ja juostenkustu ei ole puoliksikaan tehty. JJ:llä taisi olla hieman liian kunnianhimoiset suunnitelmat onnistua jo sopimuksensa ensimmäisellä puolikkaalla, siinä kuitenkaan onnistumatta. Vielä on aikaa, mutta kausi on kohta kalkkiviivoilla ja otteet ovat menneet Wingelsin lähdön myötä huonompaan suuntaan (Thanks again Tommy!)

Joukkueen pitkäjänteinen kehitys pitäisi tosiaan aloittaa omasta juniorityöstä ja tehdä ennemmin Sportin malliin täsmähankintoja, eikä hankkia viittä kentällistä huippuhyökkääjiä ja kaksi kaukalosta kotiinlöytävää puolustajaa. Unohdettiin tohinassa hankkia myös toinen maalivahti kirittämään Rämöä (jokavuotinen synti?)

Nyt on heitetty oikeastaan kaikki seuran toimihenkilöiden, Ikan ja valmennustiimin 2009-2012 tekemä duuni, KooKoo-buumi ja hyvä tunnelma hallissa menemään junnujen menestystä ja Välimaan hyvää duunia lukuunottamatta, korjausliike tehdään toivottavasti aiemmin kuin myöhemmin, ettei seura tekisi jättitappioita kauden päätteeksi. Tai ainakin niin, että saadaan ensi kaudellekin vielä kunnollinen (oikeinkoottu, tasapainonen, nälkäinen) joukkue..
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kasvatetaan innostusta kymmenisen vuoden ajan ja sitten lopulta saadaan vain takamus kipeäksi.

Kyllä KooKoo-kannattajan arki on ihanaa.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Kasvatetaan innostusta kymmenisen vuoden ajan ja sitten lopulta saadaan vain takamus kipeäksi.

Kyllä KooKoo-kannattajan arki on ihanaa.

Ei tässä nyt, veljeni Everton, kannata vaipua synkkyyteen. Seuraavaan menee varmasti lyhyempi ajanjakso.

Jukurit vaan on hemmetin kova tällä hetkellä, olisitte olleet finaaleissa vaikka pari vuotta sitten ja jälki olisi ollut ihan toista.

Joskus kiekko yllättää, jopa Jarno Pikkaraisen, joka asiantuntevasti ennen finaaleja kertoi otteluiden olevan varmuudella tarkkoja ja vähämaalisia...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Juujärvihän on ihan selvästi tekemässä Törmäsiä. Kaksi kertaa pataan ja sitten kolme voittoa putkeen ja taas sai Jukurit tappion karvasta kalkkia. Mestaruudesta tuli kuitenkin maha niin täyteen, että liigakarsinnoista tulee Sport-Pelicans sarjaa vastaava.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Ei kyllä pahemmin vituta, kun voittajasta ei ole ollut suuremmin epäselvyyttä. Aiheesta voisi kirjoittaa jos nämä pelit olisivat menneet kuin TUTOn ensimmäinen puolivälierä ja toinen välierä. Silloin olisi vituttanut ja todennäköisesti olisi jo läppärikin paskana.
 

Patrick Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mua ainakin vituttaa niin paljon tuo eilinen, kun se vielä tapahtui noinkin suuren kotiyleisön edessä.

Vitutti niin paljon, että jos olisin pelistä joutunut menemään suoraan yö-vuoroon töihin olisi joutunut ottamaan soittosaikut pelkän vitutuksesta aiheutuneen päänsäryn takia.

Vitun huonosti nukutun yön jälkeen vituttaa vieläkin, mutta töissä ollaan..
Töissä Vituttaa, kun saan täällä Pelicansin vaikutusalueella kuulla, kuinka Kookoo on paska ja taustalta kuuluu laulua: "Kengän kannat sanoo, KooKooKoo".
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Seuraavaan menee varmasti lyhyempi ajanjakso.

Toivotaan näin. Tosin jos laitan aikajanalle oman katsomourani ajalta huippukohdat, niin näyttäisi ennemminkin kolmeltatoista kuin yhdeltätoista vuodelta...

1986 liiganousu. Seitsemän vuotta myöhemmin huikea liigakarsintasarja (tappio). Siitä yhdeksän vuotta ekoihin Mestis-finaaleihin (tappio). Ja sitten taas yhdentoista vuoden jälkeen taas Jukureilta nekkuun.

Tappiota enemmän kenkuttaa se, kun peli ei ole edes näennäisesti jännittävää. Keväällä 1993 ei harmittanut niin kovasti, kun näki huikeaa draamaa. Sen sijaan nämä Mestis-finaalipelit ovat lässähtäneet ennen kuin ovat kunnolla ehtineet alkaakaan.

Mutta ei huolta, ei tässä suureen synkkyyteen olla vajoamassa. Korkeintaan huomenna on ruuhkaa Vahteron K-Kaupan (auki klo 23 asti) karkkihyllyllä, kun satutaan hakemaan lohtusuklaatia samaan aikaan Maurin tädin kanssa.
 

Karpalovodka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinetti KooKoo
Vituttaa kuin pientä oravaa! Vituttaa Niklas Siren. Vituttaa myös, että tarjottiin hopealautasella voittoa mutta ei kelvannut.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tänään ei edes vituta. Loppuun asti jännä peli, mutta parempi voitti ansaitusti ja saa muutaman arvokkaan lepopäivän.

TuTo-sarjan käännyttyä tuli hetkellinen valheellinen fiilis, mutta kyllähän totuus on se, ettei KooKoo missään muussa vaiheessa kautta näyttänyt siltä että sillä olisi potentiaalia menestyä. Finaalipaikka runkosarjan viidenneltä sijalta ponnistaen oli toisaalta siis jopa ylisuorittamista. Muuten koko kausi menikin istten alisuorittamisen piikkiin.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Vituttaa ainoastaan se, ettei saatu toista kotipeliä. Enempään ei olisi rahkeet riittäneet, realiteetit tuli kovaa vastaan. Se jäi niistä kahdesta ristikkovedosta kiinni. Tolppia ei toki lasketa, mutta kuitenkin. Kouvola olisi ansainnut jatkoa hienolle buumille.
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Onnittelut hopeasta. Hieno kausi Kookoolta kaiken kaikkea osana mestiksen buumiakin ajatellen! Tappio on karvas, mutta kuitenkin Jukurit on vahvin joukkue mestiksestä nylkemään Ilveksen. Toivotaan, että mestisjoukkue näyttää, mikä on sarjan todellinen taso suomikiekossa!
 
Tämä esiin vittu nyt.

Jos ei tämän päivän esityksen jälkeen ala putoamaan päitä, niin johan nyt on vittu ihme. Ei tuollaista paskaa voi jumalauta kahta kertaa esittää kotiyleisön edessä. Olihan tuomarit tänään paskat ja tarjoili SaiPalle jatkuvasti ennen repsahdusta, mutta vittu se esitys mitä tuossa toisen erän loppupuoliskolla näytettiin, niin eihän nyt jumalauta voi tapahtua.

Jonkun pitää painua vittuun. Hävetkää urpot.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
OPG voisi ensimmäisenä lähteä vaikka Titaaneihin. voidaan vaikka maksaa palkka koska ukko jäällä maksaa enempi kuin palkkansa.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nimenomaan. Otteluketjuun jo laitoin että kaksi matsia ja 3-17. Ei todellakaan vaan ole hyväksyttävää. Ja OPG Peliittoihin/Titaaneihin kokeilemaan että pystyiskö olemaan ottamatta jäähyjä.
Ja sitten tuo että junnuveska maaliin niin ei paljon apuja saanut omilta. Mahtavaa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vitun noloa. KooKoo on pisteautomaatti näille joita vastaan pelataan 6 matsia kaudessa.

Juuri näin. Pelicansia ja SaiPaa vastaan pelataan yhteensä 12 kertaa. Nyt on kohdattu Pelicans kolme kertaa ja samoin SaiPa kolme kertaa.

Pisteet KooKoo - SaiPa/Pelicans 1-17.

Vielä olisi 18 pistettä jaossa näissä KooKoo-SaiPa ja KooKoo-Pelicans peleissä.

Erikoista, että tämä KooKoon vitutusketju on ollut pölyttymässä lähes 3 vuotta. Edellinen viesti ennen tätä iltaa tähän ketjuun oli kirjoitettu 13.3.2013.
 

ruupertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vituttaa "kannattajat", jotka poistuvat kotipäädystä joukkueen ollessa tappiolla!
Vaikkei tuo peli kaksista OMG tötöilyjen jälkeen ollutkaan.
Mutta tämä lienee sitä kompromissitonta "kannattamista".. Vittu- Kasvakaa kakarat!
 
Vituttaa "kannattajat", jotka poistuvat kotipäädystä joukkueen ollessa tappiolla!
Vaikkei tuo peli kaksista OMG tötöilyjen jälkeen ollutkaan.
Mutta tämä lienee sitä kompromissitonta "kannattamista".. Vittu- Kasvakaa kakarat!
Mielenkiintoista vaan lukea, että näiden "kannattajien" lähteminen vaikutti katsomoon jotenkin? Hehän ovat vain "kannattajia."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös