HIFK peliesitykset kaudella 2012-2013

  • 936 163
  • 3 115

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilves lienee ainut joukkue SM-Liigasta joka pelaa vielä huonompaa kiekkoa kun me.

Kyllä se huonointa lätkää pelaavaa joukkue on HIFK. Muutamia Ilves pelejä nähneenä voin kyllä sanoa, että Ilves pelaa viihydyttävää ja paikotellen ihan hyvää lätkää materiaalinsa nähden ja nyt kun ovat viime aikoina saaneet hommattua kovia pelimiehiä, niin ei se homma ainakaan huonommaksi mene. Me ollaan in deep shit, jos ei jotain radikaalia tapahdu ja nopeasti.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
NYT sitä monoa, vittu. Sormuselle siis. Ihan paska matsi taas, vaikka pelaajat rimpuilivat kaukalossa koko rahan edestä. Ei se riitä kovakuntoisia joukkueita vastaan pisteille, kuin ehkä kerran kolmesta tai neljästä. Siksi olemme kohta sääliplayoff-viivan alapuolella.
Töykkälä oli kentällä hakemassa tasoitusta, kun pelattiin kahta viimeistä peliminuuttia. Mistä tämä kertoo? Paska valmmenus ja paskat sentterit. Jokisen Ollia tuolla vaikka mielummin katsoisi.
Olli sisään ja Sormunen ulos ennen Kalpa-peliä, kiitos. Mennään mielummin vaikka Pennasen johdolla kohti kevättä jos markkinoilta ei ketään varteenotettavaa vaihtoehtoa löydy.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ortio torjuu vielä niin hyvin, että HIFK taistelee kaikkien pelien lopussa jopa pisteistä, tosin yleensä aina epäonnistuen, mutta kuitenkin.
 

Stigu

Jäsen
HIFK:n 8 viimeistä matsia:

- keskimäärin 1,25 pistettä per peli
- yhdessä matsissa tehty 3 maalia, kaikissa muissa 1 tai 2
- Lennu ja Melart taklannut pari kertaa, muuten ollaan leikitty hippaa

Sopan pelikirja alkaa pikku hiljaa iskostua pelaajiimme.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Joku mainitsi aiemmin, että 14 erää on menty ilman tasakentällisin tullutta, normaalia pelitilannemaalia. 1.11. Blues nöyrtyi viimeeksi IFK:n tehomiesten käsittelyssä. Hanlon-kiekkoa, sitä tämä on, ja viihdearvo on täysin nollissa. Odotan jo median kautta lausuntoa, joilla taataan Sopan valmennukselle täysi seuran tuki. Se sentään osoittaisi että asioita on isossa riihessä tuotu pöydälle.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Nyt pudottiin taulukossa kymmenenneksi, Lukko yhden ottelun vähemmän pelanneena yhdentenätoista. Jos ja kun se voittaa ton rästiottelun niin sitten ollaan jo säälien ulkopuolella. Siellä ollaan mitä ansaitaan. Tätä menoa meidän kauden päätavoite on taistella säälipaikasta ja sekin on tällä pelityylillä kovan työn takana. Ilman Ortion torjuntoja oltais taistelemassa Ilveksen kanssa jumbo, eli karsijan paikasta. katoavaista on kunnia ja menestys. Saatana!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei tipu vielä tuon jälkeen, koska maaliero parempi. Voitot ovat tasan, josta ensisijaisesti lasketaan paremmuus tasapisteissä. Tällä viikolla tuo putoaminen voidaan nähdä, kun lauantaina aina vaikea KalPa.
 

SailingFun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC(#12), U20 Mestis, Heiskanen
Joku mainitsi aiemmin, että 14 erää on menty ilman tasakentällisin tullutta, normaalia pelitilannemaalia. 1.11. Blues nöyrtyi viimeeksi IFK:n tehomiesten käsittelyssä. Hanlon-kiekkoa, sitä tämä on, ja viihdearvo on täysin nollissa. Odotan jo median kautta lausuntoa, joilla taataan Sopan valmennukselle täysi seuran tuki. Se sentään osoittaisi että asioita on isossa riihessä tuotu pöydälle.
tätä itsekin ihmettelen. En jaksanut selata pidemmälle kun blegi matsiin saakka. Siis neljä matsia ilman normimaalia ja bluesiakin vastaan toinen maaleista tuli siirretyn jäähyn aikana. Tää on ihan syvältä. Voidaanko enään suuremmalla huutomerkillä pointata ongelman ydintä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei tämä ole lähelläkään Hanlon-kiekkoa. Sillä pakittelulla oltiin kuitenkin runkosarjassa korkealla koko ajan. The Sir Pena tekisi nyt seuraavasti:

-Soppa ulos, Sir sisään
-Redenbach, Kuhta & co "lomautukseen"
-junnuista vähintään 1 ketju sisään
-pelaajakaupoilla hankittaisiin 'Ustrnul' ja 'Vopat'
-Melart nostettaisiin 'Vopatin' ketjuun
-joukkomylly nähtäisiin ainakin kerran

Ja vietettäisiin skandaalinkäryinen, mutta viihdyttävä loppukausi.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ylivarovaista virkamieskiekkoa. Tosin virkamiehillä on se kliinisen vakaa suoritustaso mistä ei tingitä mutta minkä yläpuolellekaan ei haluta mennä. HIFK:lla ei ole tätä.

