Suomi-sarjan karsintalohko 3 kaudella 2011–2012

Lauantain ja sunnuntain kierrosten otteluparit:

Hunters – Titaanit
Diskos – KooKoo-65

Hunters – Diskos
Oilers – LoKV

Viikonloppuna on jälleen edessä neljä erittäin mielenkiintoista ottelua. Hunters ja Diskos urakoivat "tuplan", kun taas muut lohkon joukkueet pääsevät vain yhdellä rypistyksellä.

Em. kaksikon tuplan johdosta niillä on hyvä mahdollisuus kiilata mukaan aivan kuumimpaan kärkikamppailuun voittamalla molemmat pelinsä. Titaanit ja Oilers taas pyrkivät kynsin ja hampain säilyttämään asemansa kärjessä, kun taas KooKoo-65:sen ja LoKV:n olisi jo aika alkaa voittaa pelejä, sillä muuten juna menee menojaan.

Oma "perssilmäni" mulkoilee jälleen eritoten Porvoon suuntaan, jossa Titaanit pelaa, mutta kyllä sitä on pakko seurailla myös mitä muut tämän - tasaisimman ja kovatasoisimman - SS-karsintalohkon joukkueet puuhailevat. Mitään kun ei todellakaan ole vielä nousu/säilymistaistelun suhteen ratkaistu.

Lauantain pelien erikoisuuksiin kuuluu, että ne molemmat alkavat jo hyvissä ajoin, joten eiköhän tässäkin ketjussa ole jo jotakin matsiselostusta ennen iltaa luettavissa.

Hunters - Titaanit 5-3

Hunters oli saanut peliin likipitäen parhaan miehistön, Titaaneilla näytti puuttuvan täydestä listasta kolme pelaajaa. Ensimmäinen erä oli todella vauhdikas ja puhtaita taklauksia jaeltiin surutta. Molemmilla oli paikkansa, mutta maalin teki vain ex-Hunter Penttinen Titaaneille. Maalia edelsi Hunters puolustuksen sähläily oman maalin lähellä ja kiekon menetys. Erä Titaaneille pelillisesti niukasti eli maalin johto ei suuri vääryys.
Toisessa erässä Hunters näytti jo menevän menojaan tehden kolme maalia. Titaanien maalivahti Wilhola ei ollut parhaimmillaan toisessa erässä, vaan kiekot pomppivat eteen turhan helposti.
Kolmannen erän alku vaikutti siltä, että Titaanit oli jo luovuttanut ottelun. Hunters pyöritteli mielinmäärin, mutta hyvistäkään paikoista huolimatta ei tullut kuin yksi maali. Ottelu sähköistyi uudelleen kun erän puolivälin jälkeen Hunters sai hieman keppoisen estämisjäähyn. Jos jäähy oli aiheellinen, oli se ainakin turha. Titaanien valmentaja teki fiksun liikkeen ja otti maalivahdin pois ylivoimalla heti kun Titaanit saivat ylivoiman pyörimään. Ja lopulta Titaanit tekivät pitkän myllytyksen jälkeen kavennusmaalin. Tämän jälkeen peli oli melko tasaista vääntämistä ja kun pelistä oli vajaa kaksi minuuttia jäljellä Titaanit otti maalivahdin pois ja kavensivat puolitoista minuuttia ennen loppua jo 4-3:een. Erän lopulla Titaanit eivät enää saaneet peliä Huntersin päähän vaan ilman maalivahtia pelannut Titaanit joutuivat taistelemaan kiekosta omalla kenttäpuoliskolla ja lopulta sekuntti ennen loppua Huntersin Temonen pisti kiekon tolpan kautta sisään.
Peli oli varsinkin kahden ensimmäisen erän osalta viihdyttävä. Komeita puhtaita taklauksia oli paljon ja tuomaritkin onnistuivat kohtuullisesti. Hunters jäähyili enemmän ja oli ehkä energisempi. Tähän varmaan vaikutti se, että Huntersilla oli käytössä neljä ketjua, kun taas Titaaneilla oli vajaa rosteri.
Titaanien kannattajia oli paikalla jonkin verran. He pitivät kohtuullisen paljon meteliä, mutta eivät häiriöksi asti. Täällä Porvoossa kun on totuttu siihen, ettei yleisö häiritse joukkueita kannustamalla.

Oakley

Punanutut
Kolmella puolustajalla harvemmin otteluja voitetaan :D Kahdessa edellesissä matsissa maalissa hyvin esiintynyt Turunenkin poissa.. Turunen voisi minun mielestä pelata loput ottelut.
Vähän kyllä ihmetytti Titaaneiden kokoonpano, mutta minkäs teet. Ansaittu voitto Huntersille. Inkisen paluu sairastuvalta oli ainut positiivinen asia.

The Rock

Ristiin mennään, yhteen tullaan

Lauantain ja sunnuntain ottelukierrokset tasoittivat jälleen entisestään SS-karsintalohko 3:sen tilannetta. Oilers kiilasi murskavoitollaan kärkeen, kun taas "tuplat" vetäneet Hunters ja Diskos saivat vain puolet jaossa olleista pisteistä plakkariinsa.

Titaanit puolestaan jäi pisteittä, mutta täysin pieleen ei viikonloppu mennyt kymenlaaksolaisnäkökulmasta katsottuna, sillä KooKoo-65 kävi Jyväskylästä hakemassa erittäin arvokkaan 5-0-vierasvoiton.

1.sijan ja 4.sijan välinen piste-ero on tällä hetkellä kuusi pistettä. Mitä vain voi siis kärjen osalta vielä tapahtua, sillä joukkueet ovat pelanneet vasta 9-10 ottelua ja puolet peleistä on vielä jäljellä.

LoKV:n tilanne sarjan hännillä sen sijaan alkaa jo nyt olla todella tukala. Joukkue tarviseet nopeasti pienen voittoputken, jottei 4. sija karkaa liian kauaksi. Nykyisillä (l. Oilers-ottelu) otteilla parannusta tuskin tulee tapahtumaan, mutta seuraavaksi LoKV isännöi kotonaan Titaaneita, ja lohjalaiset ovat tunnetusti aina syttyneet kotkalaisia vastaan pelaamaan hyvän pelin. Mielenkiintoista nähdä miten käy tällä kerralla.

The Rock

Kolmella puolustajalla harvemmin otteluja voitetaan. Vähän kyllä ihmetytti Titaaneiden kokoonpano, mutta minkäs teet. Ansaittu voitto Huntersille.

Olihan siellä nyt sentään viisi puolustajaa, vaikka 2/5 olikin normaalisti hyökkääjinä viihtyvät V. Hämäläinen ja Seppä. Tämä osasto hoiti kuitenkin leiviskänsä minun mielestäni kohtuullisen hyvin, mutta toki parannettavaa aina löytyy.

Kokoonpanosta vielä sen verran, että Suomi-sarjan karsintasarja on jo sen verran kovatasoinen sarja, ettei siellä ihan millä tahansa paketilla pelejä voiteta.

Niillä kuitenkin aina mennään, jotka jalkeille saadaan. Turha mielestäni sen enempää murehtia yksittäistä tappiota. Hunters oli lauantaina parempi ja nyt vain uutta matoa koukkuun toivottavasti paremman onnen kera.

Kahdessa edellesissä matsissa maalissa hyvin esiintynyt Turunenkin poissa.

Työeste kuulemma jälleen kerran, joten Vilkas sai toisen pelin tililleen edustuksen luukunaukojana.

Turunen voisi minun mielestä pelata loput ottelut.

Noh... vaikka Turunen torjuikin hienosti kaksi voittoa putkeen, en nyt kuitenkaan lähtisi sen perusteella saati Hunters-tappion myötä Wilholaa tuomitsemaan. Kaveri on kuitenkin torjunut varsin vakuuttavasti Titaanien maalilla ja eiköhän hän tule jatkossakin sitä peliaikaa saamaan ihan tarpeeksi.

Titaaneilla on mielestäni todella tasainen parivaljakko, josta ihan kumman tahansa uskaltaa heittää kehiin peliin kuin peliin. Se on sitten makuasia kumpaa pitää omasta mielestään parempana.

Inkisen paluu sairastuvalta oli ainut positiivinen asia.

Inkisen paluu oli hieno asia, vaikka miehen otteista näkyikin pelaamattomuus. Muita positiivisia asioita olivat muun muassa se, että Titaanit osoitti jälleen, ettei joukkue taivu helposti tappioon, vaan se taistelee loppuun asti.

Myös Hietalan otteet pakistossa olivat mielestäni maininnan arvoisia ja kapteeni Paappanen näytti jälleen miksi hänellä on C-kirjain rinnassa. Pyyteetöntä työtä joukkueen eteen molemmissa päissä kaukaloa vähän jokaisella pelipaikalla sekä suuri määrä voitettuja aloituksia.

The Rock

KooKoo-65 – Hunters
LoKV – Titaanit
Oilers – Diskos

Titaanit – Oilers
LoKV – KooKoo-65

Taas sitä mennään. Tällä kertaa viikonlopun annoksena on viisi tulikivenkatkuista ottelua. Hunters ja Diskos pääsevät nyt "huilimaan", sillä kaksikolla ei ole ohjelmassa kuin yksi ottelu per nenä. Muut puolestaan huhkivat kaksi peliä, jonka jälkeen SS-karsintalohko 3:nen on kääntynyt jo puolivälin krouvin paremmalle puolelle.

Nyt pelattavissa otteluissa on myös viimeistä kertaa kuluvalla kaudella mukana lainamiehiä, joten Oilersin ja KooKoo-65:sen luulisi poimivan raivolla jukuri-, peliita- ja kookoopelureita mukaan miehistöihinsä.

Viikonlopun ehdoton herkkupala on luonnollisesti sunnuntaina Kotkassa pelattava kärkitaisto Titaanit-Oilers, jossa peistä väännetään varmasti todella kovasti, vaikka alla onkin peli jo lauantailta.

LoKV:lle perjantain ja lauantain pelit alkavat myös olla todella ratkaisevia, sillä mikäli voittoja ei ala pudota, tippuvat lohjalaiset armotta SS-junan kyydistä. Toivon mukaan LoKV:n nousu ei kuitenkaan ala vielä lauantaina Titaanien vieraillessa Lohjan jääkaapissa.

KooKoo-65 - Hunters 3-4

Ottelupöytäkirjasta seurattuna taisteluvoitto Huntersille. Kaksi 5min jäähyä minuutin välein kolmannen erän loppupuoliskolla eikä KooKoo pystynyt tekemään kuin yhden maalin. Hyvä Hunters!

Wiljami

Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Oilers - Diskos 7-2

Ensimmäinen paikan päällä todistettu HydO matsi ja hyvännäköstä oli peli. En kyllä epäile puheita joiden mukaan Suomi-sarjassa oltais jo, jos ei ois lähetty lepsuilemaan aiemmissa matseissa, tuossakii näytti kolmannessa erässä jätkiltä loppuneen into ainakaa puolustamiseen (tietty 6-0 tilanteessahan peli yleensä on aika selvä). Oli kyl vauhtia ja vaaratilanteita, tykkäsin. :)

The Rock

Ke-La-Su kierroksen otteluparit:

Titaanit – KooKoo-65
Oilers – Hunters
Diskos – LoKV

SS-karsintalohko 3:nen pyörähti viime viikonloppuna yli puolivälin varsin odotetuissa merkeissä. Ennen sarjan alkua povaamani kärkikolmikko Oilers-Titaanit-Hunters piti pintansa ja lisäsi eroaan 4.sijalla keikkuvaan Diskokseen. LoKV kavensi puolestaan välimatkaansa viimeiseen "säilyjään" voittamalla KooKoo-65:sen kotonaan suurimaalisessa kamppailussa.

Nyt kun siirtojen takarajakin on mennyt umpeen, eivät joukkueet enää voi lainapelaajien avulla jyllätä. Eniten tästä kärsivät luonnollisesti KooKoo-65 ja Oilers, joten onkin mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan etenkin kouvolalaisten peli-ilme sekä tulokset lähtevät.

Kurssin kääntöön kohti korkeuksia on heti hyvä sauma, kun KooKoo-65 matkaa Titaanien vieraaksi keskiviikon kuumaan Kymenlaakson paikallispeliin. Kotkassa tullaan tekemään tälle tasolle kova yleisölukema, sillä Titaanit ja seuran yhteystyökumppanit tarjoavat katsojille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun.

Mikkelissä mitellään puolestaan lauantaina kärkikamppailun, kun sarjakärki Oilers yrittää kasvattaa voittoputkensa jo kahdeksan ottelun mittaiseksi sarjakolmosta, Huntersia, vastaan.

Sunnuntaina puolestaan Diskos pyrkii teilaamaan LoKV:n, joka sai varmasti hurjasti lisää itseluottamusta ja näyttämisen halua kouvolalaisten kaadosta.

Mielenkiintoinen SS-viikko siis jälleen käynnissä. Pelaajasiirtojen osalta tämän lohkon liikehdintä jäi lopulta erittäin vaisuksi, sillä omaan silmään ei ole sattunut kuin PEPO HC:ssa pelanneen Antti Hujalan siirto titaanipaitaan sekä LoKV-hyökkääjä Tony Pihlin karkaaminen KJT TuusKin riveihin.

Oakley

Punanutut
Titaanit - KooKoo-65 10-2

1087 katsojaa oli vaivautunut keskiviikkoisena iltana katsomaan Kymenlaakson derbyä josta ei paljoa kerrottavaa jäänyt. Täytyy ihmetellä jos KooKoo onnistuu Suomi-Sarja paikkansa säilytettyä, sen verran surkea esitys joukkueelta oli. Kolmannessä erässä vielä turhautuminen ja toivottavasti jonkun idiootin aivopieru ei päättänyt Inkisen kautta. Huonoin Kuusaan pelaaja oli Jaakko Lehtonen, joka pelaa kyllä oikealla sarjatasolla. Sääliksi kävi KooKoon junnumolaria, ei paljoa apuja pakeilta tullut.

The Rock

Mitäs siellä on tapahtunu?

Lehtonen taklasi 9-2-tilanteessa, kun reilut kaksi minuuttia peliä oli jäljellä puolen kentän vauhdilla korostaen taklaustaan vielä hypyllä Titaanien kärkisentteri Inkisen polven jälleen rikki.

Isot pojat puhuvat aina vastustajan kunnioittamisesta ja tässä tilanteessa sitä ei kyllä taaskaan ollut. Tosin... se ei kyllä yllätä yhtään, kun näki kuka sen tempun teki. Kun on joskus aikanaan lusikalla kaverille annettu, niin aika vaikea sitä on kauhallakaan takaisin vaatia.

Harmittaa aivan helvetisti Inkisen puolesta, sillä kaveri oli juuri päässyt takaisin pelikuntoon ja pelasi toista otteluun edellisen polvivamman jäljiltä. Sen myötä rökälevoittokaan ei maistu juuri yhtikäs miltään.

Lohipoika

Taasko se sika-Lehtonen™ on ollut vauhissa? No justiinsa. Kuinkakohan monta ottelua tästä tulee pelikieltoa?

The Rock

Tuskin tulee pelin peliä, kun Lehtonen ei taklauksestaan rangaistusta ottelun tuomaristolta jostain käsittämättömästä syystä saanut ja kuuleman mukaan myöskään mitään raporttia liittoon ei ole lähdössä, koska ottelussa ei ollut paikalla otteluvalvojaa, joka taklauksen olisi voinut kurinpitoelimen käsittelyyn pistää.

Noh... eiköhän karman laki nämäkin puntit jossain välissä toivon mukaan tasoita. Kyllä se nalli napsahtaa vielä Lehtosenkin omaan nilkkaan, kunhan vain jatkaa valitsemallaan linjalla. Tästä olen aivan satavarma.

SaPKon Hyvärinen sai pelikiellon jälkikäteen vaikka ei saanut ottelussa törmäyksestään vastustajaan edes kakkosta. Kurinpitäjä oli videoita aikansa tiiraillut ja todennut Hyvärisen osoittaneen kunnioituksen puutetta vastustajaa kohtaan. Jos Titaaneilla on ottelu videolla, toimittakaa ihmeellä video liittoon kurinpitäjien tarkasteltavaksi, jos tapaus oli noin törkeä kuin on kerrottu. Hyvärisen tapauksessa videolta katsottuna tapaus ei nyt hirveältä näyttänyt, mutta seuraukset kylläkin.

Sirkkeli

KooKoo LFC

Tässä tilanteessa omasta mielestä Inkinen tuli vähän pää alhaalla ja hyppäsi itse yrittäessään väistää taklausta, jonka huomasi liian myöhään (keep ya head up!). Taklaus osui suoraan Inkistä rintaan. Vauhtia oli toki, mutta ei mitään puolen kentän vauhtia. Tuliko sitten huonossa asennossa alas jos polvi tästä hajosi. Harmi että tämäkin mies on aika lasista tehty kun kokoaika tuntuu olevan rikki. Ja aivan turhaa itkemistä pelin jälkeen isä Reijolta yksittäisestä tilanteesta.

KooKoo oli hyvin mukana reilu puolitoista peliä saaden maalipaikkoja, mutta ei maaleja. Sitten pari maalia toisen erän loppuun ja selkärangasta kuului ruksruks.

The Rock

Tässä tilanteessa omasta mielestä Inkinen tuli vähän pää alhaalla ja hyppäsi itse yrittäessään väistää taklausta, jonka huomasi liian myöhään (keep ya head up!). Tuliko sitten huonossa asennossa alas jos polvi tästä hajosi.

Inkinen oli juuri ottanut syötön joukkuekaverilta vastaan, eikä nähnyt yhtään, kun Lehtonen tuli kovalla vauhdilla omalta puolustusalueelta asti miestä punaviivan tuntumaan taklaamaan. Omasta mielestäni Inkinen ei ehtinyt edes väistää, sillä Lehtonen tuli sen verran huonosta kulmasta kohti.

Kyllä siinä vähemmästäkin polvi vääntyy, kun 192 senttiä ja 92 kiloa löysää paskaa tärähtää kovalla vauhdilla päin.

Taklaus osui suoraan Inkistä rintaan. Vauhtia oli toki, mutta ei mitään puolen kentän vauhtia.

Osumakohta on aivan sivuseikka tässä tapauksessa. Lehtosen temppu täytti kaikki ryntäyksen tunnusmerkit ja on todella sääli, ettei ottelun tuomaristo tähän reagoinut mitenkään. Onneksi Titaanit sen sijaan reagoi.

Edelleenkin kuulutan toisten pelaajien kunnioittamista. Peliä jäljellä kaksi minuuttia, tilanne taululla 9-2 ja lähdetään hakemaan tuollaisella vauhdilla kostotaklausta. Siinä ei paljon järki päätä pakota.

Kyllä... puhun tässä tapauksessa kostotaklauksesta, sillä Lehtonen aivan saletisti kosti sen, kun Inkinen, oliko nyt ensimmäisessä vai toisessa erässä taklasi kaverin voimalla laitaan ja siitä persuksilleen jäänpintaan. Mitä ilmeisimmin tämän muka-Mestis-miehen ego ei sitten vain kestänyt sitä ja homma piti viedä astetta pidemmälle.

Harmi että tämäkin mies on aika lasista tehty kun kokoaika tuntuu olevan rikki. Ja aivan turhaa itkemistä pelin jälkeen isä Reijolta yksittäisestä tilanteesta.

Lasista... joko nyt saa nauraa? Jos tietäisit minkälaisessa tilanteessa Inkisen polvi meni ensimmäisen kerran, et tuollaista paskaa tänne palstalle suoltaisi.

Diskoksen jannu taklasi Inkistä joulukuun alussa suoraan polveen ja sen myötä sivuside sanoi naps. Nyt sitten toinen vastaavanlainen valopää tulee ja teloo miehen uudelleen sairastuvalle.

Inkinen on kuitenkin ollut Titaanien johtavia hyökkääjiä koko sen ajan, kun mies on Kotkassa pelannut eli ei ole ihme jos päävalmentaja Mansikkaa vituttaa tuollaiset temput ja tärkeän pelaajan loukkaantuminen. Aivan aiheesta mies Titaanien kotisivujen otteluraportissa avautuu.

Sirkkeli

KooKoo LFC

Tässä tapauksessa voidaan myös antaa vastuuta syöttäneelle pakille joka antoi tappo syötön, vaikka varmasti näki että KooKoo puolustaja oli tulossa taklaamaan.

Aivan turhaa lässytystä.

Oliko Mansikan reagointi käskyttää Jokila Lehtosen kimppuun tilaisuuden tulessa?

Tämäkin taitaa olla sinun omassa mielessä rakennettu tilanne missä kyseinen pelaaja ei taklaa muuta kuin kostaakseen jonkun normaalin pelitilanteen, joita tulee useita pelin aikana. Onko Lehtonen käynyt kusemassa suklaamuroihisi vai miksi noin henkilökohtaisesti tuomitset Lehtosen ihmisenä ja pelaajana?

Tästä olen pahoillani jos meni pieleen. Katsomossa kuulin vain lauseen "Ei kai taas?" Ja puhetta kuullut aikasempien vuosien loukkaantumisista. My bad.

Toivottavasti Inkiselle ei käynyt pahemmin ja jälleen mukana seuraavassa Titaaneiden kamppailussa. Omasta mielestä Inkinen on tämän sarjan yksi parhaista pelaajista, ellei jopa paras. Tämän todisti hieno läpiajo maali joka käytännössä katkaisi -65 selkärangan.

Tikitalk#77

SM-Liiga
kuka teki mitäkin?

Omalta kohdaltani sanoisin, että selkeä hyppy taklauksen lopussa ja rinnasta ei ollut tietoakaan. Kädet ylhäällä, puolittain osuen päähän, luultavasti vain pleksin kohdalle sivuttain. Mutta polven hajoaminen taasen paska tuuri, koska jäi alle taklauksen jälkeen, ellei jalat sitten kilkannut yhteen.

Enivei, täysin turha taklaus/ylilyönti tilanteeseen nähden, sai mitä tilas. Naureskelin hiljaa itsekseni, että "tosi" mies ku ei uskalla enään kentälle, mut tulihan se...

URM-man

KooKoo, TPS, URM

No, puntit meni tasoisin samana aikana. Ottelussa Titaanit A-KooKoo-65 A Kouvolassa teidän pakki heitti häikäisevän poikittaisen KooKoon pelaajan selkään ja kaveri lensi 2 metrin päästä vauhdilla pää edellä laitaan. Tuloksena selkäranka murtuma ja kiekonpeli loppui kaverilta siihen. Hienoa junnukasvatusta teillä Kotkassa... Summa summarum jos Lehtonen ajaa polveen, tuomittava teko. Mutta raukkamainen selkäänajo, mikä se on? Kerro minkä tuomion antaisit teidän A-junnulle joka lopetti toisen peliuran?

The Rock

Ei liity mitenkään tämän ketjuun aiheeseen, mutta kommentoidaan nyt kun sitä kerta pyydetään.

Harmillistahan se on aina, kun joku loukkaantuu pahasti ja toivottavasti koko ura ei nyt kuitenkaan ole vielä paketissa. Salmelahan siellä näkyi 5+20min rangaistuksen saaneen, joten kurinpitäjät varmasti sitten päättävät kuinka pitkä pelikielto tulee jos on tullakseen. En ala sen enempää spekuloimaan mahdollisella pannan pituudella, kun en tilannetta ole nähnyt.

Keskustelu tästä loukkaantumisesta omalta osaltani tässä ketjussa jää kuitenkin tähän. Jatketaan sitä sitten vaikka Titaanien kausiketjussa tai yksityisviestein jos kiinnostaa.

URM-man

OK. Ei nää junnu jutut tänne kuulu. Jatkakoon Rock yksinkeskustelua tässä osiossa, eihän nämä keskustelut ketään muuta ole kiinnostanut aiemmimkaan.

Hanson

HIFK, alasarjat.
Tietysti kukin voisi katsoa mikä on kulloisenkin ketjun otsikko/aihe. Mielestäni The Rock mainitsi URM-manille aivan aiheellisesti asiasta, joten turha URM:n on vetää hernettä nenään moisesta. Jos haluaa kirjoittaa jostain muusta kuin otsikon mukaisesta aiheesta, niin voi etsiä sopivan ketjun tai avata itse ketjun haluamalleen aiheelle. Minun mielestäni Rock on kirjoitellut ja ylläpitänyt oman kulmakuntansa ketjuja mallikkaasti ja ainakin allekirjoittanut seuraa/lukee niitä suht`aktiivisesti...vaikka en olekaan samalta kulmakunnalta kotoisin. Peukut Rockille !

Wiljami

Ei taida tosiaan junnujen peleissä tapahtuneet taklaukset (vaikka miten laittomatkin) liittyä millään lailla Suomi-sarjan 3. karsintalohkoon.

Tänään HydO kohtaa kotijäillä Porvoon Huntersin. 4 ottelua jäljellä sarjaa ja öljymiehillä tiukasti hallussa paikka sarjan piikissä. Tänään pystyisi voitolla lähes varmistamaan lohkon voiton. Porvoolaisillekin maistuisi voitto varmasti, nousisivat aika tiukasti Titaanien kantaan taisteluun lohkon 2. sijasta.

Oilerit ovat saaneet loppukaudeksi vahvistuksia Jukurien A-junnuista. Juniori-Jukurien saitilta poimittua:
Syksyllä yhteistyösopimuksen solmineet Jukurit HC Oy ja Hydraulic Oilers ry sopivat pelaajakuvioista loppukaudeksi. Tammikuun lopussa kiinni menneen siirtoikkunan jälkeen Jukureiden A-nuorista puolustaja Elmeri Laamanen (-94) sekä hyökkääjät Ville Siitonen (-92), Sami Sivula (-93) ja Miika Otranen (-94) kiekkoilevat loppukauden Oilersin riveissä. Pelaajat ovat edustaneet Oilereita muutamissa peleissä jo aiemmin tällä kaudella.

Yhteistyöllä pyritään edistämään nuorten pelaajien kehitystä miesten tasolle sekä edesauttamaan Oilersin karsintasarjan menestystä. "Pojat ovat harjoitelleet hyvin kauden aikana ja menneet pelitaitojen sekä urheilullisuuden puolella eteenpäin. On hienoa, että yhteistyön kautta saamme heille kovia haasteita loppukaudeksi. Tämä myös antaa tilaa yhä nuoremmille pelaajille ottaa lisävastuuta A:n peleissä", kommentoi Jukureiden A:n päävalmentaja Jussi Hyvärinen pelaajasiirtoja.

"Tämä on seurojen välistä yhteistyötä parhaimmillaan, joka varmistaa pelaajamateriaalin riittävyyden meille loppukauden ajaksi", toteaa puolestaan Oilersin vastuuvalmentaja Pekka Lipiäinen.

Menen mielenkiinnolla tarkastamaan jätkien pelivireen. (On muuten mielestäni paras juttu vuosikausiin mikkeliläisen jääkiekon kehitykselle toi HydO :) )