• 8 145
  • 79

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL
Colorado suht nopiaan Detroitissa 0-2 johtoon. Jälkimmäinen maali hieman kyseenalainen, sillä Avs-mies kompuroi ja kampitti Kyle Quinceyn (jäähyn paikka) ja kiekko ajautui Jonesille vapaasti maalintekoon.

Kaberle

Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
32 sekuntia takana ja Capitals samantien johtoon. Johansson vanhanaikaisella.

Reimer ja puolustus ihan unessa.

edit. 2-0 Semin.

Paha kiekonmenetys Schenniltä, mutta kyllähän tuokin luvattoman helposti lipsahti Reimerilta. Järkyttävä alku.

SaucerPass

Leafs
Reimer aloitti sitten reagoimalla uskomattoman hitaasti ja MoJo tuikkaa vahanaikaisella Capsin johtoon. Ei näin.

Joey Crabb on näköjään lentänyt pois miehistöstä, vaikka on pelannut pirteästi. Aika monta miestä olisin ennen häntä siirtänyt katsomoon, mutta kaikilla on myös kovempi palkka, joten kaipa tässä ajatellaan, että pakko niiden on syttyä.

PJPT

TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Nopeaa toimintaa tosiaan, Colorado oli jo maalin johdossa kun löysin streamin..

Howard pelasti äsken maalin 2-3 peräkkäisellä torjunnalla, 3-0 olisi ollut ehkä jo hieman liikaa..

McJokke

Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Pari minuuttia pelattu ja taisi olla eka veto ja Colin Wilson vie Predsin 1-0 johtoon Sharksia vastaan.

Edit. Heti perään Shea Weber 2-0.... Hyvinhän se taas lähti.

Kily

Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Sens-viisikolta löysää peliä ja tilanne toisen erän alkupuolella jo 3-1. Camper uran ensimmäisellään.

PJPT

Howard on pitänyt Detroitin mukana hyvillä torjunnoillaan. Myös Giguere on saanut torjua muutaman vaarallisen tilanteen.

Lopulta Red Wingsin löysäily omalla alueella kostautuu, Landeskog pommittaa Coloradon 3-0 johtoon!

Bourque#77

LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Kyllä teki höpöä kingsin ylivoima häkki ja samalla Brownille pelin toinen.Pakko myöntää että tuli kotona tuuletettua!

McJokke

Klein laittoi helposti yv:llä längit laulamaan Niemeltä ja peli 3-1. Siihen jäi Niemen ilta. Paskahan se taas oli.
Wingels yrittää herätellä joukkuetta ottamalla painin Yipin kanssa.

Predsin erä selvästi.

JYP, NY Rangers
Stafford vie Buffalon johtoon illan toisellaan.

Gaborik tuo Rangersin tasoihin. Komea rysty jälleen kerran, ja hyvä syöttö Del Zottolta.

McJokke

Marleaulta loistava esityö ja Pavelski maalaa 2-3 kavennuksen heti erän alkuun!! Tärkeä maali ja tekee hyvää ottelulle ja muuta kuivia itsestään selvyyksiä tähän.

PJPT

Detroit tullut kolmanteen erään uudella ilmeellä, heti maali ja muutenkin hyvää mylläkkää.

Colorado hiljentää hallin sopivasti kun paine alkoi olla aika kovaa, Downie 1-4 kauniin sommitelman päätteeksi!

DJ näyttää pelisilmää palkitsemalla tämän ilkeän tempun Detroitin oman pojan biisillä: Alice Cooper - No More Mr. Nice Guy.

edit. Hudler ohjaa erän toisensa, 2-4. Viimeiselle vitoselle vielä jännitystä.

McJokke

Handzus ottaa typerän hyökkäyspään laitataklausjäähyn ja tietäähän sen kun Weber pääse siniseltä tykin virittämään niin ei siinä saksalainen kerkee bratwurstia sanomaan. 4-2 Nashville.

Bourque#77

Brownille muuten syöttö tuosta Mitchellin maalista.Ei paha ilta kapteenilla tähän mennessä,3+1.Naminami

Toivottavasti ei Kopitar pahemmin loukkaantunut tuossa kolauksessa Bollandin kanssa..