NHL-lockout, ketä tulee Suomeen?

  • 908 820
  • 1 358

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
No tuohan voi johtua myös siitä, että vaativien leikkausten jälkeen on lentokielto päällä tai kuntoutus on paikkakunnalla, etc.

Kyllä se ainakin omien sanojensa mukaan jäi tänne, että pääsee samantien takaisin kaukaloon, kun lääkärit antaa luvan. Tosin ei se sitä suoraan sanoisi vaikka vastoin tahtoaan täällä pidettäisiin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vähemmän yllättäen ne ovat nämä täydelliset flopit, jotka lähtevät häntä koipien välissä "valmistautumaan NHL-kauteen".
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Robidas ainakin lähti/lähetettiin pois.

Robidaksella oli kuukauden kerrallaan voimassa oleva sopimus, jota ei jatkettu kun Klubertanz palautui pelikuntoiseksi.. Ei sinänsä mikään maitojunalainen, toki jonkin asteinen pettymys.
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Ei ehkä paras ratkaisu KalPalta hankkia nuoria amerikkalaispelaajia yksinään Kuopioon. TPS:llä on tyyliin kentällisen verran englantia äidinkielenään puhuvia pelaajia ja se varmasti helpottaa NHL-apujen sopeutumista ja viihtyvyyttä.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Vähemmän yllättäen ne ovat nämä täydelliset flopit, jotka lähtevät häntä koipien välissä "valmistautumaan NHL-kauteen".

Erik Karlsson on tällä hetkellä Ottawassa.
 

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Erik Karlsson on tällä hetkellä Ottawassa.

Karlsson myös tiedotti jossain, että lähtee taas henk.kohtasista syistä joulutauoksi Ottawaan. Muutaman kerran se on jo siellä käyny, mutta en ihmettele vaikka ei tähän kahvaliigaan takaisin palaisi. Kiitokset vaan hänelle, jos se tässä oli. :)
 
Turris ja Braun sekä nämä loukkaantuneet Emmerton + TuTon pommikoneet, oliko muita?

Emmerton, Boll ja Bradley loukkaantuivat ja lähtivät menemään. Tapparan Braun oli paikkaamassa Fosterin loukkaantumista ja nythän Foster on palaamassa kehiin. Turris sekä Robidas olivat molemmat Suomessa 2 kuukautta mikä on aika paljon enemmän kuin "pari viikkoa". Ja Robidasillakin oli month-to-month -sopimus.

Eli en nyt sanoisi, että "kovalla prosentilla tuntuu pohjoisamerikkalaiset NHL-avut karkaavan Suomesta parin viikon jälkeen". Varmaan 95 prosenttia näistä on viihtynyt Suomessa pidempäänkin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Vähän kommenttia siitä miksi lockout-vahvistukset häipyvät Suomesta.

Hesarissa oli tänä aamuna juttua vuoden 2004 työsulun aikana Suomesta livistäneistä NHL-staroista. John Madden lähti HIFK:sta kun SM-Liigan pelin taso oli yllätys (kolme ottelua kiikaritehoin) ja koti-ikäväkin vaivasi kun ei jenkkifutista tullut TV:stä. Sean Avery teki Pelicansille kolme maalia kahdessa ottelussa, mutta huhujen mukaan hänelle tuli pakottava tarve päästä vahtimaan tyttöystäväänsä Rachel Hunteria. Rachel oli siinä vaiheessa (Seanin tyttöystävyyden ohella) myös Rod Stewartin tuleva ex-puoliso.

Iltapäivälehdet raportoivat tänään Stephane Robidasin avautumisesta Dallas Morning Newsille. Robidas pahoittelee rehellisen tuntuisesti että ei vaan pärjännyt niin hyvin kuin olisi halunnut. Pelin kova taso, erikokoiset kaukalot ja Suomen kieli aiheuttivat Stephanelle ongelmia.
 

axe

Jäsen
Emmerton, Boll ja Bradley loukkaantuivat ja lähtivät menemään. Tapparan Braun oli paikkaamassa Fosterin loukkaantumista ja nythän Foster on palaamassa kehiin.

Braun lähti myös loukkaantumisen takia. Vaikka internetpölöillä Tapparan keskustelusivuillakin oli taas muuta "tietoa" (eli puhtaita arvauksia ja täyttä paskanpuhumista), niin ihan tukevasti kipsissä oli käsi ja on vielä viikkoja. Loukkaantui jo toisessa liigapelissään, mutta vamman laatu paljastui kunnolla vasta myöhemmin, veti välissä teipillä ja buranalla.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kyllähän tuollainen nillitys kertoo lähinnä luonteesta, vaikkei pitäisikään olosuhteista. En minäkään ABC:n ruoista välitä, enkä jaksaisi istua busseissa tuntikaupalla viikottain, mutta jos tuollaisessa ammatissa toimisin, en ehkä aivan ensimmäisenä viitsisi julkisesti vinkua niistä. Vähän oikeastaa ärsyttääkin suomalaisen ruoan dissaaminen jonkun ABC-paskan perusteella.

Jos ei löydä tekemistä Oulun kokoisesta kaupungista, ei kannata mennä Oulun kokoiseen kaupunkiin. Kai siellä museoita, kirjastoja, kuntosaleja, teattereita, pubeja ja ravintoloita kuitenkin on. Mulle kelpaisi hyvin.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Miksei sitä saisi valittaa? Onhan se selvä, että kulttuurishokki tulee joillekin, jotka ovat tottuneet ensiluokkaiseen huoltoon ja kaikkeen muuhun. 20 astetta pakkasta, loputon pimeys, ABC:n sämpylät ja pitkät dösämatkat eivät varmasti ole kaikille mieleen.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Toki saa kritisoida, ja kuten kirjoitin, ei muakaan ABC:n ruoat nappaisi kera tuntikausien bussimatkojen. Jos nyt fiksu ihminen ei mitään hyvää keksi matkaltaan, niin sitä vain en oikein ymmärrä. Ja mitään tekemistä. Silloin voi katsoa jo peiliin. En minä ainakaan osaa lähteä kokeilemaan erilaisia kulttuureja vain sillä mielellä, että aina kaiken pitäisi olla seksiwau ja blingbling.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ohhoh, Turrikkahan paljastui melkoiseksi prinsessaksi. Onhan Ouluun muutto varmaan melkoinen kulttuurishokki Ottawan jälkeen, mutta tuollainen avautuminen menee jo naurettavuuden puolelle. Ammattimies ja kaikkea, juupa juu. Kuka sen pakotti Suomeen tulemaan? Ei niistä olosuhteista varmaan etukäteen olisi voinut ottaa selvää.

Ps. Kiinnostaisi myös tietää missä Kärpät ovat viime aikoina pelanneet, jos ensin lentävät Helsinkiin ja sitten ovat bussissa vielä 6 tuntia? Pietarissa vai?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kärpätkin odottaneet The Tiedotetta? Kuinka kauan Helsingistä matkaa bussilla Lappeenrantaan?

Kolme tuntia, ei siihen kuutta saa mitenkään menemään.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kuinka kauan Helsingistä matkaa bussilla Lappeenrantaan?
Eikös sinne noin 3 h aja yhteen suuntan ja kun tulee takas niin siinä on 3 tuntia lisää. Eli 3+3 = 6

Mutta ihan hauskojahan nään kauhutarinat Suomen oloista on. Vissiin tulee noille pohjois-amerikkalaisille NHL-pelaajille yllätyksenä kuinka hyvin heillä asiat on ja siihen vielä päälle kultuurishokki. Se kyllä noissa itkuissa ylätti että eivät ole englannilla pärjänny vai eikö suomalaisten rallienglanti ollut vaan tarpeeksi oikeen kuulosta.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Eikö tuo puhunut 4-6h ja 3 pysähdystä. Jos pysähdys kestää sen 20min niin Saipan vieraaksi meneminen kestäisi juurikin tuon 4h
 

Oadie

Jäsen
Kyllä tässä nyt vähän käy sääliksi pikku-Kylea kun on joutunut oikein ABC:llä syömään ja bussissakin vielä istumaan. Ja suomalaisetkin ovat vielä niin idiootteja etteivät kieltä ymmärrä. Ja hellanlettas vielä on pimeäkin ja pakkasta. Aika uusavuton kaveri ainakin jutun perusteella. Kaikki pitäisi tuoda eteen ja tekemistäkin pitäisi muiden herralle keksiä. Jos kukaan ei halunnut vaan olla tekemisissä tämän prinsessan kanssa, enkä ihmettele jutun perusteella. Vähän eri kaliiberia on äijä esim. verrattuna TUTO:n Mestis-oloissa pelanneeseen ex-Senators J. Winchesteriin. Tosin tienaahan Turris sen verran enemmänkin ettei Körde fileetä vähempään voi tyytyä.

Tuleeko tämä äijä muuten vielä takaisin tuonne maanpäälliseen helvettiin jos lakko jatkuu? Jos tulee, niin katsokaakin että Oulussa kaikki on viimeisen päälle perseen pyyhkimistä myöden.

Varaan oikeuden mielipiteen muutokseen jos juttu onkin vain tuulesta tempaistu.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Mutta ihan hauskojahan nään kauhutarinat Suomen oloista on. Vissiin tulee noille pohjois-amerikkalaisille NHL-pelaajille yllätyksenä kuinka hyvin heillä asiat on ja siihen vielä päälle kultuurishokki. Se kyllä noissa itkuissa ylätti että eivät ole englannilla pärjänny vai eikö suomalaisten rallienglanti ollut vaan tarpeeksi oikeen kuulosta.

Yksi "parhaista" jutuista oli tuo että joutui oikein käsimerkeillä avustamaan puhettaan että tuli ymmärretyksi. En ole ihan varma että missä päässä se vika on tuollaisessa tilanteessa. En epäile etteikö suomalaisten kiekkosponsorien pääjehujen, joilla varmaan vuosia alkaa jo olemaan mittarissa, vieraiden kielten taito voisi olla vähän heikompi kuin mitä natiivi englannin puhuja toivoisi, mutta tuntuu ihan älyttömältä etteivät mitään ymmärtäisi ilman jotain käsimerkkejä.

Mitä enemmän tuota miettii sitä käsittämättömämmäksi (<-- ehkä tuollaiset sanat ovat se syy miksi suomalaisille nauretaan) se käy.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuulosti vähän keksityltä tuo primadonnan avautuminen. Kyllä Oulussa tietääkseni sen verran englantia osataan, että 100 ihmisen joukosta valtaosa varmasti ymmärtää.

Luulen, että hän odotti dominoivansa tätä liigaa ja kun ei onnistu, niin kiukuttaa vähän kaikki.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Pari faktaa, Suomessa ei ole talvisin oikein mitään järkevää tekemisestä. ABC:n ruoka on paskaa. Bussissa istuminen vituttaa. Kyllähän hän oikeassa on, mutta en tuosta nyt mitään niin kamalaa löytänyt että joidenkin kannattaa vetää herneet nenään
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Kolme tuntia, ei siihen kuutta saa mitenkään menemään.

Luulen ratkaisseni mysteerin. Kärpät ovat ensin körötelleet lentokentältä Haminan ABC:lle pelaamaan puoleksi tunniksi pelikoneita. Järjetön pysähdys nro 1. Siitä matka on jatkunut Anjalankosken ABC:lle aterioimaan, arvostelut ainakin täsmäisivät. Tunnin ruokatauko, pysähdys nro 2. Lopuksi joukkue käy vielä vetäisemässä jälkiruokakahvit ABC Korialla. Kuva Korian rautatieasemasta.

Kaikki käy yksiin, kyllä siihen se 6h saadaan uppoamaan joten Turrisin tarina on tosi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös