Otteluseuranta: 19.5.2012 - Päivä 16 - Välierät

Tila
Viestiketju on suljettu.

Apa

Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Vehasella ei selvästikään ole paras päivä tänään ja ilman huippuhyvää maalivahtipeliä tulee kyllä liian vaikeeta. Jaakolan nukahdus toisessa maalissa oli suuri virhe, mutta tuollainen lörö ei kyllä ois saanu maaliin mennä. Muutenkin kiekot pomppineet Vehasella tänään. Toivottavasti Pete parantaa toiseen erään.

Infernal

TPS
Mun mielestä Suomi oli pelillisesti Venäjää edellä, mutta Malkin. Joukkuepelillä voidaan vielä nousta, mutta Venäjälle ei voi antaa maalipaikkoja. Ara <3 Malkin.

thnninen

Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Miksi Malkinia ei ole laitettu miesvartiointiin, miksi?

Ei olisi tarvittu miesvartiontia noiden maalien estämiseen.

Ekassa väänänen söhii kiekkoa ja menee polvilleen. -> Maali.
Tokassa Jaakola ei ota miestä nenän edestä -> Maali.

Vika ei ole pelitavassa tai miesvartioinnin puutteessa, vika on on siinä että tehdään tollasia virheitä. Niihin ei ole varaa.

Naamavelli

NHL
Huomasiko kukaan muu, että tuolla Venäjän puolustuksessa pääsee ihan kohtuullisen hyvin Filppulat, Koivut, Kontiolat ym. pujottelemaan. Kyllä tästä voiton saa kaivettua vielä, jos sisua riittää. Maali ekaan kymppiin ja sitten kolmannessa ohi. Mieluiten viimeisen 10 sekunnin aikana.

El Lude

Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Jaakola on näiden kisojen Pekka Sarajevo. Kun ei riitä, niin ei riitä. Varmaan yrittää, mutta nyt näyttää liian kovalta tuo vastus. Voisiko siirtyä kolmeen pakkipariin?

Nume

Red Wings, FC Bayern München, SoJy
En heittäisi kirvestä kaivoon, mutta pakko on alkaa nyt hakkaamaan kiekkoja sisään sekä säilyttää intensiteetti jatkuvasti!

polvipetteri

Tappara
On kyllä Järvisellä isoja vaikeuksia omassa päässä liukkaiden hyökkääjien kanssa.

Kilvenkantaja

KalPa
Viimeisen viisi minuuttia kun tuosta erästä voisi pelata uudestaan niin olisi aika täydellinen erä Suomelta. Nyt ei muuta kuin toisessa erässä tasoihin ja kolmannessa ohi. Suomi ei varmaan koskaan ole voittanut Venäjää maalintekokilpailussa, joten mitä vähemmän maaleja sen parempi Suomelle. Harmi vaan että Malkin on aika liekeissä.

Ja tiedetään, jääkiekko on maalintekopeli.

-FNM-

JYP
Tuo Viivi on alle nelikymppisenä maailman vanhin pissis. Jos siis luoja suo, niin Viivi on maailman vanhin pissis vielä yhdeksänkymppisenäkin.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jaakola on näiden kisojen Pekka Sarajevo. Kun ei riitä, niin ei riitä.

Jaakola-Kukkonen ei riitä isoja maita vastaan ja Salmelaa ei peliasenteen takia pitäisi enää ottaa mukaan.

Missäs se Tifosi on puolustelemassa Vehasta??

Pascal Lemoix

Tappara
Tuo on Venäjälle erittäin keskeistä, että saavat maaleja avauserään. Huono enne Suomelle.

Jotenkin tuntuu, että tämä menee johonkin 5-4-lukemiin. Suomi mitä luultavimmin nousee tahtomaalilla tähän mukaan. Mutta kyllä Venäjäkin voi tehdä vaikka useita, nyt kun kipsi on murrettu.

Kummeli

TPS, Washington Capitals
eikös Malkin loikannut Suomesta jenkkeihin? Kuka vastaa?

Kyllä vain, Malkinin piti pelata Metallurg Magnitogorskin joukkueessa jossain European Trophyssa tai vastaavassa turnauksessa Tampereelle, jota piti mennä juuri Malkinin takia katsomaan. Kun tieto Malkinin lähdöstä P-Amerikkaan kantautui minulle, niin liput jäi ostamatta.

Footless

Toronto Maple Leafs

Espoossa piti olla joku harkkamatsi ensin, just sitä ennen loikkas, oli kai pari päivää stadissa jemmassa ja sit matkas jenkkeihin.

joceri

Shaibu ja Rossija kaikuu kotikisojen semifinaaliottelussa hallissa, kun Suomi pelaa.
Hienoa Kummola!

Chelsea FC
Kuka sitä vartioisi? Ei Suomella ole Sean Couturieria.

Eikä paljon muutakaan. Suomi kyllä pelasi hyvin 15 minuuttia, mutta tuo kulmissa pyöriminen on kyllä yhtä tyhjän kanssa, kun sieltä ei päästä maalille nousemaan. Olisi joskus ihan hyvä kokeilla suoraakin hyökkäystä, joka päätyisi laukaukseen. Ilari Filppula hieroo vain kiekkoa ja ratkaisut uupuvat.

Suomella on ongelmia omalla alueella, on ollut läpi turnauksen ja merkkausvirheet jatkuvat edelleen. Malkin kiittää.

PokerJoker

Jokerit, Red Wings
Väänäselle ja Järviselle kisojen paskin erä aika huonoon aikaan. Väänäseltä varsinkin aika tyhmä jäähy ja ensimmäisessä maalissa etsi piilolinssiänsä jään pinnasta. Tosin joku oma esti ihan kiitettävästi Vehasta tuossa tilanteessakin, mutta joo.

Malkin pelasi Venäjän hyökkääjistä toiseksi vähiten ensimmäisessä erässä (4:12) ja taululla kaksi maalia miehen toimesta.