Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 181 373
  • 7 196

Orca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon mikä milloinkin
Espoon puolelta ei raportoitavaa itänaapuriin.

(Nelosen tv-ohjelmaan merkattu 22.12. klo 21:00 Taru Sormusen herrasta, kuninkaan paluu. Onko Nokka palaamassa jouluksi? Miksi Soppaa yhä herroitellaan?)
 

Päivi11

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Aaah, tämän ketjun seuraaminen on parasta mahdollista viihdettä The Tiedotetta odottaessa. :D
 

scholl

Jäsen
Siis Tiedote... mixei jengille riitä maajoukkue-valmentajan haastattelu kotisivuilla? Sitähän tässä eniten odotettiin! :)

No kun dinoista puhutaan niin kannattaa muistaa Pähkinäsaaren rauha, joka solmittiin Novgorodin ja Ruotsin välillä vuonna 1323. Maunu Eerikinpoika oli tuolloin kuninkaana kuuden tai seitsemän vanhana, joten hänen apunaan (aivan kuten Sopallakin) oli holhoojahallitus. Myöhemmin rajat ovat muuttuneet, mutta ainakin Espoon Barona-nimisessä bunkkerissa kuultiin sen toisen puoliskon Suomea kapinoivan keväällä 2008. Kumman Suomen joukkue tämä maajoukkueluotsi on? Voisimme jopa kysyä, että pitäisikö järjestää kansanäänestys Etelä-Suomen itsenäistymisen puolesta nyt kun olemme ikeen alta nousseet barrikadeille ja uskaltautuneet sanomaan mielipiteemme. Ei edes Brezhnevistä ole Tiedotetta estämään, puhumattakaan itsenäistymishanketta jarruttamaan.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suur-Leppävaaran komentokeskus tiedottaa

TiedoteLive(at)jatkoaika.com potti on juuri nyt 6477€. Klo 8 jälkeen tullut 3 lahjotusta, eli potti kasvaa tasaseen tahtiin.
"Laitoin juuri summan 19,53 (Kiekko-Karhut, Joensuu)" "lätkäporukatkin toimivat yhdessä hyvän eteen. Lähdin mukaan HIFK-joulupatakeräykseen Saipan perustamisvuodella, 66 euroa."
Eilen klo23 aikaan haastamaastani 14:sta henkilöstä täällä töissä pari on ainakin tökännyt soppatykkiin rahaa tänä aamuna... ja pyysivät välittämään tukensa punaiselle urhoolliselle armeijallemme Nordiksen valvonnassa.

Yön tiedotteet selailtu pikaisesti läpi täältä...
Hiljainen yö Espoossa, kuten JHag:kin totesi, ei edes merkittävää lumisadetta peittämässä näkyvyyttä. Kehä I:sen tarkkailu jälleen molempiin suuntiin käynnissä, suora näköyhteys myös juna-asemalle eli Turun junasta ei hypitä vauhdissa ainakaan tällä kohtia.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huvittuneena sivusta seurasin tätä "stadin paikallista" valmentaja vs kannattajat. Huvitukseni loppui kuin seinään kun menin facebookiin ja etusivulle oli ilmestynyt seuraavanlainen viesti. Microsoftille on ilmiselvästi saapunut tietoa uudesta päävalmentajasta, sillä niin salaperäisesti Bing koodasi viestin. Onko uuden valmentajan henkilöllisyys turvattava jopa näin rankoin keinoin, ettei kukaan pääse iskemään väliin? Kaikille näkyvän Jatkoajan facebook seinään iskeminen on yksi julmimmista tempuista mitä tiedän. Tässä siis koodattu viesti kokonaisuudessaan. ATK-taitajat voisivat yrittää murtaa koodia, kun HIFK:n koodikin murrettiin.

Pasi Sormunen on ajanut itsensä siihen tilanteeseen, että HIFK-kannattajat odottavat hänen potkujaan koko ajan yhä enemmän. Fanit ovat järjestäneet jopa kipinävartioita yön pimeille tunneille siltä varalta, että The Tiedote tulee keskellä y...ötä.

Siinä sivussa tämä 119 sivua liveseurantaa pitänyt porukka on myös kerännyt nimimerkki Bismarckin aloitteesta yli neljä tuhatta euroa Joulupata-keräykseen.

Mitä HIFK:n sinun mielestäsi pitäisi tehdä?


Pasi Sormunen has pushed herself to the situation that the SCUBA-supporters expect him to potkujaan all the time more and more. Fans have held up security guards the night black spark classes, in the event that The Release will be in the middle of the night.

On the side of this page for live monitoring have been 119 outfit has also garnered the nickname on the initiative of the Bismarck more than four thousand euros Christmas in spades-collection.

What do you think it should not renewed?"


Herself - Onko uusi päävalmentaja nainen? SCUBA??? Onko tuossa uuden päävalmentajan ja apuvalmentajan tunnistamiseen riittävästi nimikirjaimia? Kipinävartiossa nyt tarkkana. Se voi olla, että siellä Tallinnassa kaadetut herkkupeput ovatkin kriittisempiä kohteita kuin arveltu. Etenkin jos nimistä löytyy mistään kohtaa kirjaimia scuba. Tai vaikka ei löytyisikään, tiedä häntä jos koodaus scuba on tehty hämäykseksi. Eli erityisen tarkkana jos ei näitä nimikirjaimia löytynytkään.

Ja osallistun tästä jalosta aatteesta innostuneena tuohon joulupatakeräykseen yhden Isomäen jäähallista ostetun opiskelijahintaisen seisomakatsomolipun hinnalla. Eli opiskelijalta 10€ keräykseen.
 

Whist

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KooKoo
Tätä ketjua on ollut kyllä ilo seurata, kummasti on työpäiviä piristänyt. Hyvä että porukalla huumoria piisaa vaikka ei syksyn aikana paljoa ole iloon ollut aihetta, kiitokset siitä Sopalle.

Pari kymppiä pottiin ja the tiedotetta odottelemaan. Jatkakaa!
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Helsingin SCUBA - Suomen suurin ja kaunein. En kyllä yhtään ymmärrä miten se tuollaiseen käännökseen päätyy...
 

scholl

Jäsen
Herself - Onko uusi päävalmentaja nainen?

Hayley Wickenheiser. Tiesin, ettei Ari Mennander ole lopullisesti kadonnut lätkäkartalta, vaikka Salamat kuopattiin.

edit.
Tiedotteen sisältö lienee seuraava:
GM: Ari Mennander
päävalmentaja: Hayley Wickenheiser
apuvalmentajat: Leo Silolahti ja Mika Saukkonen
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenta. Pikainen katsaus yön raportteihin on huolestuttava. Tiedotteesta ei tietoakaan ja pari kaveria jopa kadoksissa. Voiko olla sattuma?

Jos tiedote ei tänään lävähdä eetteriin ennen klo 17, se on joko kaapattu tai sitä ei tulla julkistamaan ainakaan tämän vuoden puolella.

Hoidan tänään saikkupäivänä Tikkurilan aseman tarkkailun. Jos uusi koutsi tulee junalla, sen on pysähdyttävä Tiksissä. Pendolinot ja Allegrot erityisesti syynissä.
 

Frankster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uskokaa tai älkää, mutta lauttasaarentiellä käveli äsken mies, jolla oli iso pipo vedettynä päälle, takatukka tosin paljastui....


20€ lisätty pottiin.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
00:15 ja vuoro alkaa, faxi rasvattu ja SanLa:ssa tuoreet patterit. The Tiedotetta odotellessa..

Itsehän olin armeijassa viesti-au ja toimin komentojoukkueenjohtajana. Olin kolmen upseerin jälkeen marssijärjestyksessä 4, ohi joukkueenjohtajien. Joten Sanla ja venttiseiskat sekä kenttäpuhelimet yms. tulivat tutuksi.

Res.ylik. COLHC1980

Tästä tulikin mieleeni, että twitterissä tarjotaan jo varusteapua:

"Betsafe Suomi ‏@BetsafeFI
Pitäisiköhän tässä sponsoroida #HIFK-faneille jo telttaa ja kaminaa. Pitkä viikonloppu edessä mä veikkaan. #smliiga #tiedotelive"
 
Suosikkijoukkue
TPS
Täältä myös osallistuttu kybällä pottiin hyvän asian puolesta.. joko siis vähäosaisille tai osamaksua IFK:n uuden koutsin lakerikengille.. ovat kuulemma kadoksissa.
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Joulupata rocks, HIFK:n tiedotepolitiikka ei, joten kävin kantamassa korteni kekoon. Onpa tehnyt edes yhden hyvän teon tänä vuonna. Oispa ollut edes yksi tonttu akkunan takana näkemässä tämän...
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
19,67 (Jokereiden perustamisvuosi) isketty keräykseen, huikeaa settiä palstaveljet jatketaan samaan malliin. The tiedotetta odotellessa. No täytyyhän se tulla...jotta saadaan keväällä taas kunnon pelit :-)
 

scholl

Jäsen
Kävin suihkussa, telex aloitti pitää meteliä. Äkkiä suihkusta ulos reikänauhaa analysoimaan. Veljet, kuten aina sodissa, Englanti on hyökännyt!
FutisForum2-nimimerkki Man Pity antoi hyökkäyskäskyn:
On kyllä vastenmielistä, että HIFK-fanit liittävät mediassa toisiinsa keräyksen hyvän asian vuoksi ja HIFKin johtoon kohdistuvan painostuksen antaa seuralle työntekijälle potkut. Vähän sama kuin löisi jotakin nenään mutta pyyhkisi veret.

Kohta osuu Bismarckin kypärään, toivottavasti laiva ei uppoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös