Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Päivitystä rosteriin... Eliteprospectin mukaan Janne Lehtinen on mukana. Vanhempaa Oksaa ei listalla kuitenkaan näy.

MM

Kauden avaus: KelA - HKH 1 - 5

Reilu pari enää nähneenä HKH vei peliä. Kolmannessa erässä isäntien liike hiipui ja HKH jatkoi samalla intensiteetillä - kaksinkamppailut voitettiin, kiekko liikkui ja verkko heilui.

Pehu näytti pelaavan yv:ssä viivalla. Vilkmanin tilannenopeus oli hyvä. Lindberg pelasi tutun varmaotteisesti.

JAgE

Hieno alku sarjakaudelle! Ja kokoonpanosta näyttää puuttuneen tekijämiehiä kuten Lehtinen, Jäske, Junni, Väänänen...

Lauantaina sitten kotiavauksessa vastaan tulee KooKoo-65, joka aloitti kautensa voittamalla LoKV:n 9-2.

JAgE

Näinköhän Lehtinen sittenkään on enää joukkueessa? Hoki Klupin omilla sivuilla Lehtisen nimeä ei vieläkään näy, ja kapteeniuskin on annettu Vilkmanille. Kyllähän se Lehtiselle kuuluisi, jos mies vaan touhussa täysillä mukana on.

JAgE kirjoitti:
Ja kokoonpanosta näyttää puuttuneen tekijämiehiä [...]

Ensimmäisen pelin poissaolijoiden listan pituus johtui flunssa-aallosta.

MM

Alueellinen aviisi, Aamuposti, kertoi perjantaina 14.9. Lehtisen keskittyvän lapsiensa urheiluharrastuksiin, "mutta jatkuva neuvotteluyhteys on meneillään kokeneeseen pelimieheen. Siis hyvinkin jossain vaiheessa saattaa jämerä 'Hude Pinanpoika' ilmaantya Klupin paidassa jäätaistoihin."

Tämä on tietenkin vain jossittelua. Varmuutta asiassa ei ole.

Lehdessä kerrotaan Tommi Oksan jättäneen pelaamisen ja keskittyvän työelämään.

JAgE

Eilisestä KooKoo-pelistä jokunen ajatus:

- Jesse Tetrin kädet. Aivan huikeita kynäilyjä! Miten niin pienillä liikkeillä voikin laittaa vastustajat niin pahasti kahville? Kaikki Tetrin kolme maalia sekä yksi syöttö olivat harhauttelujen tuloksia. Lisäksi ketjukaverit Ijäs ja Pyyhtiä täydensivät Tetriä hienosti.

- Miikka Jäske. Ihan vielä eivät syötöt löytäneet millintarkasti perille. Jäske kuitenkin pyrki jakamaan kiekkoa kavereille, ja kunhan ajatukset ja ajoitukset osuvat kohdilleen, tuho tulee olemaan vastustajan kannalta karmeaa. Muuten omiin silmiin tuntui, että Jäske pelasi vähän ylipitkiä vaihtoja. Siinäkin vielä parannettavaa, varsinkin kun kentällä ei tarvitse roikkua sen takia, etteivät muut ketjut ole tarpeeksi hyviä.

- Jesse Pehu. Toisessa erässä neljä maalia putkeen. Lisäksi Pehun syötöt löytävät perille. Ainakin ensimmäisessä erässä kuului useamman kerran huuto "Jesse", minkä jälkeen kiekko yhtäkkiä oli huutajan lavassa.

- Juuso Semilä. En tiedä miksi jäi mieleen, mutta jäi kuitenkin. Kentän lyhin, mutta ei jäänyt kenenkään jalkoihin.

MM

Kiekkopelissä voittaja on se, jonka sarakkeessa on enemmän maaleja. Silti HKH:n puolustuspelaaminen etenkin alivoimalla jätti hieman toivomisen varaa. Toki ottelu oli taputeltu jo varhaisessa vaiheessa, mutta silti viisi päästettyä maalia on aika paljon.

En muista Jäsken olleen noin 10 vuotta sitten pelintekijä - oivallisia avauksia läpi ottelun. Kiinnitin itsekin huomiota hänen ylipitkiin vaihtoihin.

Jesset hoitivat kapellimestarin elkein sinfonian oivaan finaaliin. Tästä on hyvä jatkaa.

JAgE

On taas vähän pakko kirjoittaa Jäskestä. Ei ole tarkoitus dissata herraa, mutta kun varmasti olisi varaa parempaankin...

Ensinnäkin, Jäsken ratkaisu sekä pelitilanteen läpiajossa että rankkariskabassa oli täysin sama: lämäri jostain ringetteviivalta. En vaan voi ymmärtää. Käsiä pitäisi olla muuhunkin.

Sitten ylivoimasta. Tämä menee enemmänkin valmennuksen kuin Jäsken piikkiin. Miksi ihmeessä Jäske pelaa ylivoimassa viivalla? Pelintekijän paikan luulisi olevan jossain muualla, varsinkin kun avut puolustussuuntaan ovat olemattomat. Eihän Jäske ainakaan nykykunnossaan tunnu voittavan luistelukilpailussa ketään. Eikä tämän päivän perusteella laukaisuvoimakaan ole hyvän viivamiehen luokkaa.

Sitten maalivahtipelistä. En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt Rättyän pelaavan, joten vähän pelkäsin pahaa, kun pelaavan maalivahdin näin. Huoli oli kuitenkin aiheeton, sillä Rättyä oli erinomainen! Rauhallisen oloisia torjuntoja, ja mies ehti mahdottomankin tuntuisissa tilanteissa kiekon tielle. Oli hienoa huomata, että ainakaan maalivahtipeliin Hoki Klupi ei tule kaatumaan, on maalissa sitten Lindberg tai Rättyä.

MM

Tiukan väännön jälkeen HKH sai Rättyän torjunnoilla ja Pehun loistavalla rankkarilla kaksi pistettä!

Puolustusaluepelaamisessa etenkin toisessa erässä vastustajia näytti aika usein liikkuvan merkitsemättöminä. Onneksi Rättyä hoiti kaikki uhkaavat ongelmat kunnialla.

YV:llä voisi ehkä saada enemmänkin aikaiseksi. Kun Rättyällä oli jatkoajalla kaksi torjuntaa, KKissojen veska hoiti samassa ajassa kolme torjuntaa - ja viidestä minuutista HKH sentään pelasi kaksi yv:llä.

Arvioin summittaisesti pelikellosta toisessa erässä Jäsken kolmen ensimmäisen vaihdon pituudet: 1.20, 1.20 ja 1.30. Asialle pitäisi tehdä jotain.

JuAn

Finhockeyn tulospalvelun mukaan ottelu H.K.H. - K-Kissat päättyi 2 - 2 VL, kuitenkin Jesse Pehu teki voittomaalin rankkarikisassa. Sarjataulukossa puuttuu H.K.H.:lta piste ja jatkoaikavoitto, sekä K-Kissoilta jatkoaikatappio. Taitaa olla toimitsijoilta voittomaali merkkaamatta.

JAgE

Bewe-peliä en voi kommentoida, kun en sitä nähnyt, mutta se on silti sanottava, että ei noin saisi käydä. Toinen peli putkeen, jossa vastustaja tekee viimeisellä minuutilla tasoituksen ilman maalivahtia. Miksei Hoki Klupi pysty johtoasemassa jäädyttämään/tappamaan peliä? Ainakin Kissoja vastaan siihen oli täydet mahdollisuudet, mutta jonkinlainen paniikki tai muu huolimattomuus iski ja vastustaja rankaisi. Siinäpä ehkä valmentajallekin vähän mietittävää.

Positiivista kuitenkin on se, että pisteputki jatkuu. Joukkue on tällä hetkellä kolmannella sijalla (piste per peli -tilastossa toisena) ja Pehu johtaa pistepörssiä. Nyt parisen viikkoa huilia ja treeniä, ja sitten Nikkareiden kaatoon.

f000

Nikkarit - HKH

Huomenna olisi sitten tarjolla legendaarinen Nikkarit-HKH ottelu! Tätä ei voi missata. Hokiklupi on aloittanut alkukautensa kohtuullisen vahvasti ennakko-odotuksiin verrattuna ja Nikkarit ovat hieman takerrelleet. Ottelusta tulee varmasti huikea ja Peltosaaren areena ratkeaa liitoksistaan kun kiekko isketään kenttään.

MM

Nikkarit - HKH 4 - 5

Jännittävän näytelmän päätteeksi "paikallistaiston" pisteet matkasivat vieraiden varustekasseissa Hyvinkäälle. Ottelu oli vauhdikas, tilanteikas ja tunnelmallinen. Riihimäen halli oli kutakuinkin täynnä ryhmää. - Riksulainen porukka oli ystävällistä ja rentoa :)

Paikalla oli aika paljon porukkaan Hyvinkäältäkin; vaikka paluumatkalle ei kiireessä tullut lähdetyksi, rauhallisemmallakin aikataululla Hyvinkään suuntaan taisi omakin auto jossain viiden auton letkassa paluuta tehdä.

HKH:n ykköskentällinen oli liekeissä. Huomiota herättivät puolustuspelaamisessa ilmenneet muutamat puutteet. Niiden myötä vastustaja sai yv-hyökkäyksiä ja taisi jossain saumassa kiekko maaliinkin jossain vaiheessa mennä.

JAgE

Jännittävän näytelmän päätteeksi "paikallistaiston" pisteet matkasivat vieraiden varustekasseissa Hyvinkäälle. Ottelu oli vauhdikas, tilanteikas ja tunnelmallinen.
Jotenkin tuntui, että Hoki Klupilla ei ollut paras päivänsä, sillä kotikaukalosta tuttu liike ei päässyt peliä hallitsemaan. Osansa siinä toki oli Nikkareillakin, joka tuli alusta alkaen kovalla intensiteetillä ja fyysisyydellä peliin. Tuntuma ensimmäisistä minuuteista oli, että Nikkarit lähtivät tosissaan peliä voittamaan, kun taas Hoki Klupi tuli vain hakemaan pisteet pois. No, toivottavasti näin ei kuitenkaan ollut, vaan että tahmeus johtui vaikkapa pitkähköstä pelitauosta tai vastustajan hyvyydestä.

Nikkareilla oli todella hyvä henki päällä läpi ottelun aina siihen asti, kun Hoki Klupi meni ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa johtoon. Sen jälkeen Nikkarit ainakin hetkellisesti tuntuivat lannistuvan.

Huomiota herättivät puolustuspelaamisessa ilmenneet muutamat puutteet.
Näitä virheitä tuli molemmille joukkueille todella paljon. Puolustuspäässä purkukiekot eivät tahtoneet mennä sinisen yli, ja hyökkäyspäässä puolestaan alin mies veti kiekon lähimmän vastustajan polvisuojiin.

Oli todella lähellä, ettei tämä kömmähdys olisi sattunut jo kolmannen kerran putkeen. Hoki Klupilla oli taas mahdollisuus iskeä lopullinen niitti tyhjään maaliin, mutta Vilkman ei halunnut itse tehdä, vaan syötti viereen Jäskelle, joka sitten laukoi suoraan päin vastustajaa. Tämän jälkeen Nikkarit saivatkin pyörityksen päälle, mutta eivät vieraskannattajien onneksi onnistuneet maalia tekemään.

Summa summarum, kokonaisuutena ei ehkä mitään ihan häikäisevää peliä, mutta tunnelmaltaan tämä peli saattaa jäädä tässä sarjassa koko kauden parhaaksi.

MM

HKH - ValKi 6 - 3

Ottelu näytti HKH:n vahvuuden. Vaikka ensimmäisessä erässä kävi pari lapsusta, ryhmä vyörytti takuuvarmasti pisteet kotiin. Ottelu oli käytännössä koko ajan kontrollissa. Näytös oli vakuuttava. - Hyvä oli myös nähdä tehoja löytyvän muualtakin kuin ykkösketjusta.

Kuten jo tuolla FB:n puolella olikin jo tekstiä, Ville Liukko palasi Hyvinkäälle. Jääkiekkoliiton vahvistamattomien siirtotietojen mukaan myös Tuomo Hirvonen olisi siirtynyt menneellä viikolla HKH:n rosteriin.

JAgE

Valki-pelistä jäi jotenkin semmoinen fiilis, että vaikka Hoki Klupi vakuuttava olikin, niin joukkue kuitenkin hieman säästeli, sillä seuraavaan peliin oli aikaa vajaa vuorokausi. Voimien säästelyä helpotti se, ettei vastustaja ollut kovinkaan fyysinen.

Matias Väänänen näytti taas maalintekijän lahjojaan. Mies voi olla pelissä näkymätön (en sano että oli), mutta kun puolittainenkin paikka tulee, niin kiekko on häkissä.

Jesse Pehun pelaamista on kiva katsoa. Pehun kaltaisten pelaajien takia hallien videoscreenit on keksitty! Tämän ottelun temppuna oli jonkinlainen spin-o-rama, jolla pakki vietiin tupla-espressolle.

---

Vantaalta haetun voiton jälkeen tilanne on se, että Hoki Klupi tarvitsee kolmesta viimeisestä pelistä kai 4 pistettä varmistaakseen lohkon kakkostilan. Eiköhän ne tarvittavat pisteet sieltä tule \o/

JAgE

Se on siinä!

Vantaan tappio aiemmin tänään tarkoittaa sitä, että Hoki Klupille riittää paskanmakuinen jatkoaikavoittokin LoKV:sta nousuun.

Kakkospaikan varmistuminen olikin ainut positiivinen asia tänään. Siis oikeasti, anteeksi kielenkäyttöni, mutta vittu mitä paskaa! En ole varmaan ikinä nähnyt kenenkään pelaavan noin huonolla asenteella kuin mitä H.K.H. tänään esitti. Menkäähän peilin eteen seisomaan ja miettikää varsinkin sitä toisen erän pelaamistanne! Jos aiotte pelata samalla tavalla Suomi-sarjassa, niin luovuttakaa sarjapaikka nyt samantien.

Ja H.K.H:n valmentajalle haluaisin esittää kysymyksen: Mitä pitää ottelussa tapahtua, että maalivahti vaihdetaan, jos kerta tämän illan näytös ei siihen riittänyt?

Ei mulla muuta tänään. Joukkue ei voitosta huolimatta ansaitse muuta kuin "tunti turpaan" -palkinnon. Toivottavasti tästä jotain opitaan ja huomenna Haukat hakataan jäänrakoon.

MM

Haukat - HKH 2 - 5

Keskisen Uudenmaan paikallisvääntö kääntyi HKH:n eduksi lopulta selvin luvuin. Ottelu oli pari erää vähämaalista touhua, vaikka vierailijat hallitsivat suvereenisti 60 minuuttia kenttätapahtumia.

Jäske oli taas pois; ykkösessä pelasi hyvin Väänänen. Kolmannen erän aikana Vilkman siirtyi pukukopin puolelle, jolloin ykkössentterin tontin otti Tetri.

Uusi tulokas Lahti heilutti heti debyyttiottelussaan verkkoa läpiajon (?) päätteeksi. Lindberg hoiti hyvin tonttinsa, vaikka Haukkojen toinen osuma livahtikin kaukaa verkkoon.

En haluaisi julkisesti arvostella tuomareita. Kommentoitavaa riittäisi, mutta nielen sen.

**
Lisäyksenä vielä... Tilastojen tiirailu toi elävästi mieleen Pehun loistavan av-maalin. Tyyli oli sama kuin taannoisessa rl-kilpailussa. Limppu haarojen välistä sisään :)

JAgE

No niin, nyt ei sitten muuta kuin viimeisestäkin pelistä voitto kotiin, niin saadaan tämä sarja paketoitua ilman varsinaisen peliajan tappiota.

Ilmeisesti tuon GrIFK-pelin jälkeen on viikko taukoa ennen kuin pelit taas jatkuvat? Jatkopelien odotuksista ei sitten osaakaan sanoa vielä yhtään mitään. Onko sieltä odotettavissa hienoja voittoja vai murskatappioita? Toivotaan, että ainakin sataprosenttista yritystä ja kotiyleisön kannustusta.

MM

Kohti Suomi-sarjaa

Alkukausi on ollut hyvinkääläisen kiekkoilun menestystarinaa. Divisioonassa käydyistä otteluista saldona oli vain yksi tappio. En anna ylisuurta merkitystä viimeisen ottelun tulokselle. Kokonaisuus huomioon ottaen HKH on osoittautunut hyväksi ja tulosta tekeväksi ryhmäksi.

Numeerisesti viimeisen ottelun paras tieto on, että HKH:n ykkösketju sai kolmoisvoiton lohkonsa pistepörssissä. Potentiaalia siis riittää. Toinen numerotieto Jääkiekkoliiton sivulta kertoo, että HKH:lla on lohkossaan kotiotteluiden korkein katsojakeskiarvo.

Ottelut jatkuvat Suomi-sarjassa. Ne tarjoavat lisää haastetta ja toivottavasti tuovat lisää yleisöäkin katsomoon. Hyvinkäällä ei näin korkeatasoista kiekkoa olekaan vuosiin nähty.

MM

Jääkiekkoliiton verkkosivulla on julkaistu Suomi-sarjan otteluohjelma. HKH aloittaa uuden vaiheen seurahistoriassa viikonloppuna kahdella vierasottelulla: Porvoossa ja Helsingissä.

Vastustajia tuntematta tuleviin peleihin saa asennoitua jännityksellä - mitä tuleman pitää? HKH on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta, joten asennetta ja henkistä kypsyyttä tuleviin koitoksiin varmasti löytyy. Kokeneempi kaarti on pelannut Suomen korkeimmalla sarjatasolla, samoin Mestis on monelle tuttu. Luultavaa kuitenkin on, että tähänastinen lento ei välttämättä enää jatku yhtä loisteliaasti vastustajien tason noustessa sananmukaisesti uudelle tasolle.

Jatkoajan toisessa keskusteluosiossa http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=54280 viitattiin Huntersin sivuston jatkosarjan ennakkoon. Teksti tarjoaa näkemyksen tulevista vastustajista ja esittelee lyhyesti HKH:ta. Vilkmanin osalta tekstissä taitaa olla asiavirhe.

Näkisin, että HKH:n kakkosketjun merkitys on suurempi kuin kirjoituksessa kuvataan. Erityisesti Ijäksen ja Tetrin taidot kiekonhallinnassa ja ratkaisujen hakemisessa ovat loistavat. Unohtaa ei voi myöskään esim. Väänästä, joka ykkösketjussa pelatessaan osoitti potentiaalinsa. Myös tuorein "hankinta" Niemi on vakuuttanut jäällä - pelasi ainakin osan edellisestä ottelusta puolustajana.

Kun vain terveystilanne sallii, HKH:n puolustuksen on leveyttä. Lankinen pelaa näkymättömästi, mutta kiekkoliiton tilaston vilkaisu osoittaa tehoa löytyvän. Hirvonen ja Liukko ovat kokeneita ja tuovat selkeinä profiilipuolustajina kokemuksensa HKH:n rosteriin.

MM

Hunters - HKH 2 - 5

HKH aloitti Suomi-sarjan voitokkaasti Porvoossa. Kokoonpanosta puuttui mm. Jäske ja Väänänen, mutta se ei näyttänyt pelaamista masentavan. Ykkösketjussa pelasi Pehun ja Vilkmanin kanssa Lahti. Kakkosketjussa viilettivät Ijäs, Tetri ja Pyyhtiä. Kolmosketjun aloituspelaajat selvisivät vasta kotona liiton kokoonpanolistata: Lievonen, Uutinen, Lievonen. Puolustajia Porvooseen oli saapunut viisi: Hirvonen, Oksa, Seppälä, Åström ja Hakala.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Isännät vyöryttivät kovalla temmolla hyökkäyksiä valkopaitaisten hyvinkääläisten niskaan. Tämä ei kuitenkaan suistanut vieraiden itseluottamusta. HKH pelasi rauhallisesti ja päättäväisesti antamatta isännille liikaa siimaa. HKH:n puolustuspelaaminen pysyi erittäin hyvin paketissa, joskin Hägänen joutui istunnolle estämisestä neljän minuutin jälkeen.

Jossain kahdeksan tai yhdeksän minuutin kuluttua hyvinkääläiset alkoivat vastata paremmin haasteeseen. Erä kokonaisuutena oli tilastollisesti isäntien. Huntersin maalivahdille 11 torjuntaa, Lindbergille 20.

Toisessa erässä HKH jatkoi vauhdilla, johon ensimmäisessä erässä oltiin vähitellen päästy. Ajassa 25.53 näki päivänvalon HKH:n ensimmäinen suomisarjamaali. Sen viimeisteli ylivoimalla Hirvonen Pehun ja Tetrin syötöistä. Ennen ottelun puolimatkaa vielä Ijäs ilahdutti noin viiden hengen hyvinkääläisyleisöä Pyyhtiän ja Niemen tarjoiluista.

Kun Tetri otti kakkosen kiinnipitämisestä, isännät kiittivät kavennuksella. Tetri kuitenkin kuittasi tuon tekeleensä reilu viisi minuuttia myöhemmin ja vei HKH:n 1-3-johtoon. Vielä ennen erän loppua isännät kuroivat ero yhteen maaliin. Toinen erä oli numerollisesti edellistä tasaisempi: Huntersilla torjuntoja yhdeksän, HKH:lla 10.

Viimeisessä erässä joko porvoolaisten kunto tuli vastaan tai jotain muuta isännille tapahtui. Liike loppui, ja kun kevyellä jalalla liikkuneet hyvinkääläiset jatkoivat vilkku päällä ja kaasu pohjassa menoaan, tulos oli sen mukaista. Ykkösketju taputteli homman loppuun. Ajassa 50.54 taululle vaihdettiin luvuiksi 2-4. Maalin teki Pehu, joka sai vapaasti seisoskella takakulman puolella lapa jäässä ja nostaa lopulta kiekon reppuun Vilkmanin ja Åströmin esityöstä. Isäntien yrittäessä kuroa hyvinkääläisten etumatkaa kiinni kuudella kenttäpelaajalla Pehu hoiti Vilkmanin avustuksella ajassa 58.23 ottelulle sinetin tyhjiin.

Ottaen huomioon, että kyse oli avauksesta uudella sarjatasolla, HKH pelasi erittäin kypsästi ja määrätietoisesti. Luottamus omaan tekemiseen paistoi kaikessa. Valmistautuminen otteluun oli täydellinen - ja tulos sen mukainen. Tämä oli näkemistäni kauden yhdeksästä HKH:n pelistä tasapainoisin ja kontrolloiduin. Otteet jäällä osoittivat, että potentiaalia joukkueesta löytyy tällä sarjatasolla. HKH:n parhaana palkittiin Lindberg, jonka vahva esitys läpi ottelun ilmensi kurinalaisen puolustuspelaamisen onnistumista.

upnorth24

Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Ajassa 25.53 näki päivänvalon HKH:n ensimmäinen suomisarjamaali...

Tämä lienee vielä karsintasarjaa suomisarjaan, joten sitä ensimmäistä virallista suomisarjamaalia saadaan odottaa ensi syksyyn, mikäli H.K.H on keväällä viivan oikealla puolella. Onnea toki matkaan ja yritykseen nousta kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle.

Laus

Florida Panthers, FPS
Kyllä tämä Suomisarjan statuksella menee, alempi loppusarja. Karsintasarjat on vasta maaliskuussa !

"Suomen jääkiekkoliiton kilpailupäällikön Pirkka Antilan mukaan Suomi-sarja on Suomi-sarja, on kyseessä sitten ylempi tai alempi jatkosarja"

upnorth24

Kyllä täm Suomisarjan statuksella menee, alempi loppusarja. Karsintasarjat on vasta maaliskuussa !

Eiköhän tässä ole kuitenkin kyse karsinnasta, vaikka sitä alemmaksi jatkosarjaksi tjmsp nimitetäänkin. Karsinannan tästä tekee sekin, että ensi kauden paikkoja tavoittelee myös 15 II-divisioonasta nousua hakevaa joukkuetta tippumista välttelevien 9 suomisarjajoukkueen kanssa kolmessa eri lohkossa. Keväällä karsitaan jatkokarsintoja niiden osalta, jotka eivät nyt saavuta paikkaansa kolmanneksi korkeimmalle tasolle ensi kaudeksi. Sarjauudistus tekee tästä hieman entistä vaikeampaa kuin ennen, kun ainoastaan lohkojen voittajat selviävät ensi syksyn valtakunnalliseen sarjaan.

Jottei mene ihan OT:ksi, niin mielenkiintoiselta näyttää Hyvinkään kokoonpano ja nousun suhteen voivat olla vahvoillakin, mutta ennakkosuosikki tuossa lohkossa on ilman muuta Bewe. Onnea matkaan myös Vorsaan Lausille!