Juhani Tamminen TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

  • 246 142
  • 734

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
TUTO Hockeyn uusi päävalmentaja on Juhani Tamminen.Valmennustiimiin kuuluvat myös valmentajat Kai Ortio, Timo Kinnunen ja Elmo Aittola.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
TUTO Hockeyn uusi päävalmentaja on Juhani Tamminen.Valmennustiimiin kuuluvat myös valmentajat Kai Ortio, Timo Kinnunen ja Elmo Aittola.

Saa tulla haukkumaan kauden jälkeen, mutta nyt haisee katastrofi kaudelta. Mielellään olen tietysti väärässä. Mikäköhän Aittolan rooli tossa valmennustiimissä on? Ennen ollut videokordinaattori.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Mikäköhän Aittolan rooli tossa valmennustiimissä on? Ennen ollut videokordinaattori.

Eiköhän Elmo ole tässäkin kombossa "videovalmentaja", oli sitä myös aikanaan Tamin Sportissa. Ortion jatkoa ihmettelen kyllä itse, tämän kauden puolustuksen organisointi ei varsinaisesti loistanut - jäänee Tamin kanssa melkoiseen statistin asemaan, tosin.

Onks tää Kinnunen se viime vuosikymmenellä TuTossa pelannut veskari?
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä huolestuttaa noi nimet, muut paitsi Tamminen. Jos Tamminen vetää kaikki canalit ja muut systeemit, mitkä tälläkin kaudella, niin se tarkoittaa, että Ortio vetää suuren osan treeneistä. Kyllä nyt on aurinkokuningas lähellä burnouttia, kun tosta tiimistä ei tukea löydy riittävästi. Eikä tami ainoa kellä on vaarassa mennä hermot ens kauden aikana, kannattajillekin voi mielialalääkkeet maistua. Onneks Paimion Haka aloittaa kolmosessa syksyllä.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Muuten vähän ristiriitaisia tunteita, mutta Elmo Aittolan palkkaamista pidän todella hienona asiana. Urheilulehdessäkin aikanaan usean sivun juttu kaverista ja pidettiin jopa Suikkasestakin huolimatta suurimpana syynä Tepsin mestaruuteen. Tosin vaatii kyllä sitten valmentajalta, että pystyy käyttämään kaiken Elmon analysointi taidon hyväksi myös jäällä.
 

Erkenholt

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TUTO, AIK
Jatkaako Tamminen myös varatoimitusjohtajana? Mies tuntuu taas repivän itseään turhan moneen paikkaan, joku viisas puhui joskus 95% keskittymisestä ja 50% tuloksesta, täytyy googlata joskus.

Minä en oikein jaksa riemastua tästä uutisesta, kun minusta tuntuu, että Tammisen puheet ja todelliset saavutukset valmentajana eivät oikein ole suhteessa toisiinsa. Tammisen (ja muiden toimintaan tulleiden) kunniaksi on kuitenkin sanottava, että henkitoreissaan riutuneeseen organisaatioon on puhallettu paljon uutta energiaa ja tekemisen meininkiä. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, tylsää tuskin ainakaan on.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Tuskinpa Tamminen VTJ:nä jatkaa, nykyinen sopparihan loppuu kesäkuussa.
Ortiota lukuunottamatta voi olla ihan hyväkin tiimi, Elmo Aittolalla on meriittejä ja Kinnunen on tehnyt junnuissa hommia maalivahtivalmentajana.
Musashi voi rauhassa siirtyä katsomaan Hakan matseja ja vaikka käydä kinuamassa, saataisiinko se vailla mitään meriittejä oleva Kettunen sinne valmentamaan...
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Muut Mestisjoukkueet kiittävät, ei ehkä ihan samanlainen vetonaula kuin takavuosina, mutta kyllä "suulkungen" muutaman kymmenen lisäyksen tuonee joka joukkueen katsojamäärään suhteessa vaikkapa Kari Makkosen TuToon.

Saas nähdä miten esimerkiksi Antti Virtanen jaksaa kiinnostua 60-min. paineesta ja tiukasta sapluunasta, tuskin Tami omaa hyväksi(?) havaittua linjaa kauheasti tulee muuttamaan. Ja missä vaiheessa syksyä ollaan tilanteessa jossa ensimmäiset pelaajasta lähtöisin olevat poistumiset tapahtuvat (vrt. tapaus Nikoskelainen). Tamin jengissä olet joko in tai out.

Kaikesta huolimatta, tervetuloa takaisin Tami ja toivottavasti peli on ensi kaudella TuTossa se josta puhutaan ja kaikki muu jää vähemmälle. Taidan itsekin liittyä niihin jotka menevät ensi kaudella katsomaan TuTon matsia jossain päin Suomea ihan vain Tamin takia.
 

Mikawee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, TPS, NY Rangers
Sportin viimeisellä kaudellaan 09-10 kiekkoleijonan kynttilä paloi molemmista päistä, sekä keskeltä. Toivottavasti tämä ei toistu nyt kun on kaikki Canal+:t ja muut hömpötykset lisäämässä aurinkokuninkaan mentaalista kuormaa. Ehkäpä sit "saatte" nauttia Tamista koko tulevan kauden..
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tämä on hieno päivä mestikselle! TuTosta en ole ihan varma.....Sen arvaan, että satsaukset rosteriin tulevat olemaan hirmuiset. Ei se Tami muuten olisi tullut takaisin. Toivoa sopii, että TuTon kassa kestää. Jäädään odottelemaan ensimmäisien kanukkivahvistusten nimiä.

Joensuu ainakin kiittää!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Loistava päivä Mestikselle, tämä jos joku tuo taas kiinnostavuutta sarjalle. Erittäin hieno uutinen, onnea Turku Torosille kautta 2012-2013 kohti.
 

kistrand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kateellisten mölinää. Kannattaa Sportin panostaa tosissaan tänä keväänä liiganousuun. Ensi kaudella liigakarsinnoissa Mestistä edustaa TUTO.

No kuule, meillä Vaasassa on kyllä tarpeeksi näyttöjä Tamin valmentamisesta. kausi 08-09 mentiin karsintoihin asti ja tupa oli täynnä jokaisessa pelissä. tulos: tappiota 300 000 euroa. Joten kateellisuutta voit kyllä etsiä jostain muualta kuin Vaasasta.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Mestis voittaa varmasti, toivottavasti myös TuTo... Miten lienee tuo Tamin pelitapa kehittynyt / muuttunut siitä Vaasassa nähdystä?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Lämpimät onnitteluni TuTo:lle teidän tulevan konkursin johdosta! My fuckingratulations, piste.

Näitä konkurssin ennustajia Tamin osalta riittää, vaikka yhtään näyttöä ei ole pystytty Tamin jälkeisistä konkursseista osoittamaan. Päinvastoin, Oulussa ja Vaasassa alkoi Tamin jälkeen seurojen urheilullisesti ja taloudellisesti paras ajankohta. Kuuntelin juuri radiosta, kun Sportin toimitusjohtaja Niemi kertoi valoisista talousnäkymistä Sportin osalta tämän kauden jälkeen. Oulun nousu Suomen jääkiekon parrasvaloihin Tamin lähdön jälkeen on jo omaa luokkaansa jääkiekkohistoriassamme. Porin Ässien tilanteesta keskusteltiin sivutolkulla eikä kukaan pystynyt osoittamaan, että Poriin olisi jäänyt Tamin jälkeen savuavat rauniot talouden suhteen. Päinvastoin Tamin aikana Ässien talous nostettiin nousukiitoon.

Tervetuloa, Tami, takaisin Mestis-kiekkoon, mikä saa aimo annoksen lisäpiristettä ympäri Suomea, kun Aurinkokuningas saapuu joukkoineen taistelemaan sarjapisteistä. Muille Mestisseuroille Tamin takaisin paluu on iso positiivinen juttu. Toivottavasti se on myös TuTolle sitä.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Lämpimät onnitteluni TuTo:lle teidän tulevan konkursin johdosta! My fuckingratulations, piste.

TUTO oli viime keväänä, aina Tamin kuvioihin ilmestymiseen saakka, todella kuilun partaalla, ja toiminnan loppuminen oli enemmän kuin lähellä. Ei ole kovastikaan liioiteltua sanoa, että Aurinkokuningas pelasti seuran. Ei yksinään, mutta joka tapauksessa ilman Tamia TUTO:a ei todennäköisesti enää olisi.

Ihmeellistä järkeilyä. Tami ei ollut riski toimiessaan varatoimarina, mutta nyt koutsina on. Jäätävää logiikkaa, my fuckingratulations!. Piste.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kyllä Tamilla näyttöjä on tämän sarjan voittamiseen tarvittavan joukkueen kasaamisesta. Se on sitten muiden tehtävä organisaatiossa kantaa sitä lompakkoa ja katsoa, ettei Tami pääse sekkivihkoa käyttämään. Kallishan Tamin konsepti on. Vaikea nähdä, että tuleva Tami-TUTO ainakaan tulevaisuuden pelaajiin satsaisi. Pärssisen ja Uusikartanon perässä varmaan ollaan joo, mutta Antti Virtanen ei välttämättä viimeisimmän uutisen jälkeen jatka, joten divarin turkulaista tuomiopäivän ketjua tuskin päästään uudelleen kasaamaan sitäkään. Vaasan visiiteiltä jäi myös se kuva Tamista, että sillat pelaajiin ovat palaneet aika moneen suuntaan sitten Oulun vuosien. Vaasaankin odoteltiin kyllä paljon kovempia nimiä kuin mitä todellisuudessa saatiin. Taitaa vieläpä olla niin, että nämä 'yli-ikäiset' pelaajat pyytävät vielä Tami-lisää palkkoihinsa.

Hieno persoona kuitenkin Mestikselle.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
. Kuuntelin juuri radiosta, kun Sportin toimitusjohtaja Niemi kertoi valoisista talousnäkymistä Sportin osalta tämän kauden jälkeen. .

Miten tämä liittyy Tamiin? Älä nyt aikuinen mies oikeasti viitsi. Näitä taloudellisia raunioita nuohotaan vielä kauan. Tästä löytyy myös tilastollista faktaa, jonka myös asioihin objektiivisesti suhtautuvat tietävät.

Huomiourheilun edustajana Tami on varmasti hyvä lisä Tuton joukkueeseen.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Sportin viimeisellä kaudellaan 09-10 kiekkoleijonan kynttilä paloi molemmista päistä, sekä keskeltä. Toivottavasti tämä ei toistu nyt kun on kaikki Canal+:t ja muut hömpötykset lisäämässä aurinkokuninkaan mentaalista kuormaa.

Tämä on hyvä pointti. Toisaalta, kyllä Tami on väkisinkin oppinut taannoisesta burnoutistaan. Itsekin olen todistanut Tamin puhuvan sairaudestaan siinä määrin liikuttuneessa mielentilassa, että ei ole jäänyt epäselväksi miten totinen paikka se sairaus oli. Eli ei millään voi uskoa, että mies koutsaamisen lisäksi hoitaisi noita kaikkia muitakin ruutuja yhtä tarmokkaasti kuin tähän asti. Väkisinkin on noista muista jutuista nyt ajatellut tinkiä. Pakko.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Hieno persoona kuitenkin Mestikselle.
On. Ja oletan, että TuTo nousee nyt kerralla yhden askeleen ylemmäs, eli samalle viivalle Jukureiden, KooKoon, Jokipoikien ja Sportin kanssa. Mestiksen kannalta äärettömän hienoa, että ylöspäin tosissaan pyrkiviä seuroja alkaa olla lähes puolet sarjassa pelaavista.

Enkä nyt lähtisi hutkimaan ennen kuin tutkitaan. Ei se Tamikaan niin kovakalloinen ole, etteikö menneistä vuosista burn-outeineen olisi jotain otettu opiksi.

edit. yllä olikin jo samanlaisia aatoksia.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ihmeellistä järkeilyä. Tami ei ollut riski toimiessaan varatoimarina, mutta nyt koutsina on. Jäätävää logiikkaa, my fuckingratulations!. Piste.

Juuri näin. Jos ei tällä kaudella varatoimitusjohtaja Tamminen pistänyt seuraa suinkaan konkurssiin vaan pikemminkin pelasti seuran lähestyvältä vararikolta, niin miksi päävalmentaja Tamminen sitten aiheuttaisi saman tien savuavat rauniot?

Ja muistetaan nyt yksi oleellinen asia verrattuna edellämainittuihin seuroihin kuten Ässiin ja Sportiin: Juhani Tamminen on TuTon osaomistaja. Hänellä on kohtalainen osuus seuran osakkeista ja omia rahoja kiinni. Vaikka Tami varakas mies varmasti onkin, niin miksi hän ehdoin tahdoin ajaisi osaomistamansa kiekkoyhtiön konkkaan? Miksi Tami tekisi budjetin, jossa täydestä tuvasta huolimatta tulee taloudellisesti kuokkaan satoja tuhansia ja jossa palaisi myös hänen omia rahojaan isoja määriä? Varsinkaan kun hän ei ole moisia hazardivetoja tälläkään kaudella tehnyt vaan päin vastoin lanseerasi kauden alussa nelivuotissuunnitelman, jossa tällä kaudella saavutetaan kuudes sija ja palautetaan seuran uskottavuus, seuraavalla kaudella (eli ensi kaudella) taistellaan tavoitteena Mestiksen mestaruus ja seuraavilla kausilla tähdätään liiganousuprojektiin.

Minusta tuo kuulostaa maltilliselta suunnitelmalta, jossa liigakarsintakelpoisuus saavutetaan usean vuoden aikana. Se ei kuulosta siltä, että rahat satsataan kertarykäyksellä ja pistetään kaikki yhden kortin varaan. Eikä se sitä ole ollutkaan.

Ja kuten todettua, TuTo olisi hyvin lähellä ollut konkurssia jos seura ei olisi saanut uusia omistajia ja päässyt veloistaan eroon. Eli fuckingratulationsit voi jättää tuonnemmaksi.

Sen verran valmentajatiimiä kritisoin kumminkin, että Ortiosta olisi pitänyt päästä eroon. Eikös sen Jyrkkiön pitänyt tulla kakkoseksi, vai mikäs huhu se oli?

Ja sitä fysiikkavalmentajaa kaipaisin edelleen. Elmo Aittola on jonkinlainen analyysivalmentaja, Kinnunen hoitaa veskarit ja Ortio pakit, mutta kuntopuolen valmentajaa kaivattaisiin, koska tämän kauden yksi suurimpia ongelmia oli pelaajien huono kunto ja pelitason ailahtelu pelin edetessä.
 

Mikawee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, TPS, NY Rangers
Mestis voittaa varmasti, toivottavasti myös TuTo... Miten lienee tuo Tamin pelitapa kehittynyt / muuttunut siitä Vaasassa nähdystä?

Jonkin verran on tullut tuota hockey nightia katsottua, ja siellä Don Tami edelleenkin ajoittain puhuu "60 min. paineestaan", joten eiköhän sapluuna ole suurin piirtein sama kuin Vaasassa. Ite kyllä odottelin tsekkipiiska-kenaa kakkoseksi..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös