Ti 13.3.2012 TPS - Pelicans

  • 15 962
  • 65

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Panokset ovat selvät, kun Pelicans vierailee Artukaisissa. Pussinokat kärkkyy sarjan piikkipaikkaa ja tarvitsevat voittoa tuon saavuttaakseen, kun taas Palloseura on kiinni viimeisessä Villi kortti-kierroksen paikassa, ja tuon sementoimiseksi tarvittaisiin vielä kipeästi pinnoja, mielellään kolmen pisteen voiton muodossa.

Ristolainen palaa Hirvosen tilalle meidän pakistoon, ainakin mikäli on Jatkoajan otteluennakkoa uskominen. Nyt tarvittaisiin jokaiselta pakilta laadukasta tekemistä kiekon kanssa, muuten voidaan ihan hyvin heittää hyvästit säälipleijareillekin.

Pelsuista seuraamisen arvoisia lienevät Lasch ja Hodgman, samoin Pikkarainen on yksi liigan mielenkiintoisimmista pelaajista, vähän kuin Ruutu ilman sitä ylimääräistä ja turhaa showta. Pelicansin heikkous lienee oman pään pelaamisessa kun siellä pitkiä hyökkäyksiä pelaa, eli Palloseuran tulisi vääntää kärsivällisesti Pelicans-päädyssä ja hankkia jäähyjä vieraille. Kyllä ne Jalvannit ja kumppanit sitten joutuu hitaampina rikkomaan. Sama pätee kuitenkin ehdottomasti myös omaan puolustuspäähämme, Vittasmäki-Palmroth-kaksikko todennäköisesti jäähyilee kummatkin parin boksin verran.

Jännittää niin saatanasti, että ei tuollaista yleistä pohdiskelua parempaa settiä saa nyt millään itsestään irti. Halli tullee olemaan melko täynnä ja toivottavasti tunnelma on jotain erityistä, ja että jengi tajuaa ihmisten oikeasti tukevan niitä. Me halutaan teidät jatkoon, TPS.
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Mielenkiinnolla tätä matsia odotan myös minä. Liikoja ei uskalla odottaa Tepsin tähän astisten otteluiden perusteella, mutta aina voi toivoa!

Pelicans on oikealle pelipäälle sattuessaan liigan ehdotonta eliittiä ja jälki voi pahimmillaan olla rumaakin. Toisaalta TPS tulee varmasti saamaan maalipaikkoja ja jos osumaprosentti on kohdillaan ovat pussinokatkin ahtaalla.

Saas nähdä, en odota voittoa mutta toivon kolmea pistettä!
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
ESS:n lehtiversion mukaan Brocklehurst tekee paluun kuuden viikon jälkeen. Kaverin piti olla loppukausi sivussa mutta niin vain se sai kuntoutettua ittensä vielä runkosarjaan mukaan.

Myös Hovinen pelaa tällä viikolla, tuskin vielä tänään, kokoonpanoja odotellessa..
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Tänään mulle riittäis, jos näkisin joka Pelsu-ketjulta edes jonkin verran asennetta, jalkaa ja taistelua. Muuten voidaan surffata noi playoffitkin samaa tahtia kuin viime viikko. Otteluennakossa(Pelsun k.sivu) Järvinen kertoo, että maalineduspeliä pitäis parantaa ja sitä on myös erityisesti harjoiteltu.

Panokset hyvin selvät molemmilla.
 
Viimeksi muokattu:

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Turkulainen pakkovoitto numero 1. Ennen kuin lihava leidi laulaa runkosarjan osalta, on lähtökohta tepsiläisittäin simppeli: kaksi kolmen pisteen voittoa tarvitaan.

Peli-ilon ja itseluottamuksen kanssa taistelevan turkulaisjoukon kannalta ensimmäinen 10 minuuttia on taas äärimmäisen tärkeä. Ollaanko valmiita ja rohkeita, latauksen kuitenkaan menemättä yli?

Viimeinen pussinokkien vierailu oli turkulainen katastrofi muotoa 0-5. Ainakin kolme maalia syntyi turkulaisten pelatessa koko hyökkäyksen voimin liian syvään => kiekonmenetys => nopea yv-hyökkäys ja kliininen viimeistely. Tänään malttia tarvitaan lisää ja etäisyyksien sekä hphp-virtauksen tulee olla kunnossa - Pelicans iskee tarvittaessa erittäin nopeasti vastaan.

TPS tänään:

1. kenttä
Vahalahti - Plihal - Anttila
Mojzis - Palmroth

2. kenttä
Tuomainen - Mikus - Birner
Vittasmäki - Scalzo

3. kenttä
Hattunen - Virtala - Lehkonen
Seppänen - Ristolainen

4. kenttä
Salo - Laakso - Kulmala

Ortio
(Schwarz)

Suominen kipeänä vai poppariosastolla?
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Turkulainen pakkovoitto numero 1. Ennen kuin lihava leidi laulaa runkosarjan osalta, on lähtökohta tepsiläisittäin simppeli: kaksi kolmen pisteen voittoa tarvitaan.

No tepsillä on kuitenkin toi yhden pisteen etumatka saipaan ja kahden pisteen etu tapparaan. Eli mikäli kaikki pomput ja onnenkantamoiset osuvat kohdalleen omassa ja muidenkin peleissä, olisi tepsukoilla mahdollisuus varmistaa pleijarit jo tänään, mikä nyt on kuitenkin aika epätodennäköistä ja varmaankin ratkaisu menee ihan viimeiselle kierrokselle. Olisi se varmaankin helpottavaa koko joukkueellekin saada yksi matsi ilman sitä kuuluisaa veistä kurkulla, mutta ei siitä sen enempää tässä vaiheessa. Jos vielä vähän ruvetaan keulimaan, on mahdollista toi lukkokin saavuttaa, mutta se on aika kaukainen haave ja parempi nyt vaan toivoa edes sitä kymppisijaa. Se on varmaan, että tepsi, saipa eikä tappara tule pääsemään tänään helpolla, sillä vastassa on runkkarin top-3-tiimit, jotka kaikki vielä taistelevat täysillä paremmista asetelmista pleijareihin.

Noh, pelistä sen verran, että kyllähän pelsut ovat selvä ennakkosuosikki ja tepsin pitää vetää täysillä 60 min mikäli pisteitä haluaa, mutta kaikki on mahdollista ja pitää muistaa, että tepsi repi ne kaksi pistettä viime kohtaamisessa. Ilmeisesti yleisökin olisi löytämässä hallille halpojen lippujen ja ilmaisten nakkien verukkeella, joten pitää toivoa, että siitä saataisiin se kolmas kenttäpelaaja, niin kuin joku urhon selostaja jossain pelissä sen ilmaisi.

Helppo peli, varma voitto.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
No tepsillä on kuitenkin toi yhden pisteen etumatka saipaan ja kahden pisteen etu tapparaan.

Juu, mutta ainoa varma tapa saavuttaa tarvittava sijoitus on saada enemmän pisteitä kuin SaiPa ja Tappara, sen verran kamala tuo meidän maaliero on.

Pelicans tänään:

1. kenttä
#9 Luttinen Arttu (VH)
#60 Koskiranta Tero (KH)
#19 Lasch Ryan (OH)
#6 Järvinen Joonas (VP)
#22 Seikola Markus (OP)

2. kenttä
#70 Smolenak Radek (VH)
#16 Hodgman Justin (KH)
#25 Jormakka Pekka (OH)
#7 Jalvanti Joonas (VP)
#26 Latvala Jan (OP)

3. kenttä
#24 Tavi Janne (VH)
#23 Immonen Jarkko (KH)
#15 Sopanen Vili (OH)
#2 Brocklehurst Aaron (VP)
#5 Pietilä Juha-Pekka (OP)

4. kenttä
#4 Wärn Max (VH)
#20 Paakkolanvaara Tommi (KH)
#36 Rinkinen Teemu (OH)

Maalivahdit
#32 Hovinen Niko
(#33 Kuusela Joonas)

Hovinen ja Brocklehurst siis takaisin geimeissä.
 

Bay

Jäsen
Mikäs Pikkaraisella on kun ei ole kokoonpanossa? Lähinnä liigapörssin takia kysyn kun on enää yksi vaihto jäljellä.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itseäkin kieltämättä kiinostaa miksi Talonmies ei ole illan pelissä mukana.

Hovinen ja Brocklehurst siis vahvuudessa. Hyviä uutisia ainakin Hovisen paluun myötä tulevia kevään otteluita huomioiden.

Vierasvoittoa odotellaan. Viimeisin TPS:n vierailu Lahdessa on kuitenkin muistissa, hyvällä jalalla tulivat päälle.
 

ArPEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pari paluuta kokoonpanoon eli tärkein niistä Hovisen paluu. Veikkaaja tietää (hymiö). Ja toisena Brocklehurstin paluu. No katsotaan miten käy 3.kentään on sorvattu tuttu kolmikko Sopanen-Immonen-Tavi kohtuullisesti aina toiminut koostumus. Jormakka saa ylennyksen kakkosen Hodgien kenttään. Kieltämättä harmittaa Talonmies Pikkaraisen poissaolo. En usko, että mitään vakavaa on. Kierrätystä varmaankin kyseesä. Hope so.

Nyt haetaan pisteet Turusta niin mahdollisuus jopa runkosarjan voittoon säilyy viimeiselle kierrokselle asti. Mutta parantaa täytyy kahdesta viime pelistä peliotetta. Se on kuitenkin tärkein juttu tänään ja tuleviinpeleihin.
Vaikka tuo runkosarjan voitto mikään tavoite Pelicansille olekaan niin onhan se tavoittelemisen arvoinen kuitenkin.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Puhhuijaa. Loppurutistus runkosarjasta jäljellä, osa 1/2 tänään siis.

Vastus on ainakin haastava, joten melkoinen esitys palloseuran pitää varmasti tänään esittää, jotta siitä 3 pistettä palkinnoksi saadaan. Tyylillä ei tänään väliä, pisteitä on saatava. Kummallista tosiaan, että säälipoff paikka on vielä menneidenkin esitysten jälkeen täysin omissa käsissä. 6 pistettä seuraavasta kahdesta ja hommat jatkuu runkosarjan jälkeen.

Jos pelillisiä asioita katsoo, niin meillä ei tänään paljon palaa ole pisteisiin. En siis jääräpäisesti niitä katso, toivon vain naiivisti, että tänään esitetään hyvä, mielellään kauden paras esitys ja pistepussi lihoaa 3 pongoa.

Syökääs sitten riittävästi nakkeja hallilla, että jaksatte huutaa kotijoukkueen voittoon.

Linkki vie tuohon TPS:n kotisivujen ottelutarjoukseen.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Varsin hyvin tiivistettyyn keskusteluun ei paljo ole uutta lisättävää. Hunajapurkki tarvitaan avattavaksi tänään ja makeaa mahan täydeltä. Yksi maali ei tule riittämään. Kympin sakkiin halajaa vielä toisiakin, vaikka periaatteessa vielä ollaankin kuivilla jos muut (Tappara ja SaiPa) pelaavat samalla lailla. Murphylla on kuitenkin tilastoihin katsellessa tapana astua kehiin ja SaiPa voi hyvinkin hyvällä yrittämisellä kääntää raumalaiset lukkoon viimeisessä runkosarjapelissä ja se oli sit siinä, ellei pisteitä heru tepsille mielellään tänään.

Urhotv:n telkkupelit eivät ole olleet erityisiä ilon aiheita mustavalkoisille, mutta se ei nyt häiritse. Täydellisellä onnistumisella joka osa-alueella ja jättämällä ne muutamat oppikirjavirheet tänään tekemättä voitaisiin olla pelissä hyvin siivellä, onhan Pelicans kuitenkin suosikki tähänkin matsiin. Niko Hovinen vierasmaalilla ollee yksi kompastuskivi. Onnistuessaan mikään helppo liru ei mene tuon veskan taakse, joten fani odottaa mahdollisten avopaikkojen hyödyntämistä.

Vaan tuohon kun lisätään mukaan DJ joka soittaa musiikkia, kissat ja nakkien voimalla kannustava yleisö, eiköhän saada aikaan hieno jänskä vääntö ja muutama nätti, hienostelua yrittämättä, luontevasti tehty viimeistely, millä pisteet jäävät hiuksen hienosti yllättäen Turkuun.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Kaikki nyt sitten hallille tukemaan Tepsiä, pidetään TPS kannustuksella sääleissä mukana.

Suominen näköjään tippunut reserviin, vai onko loukkaantunut? No ainakin Lehkonen saa paikan näyttää taitojaan. Toivottavasti Ortiolle tarttuu kiekot ja puolustus hoitaa puolustamisen, muuten on tulossa nollapistettä. Koska ei me nykypäivän Pelicansille pärjätä maalinteko kisoissa.

btw. Mihin Hirvonen on tippunut? Loukkaantunut kenties? Minusta olisi voinut heivata Vittamäes katsomoon ja pistää Hirvosen tilalle, jos nyt on terve.
 
Viimeksi muokattu:

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pois alta vittupäät, tänään jyrää Tepsi!!!

Virran tämän kauden strategian mukaisesti TPS alkaa olla huippukunnossa playoffeja varten. Teeman mukaisesti jalka liikkuu, lämärit viuhuu ja laidat paukkuu. Kiekollinen dominointi on silmiä hivelevää ja Pelicans saa kiekon hyökkäysalueelle ainoastaan lyödessään pitkän. Pussinokat lähtee verisenä ja häpäistynä 7-0 selkäsauna niskassaan kotiin. Pelkästään ääriään myöden täyden Turkuhallin infernaalinen meteli saa lahtelaisurpot kyselemään äitiä. Samalla Virta suistaa Suikkasen valtaistuimeltaan turkulaisten ainoana Jumalana.

Tämän jälkeen loppukaudesta ei ole enää muuta jännitettävää kuin että montako SM-Liigan playoff -ennätystä TPS rikkoo marssillaan kohti mestaruutta.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pois alta vittupäät, tänään jyrää Tepsi!!!

Virran tämän kauden strategian mukaisesti TPS alkaa olla huippukunnossa playoffeja varten. Teeman mukaisesti jalka liikkuu, lämärit viuhuu ja laidat paukkuu. Kiekollinen dominointi on silmiä hivelevää ja Pelicans saa kiekon hyökkäysalueelle ainoastaan lyödessään pitkän. Pussinokat lähtee verisenä ja häpäistynä 7-0 selkäsauna niskassaan kotiin. Pelkästään ääriään myöden täyden Turkuhallin infernaalinen meteli saa lahtelaisurpot kyselemään äitiä. Samalla Virta suistaa Suikkasen valtaistuimeltaan turkulaisten ainoana Jumalana.

Tämän jälkeen loppukaudesta ei ole enää muuta jännitettävää kuin että montako SM-Liigan playoff -ennätystä TPS rikkoo marssillaan kohti mestaruutta.

Ei muuta kun bussi ympäri ja takas Lahtea kohti. Selvä pelihän tämä on..myös kausi.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ei pätkääkään luottoa kotijoukkueeseen tänään. Pakiston virheet lisääntyvät suuren kotiyleisön edessä kun sitä mailaa puristetaan niin saakelisti. Palmroth otaa sen pari jäähyä ja Plihal yhden...noin niinku varmoina. Vastustaja tekee kolme maalia Vahalahden kenttää vastaan. Ortio on väsynyt ja sisään laitetaan pari suht helppoa. Kolme menetettyä pistettä Tepsille tänään ja matsin jälkeen ihmetellään jälleen tehottomuutta ja pakiston virheitä. Suikkanen vie Virtaa kuin kuoriämpäriä.

Rahat pois Veikkaukselta tuvella: koti 1,2 ja vieras 4,5 parin kympin siistillä setelillä.

Helpotti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kaiken järjen mukaan tämän pitäisi olla selvä peli eli lintulauma lyö rumat lukemat Viljasiillon monitoriin illalla, mutta onneksi yksittäisessä pelissä voi käydä kuinka vaan. Yleisöä siis tulossa perusmatsia enemmän mikä on hemmetin hyvä, nyt TPS tarvitsee sitä kuudetta kenttäpelaajaa sekä tukea. Tänään myös muiden pelien tilanteita tulee seurattua tiiviimmin, etenkin sputnikkien ja Tapparan.

Pelsu on joka osa-alueella kotijoukkuetta parempi aina hyökkäyksestä maalivahtiin, mutta kovalla tahtotilalla, peli-ilolla sekä tasapainoisella pelaamisella kyllä kuningas Suikkasenkin pussinokkia voidaan horjuuttaa niin kuin Lahdessa viimeksi nähtiin. Toivotaan nyt sitten, että pelaaminen ei mene siihen mailan puristamiseksi ja koohotukseksi, sillä riskit tällaiseenkin ovat olemassa, vertailukohtaa löytyy edellisistä matseista. Jos chicagolaiset tekevät varsinkin avausmaalin, niin kysytään Tepsin pelaajien kasetin kestävyyttä. Löysäilyyn ei ole varaa nyt yhtään tai turpaan tulee niin, että tärisee.

Peli tänään ratkeaa siihen kumpi joukkueista todella haluaa voittoa enemmän sekä kliseisesti maalivahtipeliin. TPS on tehnyt Turkuhallista tälle kaudelle varsinaisen vastustajien temmellyskentän, joten nyt ääntä halliin ja lähdetään siitä, että pisteet jää Turkuun! Kyllä tässä jo jännittää kummasti.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mä aattelin mennä syömään hiukka nakkeja ja kattelemaan kun Suikkanen nöyryyttää Peksiä. Kunnolla sinappia ja paljon maaleja. Samassa tulee käytettyä kausarin vikalippukin, en oo uutta hommaamassa.

Kaiken järjen mukaan TPSn viimeinen kotipeli tällä kaudella. Tuskin noi pelaajatkaan haluaa tätä kautta enää yhtään enempää pidentää.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Nakkikattila on kuumana. Istumapaikat alkavat pikkuhiljaa olla aika finaalissa, nakin katkuinen matsi voi alkaa. Vaihtoehtona on kaikkea huikean tapahtuman ja kollektiivisen nakin oksennustifon väliltä.

Kauteen olen ihan tyytyväinen, jos tämä ei ole viimeinen kotipeli ja me voitetaan meidän viimeinen ottelu tällä kaudella.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Mikä Turkuhallin koko on noiden iki-ihanien lakanoiden kanssa?

Käsittääkseni joku 9000 taitaa olla aika maksimi mitä sinne lakanoiden joukkoon sopii.

Pelistä itsessään ei hirveesti ole odotuksia, maali olisi kiva.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
TPS pelaa elämästä ja kuolemasta, Pelicans on varmistanut paikan neljän joukossa. Panosta lahtelaisillakin on kuitenkin, voittamalla toisen kahdesta jäljellä olevasta pelistä voi paikan kahden joukossa varmistaa, mikä on mielestäni vielä ehkä vähän tärkeämpi tavoiteltava kuin runkosarjan voitto. Toki ottaisin runkosarjan voitonkin mielelläni vastaan!

Pelicans pääsee pelaamaan siis melko vapautuneesti, kun turkulaisten mailassa on ylimääräistä puristusta. Tuon puristuksen mukana TPS elää tai kuolee. Se voi johtaa hölmöihin yksilövirheisiin, mutta jos sen osaa käsitellä oikein niin siinä piilee TPS:n ase voittoon tänään. Itse tietenkin toivon, että pisteet matkaa Lahteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös