• 101 188
  • 341

Steegil

Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Blues pelaa kyllä hyvin. Vähän huolimatonta tosin on heidän peli, koska IFK on saanut jo pari kolme hyvää tilannetta Bluesin huolimattomasta pelaamisesta hyökkäysalueella. 3vs1, 2vs1 ja nytkin puolittainen läpiajo.

peno

Madness!
Mikäs tälläinen 2min keihästäminen on vai sekoileeko SM-Liigan nettisivu?
04:27 Jani Honkanen - keihästäminen 2 min

Estäminen tuo oli, SM-liigan Romanialaiset siellä sekoilee päivityksiensä kanssa.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lukko - Ässät

Ässien Juuselan peli on todella pirteää. Poika pommittaa kovaa ja koko ajan aina kun paikka on. Pakko pitää tälläisestä puhtaasta fyysisestä pelistä, kunhan vain kädet pysyvät alhaalla niin ei tarvitse jäähypenkkiä kuluttaa...

kesätyttö69

Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Kolhemaizel jäähy, JYP siis YV:lle erän loppuun 17:51 ajassa.

IJR79

KalPa, HIFK
KalPan peli aivan sekaisin. Kolehmainen boksiin hyökkäyspään koukusta.

Kaukosäädin

Ilves 365 ja Real Madrid
Ilveksen erä Tampereella vaikka puukäsi-Villeltä karkasi kiekko läpiajossa ja lirahti ikävästi Wiikmanin längistä.

JMA

JYP
The Terrorist 0-3 JYPille! Täähän on oikein mukava peli.

Taskulamppu

JYP
0-3 Taisi olla Abid ajassa 19.54

kananlento

Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ilves oli ensimmäisessä erässä puolenkymmentä kertaa maalivahdin kanssa kasvokkain, mutta ei maalia. Tullee olemaan koko kauden tarina.

kesätyttö69

0-3 JYPille, Abid YV:llä liruttaa ohjauksen Näkyvän laukauksesta. 9 sek jäi kelloon aikaa.

Crueman

Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Erittäin positiivisesti yllättynyt tuohon persaukisen Ilveksen pelaamiseen ensimmäisessä erässä. Paremmilla käsillä johto olisi täysin mahdollinen, miljoona-Tappara oli alakynnessä about 60-40.

Harmillinen avausmaali, jossa Nieminen teki vähän vahingossakin harhautuksen jossa kiekko karkasi/ollut ylipäätänsä hallussa ja liukui suoraan Wiikmanin putkista sisään.

Mutta kun maalit ratkaisee, niin mikäs tässä.

Kynä

JYP
Mahtavaa! On tätä kiekkoa, radioselostuksia ja Jyppiä vaan ikävä ollut. Kovat on ulkomaalaiset, kun vuorollaan Erkki (joka itseoikeutetusti teki kevään viimeisen ja syksyn ensimmäisen), Auvitu ja Ramzi kävi maalin iskemässä.

peno

Madness!
Voi vittu Joppe vois lainata kiekkoa välillä.

Zauli

Ässät ja Red Wings
Vittu mitä paskaa Ässien yv. Samaa paskaa eri kausi.

harky

IFK
Hyvään paikkaan tuli IFK:lle erätauko. IFK oli täysin purjeissa koko erän ajan ja omalla alueella omat pelaajat hukkuivat täysin. Ilman Ortiota ei tilanne olisi tällä hetkellä 0-0.

El Lude

Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
On se hienoa miten hyvin kausi lähti käyntiin. Nyt näyttisi siltä, että KalPa otta turpaan tasaisen taulukon mukaan vain 0-9. Jyppara vetelee KalPaa kuivana kakkoseen. Joko vaihdetaan taas valmentajaa? Vittu, että kaikki on sekaisin. Dejavuuta pukkaa 1990-luvulta...

Zeta03

Ässille jo 4 jäähy ekassa erässä. Nyt lähtee Brodin laitataklauksesta. Jäitä hattuun nyt!

Rici

JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Olipa täydellistä dominointia JYPiltä. 3-0 on aivan oikeutettu lukema tässä vaiheessa. Perrin on rajussa vedossa ja erityisen hieno erä myös Sipiläiseltä. Auvitu otti Vatasen roolin myös tehojen muodossa.

Tästä on tulossa hieno kausi!

psychodad

Lukko, Hal Gill
Siella on maalivahti. On kylla hieno fiilis viime kauden Norosen jalkeen kun tietaa etta maalilla on Vehanen.

Kun muutkin ketjut paasisivat lahemmaksi maalia laukomaan kuin Jasun ketju.