Työsulkupakolaiset Jokereissa

  • 259 483
  • 662

J.Rita

Jäsen
Mä ihan luulin että olisi ollut, ehkä mä oon väärässä. Bergenheimin haastattelu on vittuuntuneen miehen haistattelu Jokereille.

29 pisteen NHL-kaudet eivät vielä välttämättä riitä siihen, että itse voi päättää koska ja miten kauan huvittaa edustaa kasvattajaseuraansa.

Eikä siinä mitään, millään tavalla en olisi vastustanut ottelukohtaista sopimusta. Jokereissa on kuitenkin päätetty johdonmukaisesta linjauksesta, eikä siitä ollut syytä poiketa kun pelaajalla ei ollut halukkuutta sitoutua joukkueeseen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokereissa on kuitenkin päätetty johdonmukaisesta linjauksesta, eikä siitä ollut syytä poiketa kun pelaajalla ei ollut halukkuutta sitoutua joukkueeseen.

Samalla johdonmukaisuudella palkattiin heti ensimmäisessä haastattelussaan tulevaa NHL:ään siirtymistä hehkuttava yhden kauden keikkamies Rask. Rask on todellinen malliesimerkki sitoutumisesta. Ottelukohtaisella sopimuksella pelaava Bergenheim olisi ollut noin miljardi kertaa sitoutuneempi Jokereihin kuin Rask tulee koskaan olemaan.
 

J.Rita

Jäsen
Samalla johdonmukaisuudella palkattiin heti ensimmäisessä haastattelussaan tulevaa NHL:ään siirtymistä hehkuttava yhden kauden keikkamies Rask. Rask on todellinen malliesimerkki sitoutumisesta.


Yhden kauden sopimus on normaali käytäntö ammattilaisurheilussa. Huippuja ei aina pysty sitouttamaan sitä kauemmin, kokemattomammille sopimuksen säännöllinen uusimistarve voi toimia hyvänä porkkanana. Lähtökohtaisesti NHL-uraa tavoittelevilla on kova halu esiintyä edukseen.

Logiikallasi ei olisi kannattanut yrittää palkata Filppulaa loppukaudeksi kun kuitenkin pelaa NHL:ää vuoden kuluttua.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jos et tiedä edes vähää Bergenheimin taustoja ja nielet tuon lausunnon tuollaisenaan niin ihan vapaasti jos haluat olla vedätettävänä.

Taustoista tiedän seuraavaa:
- Bergenheim on suomenruotsalainen. Pääsääntöisesti PK-seudulla ja yhdyskunnissa asuvat suomenruotsalaiset ainakin sympatiseeraavat suomenruotsalaista HIFK:ta.
- Vain helvetin tyhmä pelaaja ei sano positiivista sanaa uudesta seurasta. Seanin kohdalla hehkutus meni yli, mutta ymmärrän tyystin sen, että pelaaja etsii positiiviset puolet.
- Suku on PK-seudulta kotoisin ja perheeseen syntyi juuri vauva. Inhimillisesti ajateltuna Seanin motiivina oli hakea ensisijaisesti paikkaa pääkaupunkiseudulta jo tuon takia.
- NHL-pakolaiset tekevät seuravalintoja sen mukaan, mikä kullekin tarjoaa parhaan kokonaispaketin. Harva suomalainen liigaan siirtyvä miettii rahaa, mutta esimerkiksi kaupunki (=suku, ystävät, jne.) ja vastaavat ovat merkittävässä roolissa.
- Jokereilla suurin tarve vahvistuksille on puolustuksessa ja hyökkäykseen ollaan ainakin tosissaan hakemassa pelaajaa, jonka nimikirjaimet ovat TS.
- Jos Seanin hankinta olisi estäny joko TS:n tai pakin saapumisen, ei värväyksessä olisi ollut urheilullisesti järkeä.

Kyllä, mua vituttaa nähdä Sean missää muussa liigajoukkueessa kuin meillä. Samaan hengenvetoon totean, että Seanin kaltainen pelaaja olisi jossain 5. sijalla puhtaasti urheilullisia tarpeita ajatellen. Edelle kirmaa Selänne, kaksi pakkia ja jopa maalivahti, enkä edes väitä maalivahtiosaston tarvitsevan varsinaisesti vahvistusta. Joukkueen rakennetta ajatellen meillä on Seanin kaltaisia (vaikkakaan ei täysin saman tasoisia) pelaajia riittämiin ja tarpeet ovat muualla. Jos pelillisesti täytyy sitten etsiä muita kuin seaneja, niin ainakin muiden asioiden (sopimuksen kesto, pykälät, palkka+vastuut, jne.) pitäisi seanien kohdalla olla aivan huippuluokkaa. Virmasen aikana otettiin parhaat pelaajat ja unohdettiin sopivimmat ja tarvituimmat pelaajat.

Mitä tässä nyt kävi? Ei niin hirveän seurauskolllinen (lausuntojen perustella) pelaaja siirtyi naapuriin ei-niin-kiinnostavalla (=ottelukohtainen) sopparilla ja edes hänet signaamalla joukkueen heikkoudet eivät olisi parantuneet. Sean on aivan varmasti kova tekijä tähän liigaan, mutta ei hänkään ole sellainen sateentekijä, joka täytyisi hinnalla millä hyvällä (taloudellisten realiteettien lisäksi urheilulliset asiat mukaan lukien) signata. Fanina hänet olisin halunnut, realistina ymmärrän valinnan sekä Seanin että seurojen osalta ja en pahemmin purnaa.

Tarkemmin omaa ajatusmaailmaani näistä NHL-pakolaisista avasin toisessa viestissä tähän samaan ketjuun.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
V.Filppula, Karlsson, Selänne ja Jokerit. Eihän tuota uskalla sanoa edes ääneen.

Filppula - Filppula - Selänne
Väänänen - Karlsson


Liian hyvää ollakseen totta. Tuskin tosin tuollaista kenttää nähtäisiin, mutta edes Väänänen - Karlsson pari olisi jotain sellaista, että kusisin hunajaa taukoamatta.

Olisihan tuossa se järki, että NHL- miehet olisivat samassa ketjussa, jolloin muut ketjut eivät niin paljoa sekoittuisi työsulun (mahdollisesti) loppuessa. Toisaalta tuo ketju olisi niin kova, että Jokereiden peli varmaan rytmittyisi tuon ryhmän edesottamuksien mukaan, ja tämä taas on työsulun loppuessa iso riski. Siellähän on nyt ennen syksyä alkamassa uusi sopimuskausi tv- oikeuksistakin(jos oikein muistan), ja tällainen voi nopeuttaa neuvotteluja huomattavastikin, eli toistaiseksi ainakin itse vielä uskon, että NHL- kausi vielä alkaa. Karlsson olisi aika kova pelaaja liigaan, ja toivottavasti tuokin toteutuu. Mutta sinänsä riskipeliä Keklulta paikata tuota pakkitilannettanne NHL- miehellä, jonka pysymisestä ei takuita. Varsinkin kun ottaa kaiken järjen mukaan koko alakerran haltuunsa. Mutta antaisihan tuo taas aikaa katsella sitä koko kauden pelaavaa pakkia.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä meuhkataan nyt hirveesti tuosta, että Sean halusi ottelukohtaisen sopimuksen ja siksi ei muka kelvannut Kekäläiselle kun pitäisi olla sitoutunut joukkueeseen. Tuo ottelukohtainen sopimus tarkoittaa kuitenkin käytännössä sitä, että pelaa HIFK:ssa juuri niin pitkään kuin verotuksellisesti se on kannattavaa. Tai jos NHL alkaa aikaisemmin niin lähtee toki jo siinä vaiheessa. Ihan samalla lailla kaikki muut lakkolaiset lähtee heti pois kun NHL:n leirit saavat luvan alkaa. Ihan samanlaista sitoutuimista joukkueeseen joka tapauksessa. Pelataan niin pitkään kuin mahdollista.

Sitten se että osa täällä vaittää, että olisi mukamas halunnut oikeasti Jokereihin eikä HIFK:hon. Lyökää saatana sitä faktaa tiskiin jos sitä kerran on! Nyt ainut fakta on Seanin itsensä todistetusti sanoma, että halusi HIFK:hon ja Jokereiden kanssa ei edes neuvotellut!

Ymmärrän kyllä vitutuksen mitä tuommoinen pelaajan tunnustus faneissa herättää. Varsinkin tuo lapsuudesta asti kestänyt fanitus kilpailijaa kohtaan, on varmasti kova paikka. Ei se silti paskaa jauhamalla muuksi muutu. Jos kirjoittaminen sitä vitutusta lievittää niin se on ihan mukava jutta se, mutta jospa kokeilisi ensin vain kirjoittamista vaikka jollain tekstinkäsittelyohjelmalla omiin tiedostoihin.

Jos Karlsson teille päätyy niin on kyllä kova kaappaus jos on sitoutunut joukkueeseen...
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei se silti paskaa jauhamalla muuksi muutu. Jos kirjoittaminen sitä vitutusta lievittää niin se on ihan mukava jutta se, mutta jospa kokeilisi ensin vain kirjoittamista vaikka jollain tekstinkäsittelyohjelmalla omiin tiedostoihin.

Joku ilkeähän voisi sanoa tämän pätevän erittäin hyvin 90% sinun kirjoittamistasi Jokereihin liittyvistä viesteistä 1.9. jälkeen, mutta minä näin rauhan miehenä en sellaista lähde väittämään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mitä tässä nyt kävi? Ei niin hirveän seurauskolllinen (lausuntojen perustella) pelaaja siirtyi naapuriin ei-niin-kiinnostavalla (=ottelukohtainen) sopparilla ja edes hänet signaamalla joukkueen heikkoudet eivät olisi parantuneet.

Aika lievästi sanottu pelaajasta, joka laukoo seuraavaa, pyytämättä:

Monelle ihmiselle se varmasti Jokeri-taustani takia näyttää ihmeelliseltä, mutta minulle se ei ole hirveän iso juttu. Minussa on sisällä paljon HIFK:ta, ja olen tähän ratkaisuun tosi tyytyväinen.

Flintstonelle sen verran, että Bergenheimin suhteen olet väärässä.
 

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi että, täällä vielä lässytetään Bergenheimista? Kaveri ei tullut piste. Itse en olisi tässä tilanteessa ottanut ja olen tyytyväinen, vaikkakin täydellinen tilanne olisi ollut, että olisi mennyt ifk:n sijasta ulkomaille.

Loistava juttu, että Kekäläinen on puikoissa ja Virmasaika on ohi. Enää ei oteta joka ikistä saatavilla olevaa pelaajaa erinäisistä "fantasymanager"-syistä, vaan joukkuetta rakennetaan järjellä, ei tunteella. Siksi siis on Jokereiden onni, että ammattilaiset ovat nykyisin tässä seurassa puikoissa ja flintstonen tapaiset Virmasfantasymanagerilässyttäjät vaikuttavat siellä missä heidänlaistensa kuuluukin, eli keskustelupalstoilla.

Jos jotain asiaa, niin unelmatilanteessa Teemu ja Karlsson sisään, ja työsulun ajan etsitään loppukaudelle vakituista pakkia.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Jääkiekon suurkuluttajana näkisin Karlssonin enemmän kuin mieluusti liigassa. Menisi piirun yli Filppula/Peverleyn suoraan ykköskoriin. Saattaa toki olla joukkueelle riskikin mutta mitäs näitä näin vakavasti pohtimaan,viihdettähän tämä lätkä on 60 kiekkaa,sen jälkeen muuttuu piirun urheilun suuntaan.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Sen verran mielenkiintoinen tämä Sean-keissi että pitää ottaa kantaa näin maalta käsin. Jos Jokerit ei ole halunnut Seania, niin sittenhän pitää etsiä toinen seura jota edustaa siihen asti kunnes pieni aski kutsuu. Sitä minä en vaan ymmärrä että miksi Seanin piti valita juuri HIFK kaikista seuroista? Olkoonkin että mies on pitänyt omien sanojensa mukaan HIFK:ta suuressa arvossa, niin jotain tyyliä seuravalinnoissa tulisi pelaajankin kuitenkin käyttää. On nimittäin melkoista ulostamista fanien muroihin kun valitaan paikallisvastustaja. KalPan kannattajana kenen tahansa kasvatin (joka ei ole OJ tyyliin polttanut siltoja) siirtyminen JYP:iin olisi karmea teko. Seanilla olisi kuitenkin ollut valittavana useampi seura pääkaupunkiseudun läheisyydestä, mikäli suurena syynä valintaan vaikuttaisi perheen lähelle saaminen. Meinaan että Suomessa on kuitenkin välimatkat aika lyhyet jos nyt vertaa esim. Venäjän mittakaavaan.
 

MiksuMan

Jäsen
Lempipelaajan (heti Selänteen jälkeen) meneminen Hifkiin kyllä syö miestä. Mutta pitää muistaa, että pelaajat ovat ammattilaisia ja tekevät työtään. He menevät töihin sinne missä tuntevat olonsa hyväksi ja pystyvät parhaiten työskentelemään. Tai ainakin uskovat niin. Vielähän Sean ei ole yhtään peliä punapaidassa pelannut ja mielenkiinnolla odotellaan miten käy.

Toinen syy miksi Sean meni Hifkiin, on median/jääkiekko seuraajien palstahuomio. Seanilla on mahdollisuus näyttää että on kehittynyt pelaajana ja hänellä kestää pää suuretkin paineet.

Ja jos Seanilla on juniorina jäänyt jotain hampaankoloon Jokereista. Onko mieheen uskottu tällä tarpeeksi. Dissaajia on varmasti ollut ja selkääntapauttelijat ovat vasta nyt ilmestyneet kun menestystä on tullut NHL-playoff maalien myöstä.

En tiedä, mutta tällä hetkellä en voi Bergenheimin Floridan pelipaitaa päälleni pukea. Mutta toivottavasti HIFK visiitti auttaa miestä kehittymään entistä paremmaksi kun palaa takaisin Floridan aurinkoon pelaamaan "oikeaa jääkiekkoa".
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Kyllähän Sean teki itsestään aikamoisen pellen noilla kommenteillaan. Eihän noita vakavissaan voinut kukaan kuunnella. Jos jätkä sitoutuu yhteen otteluun kerrallaan, niin aika huvittavaa ladella näitä "en gång" juttuja. Selväähän on, että Bergenheimin perheessä on seurarajat aina olleet vähän sekaisin kun faija on tainnut pelata sekä Jokereissa ja HIFK:ssa ja olisiko veljellä ollut sama juttu. Samaan linjaan menee siis Sean tässä asiassa. Jotain rajaa noihin liirumlaarumeihin kuitenkin, olisi ollut ihan riittävä kommentoida, että tämä oli nyt tähän tilanteeseen minulle optimaalisin ratkaisu.

Varmaan Sean olisi mieluiten tullut vähän treenailemaan itseään kuntoon Jokereihin, sitä en epäile. Joukkueen dynamiikka on kuitenkin varsin herkkä asia ja voi rikkoutua yllättävän pienistä asioista. Juuri sitoutumisen puute on yksi asia, etenkin jos pelaaja ei pelaa millään supertähtistauksella. Jotkut Selänne tai Karlsson on minusta täysin eri tapauksia. Kekäläinen teki täysin oikein.

T. Ruutu on ilmeisesti edelleen hivenen toipilas viime kauden jäljiltä, joten paluu kentille tapahtuu joka tapauksessa vasta myöhemmin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Voi että, täällä vielä lässytetään Bergenheimista? Kaveri ei tullut piste. Itse en olisi tässä tilanteessa ottanut ja olen tyytyväinen, vaikkakin täydellinen tilanne olisi ollut, että olisi mennyt ifk:n sijasta ulkomaille.

Kuinka saatanan tyhmä tarvii olla tän hetken loukkaantumis- ja pelikieltotilanteessa että voi vakavalla naamalla väittää ettei Bergenheimin palkkaamiselle olisi ollut perusteita? Niin pitkään kun meillä pelaa Mustosen tasoisia raakileita tai Raskin ja Tyrväisen tasoista paskaa niin ihmettelen. Bergenheim olisi vahvistanut selkeästi Jokereita ja olisi auttanut siinä samalla selvästi loukkaantumistilannetta, mutta ei. Selänne ei ole mikään ongelma, herra ei ole vielä hetkeen (ainakaan kuukauteen) Jokereihin edes liittymässä joten perustelut ettei ole muka tilaa on ihan sitä itseään.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Miksi itkeä Seanin perään. Jokereilla ei ollut tarvetta--> ei tarjousta. Mitä helvettiä kundin olisi pitänyt sitten tehdä? Eri asia olisi ollut, jos kummatkin jengit olisivat halunneet Seanin ja hän olisi siinä tapauksessa valinnut IFK:n. Nämä tapaukset aiheuttavat aina pientä polemiikkia, kuten kävi myös vuonna 2001, jolloin kahdesta tarjouksesta ko. pelaaja valitsi, omien sanojensa mukaan muistaakseni, tunteella.
 

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuinka saatanan tyhmä tarvii olla tän hetken loukkaantumis- ja pelikieltotilanteessa että voi vakavalla naamalla väittää ettei Bergenheimin palkkaamiselle olisi ollut perusteita? Niin pitkään kun meillä pelaa Mustosen tasoisia raakileita tai Raskin ja Tyrväisen tasoista paskaa niin ihmettelen. Bergenheim olisi vahvistanut selkeästi Jokereita ja olisi auttanut siinä samalla selvästi loukkaantumistilannetta, mutta ei. Selänne ei ole mikään ongelma, herra ei ole vielä hetkeen (ainakaan kuukauteen) Jokereihin edes liittymässä joten perustelut ettei ole muka tilaa on ihan sitä itseään.

Asiaan vaikuttavat lisäksi muun muassa:
1. taloudelliset seikat (kuten vakuutusmaksut, verotussyyt)
2. mahdollisesti kiikarissa olevat paremmat pelaajat
3. priorisointi pelaajapaikkatarpeen osalta
4. pelaajan oma halu
5. pelaajan sitoutuminen
6. suhteellinen lisäarvo kokonaiskuvan kannalta

Kohdat 1 ja 2 kulkevat osittain käsi kädessä ja voivat todenäköisesti olla yksi syy Bergenheimin ylikatsomiselle. Kohta 3 on vaikuttanut varmasti, laituriosasto lienee prioriteetissa tällä hetkellä alimpana. Kohta 4:stä ei ole täyttä varmuutta kuinka paljon pelaaja halusi tai ei halunnut tulla Jokereihin. Kohta 5 liittyy 4:seen, hyvin todennäköisesti tämä on voinut vaikuttaa siihen miksi pelaaja on jätetty hankimatta. Tärkein lienee sitten sateenvarjokohta 6, jonka perusteella ammattilainen lopulta joko hankkii jonkun pelaajan tai jättää tämän hankkimatta.

Edellä oleva on omaa spekulointia, mutta tämän tapaisia asioita pohtimalla pelaaja-asioista vastaavaa hankkii vahvistuksia, ja joillain tällaisilla perusteilla esim. Bergenheim on lopulta jätetty hankkimatta.
 

Käyhkönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, IFK:ssa on myös hyviä pelaajia.

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Aika lievästi sanottu pelaajasta, joka laukoo seuraavaa, pyytämättä:

"Monelle ihmiselle se varmasti Jokeri-taustani takia näyttää ihmeelliseltä, mutta minulle se ei ole hirveän iso juttu. Minussa on sisällä paljon HIFK:ta, ja olen tähän ratkaisuun tosi tyytyväinen."

Aika harvalle ammattipelaajalle joku seuratausta on 'hirveän iso juttu'; itse asiassa se on ammattilaiselle melko irrelevantti seikka. Pisteet Bergenheimille sekä rehellisyydestä että pelisilmästä. Ammattilaiset osaavat lisäksi puhua julkisuuteen sitä mitä omat fanit haluavat kuulla, eli tässä tapauksessa ifk-fanit. Tuolla lausunnolla Bergenheim vältti siellä leirissä palkkasoturina pelaavan jokerin leiman.

Tähän lisätään nimim. sekolustin mainitsema ja hyvin tunnettu pointti siitä, että suomenruotsalaiset ovat pääosin, jos ei ifk-faneja, niin ainakin ifk-sympatiseeraajia. Mukaanlukien Jokereiden pääomistaja Harkimo. Olisi enemmänkin yllätys, jos pk-seudulla kasvanut suomenruotsalainen Bergenheim ei olisi skidinä fanittanut Hifkiä.

Olivathan koko Ruutujen broidikatraskin jo evu-aikoinaan jokerifaneja, mutta mitä sitten? Jos pelaat ammatiksesi lätkää, niin hyppäät siihen seuraan, mikä tarjoaa sopivammalla hetkellä sopivaa sopparia.

Itselleni Bergenheimin lausunto vain vähenti ennestääkin lievää vitutusta. Pelillisesti en häntä nähnyt pakkohankintana, mutta nyt se tunnepuolenkin vetovoima väheni kun mies meni tunnustamaan julkisesti "väärää" väriä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
En edelleenkään usko, ennen kuin näen uutisen Jokerien kotisivuilla.

Kuinkahan tähtitieteellisiä vakuutusmaksuja Jokerit joutuu Karlssonista maksamaan...?
 

Kiraffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tungt fra Jokerit | Elitserien | Senaste nytt | HockeyExpressen - Elitserien, NHL och allsvenskan


-clip-
Enligt uppgifter till SPORT-Expressen har Karlsson haft kontakt med den finländska klubben Jokerit. Karlsson bekräftar att han sneglar på Finland, som ett alternativ inom kort.
- Antagligen blir det Finland, så mycket kan jag säga.
Kan det bli så att du lämnar Kanada för Finland redan den här veckan?
- Ja
-clip-

MAHTAVAA !!

Itse tulkitsen tuon uutisen niin, että sopimus on lähellä, mutta ei vielä varmaa. Vielä ei siis kannata nuolaista.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
En edelleenkään usko, ennen kuin näen uutisen Jokerien kotisivuilla.

Kuinkahan tähtitieteellisiä vakuutusmaksuja Jokerit joutuu Karlssonista maksamaan...?

Varma homma lienee, eli todella upea juttu. Ruudun kesähäät olivat ensimmäinen visiitti Suomessa ja nyt Karlsson saapuu siis pelaamaan.

Kovimpia viivapelaajia ikinä Suomessa ja pelinavaus lähtee aika pirun hienosti liikkeelle joko luistemalla tai syöttämällä.
 

Käyhkönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, IFK:ssa on myös hyviä pelaajia.
Itse tulkitsen tuon uutisen niin, että sopimus on lähellä, mutta ei vielä varmaa. Vielä ei siis kannata nuolaista.

Kyllä voi nuolaista, ei tollasta läppää heitettäis jos homma ei olisi jo klar. Nyt vaan odotetaan sitä sovittua h- hetkeä kun on sovittu että molemmat voi aikaan x julkaista sopparin.
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Erik Karlssonhan oli kesällä Ruudun häissä, joten "megaluokan yllätyksestä" on turha puhua. Aika monesti vanhat pelikaverit vaikuttavat / yrittävät vaikuttaa näihin siirtoihin. Noh, katsellaan.
 

Dats

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
No huhhuh jos Karlsson löytää tiensä teidän pakistoon. Sen verran kaverin pelejä nähneenä viime kaudella, voin sanoa, että ei ainakaan pelin avaamisessa tai YV:n viivapelissä tule olemaan isompia (hymiö) ongelmia. Tollasia pelaajia ei ihan joka päivä livenä nää, toivottavasti olisi sitten askissa jo 4.10 niin nähdään huikea paikallismatsi.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Voin jo nähdä kuinka Karlsson-Manelius pari dominoi liigaa täysin ylivoimaisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös