Liveseuranta 30.7.2012: 3. kilpailupäivä

  • 31 607
  • 212
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Saas nähdä tekevätkö taas protestin, kun jäi matka viimeisen poijun jälkeen kesken.

Nirkko näyttää pyörivän tuolla kymppisakin tuntumassa kolmannessakin erässä. Tasaista työtä, mutta vähän voisi petratakin.

Portugalilaisvenekunnasta sen verran, että keskeyttivät myös brittejä vastaan viimeisen poijun jälkeen kun olivat tappiolla.

Tilanne tuolla on se, että Australia ja Venäjä ovat voittaneet kaikki neljä kilpailuaan. Hollanti ja Espanja ovat kolmessa voitossa ja yhdessä tappiossa. Viisi maata, Suomi mukaanlukien, kahdessa voitossa. Ruotsi, Tanska ja Portugali ilman voittoja.

Huomenna Lehtisen venekunta kohtaa USA:n ja Britannian, eli kaksi samoissa pisteissä olevaa venekuntaa. Australialla ja Venäjälläkin on keskinäinen kohtaaminen huomenna.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mun mielestä kuuluu ehdottomasti asiaan, että LIVEseurannassa seurataan nimenomaan livenä näitä lähetyksiä.

Alkaa kyllä vähitellen lainehtia kuppi yli näiden YLE:n touhujen kanssa. Tuossa toisessa ketjussa joku muotoili mainiosti YLE:n 70-lukulaisesta katsojaa väheksyvästä asenteesta. Ei oikeasti mene enää vaan läpi nämä ilman mitään hyvää syytä tapahtuvat jälkilähetykset (tiellä oli kanoottien haistavittu alkuerin alkueriä) internetaikana kun ihmiset todellakin seuraavat näitä tapahtumia kollektiivisesti realiajassa kuten tässäkin ketjussa.

Selkeä ohjelma-aikataulu aina lajista toiseen siirrtyttäessä "live" ja "jälkilähetys" -leimoineen olisi vähintä mitä voisivat tehdä.

Purjehduksen televisioinsta oli puhetta jossain lähetyksessä ja silloin todettiin, että Ylen on teknisesti (en muista syytä) mahdotonta lähettää suoraa kuvaa purjehduksesta eli kaikki purjehdus tulee jälkilähetyksenä. Sama oli muistaakseni tenniksen kohdalla.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Joku liettualainen 15v tyttö rykäisi olympiakultaa 100m rintauinnissa. Huikea temppu!
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Eikö Ville Långin peli pitäny jo alkaa ja näyttää töllössä?
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei se Långin matsi ala ikinä! Huutakaa täällä heti kun se alkaa, seuraan tällä välin uintia...
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei se Långin matsi ala ikinä! Huutakaa täällä heti kun se alkaa, seuraan tällä välin uintia...

Ei näköjään. Nyt tuli tieto, että Långin peli menee päällekkäin käsipallon kanssa, joten se näytetään sitten joskus sen käsipallomatsin kanssa.

Nyt näytetään sitten odotellessa hetken jotain höpö-höpö sulkapallomatsia samalla kun Långin ottelu on käynnissä viereisellä kentällä.

Tuli tässä yli puoli tuntia tuota odoteltua turhaan.

Morjes!
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Voi vittu, nyt "ohjaamo" ilmoitti että siirrytäänkin käsipalloon... 45 lyöntiä oli muuten pisin ralli tuossa äskeisessä typykkä-pelissä. Ei ihme että vähän kestää.
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Puuhastelua? Kun USA pelaa koripalloa, seurataan jotain ammunnan karsintaa, mutta kun Lång on kehissä, katsotaan naisten käsipalloa? Hyvä lajihan tuo käsipallo on, mutta kuitenkin: Yle, missä varasuunnitelma? Kaksi kanavaa + netti on jo käytössä, ja Teemallakin ohjelmat loppuu klo 23:44. Mikä tässä on vaikeeta?
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Missää näin sanottiin?

Nimimerkki marsen viestin mukaan Långin ottelu olisi alkanut tuolla samalla kentällä. Selostaja puolestaan mainitsi, että nyt seurataan sitten käsipalloon siirtymistä odotellessa jotain muuta täältä löytyvää ottelua. 1+1 mutta saatan tietysti olla väärässäkin.

EDIT: Voi olla tietysti niinkin, että käsipallosta puolestaan siirrytään heti takaisin sulkapallon pariin sitten kun Långin peli alkaa. Kuuntelin uudestaan ajansiirrosta tuon.
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tosiaan tuolla kentällä 1 on pelaamatta vielä tämä naisten kaksinpelikin, joka oli alunperin merkitty alkavaksi jo klo 21.40. Mutta tämän jälkeen ei taida olla enää muuta kuin Lång tuolla kentällä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitäs vitun pelleilyä tämä oikein on? Nyt YLE "hieman" enemmän hereillä! Ei tämä nyt näin voi mennä...
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Tuli tuossa telinevoimistelua seuratessa mieleen eräs tapahtuma menneiltä vuosilta, johon pitää saada kyllä selvyys.

Joko viime kesäolympialaisissa, tai sitten 8 vuotta sitten, satuin katselemaan telinevoimistelun jotakin yksilökisaa. Tuolloin joku jenkki - saattoi olla muunkin maalainen - oli johdossa, ja viimeisenä rekkivuoroon tuli joku venäläinen karpaasi, jolla oli hyvät mahdollisuudet saavuttaa voitto. Venäläinen kettu vetikin sitten ihan käsittämättömät setit tuossa rekillä, vaikken mitään voimistelusta ymmärräkkään. Muistan kuitenkin elävästi sen, että temppua tuli aivan uskomatonta tahtia, ja vauhtiakin oli sen erran, että heikompaa varmasti olisi hirvittänyt. Kaikki meni esityksessä amatööripenskan silmään aika nappiin, mutta tuomarit eivät hirveämmin showta arvostanut. Pisteet olivat täysin yllättäen hyvin alhaiset, eikä venäläinen kultaa yltänyt. Selostajakin oli tilanteessa aika huuli pyöreänä. Paikalle vaivautuneet katsojat taisivat buuata tuon tuomion jälkeen jonkun 5-10 minuuttia putkeen, ja jopa itse venäläinenkin taisi koittaa väkeä välillä hieman rauhoitella. En nyt muista tuliko tuosta jotakin protestia tai muuta, mutta aikamoinen oli tuon kisan lopetus.

Muistaako kukaan muu tuota tilannetta, ja onkohan tapahtumasta videoklippiä jossain päin Internetiä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös