Otteluseurantaketju la 24.3.2012 (2. Puolivälierät)

• 787
Tila
Viestiketju on suljettu.
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Kovat on odotukset siellä lahdessa, mutta kyllä meillä on tää peli ihan hallussa. Johan pelsut on yhen pelin voittanut, eikö se ollut teidän mestaruus? Tasoero on kumminkin aika kova ja moraalinen tulos on kuitenkin 2-0.

Moraalien tulos 2-0...joo ja Lahden pelin moraalien tulos olis pitänyt olla 6-0 :).

Smolenak ja Sopanen napauttavat maalit mieheen ja korjataan voitto 2-3 kotiin...varsinaisella peliajalla niin päästään ajoissa tänään kotiin.

Mikkelin Kittaajat

Kyllähän pelsut vei toista erää aika selvästi, erityisesti tuo näkyi erikoistilanteissa. Kärpille kiekon hyökkäysalueelle saaminen ylivoimalla tuottaa kyllä melkoista tuskaa. Välillä kolme äijää seisoo pelsujen siniviivalla kun yksi lyö pitkää päätyyn. Koita siinä sitten ehtiä kiekkoon ennen vastustajaa.

Viuhkolan ja Saarenheimon paikkoja pitäisi kyllä vaihtaa pikaisesti. Vaikka nelonen tuosta vaihdosta kärsisikin, niin kyllähän tässä ensisijaisesti pitää saada ykkönen toimimaan.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät- JYP

Kolmas erä alkaa ja yksi maali voi ratkaista tämän kamppailun. Toivotaan että avausmaalin tekee Ässät.

Infernal

TPS
Kiveltä hyvä kommentti ennen kolmatta erää. Ässien on pakko alkaa pitämään kiekkoa itsellään ja kontrolloimaan peliä, mikäli meinaa kaataa JYPin tänään. Muutoin tämä on JYPin peli.

Mace1970

HIFK, Kiekko-Vantaa (Sympatiat Pelsuille)
Oli kyllä jokereiden erä, mutta ikävästi jäi muutama jäähy jokeille viheltämättä lopussa.

kesäesa

Edmonton Oilers, KalPa
Noniin, Espoossa kolmas erä käyntiin. Nyt se kiekko vaikka väkisin sinne Oren maaliin..

Edit. Siellä se saatana heti on! 0-1 Kohu!

Reznik

KalPa
Kauppinen 1-0! Unohtunut täysin yksin keskelle ja pitkän virittelyn jälkeen täräyttää ranteen sisään.

Viru$

Saatana miten hyvä Endras on noissa lähitilanteissa. Vie kyllä Kilpeläistä tällä hetkellä maalivahtien taistossa.