Otteluseurantaketju ke 28.3.2012 (4. puolivälierät)

  • 250 748
  • 742
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tiedä häntä, runkosarjan Ässät oli vaikeuksissa JYPin kanssa, joten mikä on muuttunut? Paitsi se että runkosarjassa oli vielä Zabokin mukana.
Kyllähän Ässät sai ehkä sen pahimman vastustajan, mitä ekalle kierrokselle oli tarjolla.

Noh, tätä tämä on. Pelit jatkuu sitten Pitseissä.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hitsariapinoilla ei kestä kasetti sen paremmin katsomossa kuin kaukalossakaan. Tosin Aho saa ottaa Vatasen loukkaantumisesta myös itselleen aika ison siivun. Idioottimaista jättää Jonne pois kokoonpanosta tommoseen matsiin.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällä hetkellä peukku Kärppien pelille.

Lasch haluaa tehdä kaiken itse, on kyllä hyvä mutta menee nyt kuskaamiseksi. Hyvä Kärpille.

Pitkä on vielä matka mutta kyllä runkosarjan seiska ihan hyvin pärjää...
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Ässät-Jyp

Perrin on tänään tökkinyt koko pelin sen verran, että tältä kaverilta voisi joku Honkanen käydä pyyhkimässä virneen pois ennenkuin gongi kumahtaa.

Ja tämä kertoo taas sinun asenteen jääkiekkoa kohtaan. Tyypillinen porilainen. On olevinaan vitun kova fani ja yhtään peliä ei käy katsomassa.

Toivottavasti ässien pelaajat ovat fiksumpia kuin faninsa.

Tervetuloa kesälomalle.
 

d2uce

Jäsen
Aina yhtä upean näköistä, kun pakki osaa odottaa maskin maalille ja napauttaa kevyesti ranteella kiekon reppuun sen kerran kaudessa onnistuvan hirmulämärin virittämisen sijaan. Vallin ja 3-0.
 

Dängleri

Jäsen
Katsoin Hentusen ajon, näytti oikeasti puolitahattomalta, mutta osui helvetin pahasti.

Eipä siinä oikeastaan muuta kuin että Miettinen hiihteli etukumarassa, eikä kropasta löytynyt riittävästi voimaa ottamaan taklausta vastaan, vaikka sen hyvissä ajoin näkikin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hyvä ilta vedonlyönnissä, pelasin Ässien ja Kalpan voittoa. Jos HIFK nousisi nyt voittoon, tulisi luultavasti oikeudenkäynti sopupeliepäilyistä.
 
Viimeksi muokattu:

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Viime keväänä ei ainakaan omaan silmään ollut tahallinen. Muistaakseni Marjamäki haki ihan tavallista niittiä, Vatanen yritti väistää ja polvi jäi matkan varrelle. Loput on historiaa.

Hyvin on mennyt Jypin propaganda perille.

Vatanen loukkaantui vasta seuraavassa vaihdossa tuosta Masin taklauksesta, kun Vatanen törmäsi Ilveksen maalilla Bruunin kanssa.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toivottavasti Vataselle ei tullut pahempaa... pari peliä jos on sivussa niin ei haittaa. Täällä ainakin huudellaan vieraisiin pöytiin ja toivotaan parasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös