Kauden 2012-13 joukkueen rakennus

  • 1 748 618
  • 4 395
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Redenbach ja Töykkälä

No niin, eli rima oli sitten asetettu todella matalalle tuon Perraultin korvaajan kohdalla. Hohhoijjaa taas tuota meininkiä. Noh, nyt retiisi pelaa sitten kakkossentterinä jouluun asti, ehkä? Onko kaveri treenannut koko kesänä, vai kuntoutetaanko sitä ensin pari kuukautta? Töykkälästä iso plus ja Redenbachista isoakin isompi miinus. Nyt sitten laatu korvattiin määrällä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Vittu Mitä Paskaa! Mitä me tehdään jollain Tylleröllä, kun se ei pärjännyt viime vuonnakaan? Laskeekohan Nybondas Lock-Outin varaan? Alkaa vaikuttaa tämä puuhastelu taas Sir.Penan aikojen touhulta.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Hohoijaa. Kyllä oli taas köyhä suoritus Nybarilta! Töykkälä hyvä, mutta Redenbach nähty eikä kummoiseksi todettu. Voi vittu mitä amatöörejä.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Redenbach ja Töykkälä
Sentteriosasto saatiin tällä toimenpiteellä määrällisesti riittävälle tasolle, mutta laatua tarvitaan vielä lisää = ykkössena. En jaksa uskoa, että Töykkälä&Redenbach sisään plus odotellaan Perrault takaisin saikulta on lopullinen ratkaisu ensi kauden sentteritilanteeseen.

Töykkälän palkkaamista tervehdin toki ilolla ja tämä hoitanee jarrusentterin duunit tälläkin kertaa laadukkaasti ja tekee siinä sivussa 10-15 tehopistettä. Redenbach oli Matikaisen alaisuudessa täysin väärin roolitettu ja melkolailla tyhjä arpa, mutta katsotaan nyt, jos Soppa saisi miehestä enemmän irti.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
No, jengi on nyt sentään kasassa, että voidaan järjellisesti aloittaa harjoituspelien pelaaminen. Töykkälä ok ja Redenbach, no comments.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mikäköhän mua tänään vaivaa, kun en nää tilannetta ollenkaan niin synkkänä, kun moni aktiivikirjoittaja täällä :)

Redenbach/MaG/Perrault
Eriksson
Liivik
Töykkälä
+ Salmivirta

Uskon että Vesceen on "vanhana tuttuna" oltu yhteydessä, mutta odottaako vieläkin jotain kalkkiviivojen unelmatarjousta ryssistä... en tiedä, mutta tässä on vieläkin kuukausi aikaa kauteen, ja sinä aika voidaan jopa saada sen Vescen pää käännettyä (jos sitä on yritetty).
 
Nojaa, sellaiset nimet sitten.
Töykkälä nyt kai lähtökohtaisesti menee neloseen, mutta mikä Redenbachin rooli joukkueessa on. En ainakaan itse viime kauden esitysten perusteella ykkösentterin roolia hänelle asettaisi, vaikka keväällä olikin pirteimpiä petopaitoja.
Olisiko Eriksson sitten ykkösentteri, Redenbach kakkoseen, Liivik kolmoseen ja Töykkälä johtamaan nelosta

Kuhta-Eriksson-Somervuori
Peltonen-Redenbach-Granlund
Talaja-Liivik-Luttinen
Partanen/Åsten-Töykkälä-Pakarinen

Söderholm-Varakas
Klubertanz-Jokela
Kurvinen-Melart/Tuohilampi/Vainonen/Silfver

Eihän tuo nyt niin huonolta näytä.

Kun Perrault palaa, hänet sitten sijoitetaan kolmosen keskelle ja Liivik nelosen laitaan, kun muistaakseni on pelannut laiturinakin joskus.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Samoilla linjoilla Doupin kanssa. En minäkään jaksa vielä alkaa köyttä rasvaamaan. Viime kauden Tylerin muistaa kaikki, mutta nyt ukko pääsee heti kauden alusta mukaan, joten mun yltiöoptimismillä uskon parempaan kauteen. Voin olla väärässä tietenkin, katsotaan nyt kuitenkin rauhassa. Vielä on kuukausi aikaa kauden alkuun.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Redenbach kieltämättä pettymys. Viime kaudella ei taso riittänyt kolmossentterinä, nyt sitten kakkoseksi? Toivottavasti kyseessä oli roolitusongelma ja nyt natsaisi. Omasta mielestäni tässä haiskahtaa nyt joko a) lock-outin odottaminen ja/tai b) Perraultin vartominen joulun alla takaisin. Jälkimmäinen siis sikäli ok, että kaveri on tänne ykköseksi hommattu ja vaikka takapakkia loukkaantumisen takia tulikin, niin siihen rooliin kaavaillaan edelleen. Mikäli kuntoutus ei suju aikataulussa, katsellaan varmasti pätevää kaveria tilalle, mikäli Markus Granlund ei tee ihmeitä ja nouse selkeäksi kakkoseksi.

Eriksson lie sitten meidän ykkönen eikä ainakaan minulla ole tästä valittamista. Kaveri pelasi kuitenkin viime kaudella ykkösenä joukkueessa, joka meni pidemmälle kuin IFK ja oli siellä avainpelaajia. Sentterinelikko lie siis Eriksson-Redenbach-Liivik-Töykkälä, ihan ok. Näillä voidaan lähteä treenikauteen.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Aika vitun väsynyt plan B oli kyllä. Meillä ei oo yhtään "tähti" sentteriä vaan kaikki tollasia "kakkossenttereitä". On kyllä vähän heikko suoritus Nybarilta, koska uutta ykkös-sentteriä olisi voinut kartoittaa jo vime kauden alusta lähtien. Toki jos kaikki haut on mennyt ohi niin ei kai sillekään mitään mahda. Noh näillä mennään....
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hohoijaa. Kyllä oli taas köyhä suoritus Nybarilta! Töykkälä hyvä, mutta Redenbach nähty eikä kummoiseksi todettu. Voi vittu mitä amatöörejä.

My thoughts exactly.

Redenbach on laiskan miehen haku. Ei pärjännyt viime vuonnakaan, joten en millään jaksa uskoa, että yhdessä kesässä olisi ihmeitä tapahtunut. Tosin silloin olikin PaskanSyöjä puikoissa, joka sai useat pelaajat pelaamaan alle todellisen potentiaalinsa, mutta silti. Jos Redenbachissa olisi nähty piileviä kykyjä, miksei hänelle tarjottu sopimusta heti keväällä? Varmaan siksi, että haluttiin sisään kovempaa ukkoa. Miksei sitä kovempaa ukkoa saatu naarattua tänne kevään ja kesän aikana?

Mitä IFK:ssa tapahtuu? Ja ennen kaikkea, mitä on tapahtunut kahden kesän aikana?
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Redenbachin hankinat ei kyllä paljoa hurraa huutoja täällä puolen näppäimistöä nosta. Toivottavasti onnistuu. Töykkälän hankinta oli varsin onnistunut ja siitä minulla ei ole mitään nokan koputtamista.

-Tinke
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Tosin silloin olikin PaskanSyöjä puikoissa, joka sai useat pelaajat pelaamaan alle todellisen potentiaalinsa...

Tämän takia en dumaa Tylleröä suoraan, vaan antaa pojan näyttää. Kyttä vei ja on ennenkin vienyt monelta pelihalut, joten toive paremmasta pelistä elää.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, saatiin sentteriosastolle syvyyttä leveyteen, muttei toivottua terävyyttää kärkeen...

Redenbach on kelpo peluri, muttei todellakaan mikään hyökkäyksen johtotähti, jollaista IFK olisi mielestäni kaivannut.

Mutta pitää luottaa siihen, että IFK on tulevalla kaudella hyvin valmennettu ja tasainen joukkue. Pelaajisto ei ole läheskään yhtä nimekäs kuin viime vuosina, mutta toimiva ja yhtenäinen kokonaisuus se voi olla. Antaa pelien näyttää.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sentteriosasto ei ole niin kova kuin mitä pitäisi olla HIFK:n tasoisessa joukkueessa, mutta laituriosasto näyttää mukavalta joten se tasoittaa tätä ja jos viime kaudella joukkue nojasi Mikkeen niin nyt voidaan nojata tasaisesti neljään ketjuun ja odottaa laajemmalta rinnalta ratkaisuja. En näe tilannetta olleenkaan niin huonona kuin mitä muut. Redestä vielä sen verran, että oli playoffeissa ihan paska muta kuka ei ollut? Onnistujat pystyi laskemaan yhden käden sormille. Rede oli kumminkin runkosarjan lopulla tehokas. Töykkis tuo leveyttä, mutta haluan nähdä myös nuoria pelaajia ylhäällä saamassa vastuuta, mutta Töykkälä on kyllä hieno mies joten en voi haukkua tätä hankintaa.

Perraultin ollessa loukkaantuneena ketjut ovat:

Peltonen - Eriksson - Makke
Luttinen - Redenbach - Pakarinen
Talaja - Liivik - Kuhta
Nyholm - Töykkälä - Partanen

Noilla mennään ja jos haluaa kovuutta ykköseen niin Makke vaihtaa paikkaa Luttisen tai Pakarisen kanssa. Perraultin tehdessä paluun aloittaa hän kolmosen keskellä ja sitten Liivik neloseen joko omalle paikalle keskelleen tai laitaan. Kuhta painaa hyvällä jalalla kolmosessa ja tulee ylivoimalla aina käyttämään rannettaan. Ja liivik rakentaa peliä! :D
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Kyllä Tylerilla on asennetta, tai huumorintajua, tai jotain:
Tyler Redenbach Twitterissä kesäkuun lopulla kirjoitti:
One can only hope someone needs a soft centre man who hates back checking
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Tällä hetkellä Nybari näyttää ihan amatööriltä. Pakko sieltä on tulla kovempia nimiä tai Nybarin aiemmat saavutukset selittynee pelkästään Granlundilla.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Peltonen - Eriksson - Makke
Luttinen - Redenbach - Pakarinen
Talaja - Liivik - Kuhta
Nyholm - Töykkälä - Partanen

Vaihtaisin kyllä Kuhdan ja Pakarisen paikkaa. Kibe tarvii kuitenkin playmakerin siihen viereen ja Liivik ei tätä ole. Pakarinen pystyy sitten rymistelemään näiden kahden kanssa.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Sellaisesta ajattelumallista pitäisi kyllä äkkiä päästä eroon että kun muutkin oli paskoja niin sitten esim. Redenbachkin sai olla paska! Siis mitä vittua? Eikö näitä pelaajia hankita sen takia että tekevät rahojensa eteen KAIKEN mahdollisen. Ei se ole millään työpaikalla syy alisuorittamiseen koska muutkin siellä alisuorittaa. Kyllä minä odotan että Nybondaksella ja muilla tirehtööreillä on sen verta kunnianhimoa että pyrkivät AINA rakentamaan jengiä niin että mestaruuteen mennään, ei siten että otetaan nuo, katsotaan mihin riittää. Niin kauan kun ei tunnu olevan riittävää hinkua menestyä myös urheilullisesti, ei HIFK;sta tule mitään dynastiaa. Satunnaisia voittoja ja kerran 13 vuodessa mestaruus. Sekö riittää HIFK;n hallitukselle ja omistajille?? Pah, ei riitä minulle!!
Pitäkää tunkkinne saatana!
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Perraultin ollessa loukkaantuneena ketjut ovat:

Peltonen - Eriksson - Makke
Luttinen - Redenbach - Pakarinen
Talaja - Liivik - Kuhta
Nyholm - Töykkälä - Partanen

Ilmeisesti olet IFK:n valmennuksesta kun tiedät miten ketjut menevät. Onko valmennus ilmoittanut Nybarille, ettei Somervuorelle ole enää käyttöä?

Tykistä plussa.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällä hetkellä Nybari näyttää ihan amatööriltä. Pakko sieltä on tulla kovempia nimiä tai Nybarin aiemmat saavutukset selittynee pelkästään Granlundilla.

Tällä hetkellä joo. Joulun jälkeen sitten tiedetään, onko Nybari täysin noviisi vai säilyykö IFK-fanien kuva Nybarista erittäin hyvänä joukkueen rakentajana. Perrault oli kuitenkin niin suuri arpa, jolle sattui vielä pahin mahdollinen. Nyt joudutaan odottamaan vuodenvaihteeseen, että saadaan Perraultin taso todistettua.
 

Jargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Stigaukko-pohjalta tarkasteltuna, ei hyvältä näytä viime vuoteen verrattuna. Toiveissa kuitenkin on että balanssi on parempi jolloin joukkueena pelataan paremmin vaikkei niin jäätäviä yksilöitä olisikaan.

Redenbach:

Jos kerran mitään veret seisauttavaa 1.senaa ei ole saatavilla, niin mielestäni ihan hyvä haku tähän tilanteeseen. Tiedetään suurinpiirtein mitä saadaan.

Redarihan pelasi keväällä runkosarjan lopun ihan hyvin joten on hänessä mielestäni potentiaalia jos pääsee jo kauden alusta joukkueeseen sisään. Äijällä on hyvä pelisilmä ja ongelma oli mielestäni lähinnä pehmeys tilanteissa ja epätasaisuus. Jos pystyy parantamaan, niin ihan hyvin voi olla saumat johonkin 30-40pisteen kauteen.

Pleijareissa ei saanut oikein mitään aikaan mutta sama tauti vaivasi koko jengiä.

Töykkälä:

Hyvä puolustava sentteri joka pystyy jotenkuten stunttamaan ylemmissäkin ketjuissa. Hyvä haku.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tällä hetkellä Nybari näyttää ihan amatööriltä. Pakko sieltä on tulla kovempia nimiä tai Nybarin aiemmat saavutukset selittynee pelkästään Granlundilla.

No ehkei nyt kumminkaan: PW, MG, Söden toi takaisin kotiin, Haataja, KJ, Kousa ja kapteeni. Hyvin Nyba on pelaajia tänne hankkinut ja 2011 vuoden joukkue oli jotain aivan käsittämätöntä tähän liigaan. Yksinkertaisesti senttereitä ei tällä hetkellä ole tarjolla ( paitsi Vesce joka odottaa tod.näköisesti KHL sopparia ).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös