Biisit, jotka saavat sinut voimaan pahoin

  • 397 252
  • 2 187

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Täytyy sanoa että kyllä Adelen "Someone Like You" on ihan hirveä biisi ja en tajua miten se voi olla hitti.

Tähän kohtaan se kuuluisa vahva sama. Youtubessa lähes 200 miljoonaa katselukertaa ja varmaan radiossa soi seuraavat 15 vuotta. Muutenkin kaikki sen muijan suustaan päästämä materiaali on sellaista roskaa, että oikeasti hyppäisin mieluummin kuudennen kerroksen parvekkeelta pää edellä alas kuin kuuntelisin sitä minuuttia pidempään.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kuulin pitkästä - eli aivan liian lyhyestä - aikaa Oasista radiosta tänään. Se on sitten ihan se ja sama mitä tuolta "superbändiltä" soi, se aiheuttaa agressioita ja oksennusrefleksin.

Että joku vielä on maksanut niistäkin tekeleistä...
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Kaikki 3 doors downin ja Nickelbackin biisit. Lisäksi muutama gunnareiden biisi pistää heti vituttamaan.
Hyviä poimintoja. Täsmentäisin kuitenkin omalta kohdaltani seuraavasti: Guns n' Roses (koko tuotanto), "vinonaama-nutipää-virallinenfeattaaja"-Pitbull (koko tuotanto), Maroon5 yms. ulinapaskat (koko tuotanto), Cheek (koko tuotanto), Elokuu (oletettavasti koko tuotanto) sekä, sokerina pohjalla, Jukka_Poika otsineen, lippiksineen ja siideripissiksineen (a.k.a. koko tuotanto). Kaikkien edellä mainittujen artistien kaikkia kappaleita yhdistää yksi määre: "oksettavaa paskaa".

E:
Täytyy sanoa että kyllä Adelen "Someone Like You" on ihan hirveä biisi ja en tajua miten se voi olla hitti. Tänään taas jouduin kuuntelemaan sitä saakelin ruikutusta kuntosalin radiosta ja siinä ei kuulkaas ollut itku kaukana kun en pakoon sitä melusaastetta päässy. Oli kerrassaan hirveän traumaattinen kokemus, mutta onneksi voin nyt jo paremmin.
Hyi vittu, tämä "helmi" meinasi unohtua itseltäni kokonaan. Järjetöntä, miten ihminen voi kuulostaa tilanteelta, joka ilmenee, kun naapuri soittaa vittuillakseen aamukolmelta täysin epävireistä viulua, josta puuttuu kaksi kieltä, rapii rakennekynsillään liitutaulua ja pesee samaan aikaan kissaa ranskalaisella jyväsinapilla. Geneven sopimus, missä pelaa?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika jännä. Meikäläinen tykkää kovastikin mm. Gunnareista, Nickelbackista, 3Doors Downista ja myöskin Adelesta.

Sen sijaan Arttu Wiskari ärsyttää ja vituttaa isosti, oli kyseessä mikä biisi tahansa tämän mörrimöykkyjuntin tuotannosta.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Sen sijaan Arttu Wiskari ärsyttää ja vituttaa isosti, oli kyseessä mikä biisi tahansa tämän mörrimöykkyjuntin tuotannosta.

Olin viime kesänä soittamassa eräissä häissä. Etukäteistoiveena oli, että jos Arttu Wiskari(sulhasen kaveri) ehtii paikalle, hän laulaa Mökkitien ja bändi säestää. Onneksi se läski pelle oli keikalla. Häpeän määrä olisi ollut niin massiivinen, että olisin luultavasti hukuttanut itseni Suomenlahteen tai ampunut itseäni päähän.
 
Suosikkijoukkue
- Raipe - All Mighty CCCP
Vesku Jokisen - Olen Suomalainen

Mieluummin kuuntelen vaikka Matti Nykästä kuin tuota piece of shittiä.
Mielenkiinnolla seuraan mitähän paskaa seuraavaksi puskee. Viikonloppuisää tjsp...?
 
Viimeksi muokattu:

Dängleri

Jäsen
Yleensä ne ovat suomalaisia, kun niistä ymmärtää sanat. Esimerkkeinä pari renkutusta, joiden nimeä en tiedä:

"... hei mutsi, mä en oo syöny mun lääkkeitä..." jne.

"... äiti älä huoli kyllä pidän itsestä huolen ..." jne.

Molemmat ovat laatuunsa nähden saaneet käsittämättömän paljon soittoaikaa suomalaisilla radiokanavilla.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
"... hei mutsi, mä en oo syöny mun lääkkeitä..." jne.

"... äiti älä huoli kyllä pidän itsestä huolen ..." jne.

Psykiatri voisi väittää ettei äiti-suhteesi ole kunnossa.

Suomi-reggae saa minut kyllä vaihtamaan kanavaa tai biisiä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Christina Perrin koko tuotanto. Kyseinen "neitonen" on siis se tapaus, joka hoilottaa Jar of hearts-biisiä koko ajan radiossa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En tiedä edes kuka sitä esittää, enkä kyllä viitsikään tietää.
Pariisin Kevät, siitäs sait. Arto Tuunelahan on jotakuinkin nero, mutta laulajana hän on aika heikko.

Eilen kuuntelin Suomipoppia ja sieltä tuli jotain aivan käsittämätöntä paskaa, nimittäin http://www.youtube.com/watch?v=CWVdenAjFno
Linkin takana on siis Ressun biisi itsensäviiltelystä. Neon 2:n jussikin on mukana. Semmottistämmöttis, semmottistämmöttis, nana nannanna naa.
 

Alejandro

Jäsen
Ei yksittäisiä biisejä, mutta tässä vähän listaa. Ei missään loogisessa järjestyksessä.

- Gunnarit
- AC/DC
- Arttu Wiskari
- Adele
- Petri Nygård
- Skrillex ja muu dubstep
- Fintelligens yms. muu samantyyppinen radiosonta
- Vasemmistosävyinen suomirap

Varmasti jäi jotain pois.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Jare&VilleGalle & Petri Nygård
- Eivät vaatine perusteluja. Bailumusiikkia pissiksille, amiksille ja muille idiooteille.

Yö & Mamba
- Nämäkään eivät kauheasti esittelyä kaipaa. Aikuiset miehet esittävät tosissaan nyyhkyvirsiä siitä kun naapurin Minnalta ei herunut pimpsaa joskus silloin nuorena poikana. Lisäksi Joutsenlaulu on ehkä limaisin ja siirappisin biisi ikinä kaikessa yli-sentimentaalisuudessaan. Kaikki ne farkkutakkeihin ja verkkareihin pukeutuneet ylipainoiset pubiruusut siideripöhnissään, jotka hoilottelevat kappaleita jossain Haukiputaan kalafestareilla, saavat aikaan melkoisen inhoreaktion. Ainiin, ja vaikka jotkut niin väittävätkin, niin Popeda ei todellakaan kuulu tälle pahuuden akselille; se on sentään rehellistä ja kieli poskella tehtyä rokkia, jossa soittaa ehkä Suomen tyylikkäin rock-kitaristi sekä yksi kovimmista rock-rumpaleista. Myös livenä Suomen parhaimmistoa.

The Beatles
- Bändi, jota muka ei saa kritisoida. Paskat, kyseessä 60-luvun poikabändi, yhden vuosikymmenen megayhtye, siinä missä Elvis oli aiemmin ja Queen tai Nirvana myöhemmin. Kaikki se elitistien hypetys on kuitenkin tietyssä mielessä yliammuttua siitäkin huolimatta, että yhtye on oman kädenjälkensä jättänyt tietynlaiseen populaarimusiikkiin. No, niin on Rollarit ja moni muukin yhtye jättänyt. "Beatlesia ei saa kritisoida"-asenne ja se jumalbändin status etenkin tietyissä muusikkopiireissä on saanut minut jopa karttamaan heidän musiikkiaan ja yleensäkin päätymään siihen johtopäätökseen, että kyseessä on ehkä yliarvostetuin bändi ikinä.

Joose Keskitalo & Risto
- Hirveää tekotaiteellista ja huomionhakuista paskaa. Elitistihipit tykkää myös näistä.

Ylituotettu mättöhevi ja tekninen death metal
- Jo pelkästään soundit ovat sitä luokkaa, että korvat vuotavat verta. Tuntuu, että kaikki tämänkin genren bändit yritetään tuottaa samaan muottiin; kaikkea mahdollisimman paljon ja mahdollisimman kovalle ja mahdollisimman kliinisesti. Lopputulos on tasainen äänimatto ilman minkäänlaista dynamiikkaa. Kuuntelukokemusta ei helpota myöskään se, että nykypäivän albumimitat lähentelevät yleensä enemmän kahdeksaa- kuin neljääkymmentä minuuttia.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Suurin osa maailman musiikista saa minut voimaan pahoin(sama pätee ihmisiin). Tämä ei tietysti haittaa, koska musan suhteen voi jokainen olla kulinaristi ja valita parhaat päältä omasta mielestään.

Jos kuitenkin otetaan jokin tarkennus aiheeseen, niin kaikki nämä MM2011 jälkeen tulleen Jare & Ville-Kallet ja muu bilepaska vinolippiksille kyrpii ihan selväti eniten. Seuraavana tulee sitten käytännössä kaikki räppääminen. Ja ennen kuin joku kerkeää tulla valistamaan kyseisen musiikkigengren moninaisuudesta jne, niin tiedän kyllä sisällön vaihtelevan paljonkin artistin mukaan, mutta ähkivät neekerit tai neekeriä matkivat whiteboyt Espoosta kuulostavat silti paskalta.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jukka Poika - Ei juma*auta pitä p*skaa kaikille hipeille. Menkää töihin prkl! Ei mitään positiivista sanottavaa. Leikkaa hiukses!

Audioslave - Järkyttävää kuraa ja saa jopa hyvänä päivänä ahdistuksen päälle soundillaan.

Nickelback - Insinöörit yrittää olla rokkareita tulee mieleen tästä bändistä..

Mamba - Kaikki tuotanto ja oheistarvikkeet tulisi polttaa..

ei mulla muuta..

PS. Teppo Vapaus - Jouduin kuuntelemaan tätä "taiteilijaa" Herra Ylpön keikalla lämppärinä. Joku hippi vielä kysyi ennen keikkaa, että haluanko kuulla siltä tästä tyypistä, kun kysyin soittamisen alkamisajankohtaa. En halunnut. Ihan järkyttävää kuraa ja taiteen nimissä on näköjään ihan sama mitä pa*kaa siellä lavalla laulaa. Ekan kerran ikinä ruvennut vitut*amaa jo ekan biisin jälkeen koko keikka.
 
Viimeksi muokattu:

Jazze Cazza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit,Detroit Red Wings,ManU
Semmosta ja tämmöstä

Suomi-reggae (Hyi saatana)
Akon,Pitbull,Lady Gaga,Adele,Beyoncé ja sun muut Justin Bieberit
Lauri Tähkä
Arttu Wiskari & vastaava itsarimusiikki
The Baseballs (Vitun juntit)
Eppu Normaali,Kolmas Nainen,Yö,Mamba (Suomalaisen musiikin pahuuden nelikko)
Suomi-rap melkein kokonaisuudessaan (erityismaininta rÄhinän joujou-paskalle)
Von Hertzen Brothers
Nickelback
Kaikki Dubstep & vastaavat musiikillisesti mitäänsanomattomat ränkytykset
Freeman
Anssi Kela

Varmasti jäi joitain "suosikkeja" pois,muut voivat jatkaa tätä iki-ihanaa listaa.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lady Gaga...

Kaikki Dubstep & vastaavat musiikillisesti mitäänsanomattomat ränkytykset

Näihin kahteen hieman kommenttia. Lady Gagasta sen verran, että eikö ole kuitenkin kunnioitettavaa, että laulaa keikalla aina itse eikä playbackinä? Verrattuna siis moniin muihin artisteihin. En ole todellakaan mikään Lady Gagan fani ja itseänikin ärsyttää jo tämä nainen!

Dubstep myös kuuluu oikeasti musiikkiin, vaikka siitä ei tykkäisi. En minäkään sitä fanita, mutta kyllä se on musiikillinen juttu tai rytmi.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuntuu, että kaikki tämänkin genren bändit yritetään tuottaa samaan muottiin; kaikkea mahdollisimman paljon ja mahdollisimman kovalle ja mahdollisimman kliinisesti. Lopputulos on tasainen äänimatto ilman minkäänlaista dynamiikkaa.