115v juhlavuosi. Oikea neronleimaus pitää tällöin välikausi ja 'antaa seuran omalle pojalle tsäänssi'.

Jäähytilaston viimeinen. Yksi vitun rähinäottelu kauden alla ja paskat valahti housuun 'ettei tulee enää sakkoa'. Herranjumala, sponsoritkaan ei varmaan tykkää.

Liigan tylsin ulkkarivahvistus(pakki), liigan suurin pehmolelu(sentteri).

Mestaruutta lähdetään tavoittelemaan joka kausi - utj.

Kuka haluu faksata totuuksia toimistolle näistä ym. asioista? Vieläkö joku uskoo että 'se aukee kohta, me tullaan vielä, kausi on pitkä ja eteenpäin on menty'?

En viitsi edes ottaa viskiä koska tuo joukkue ei ole sen arvoinen. Tyydyn lasilliseen hanavettä.
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huutonaurua! Näin vastustajan valmentaja pelistä. "Tämä oli laadukas jääkiekko-ottelu, todellinen miesten peli. Vastassa oli huippujoukkue ja huippupelaajia, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi sanoi".
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyi vittu mitä peliä tänään! Jopa viime aikoina hyvin pelannut Robidas oli surkea. Rede ja Klube eivät täytä ulkkaripaikan kriteerejä, molemmat vittuun vaan. Melart ja Lennu ainoita jotka taklaavat, kukaan ei saa mistään sisään, Salmi jätti upeasti tilanteensa kesken ja Hansen pääs kurvaamaan veto paikalle ja maali. Kuhta ei helvetti kun on peli tuskaista. Ja sit se Pakarisen loukkaantuminen voi hevon vittu! Ainoat jotka pääsivät tänään plussalle olivat Somervuori, Melart ja Ortio sekä varauksin Lennu.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lädä on pelannut viime aikoina erittäin hyvin, kuten myös Ortio ja varauksin Eero. Muut... not so much.

Lädästä tullee meille vielä Jere vol2, veikkaan mä.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Salmi jätti upeasti tilanteensa kesken ja Hansen pääs kurvaamaan veto paikalle ja maali.

Musta näytti sille että Salmi pelattiin vain ulos tuosta, kurvasi toiseen suuntaan ja Hansenille aukesi tilaa. Tuossa oli ehkäpä se eilisen matsin ero, Tapparalta löytyi Hansenin kaltainen yksilö joka pystyi tuolla omalla tempullaan ratkaisemaan pelin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Musta näytti sille että Salmi pelattiin vain ulos tuosta, kurvasi toiseen suuntaan ja Hansenille aukesi tilaa.

Jep, kyllä mäkin laitan tuon maalin Hansenin yksilötaidon piikkiin, nopea käännös, jolla päästiin varjostajasta eroon ja samantien ranteet lukkoon. Tässä yksi syy, miksi kaveri pelaa NHL:ssä. Oivalluksia ja pienetkin paikat käytetään hyväksi. Hansen myös torppasi Pakarisen sairastuvalle toisessa erässä, kun Pakarinen yritti ihmeellisessä asennossa jotain taklausta.

Pelissä nähtiin muutama aika kova taklaus ja Tuukka Mäntylän toimesta hienoimmat. Ensiksi lähti Somervuori ja seuraavaksi sai vermeitä kerätä Melart. Petrell kävi pariin otteeseen hyvin kuittaamassa tuon Somervuoreen kohdistuneen taklauksen samassa vaihdossa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Musta näytti sille että Salmi pelattiin vain ulos tuosta, kurvasi toiseen suuntaan ja Hansenille aukesi tilaa.

Katsoiko kukaan, miten Jari Sailio oli sijoittunut? Säiliö pääsi katsomaan kahta maalia "parhailta" mestoilta.

Nelosketju on muutenkin ihan paska. Suurin syy on kyllä Liivik, mutta eipä Talajankaan otteet hurraa-huutoja aiheuta. Ja voisiko joku korjata Roopen luistimet! Ei voi olla joka pelissä katollaan 5-10 kertaa.

Me ollaan hävitty tää kausi. Kaikille kenkää.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Leipää ja sirkushuveja

Vähän meinasin kelailla jatkoa, härkäviikot jatkuu, peli ei toimi, missä vaiheessa muutosta firman puolelta?

Seuraavat pari viikkoa, 7 matsia, 3 niistä himassa, sarjataulukossa kaikki tällä hetkellä edellä pl. Ilves, kaikilla joukkuepeli jonkinmoisessa/hyvässä formissa, jopa Ipalla materiaaliinsa nähden. Otteluohjelma tuo vielä sen, että pelit, jotka itse näen että tulisi voittaa ovat pahassa paikassa. Vähän (lue paljon) nyt pelottaa mitä tuleman pitää.

Tällä viikolla vielä yksi peli, kun la himassa, aina paha, KalPa. Fanina sitä toivoo että 3 pojoo tulee että helähtää ja kaukalossa näkyy että hommassa on munaa. Totuus on että KalPan liike väsyttää viimeistään 3 erään rankan viikon jälkeen henkisesti ja eritoten fyysisesti heikommassa kunnossa vuosiin olevan kotijoukkueen, joka keskittyy enemmän viiksien kasvatteluun ja muniin puhalteluun kuin Kyrpä-Jalosen aikaiseen kovaan harjoitteluun ja viisikkopelin ainaiseen hiomiseen. Toivottavasti kaadutaan edes saappaat jalassa.

Ensi viikolla tiistaina isotappelu Porissa, josta on pakko raapia edes jotain pisteitä, joukkueet aika samoissa asetelmissa sarjataulukossa, himassa kärsitty munaton tappio Porilaisille vielä muistissa, uskon että tiistaina on mahiksia raapia edes piste mukaan, josko mekin tekisimme pelinlopussa ilman kassaria tasoituksen? Perjantaiksi IFK matkustaa pitkälle Jyskylän hornankattilaan kokemaan miltä keski-suomalainen persraiskaus tuntuu. Valitettavaa, että heti lauantaina pitäs pystyä skulaamaan jo hyvää lätkää taas himayleisölle, ja vastassa joukkue joka ei hirveästi ilonaiheita ole nordiksella kokenut. Tämä on peli, josta jo paikalliskamppailunakin olisi otettava 3 pistettä, mutta kun yötä myöten ollaan vasta saavuttu pääkaupunkiin väsy painaa kropassa ja jaloissa. Vierasjoukkue Blues ei pelaa perjantaina ja tulee hyvällä jalalla IFK:n bussijalkoja vastaan, veikkaus on että tasaisissa merkeissä mennään, mutta 3 erässä vierajoukkue kävelee IFK:n yli, taas.

Seuraavaa viikkoakin jos nopeasti katsastaa, niin pelit tulevat taas helvetin nopealla periodilla, 4 päivään 3 matsia!! Keskiviikkona jengi lähtee L:rantaan sarjan kärkijoukkuetta vastaan. Odotukset ovat niin sanotusti 0-3 pojoa, mutta olihan SaiPa Hattu Niemisen johdolla VAKUUTTAVA vieraillessaan Nordiksella alkukaudesta ja peli näyttää muutenkin kulkevan, joten odotan tämän ovan seurajohdon silmät avaava -ottelu, kun IFK tulee himaan 0p plakkarissa ja heti perjantaina pitäisi kaataa himassa ulosmarssivan ja viheltävän yleisön edessä sarjan piikkipaikkaa pitävä Kerho. Jengi herää siinä sen hiukkasen ja ottaa odottamattoman 2-3 pistettä. Mutta perkele, vielä lauantaiksi bussijalka-IFK:n tulee lähteä Tampesterrin kaatamaan liigajumbo Ilves. Liigajumbolta käkeen jatkoajalla/rankkareilla, tulee tiedote - Bengt-Åke Gustafsson.

La: IFK-KalPa 0p
Ti: Ässät-IFK 1p
Pe: JYP-IFK 0p
La: IFK-Blues 0p
Ke: SaiPa-IFK 0p
Pe: IFK-HPK 3p
La: Ilves-IFK 1p
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nelosketju on muutenkin ihan paska...

Kyllä siellä on oikeastaan kaikki roolitukset pielessä nyt. Lätkässä se on aivan elinehto menestymisen kannalta, että nähdään ja ymmärretään se, ketä peluutetaan kenenkin vierellä (oli sitten kyse hyökkääjistä tai pakeista). Tiedän että katsomosta on helppo huudella, mutta hyvänen aika sentään esimerkiksi sitä Söden ja Robidaksen väkisin makuuttamista kimpassa... jokainen näki että ei toimi kemiat odotetusti, ja silti piti sitäkin katsoa monta monta peliä, ennenkuin tapahtui jotain. Tämä vain yksi esimerkki monista.

Petulla oli isoja vaikeuksia peluuttamisen kanssa viime kaudella, mutta Sopan aikana ollaan menty vielä siitäkin alaspäin ja lujaa. Eipä tässä voi kun odottaa, että valmennuksessa tapahtuisi se odotettu "täydennys" jo.
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Kyllä siellä on oikeastaan kaikki roolitukset pielessä nyt. Lätkässä se on aivan elinehto menestymisen kannalta, että nähdään ja ymmärretään se, ketä peluutetaan kenenkin vierellä (oli sitten kyse hyökkääjistä tai pakeista). Tiedän että katsomosta on helppo huudella, mutta hyvänen aika sentään esimerkiksi sitä Söden ja Robidaksen väkisin makuuttamista kimpassa... jokainen näki että ei toimi kemiat odotetusti, ja silti piti sitäkin katsoa monta monta peliä, ennenkuin tapahtui jotain. Tämä vain yksi esimerkki monista.

Petulla oli isoja vaikeuksia peluuttamisen kanssa viime kaudella, mutta Sopan aikana ollaan menty vielä siitäkin alaspäin ja lujaa. Eipä tässä voi kun odottaa, että valmennuksessa tapahtuisi se odotettu "täydennys" jo.

Soppa tuntuu olevan kuutamolla niin monen asian kanssa nyt. Mukaan lukien tuo peluuttaminen ja ketjujen roolittaminen. Eikä se eilenkään hirveän pettyneeltä vaikuttanut.

Ei Soppa vaikuta miltään timanttiselta lahjakkuudelta valmentajana niin kyllä HIFK:n pitäisi herätä ja vaihtaa päävalmentajaa.

Pennanenkin olisi jo suuri parannus Soppaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tapparan YV-maali oli muuten meidän valmennukselta jälleen paskaa pelisilmää tai siis sen puutetta. Kun omissa oli aloitus tietenkin, kun oltiin juuri jäähy otettu, niin laitettiin kentälle Liivik ja Sailio. Ei missään nimessä voi Liivikkiä laittaa alivoimalla oman pään aloitukseen, kun se ei voita ketään alotusympyrässä! Töykkälä tai Eriksson olisi pitänyt Liivikin tai Sailion pariksi laittaa. No, lopputulos Barkoville helppo 100-0 aloitusvoitto ja noin kuuden sekunnin päästä kiekko löytyi kilpipaitojen maalista.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tapparan YV-maali oli muuten meidän valmennukselta jälleen paskaa pelisilmää tai siis sen puutetta. Kun omissa oli aloitus tietenkin, kun oltiin juuri jäähy otettu, niin laitettiin kentälle Liivik ja Sailio. Ei missään nimessä voi Liivikkiä laittaa alivoimalla oman pään aloitukseen, kun se ei voita ketään alotusympyrässä! Töykkälä tai Eriksson olisi pitänyt Liivikin tai Sailion pariksi laittaa. No, lopputulos Barkoville helppo 100-0 aloitusvoitto ja noin kuuden sekunnin päästä kiekko löytyi kilpipaitojen maalista.

Helppoa matematiikkaa:
Yksi omanpään aloitusvoitto alivoimalla: 2min jäähy = 1.40 min jäähy
Kaksi omanpään aloitusvoittoa alivoimalla: 2 min jäähy = 1.20 min jäähy

OK. Ei aukottomasti todistettua, mutta melko pitkälle käytännössä noin. Eli kannattaako satsata omanpään aloituksiin varsinkin alivoimalla`? Tietenkin kaikki niin tekevät. Eikö niin? :)
 
Viimeksi muokattu:

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huutonaurua! Näin vastustajan valmentaja pelistä. "Tämä oli laadukas jääkiekko-ottelu, todellinen miesten peli. Vastassa oli huippujoukkue ja huippupelaajia, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi sanoi".

Joo, aamulla hesaria lukiessa meni kaffit henkitorveen. Jos ei lukisi kaikkitietävää JA:ta ja olisi pelkästään HS:n tietojen varassa, voisi erheellisesti luulla seuraavaa: HIFK pelasi eilen lähes mestarillisesti, mutta vielä väkevämpi huippuunsa viritetty Tamppara vei pidemmän korren hiuksen hienolla marginaalilla. Hip, hei !
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Joo, aamulla hesaria lukiessa meni kaffit henkitorveen. Jos ei lukisi kaikkitietävää JA:ta ja olisi pelkästään HS:n tietojen varassa, voisi erheellisesti luulla seuraavaa: HIFK pelasi eilen lähes mestarillisesti, mutta vielä väkevämpi huippuunsa viritetty Tamppara vei pidemmän korren hiuksen hienolla marginaalilla. Hip, hei !

Kyllä. Ja eritoten Sormusen kommentti, joka kuului lähes näin: "Ei luovutettu vaikka Tappara onkin kuntopuntarin kärjessä."

Siis mitä helvettiä tuokin kommentti nyt sitten tarkoitti?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös