• 10 355
  • 34

#16

Lukko
Lukon kaikki maalit ylivoimalla? Osa ilmeisesti 5-3 ylivoimalla. Onko Kazan päässyt ylivoimalle? Kokemukset suomalaistuomareista eivät ole näissä peleissä kovin hyvät.

Kazanilla on tässä vaiheessa 7 kakkosta ja Lukolla 6 Urheilu Suomen seuranna mukaan. Kazanin härmäläistrio on ainakin kunnostautunut jäähyilemällä. Kolme ensimmäistä Lukon maalia ovat olleet ylivoimalla ja toinen niistä khaden miehen yv:lla. On Kazankin päässyt kahden miehen ylivoimaa pelaamaan, mutta ilman tulosta.

Nimetön

Lukko, Jets, Maajoukkue
Pirteää peliä. Kazan oli aivan paska, liekö sitten pojat olleet eilen viihtellä sillä niin kankealta peli näytti. Alku oli hankala jälleen ja taulussa olikin nopeasti 0-2. Tällä kertaa kuitenkin Lukon tulosyksikkö nousi parrasvaloihin (Pesonen 2+1, Azevedo 1+3) ja loppu oli lähinnä pelailua. Pesonen kävi yllättävän kuumana koko pelin ja ihmettelen kovasti mitä mies tekee Kazanin tasoisessa joukkueessa.

Kazanista mieleen jäi Zaripov, Morozov sekä hyvällä jalalla mukana ollut Darzins. Pesonen, Kapanen, Immonen ja Lahti olivat aivan ulkona.

Lukosta ei yksittäistä pelaaja kovin helposti mainita hyvässä tai pahassa, sillä voitto tuli tänään hyvällä joukkuepelillä. Jesse Virtanen tosin ansaitsee kunniamaininnan. Aika ajoin mies pitä pilkkanaan Kazanin pelaajia ja pelasi kuin olisi ollut monta vuotta jo liigassa. Väistämättä tulee mieleen Eepi Virtasesta. Ei turhia höntyile ja on aina oikeassa paikassa. Lisäksi Jessen kiekollinen peluu oli tänään huikean rauhallista ja varmaa. Ellei Virtanen pelaa kauden avauksessa, niin on tapahtunut iso vääryys.

+++
Erikoistilanteet. Koko ajan vaarallista ylivoimaa ja tulosta syntyi tänään. Caldwell tulee olemaan kova mies viivalla. Alivoima oli aktiivista ja Riska taisi 2-3 kertaa estää Immosen vedon, mistä olisi varma maali syntynyt.

++ Viisikkopeli. Missään vaiheessa ei oltu kusessa ja jokainen tiesi mitä kentällä tehdä, vaikka vastassa oli yksi maailman parhaista joukkueista. Varsinkin karvaus ja hyökkäysten vastaanotto oli ihailtavaa katselua. Kazanin miehet rupesivatkin yksin yrittämään lopussa omasta päästä tuoda kiekkoa alueelle, josta tuloksena oli monta kiekonmenetystä Venäläisille.

+ Omalta alueelta lähtö. Kiekko tuotiin nopeasti ylös ja vastustajan alueelle ja saatin myös pidettyä se siellä. Selvästi isoin muutos viimekausien Lukkoon, että nyt ei kiekkoa vain roiskaista alueelle.

Tälläistä tänään. Miinuksia ei muuta oikein ole kuin Kazanin asenne. Toisenlaisella asenteella olisi tulos ollut päinvastainen, taikka vielä tylympi.

Mukavaa sunnnutai viihdettä kuitenkin.

1936

1963 | 2021
Lukko oli v*itun hyvä tänään. Piste.

Ensimmäinen erä oli Lukon pyöritystä, mutta Kazan näytti miksi on vaarallinen joukkue - paikoista laitettiin varmuudella sisään. Ensin pelattiin hienosti kaveri maalintekosektorille, josta varma viimeistely. Toinen maali tuli hienon ohjauksen jälkeen.

Lukon Pesonen näytti osaamistaan ja ohjasi läheltä ensin tolppaan laittaen reboundin verkon perille. Ensimmäinen erä 1-2 vierailijoille, torjunnat 5-17. Lukon erä pelillisesti kuitenkin.

Toisessa erässä Pesonen iski maalinedestä ylivoimalla varmasti kiekon reppuun. Lukkokin joutui alivoimalle, mutta taisteli mm. 5-3 alivoimassa loistavasti. Vehanen viimeisenä lukkona.

Kolmas erä oli taas Lukon näytöstä. Caldwell paukutti karmean pommin yläputken alle ylivoimalla ja Azevedo ohjasi todella hienosti Pesosen tarjoilusta 4-2 voittomaalin.

+++ Azevedo, 1+3 tänään. Löysi loistavasti Pesosen kanssa yhteispelin.
++ Pesonen, jos on moitittu niin oli tänään helvetin hyvä. Luistin kulki ja tietysti maaleista plussaa. Pelasi Azevedon kanssa hyvin yhteen.
++ Vehanen, mies oli jäätävä.
++ Caldwell, ylivoimalla erittäin käyttökelpoinen.
+ Virtanen, pelasi taas ennakkoluulottomasti. Ampuu hanakasti. Tykkään.
+Kauvosaari ja Riska, erittäin hyvää kahdensuunnan peliä.

-- Hallissa vähän yleisöä.
--Kazanin suomlaiset, huonoa, huonoa peliä. Kapanen saa synninpäästön, muut todella huonoja. Pesonen ei tule joulua Kazanissa näkemään.

Tästä on hyvä jatkaa. Kaikki osa-alueet toimivat tänään, jopa paljon parjattu ylivoima.

Powerplay

Blues, Jokerit, NHL

Ilmeisesti joutuivat ottamaan jäähyjä, tasoero oli niin kova ja ylivoimallahan parempi joukkue yleensä sitten ottelun hoitaa.

senilix

Ei tuota Lukon nelosta minusta viltitetty. Pääsi ajoittain vain hyvin harvoin kentälle lkun ei pelanmnut yli- eikä alivoimaa.

Timo Rajalan Kultainen Takki

Nelonen ei pelannut Kazanin toisen maalin jälkeen ennen kuin toisen erän puolivälissä, mikä ei ole ihme, sillä ketjulle tuli kaksi miinusta kolmessa tai neljässä vaihdossa ottelun alussa. Voihan sitä tietysti kutsua miksi haluaa, mutta eiköhän tuo jo viltittämisenkin tunnusmerkit täytä. Loppupelin ketju pelasi taas normaalisti.

senilix

Varsinkaan toisen erän alkupiuolella ei juuri tasakentällisin, siis 5-5, pelattu.

Sellainen huomio, että Virtanen pelasi ylivoimaa, mutta ei alivoimaa.