Niinpä. Loudness War on kyllä äärimmäisen surullinen ilmiö. Vain ja ainoastaan liiallisesta äänenvoimakkuudesta johtuvasta särkemisestä (tai "klippaamisesta" siis) sekä dynamiikan puutteesta kärsiviä levyjä jää kaupan hyllylle jatkuvasti. Musiikillinen puoli näillä levyillä toimisi kyllä, mutta äänenlaatu on täyttä kuraa.

Ja ei tuo pelkästään metallipuolen ongelma ole, jokainen genre siitä kärsii tällä hetkellä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Niinpä. Loudness War on kyllä äärimmäisen surullinen ilmiö. Vain ja ainoastaan liiallisesta äänenvoimakkuudesta johtuvasta särkemisestä (tai "klippaamisesta" siis) sekä dynamiikan puutteesta kärsiviä levyjä jää kaupan hyllylle jatkuvasti. Musiikillinen puoli näillä levyillä toimisi kyllä, mutta äänenlaatu on täyttä kuraa.

Ja ei tuo pelkästään metallipuolen ongelma ole, jokainen genre siitä kärsii tällä hetkellä.

Kyllä. Ja "paras" esimerkki tästä idiotismista on remasterit; siis remasteroidaan vanhoja klassikkoalbumeita vain sen takia, että niiden volyymitaso saataisiin nostettua nykypäivän standardien tasolle. Siis voi vittu mitä paskaa. Tuollaista turboahdattua äänimassaa on äärimmäisen raskas kuunnella ja tosiaan, varsinkin kun ne albumikokonaisuuksien pituudetkin ovat kasvaneet sen myötä kun CD-formaatti yleistyi, niin ei ihme jos kokonaisuuksia ei nykypäivänä osata enää arvostaa.

Ja joo, ei ole pelkästään metallipuolen ongelma tämä, mutta jotenkin tuntuu, että tämä jopa korostuu ko. genressä. No, onneksi on poikkeuksia, kuten vaikkapa Primordial, jonka viimeisimmät albumit on jopa äänitetty analogisilla vehkeillä; dynamiikkaa löytyy vaikka muille jakaa ja jokainen instrumentti kuulostaa todella luonnollisesta. Suorastaan miellyttävät soundit metallibändille, etten sanoisi.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä. Ja "paras" esimerkki tästä idiotismista on remasterit; siis remasteroidaan vanhoja klassikkoalbumeita vain sen takia, että niiden volyymitaso saataisiin nostettua nykypäivän standardien tasolle.

Joo, jää mullakin remasterit usein hyllylle ja käytän aikaa sen vanhemman version löytämiseen mieluummin.

Tämän olen havainnut ihan käyttökelpoiseksi sivustoksi kun asiaa olen myllännyt:
http://www.dr.loudness-war.info/
Tietysti pelkkä numeraalinen arvo, joka sekin taitaa enemmän painottua sen äänenvoimakkuuden mukaan juuri siihen vähiten dynaamiseen kohtaan, ei kaikkea äänitteestä kerro, mutta antaa se kuitenkin jotain osviittaa.

Kyllähän Death Magneticit/Dubstepit/juuri tuon äärimetallin bändit/pahiten korvaankin särkevä hip-hop ym. komeilevat dynamiikan vähyydessä juuri siinä päässä miltä korvaankin kuulostavat.

Edit. Asiasta vielä kiinnostuneille, helpostihan tuon huomaa kun vertailee levyjä keskenään. Kun sattuu tietämään jonkun oikein hyvältä kuulostavan levyn, mulla se on alkuperäinen lediversio Pink Floydin Pulsesta, levy koneeseen ja volyymi miellyttävälle tasolle. Sitten se ylikompressoitu "Death Magnetic" koneeseen ja volyymiä reilusti alas. Levy kun soi pirusti kovempaa. Jälkimmäinen ei kuulosta lähestulkoon miltään, koska dynaamista vaihtelua ei ole riittävästi. Tämä siis karvalakkiversio, tässä klipissä on sitten oikein mittareihin perustuvan tietokoneohjelman avulla.
What is loudness?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös