Suomen mestari 2012

  • 37 863
  • 153

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Uskomatonta kyllä, että päällimmäisenä tunteena on ehkä jopa pieni harmitus. Ihan siitä johtuen, ettei ite päässy Lahteen, eikä voi muutenkaan tänään juhlia mestaruutta mitenkään ja oishan se ollu mukava ku ois kotihallissa ratkennu. Siinä mielessä ois toivonu että ois ratkennu vasta keskiviikkona.

Mut hyvä näinkin, ja onnittelut joukkueelle. Juhlitaan sit perjantaina(?).

Tämä itseänikin harmittaa, mutta ei onneksi ole päällimäinen tunne.

Olipahan huikea kausi. Tapa jolla mestaruus tuli, jatkoajalla ja vielä Perrinin mailasta..Olen sanaton. Ehkä jo huomenna saisi jotain järkevää tekstiä suollettua, mutta tämä riittää:

Kiitos JYP, kiitos Jyrki Aho, kiitos Erkki, kiitos Sami!
 

Trancey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Chicago Blackhawks
Mahtava kevät koko nipulta. Ukkoa tippui peräpäästä niin niin vain korvaajat löytyi tilalle, eikä sitä edes huomannut.

Eric Perrin! Hienoin livenä nähty kiekkoilija. Olin tätä mieltä jo 2003.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Se, etten kyynelehdi ei tarkoita etten itkisi.

Kiitos JYP! On helppoa rakastaa joukkuetta, jonka vastarakkaus on tuollaista!
On helppo siotoutua joukkueeseen, joka on sitoutunut voittamiseen.
On ihanaa olla kärsivällinen, kun on siihen tuollainen esikuva.

Talvikausi 2011-12 on takana. On aika keskittyä hyvään, omaan elämään. Kiitos KAIKILLE SM-LIIGAJOUKKUEILLE että autoitte taas jaksamaan yhden kaamoksen yli.
Onnea rakkaan kotikaupunkini turkoosille joukkueelle ja sen kannattajille hopeasta. Hieno kausi teilläkin, ja tiedän että tuskin maltatte odottaa ensi syksyä.

En ole varma, onko J-P Hytönen maailman hienoin urheilija, mutta jaetulla ykköstilalla ainakin.
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Onnea JyP:ille! Hieno kevät ja hieno kausi, ei voi olla kuin ihailematta tuota työtä, mitä Jyväskylässä tehdään.
Ratkaiseva maali meni oikealle miehelle, Perrin oli aivan täpinöissään. Hubacekista täytyy sanoa, että harvoin kesken kauden tuleva ulkomaalainen on noin iloinen mestaruudesta. Miehen hymy oli korvasta korvaan joukkuekuvassa.
Resepectit Kalle Koskiselle, hieno ura tuli ilmeisesti päätökseen tänään. Hurja jätkä, pelasi murtuneella kylkiluulla tänään.
Yohann Auvitu - SM-Liigan sympaattisin pelaaja? (:D)
Vielä kerran onnea JyP ja JyPin kannattajat! =)
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Jypille ja kannattajille!

Jyp oli varsinkin nyt keväällä kiistatta paras joukkue. Kovaa raatamista pelistä toiseen. Jyp ei ehkä ollut niin ylivoimainen, mitä nuo ottelusarjojen voittoluvut antaisivat olettaa, mutta luvut kertovat sen, että Jyp oli ennenkaikkea äärimmäisen hankala joukkue voittaa.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Tämä hyvät ystävät, on se hetki kun iso mies kuuntelee JyP Hockey Teamiä ja itkee. Tämä on se hetki kun pidetään isoja puheita.

Palasin nimittäin hetki sitten varsin väkirikkaalta kävelykadulta takaisin kotio ja jäin miettimään jotta ymmärtääköhän noi humalaspäissään heiluvat teinit miten paljon nämä hetken merkkaa tyypille, joka on joukkueen mukana mennyt ne ylä- ja alamäet yli 20 vuoden ajan. On nähty Viljaset. On nähty Aravirran semimenestys, Sjöberg, Chlubna, Ton, Perrin ja monet monet muut. On toivottu ja aina petytty. On nähty Missiot sun muut. Nyt meillä on joukkue, jonka voittoa juhlii kaikki jotka paikallisesta lätkästä edes piirun verran perustavat. Ymmärrys tulee joskus perästä, nyt täytyy itsekin ihmetellä jotta "taasko JYPpi tuulettaa?".

Tänään, minä lupaan ja vannon, riisun vuoden 2004 JYP-paitani päältäni viimeisen kerran. Aion nimittäin kehystää sen seinälle. Niin paljon tämä joukkue on minulle merkinnyt kuluneiden vuosikymmenten aikana, että on aika kääntää vihdoin uusi lehti. Minä rakastan tätä joukkuetta.
 

M10

Jäsen
Ennustin JYPin mestaruutta jo hyvissä ajoin ennen runkosarjan loppumista, koska joukkueen peli näytti niin vahvalta. Mahtavia pelaajia nämä hytöset, jääskeläiset ynnämuut, vaikka eivät mitään maailman seksikkäimpiä olekaan fanien ja median silmissä.

Oikea joukkue voitti - onnittelut Jyväskylään jo toisesta mestaruudesta!
 

Stealth

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo, puol kahdelta yöllä on pojan laskettu aika. Vois lähtee kattoon.

Ei ihan yhtä huikea ja epätodellinen fiilis kuin 09-Oulussa, mutta silloin olinkin paikan päällä. Tänä vuonna matka oli ehkä itselleni makeampi määränpää, mutta makealta maistuu tämäkin. Ei näitä mestaruuksia joka vuosi tule!
 
Viimeksi muokattu:

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut täältä Oulustakin. Muistakaa, se Pojun biisi on Maajoukkueelta lainassa.

Korjataan sen verran, että biisi oli vain maajoukkueella lainassa, kuten HIFKilläkin. Tää on JYPin biisi. Kiitos Heinonen!
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnittelut Jypille ja hienoille kannattajille. Hienosti kunnioititte tänään myös vastustajaa, olkaa siitä ylpeitä.

Varmaan hienot juhlat tulossa, nauttikaa siitä porukalla. Nämä kaksi viimeistä ottelua olivat kyllä jääkiekko viihdettä parhaasta päästä, lopputuloksista huolimatta. Pää on sen verran tyhjä ettei tässä enempiä pysty järkeviä kirjoittamaan.

On muuten aika pirun tyhjä olo. Huoh...
 

peski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kiitos JYP! Kiitos Erkki, twistin ylivoimaa!

Upeita vuosia tässä on ollut takana, paljonhan liekään neljän viimeisen kauden voittoprosentti... Hyvä jengi, toimiva pelisapluuna, great!

Mutta iso kiitos miehelle kaiken takana, eli Jukka Seppäselle. Lopulta oikea liike siirtää paletin kasaajasta rikkojaksi liukunut RD syrjään, ja antaa Aholle vastuu.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Täältä myös onnittelut JYP:lle, mahtava suoritus ja ei kauheasti jäänyt seliteltävää tästä keväästä! Mahtaa maistua pelaajille kultajuhlat tuon rypistyksen jälkeen, kyllähän siellä etenkin pakit sai mustelmaa täydet 14 ottelua kohtalaiseen tahtiin. Ei vaan auttanut vaikka jokaisessa pelaamassaan sarjassa JYP saatiin fyysisesti jopa jyrän alle, ainakin kerran. JYP on tällä hetkellä lähestulkoon synonyymi sanalle voitto. Jotain ihmeellistä tuossa touhussa on!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös