La 28.1.2012 JYP-Blues

  • 10 674
  • 51

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
JYP tänään:

#23 Ossi Louhivaara #15 Juha-Pekka Hytönen #27 Petr Hubacek
#18 Yohan Auvitu #47 Arto Laatikainen

#82 Harri Pesonen #11 Eric Perrin #12 Jani Tuppurainen
#22 Henri Auvinen #64 Olli Malmivaara

#13 Filip Riska #28 Miika Lahti #49 Tuomas Pihlman
#51 Kristian Näkyvä #4 Mikko Viitanen

#29 Jonne Virtanen #24 Turo Asplund #17 Jari Jääskeläinen

#32 Joni Myllykoski (#31 Riku Helenius )

Ossi Ikonen ei jatka liigan mukana vaan on poistunut kokoonpanosta ja samoin JYPin sopimuspelaajat Kalle Koskinen ja Olli Sipiläinen eivät tänään kokoonpanossa ole. Mestiksestä liigaan nousevat Yohan Auvitu, Turo Asplund ja Henri Auvinen.

Ja näiden muutosten jälkeen myös ketjut ovat eläneet JYPillä jonkun verran, muunmuassa tänään ykköspakkiparina on Laatikainen - Auvitu joka ainakin allekirjoittaneelle aiheuttaa ennakkoon muutaman pelokkaan ajatuksen, kakkospakkiparina on sitten Auvinen - Malmivaara joka vaikuttaa ennakkoon erittäin toimivalta yhdistelmältä. Näiden lisäksi Asplund <-> Sipiläinen vaihdos, joka sitten merkitsee sitä että Turre johdattaa nelosketjua ja Jonne siirtyy Sipin paikalle laitaan. No nyt tulee enemmän käsiä nelosketjuun, mutta se hidastuu entisestään ja Asplund on ollut tällä kaudella aika kujalla liigan puolella. Jonne myös on pelannut selkeästi paremmin keskellä kuin tämän päivän pelipaikalla eli laidassa, vastuukin sen jo kertoo. No katsotaan ennekuin haukutaan, mutta kyllähän nämä muutokset sen kertovat että Aho testaa kuumeisesti sitä voiko herroja tiukan paikan tullen peluuttaa ja ketkä otetaan siirtorajan umpeutuessa liigarinkiin.

Näiden muutosten lisäksi tänään maalissa on pitkästä aikaa taas Joni Myllykoski, joka on tällä kaudella ollut aika haparoiva. Nämä muutokset + JYPin aiempi historia Blegiä vastaan ei aiheuta täällä riemunkiljahduksia, mutta toki voittoon luotetaan ja sitä toivotaan. Illalla tiedätään sitten paremmin miten muutokset vaikuttivat.

Linkit vie eliteprospectin sivuille ja pelaajien pelaajakortteihin/statseihin.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
La 28.1.2012 JYP - Blues

Pelin alkuun muutama tunti eikä ole ketjua pystyssä. Taitaa olla perinteinen kiviäkin kiinnostaa -matsi? Kyllähän tuo ainakin siinä mielessä kiinnostaa, että voittojen tiellä pitäisi JYP:n jatkaa koska kamppailu kuuden sakkiin on todella tiukkaa. Blues on ollut jo pitkään JYP:lle inhottava vastustaja joten tiukka iltapuhde on varmasti tiedossa.

JYPin kokoonpanossa puolustusosasto ei juuri hurraahuutoja herätä...

edit: Hidas, ja palstatoverin ketjunavaus on ansioituneempi - joten poistakaa tämä :)
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Pelottaa kyllä tuo Laatikainen-Auvity pari, kumpikaan ei varsinaisesti herätä kovaa luottoa omassa päässä.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Joo-o... Eipä näytä kovin hääviltä tuo JYPin puolustusosasto enää tällä hetkellä. Vähän villejä kortteja siellä täällä. Meikäläisen mielestä Lada pelasi eilen ihan hyvän pelin ja pääsi vähän väläyttämään kiekollista osaamistaan hyökkäyssinisellä, eikä nyt muutenkaan ollut hädissä omassa päässä. Tosin Tappara ei ollut eilen kovinkaan nälkäinen ja aggressiivinen vastus.

Mutta aika kokeilulinjalla tunnutaan menevän tänään. Virtasen olisin ehdottomasti pitänyt nelosen keskellä, oli eilen välillä suorastaan jopa vaarallinen hyökkäyspäässä, ja näkee että vastuun lisääntyessä kaveri pääsee paljon normaalia paremmin peliin mukaan ja uskaltaa pelata / koittaa erikoisempia ratkaisuja. Puolustuspäässä tosin nuo rauhoitteluyritykset eivät aina onnistu, ja joskus pitäisi Jonnenkin arvioida paremmin milloin on nöyrän purun paikka ja milloin ei. No, Asplundille uutta näytön paikkaa, ehkäpä haluja löytyy ja onnistumisiakin saataisiin enemmän nähdä.

Ikonen antoi ihan lupaavia näyttöjä eilen, mutta on ehkä Akatemian kannalta parempi ettei koko pakkaa tyhjennetä. Mutta tulevia kausia ajatellen mielenkiintoinen nimi meillä. Erikoista vaan, että juuri nämä Akatemian stuntit (Auvitu, Ikonen) yrittävät tehdä Vatasmaisia nousuja kun pääsevät JYPin mukaan, elleivät nyt sattumoisin vaan ole samantyyppisiä pelaajia. Samoin Näkyvä yrittänyt lisätä tätä pelityyliä kun Vatanen ollut poissa, ei ihan samalla prosentilla/näyttävyydellä luonnollisesti.

Allekirjoittaneen mielestä kaikki pelit ovat mielenkiintoisia, joissa JYP pelaa, joten sanotaan nyt - mielenkiintoinen peli edessä. Blues on ollut hankala vastus ja en usko, että tekee tänäänkään poikkeusta. Espoolaiset kertokoot enemmän joukkueensa tilasta, kiitos.

JYP ollut suhteellisen vahva viime aikoina, ja viimeisin pisteittä jääminen edaria vastaan ei sekään ollut huono peli. Eilen tarvittiin käytännössä vain Perrinin ketju pelin voittamiseen (no jos vähän karrikoi), mutta tänään tarvittaneen muitakin. Ja pisteitä tarvitaan, jotta voidaan hätyytellä nelossijaa ja toisaalta vältetään tippuminen säälipleijariviivan väärälle puolelle. Kärpät on tulossa, ja kovaa.
 

trap

Jäsen
Spämmätään muodon vuoksi Espoon kokoonpano.

61 Tommi Huhtala—10 Joakim Eriksson—17 Kristian Kuusela
3 Ari Vallin—8 Ville Varakas

85 Toni Kähkönen "C"—40 Tomi Sallinen "A"—16 Juuso Ikonen
2 Oskari Korpikari "A"—58 Jani Hakanpää

19 Roope Talaja—36 Joni Töykkälä—52 Cami Miettinen
7 Harri Ilvonen—6 Mikael Kurki

13 Tomi Ståhlhammar—21 Valtteri Virkkunen—15 Miro Aaltonen

32 Antti Ore
(30 Jonathan Iilahti)
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erikoista vaan, että juuri nämä Akatemian stuntit (Auvitu, Ikonen) yrittävät tehdä Vatasmaisia nousuja kun pääsevät JYPin mukaan, elleivät nyt sattumoisin vaan ole samantyyppisiä pelaajia.

No kyllähän nuo molemmat nimenomaan edustavat juuri samanlaista pelaajatyyppiä, Ikonen varsinkin Akatemian peleissä on yleinen näky porhaltamassa pää kolmantena jalkana hyökkäyksen kärjessä.

Pitkästä aikaa itsekin halille lähdössä kun kaupungissa ollaan, Bluesia vastaan käydyt ottelut ovat yleensä olleet suhteellisen pitkästyttäviä ja vähämaalisia nyhjäyksiä mutta toivotaan että tämä peli erottuu edukseen ja muutama maalikin nähtäisiin. Mutta kyllä ne kolme pistettä kelpaavat vaikkei mitään maalijuhlia nähtäisikään.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Hyvä että JYPin kokoonpano elää. Pysyy fokus paremmin. Veikkaan bluesin veskarille huippupeliä. Muutoin pelistä tulee varmaan taas tuskastuttavaa seurattavaa kun soturikoirat roikkuvat minkä kerkeävät.

Kaksikin maalia JYPille tänään olisi saavtus. Mutta vaikeita pelejä tulee matkalla mestaruuteen.
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
Jaha, se on launatai eli pelipäivä. JYP:llä ilmeisesti alla ihan suht hyvä peli Tampereella, ainakin raporttien mukaan, joten siitä on hyvä lähteä Bluesia vastaan. Ehkä hieman yllättäviä vaihteluita on tullut kokoonpanoon, joten mielenkiintoista nähdä Asplundin ja Auvisen otteita pitkästä aikaa. Mikähän Koskisella on, kun ei kokoonpanossa näy? Hyllytys liian monen omanmaalin takia?

Lisäksi mielenkiintoista on taas verrata joukkueiden pelitapoja toisiinsa. Onko mitään muutoksia tapahtunut siihen syyskuiseen kamppailuun verrattuna, erityisesti vierailijoiden osalta? Siinähän sitä taas on seurattaavaa tälle iltapaivälle.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tulosveikkaus 6-1, Määttä tekee kaksi maalia Bluesille.

Maalissa Iiro Itämies yltää huippusuoritukseen, muttei ihan riitä kun vastassa on miljoonamiesten armeija. Ottelun jälkeen kotijoukkueen kannattajat yrittävät rikkoa mailanvarsilla tuomarina toimineen Koskisen auton tuulilasin rikki.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Vittu niin väki on liekeissä täällä! Niin pelistä viivoja:
- Hubacek tänään todella hyvä
- Mylläri pelas kolmannes eräs pisteet,Bluesilla pahoja paikkoja ennen pelin ratkaisua
- Lahti ohjas neljännen luistimella,hyvä filmi ettei muka tiennyt mistä meni
- pakeista Viitanen,Auvinen ja Lada paskoja
- Näkyvä ja Malmi onnistuivat,Malmi parantanut tosi paljon. Tulee mieleen eräs kausi jolloin menestyttiin

Tästä tähän!
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika hyvin pystyi Blues haastamaan JYP:n ja oli niskanpäällä varsinkin ekassa ja kolmannessa erässä, mutta maalithan tämän ratkaisee. Tasapelikään ei mikään vääryys olisi ollut, mutta JYP teki paikoistaan maalit ja ratkaisi sillä ottelun.

Mitä tulee Bluesfaneihin niin ekassa erässä loistavaa kannatusta omalle joukkueelle. Toisesta erässä tappiotilanteessa sitten alkoi kaikenmaailman vittuiluhuudot ja kannatus loppui siihen. Kolmannessa erän puolenvälin tienoilla sieltä lensi ulos äijä joka joi omia oluitaan. Sen jälkeen meinasi puhjeta kunnon rähinnä kun bluesfani jota oli jo montakertaa varoitettu käsimerkeistään ja huuteluista näytti kaulan katkaisumerkkejä ja oltiin heittämässä pellolle niin sitten alettiin järkäreihin purkaa tuntojaan ja käsiryssy lähti päälle. Ei nyt mitään isoa lopulta tapahtunut, mutta oli kunnon rähinä lähteä päälle. On se kumma kun ollaan johtotilanteessa ollaan kuin maailman herroja ja sitten kasetti ei faneilla kestä kun mennään tappiotilanteeseen, sen sijaan että omia kannatetaan aletaan kiroilla ja huutaa ihan muuta kun omien kannatusta. Lopuaika menikin sitten pelkäksi kiroiluksi jyväskyläläisiä ja liigaa kohtaan.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jaha, meikä ei nähnyt sitten viimeistä kymmentä minuuttia force majeuren takia kun peli oli 2-2 -tilanteessa, ja kun en malttanut millään odottaa huomisaamuun että olisin kattonut pelin loppuun, niin mikäs siinä: 4-2 JYPille. Hienoa.

Erittäin sekava ensimmäinen erä ainakin JYPin kannalta, ehkä yksi huonoimmista aloituksista JYPiltä tällä kaudella. Lähti saman tien lapasesta kun ekassa vaihdossa tuli maali, ja näki, että peli meni häsläämiseksi. Toisessa erässä alkoi peli vähän parantumaan ainakin kotijoukkueen kannalta, mutta ei se kyllä vieläkään mitään parasta esitystä ollut. Tultiin kuitenkin tasoihin ja ohi, mutta päästettiin sitten kaveri taas tasoittamaan. Viitaselta merkkausvirhe, juuri sen verran myöhässä että Kähkönen (hieno pelimies, arvostan) pääsi napauttamaan. Myös nuorelta Ikoselta huippupassi. Ikonen pelasi muutenkin terävästi ja oli ikäväksemme varsin hyvällä pelihuumorilla mukana. En yhtään ihmettele, että ainakin tänään oli Bluesin ylivoimassa - taitavalta kaverilta vaikuttaa. Mitä nyt fyysisyydessä jää vähän kaksinkamppailussa, niin kiekonkäsittelyllään pystyy kyllä paikkaamaan.

JYPiltä ei ehkä se paras peli, mutta osakseen tähän vaikutti sekin, että mielestäni Blues pääsi karvaajien alta hyvin pois, ja kun ei päässyt, purkivat nöyrästi. Tiukka peli siis, mutta loppuhuipennuksesta en osaa sanoa tosiaan mitään, kun en JYPin voittomaalia ja viimeistä maalia nähnyt. Hyvempi näimpi, kuitenkin.

Kiitos JYP, tärkeät pisteet (ja nyt päästiin sija ylöspäinkin, je)!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
- pakeista Viitanen,Auvinen ja Lada paskoja

Olisi kiva saada lisätietoa tästä Laatikaisen paskuudesta? Minusta mies pelasi ihan mukiinmenevän pelin, olkootkin että pari virhettä osui itselle silmään, jotka kuitenkin paikkasi.

Pelasi muuten eniten pakeista, 23.46. Paska pakki pelaakin noin paljon.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Hubacekilta ihan jäätävän hyvä peli ja upea syöttö Tuppuraisen maaliin. Väitän että jos viimeistelytaito ei olisi tyyliä Tsekin Louhivaara, pelaisi jossain kovemmassa sarjassa. Ihailtava asenne ja tilannenopeus.

Auviselta odotin enemmän, jotenkin tuntui ettei uskaltanut pelata omilla vahvuuksillaan kuten esim. Ossi Ikonen uskalsi eilen Tampereella. Ehkä enemmän sellainen varman päälle - esitys.

Miika Lahti ottaa jatkuvasti isompaa roolia myös kiekollisena. Kun jaksaa tehdä töitä niin tulostakin tulee vaikka tällä kertaa maali menikin luistimesta sisään. Vielä kun Lahti pysyisi pystyssä kokonaisen vaihdon ajan...

Jääskeläiseltä oli vähän neitimäinen esitys se nujakka Varakkaan kanssa. Jos näyttää siltä että tapellaan niin sitten tapellaan eikä huijata kaveria heittämään hanskoja Jarkkoruutu-tyylisesti. Saattoihan se olla tietysti Varakkaan innokkuuttakin, mutta ei tuolla tavalla kyllä pidä perääntyä jos on nujakointi jo aloitettu ja tuomaritkin irtautuneet tilanteesta.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
En minäkään allekirjoita tuota Laatikaisen "paskuutta". Laukausta saisi kyllä hioa, koska liian usea veto lähtee kevyesti ranteella ja suoraan logoon tai hanskaan.

Olenko aivan puusilmä, mutta mielestäni tuo Lahden maali meni kyllä ihan mailan kautta sisään?

On nämä pelit kyllä Bluesia vastaan äärimmäisen hankalia jatkuvasti. Iso tunnustus kyllä tälle joukkueelle!

Kiitos JYP, hyvässä aikataulussa mennään.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Olisi kiva saada lisätietoa tästä Laatikaisen paskuudesta? Minusta mies pelasi ihan mukiinmenevän pelin, olkootkin että pari virhettä osui itselle silmään, jotka kuitenkin paikkasi.

Pelasi muuten eniten pakeista, 23.46. Paska pakki pelaakin noin paljon.

No joo,ehkä kysymys on meikäläisen kohdalla odotuksista. Tämän kaverin piti tehdä se 30 pistettä ja olla Välivaaran korvaaja. Ei ole näkynyt kiekollista osaamista vitun vertaa. Peruspakkina ihan hyvä mutta hintalappuun nähden paska. Niin ja Malmi on kallis myös mutta on ihan eri roolin pakki jos olen oikein ymmärtänyt. Ei siinä,mahtuu kyllä pelaavaan kokoonpanoon mutta tän kauden jälkeen tervemenoa!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
No joo,ehkä kysymys on meikäläisen kohdalla odotuksista. Tämän kaverin piti tehdä se 30 pistettä ja olla Välivaaran korvaaja. Ei ole näkynyt kiekollista osaamista vitun vertaa. Peruspakkina ihan hyvä mutta hintalappuun nähden paska. Niin ja Malmi on kallis myös mutta on ihan eri roolin pakki jos olen oikein ymmärtänyt. Ei siinä,mahtuu kyllä pelaavaan kokoonpanoon mutta tän kauden jälkeen tervemenoa!

Odotuksiin nähden ei toki ole varmasti ollut sitä mitä odotettiin, sehän on selvä. On kuitenkin minusta Vatasen loukkaantumisen jälkeen ollut ihan ok, yhtä peliä lukuunottamatta ja muutenkin parantanut alkukaudesta.
Katsotaan mitä kevät tuo tullessaan.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Minunkin mielestä Lahti ohjasi kiekon mailalla. ensiksi näytti että luistimesta olisi mennyt. mutta selkeä näpäytys mailalla tuli
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
Tiukka lauantai illan vääntö ohitse ja onneksi JYP onnistui sen kääntämään loppuhetkillä edukseen. Muuten oli vähän sekavahkoa peliä molemmilta joukkueilta ja välillä näytti ettei kumpikaan joukkue päässyt viemään peliä. Bluesista huomasi ainakin sen, että pyrkivät paluttelemaan omaan päähän, jos muuten eteneminen näytti vaikeahkolta ja lähtemään sieltä sitten viisikkona ylös. Huonona puolena oli vaan se, etteivät saaneet noita hitaita lähtöjä vietyä kontrolloidusti hyökkäysalueelle, vaan aika monta kertaa menettivät otteen kiekkoon keskialueella. Tähän vaikutti myös se, ettei JYP karvannut noissa tilanteissa itseään ulos viime kevään tyyliin, vaan tukki oikealla tavalla keskialueen juuri silloin. Välillä sitten molemmat joukkueet vain roiskivat kiekkoja keskialueelle ja pelinrakentelu jäi vähemmälle.

JYP taas tuli otteluun jotenkin vähän vaisusti ja sitä pitää vähän ihmetellä, kun kuitenkin eilen oli peli. Otteet paranivat sitten pelin edetessä, mutta välillä omassa päässä tuli sellaisia ihmeellisiä paniikkitilanteita, joissa vaan heitetään kiekkoa ränniin, vaikka siellä siniviivan tuntumassa jo vastustajan pakki odotteli sitä purkua. Kyllä sitä vaan toivoisi, että tuollainen paine saataisiin rauhoitettua parilla kolmella hyvällä syötöllä sentterin ja pakkien välillä. Noh ehkä vielä joskus. Erikoistilannepelaaminen oli tänään hyvää, erityisesti ylivoima ja sillä tämä peli ratkaistiin. Hyvä, että Hubacekin alkaa päästä pisteiden makuun ja näin meillä olisi yksi vaarallinen hyökkääjä lisää tehojenkin muodossa. Asplundkin teki maalin, muuten esim. kulmapyörityksissä on ongelmia tulla jalalla sieltä pois ja sen takia menettelee kiekkoja ihan turhaan. Auviselta sellainen perussuoritus, ei huikeita otteita, mutta ei suurempia virheitäkään. Vähän pelirohkeampi toivoisi hänen olevan.
Tältä viikolta kuitenkin täydet pisteet, joten taistelu sijoista 4-6 jatkuu.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Kyllähän Laatikainen on ollut omassa päässä epävarma - oli tänäänkin. Ja ei niitä tehopisteitäkään oikein synny. Lähtöodotuksiin toistaiseksi pettymys, mutta kevättä on jäljellä ja potentiaalia on.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
- pakeista Viitanen,Auvinen ja Lada paskoja

Puutunpa tähän, kun pitää päästä nalkuttamaan. Rouva nukkuu jo, niin sille ei voi.

Auvinen: helvetti, junnu nostetaan Akatemiasta ja se käyttää puolustuspäässä ääntä tuolla tavalla. Ihailtavaa, kunnioitettavaa ja hienoa toimintaa. Pakkipari tiesi mitä tehdään, milloin tehdään ja miten tehdään. Pelkästään tuosta iso plussa. Parissa vaihdossa omassa päässä koko kentällinen vaikeuksissa, mutta vähiten Auvisen "ansiosta".

Viitanen: pelaa Viitasena Viitasen peliä. Monta kertaa näyttää siltä, että puoli kenttää tyhjänä ja kukaan ei varmista, mutta niin vaan sieltä Mikko liukuu peittämään suoran maalille tulon. Upea sijoittuja noissa tilanteissa, tuolla "nopeudella". Minä en suoraan sanottuna erottanut virheitä tältä mieheltä tänään.

Lada: kaksi virhettä, sata oikeaa ratkaisua tämän päivän pelissä. Pelasi paskasti? Mitä helvettiä? Pisteitä voisi olla vähän enemmän, mutta missasi aika paljon pelejä silloin kun JYPillä alkoi kulkea. Kausi ei ole ollut täydellinen, mutta eipä ole joukkueellakaan. Koko ajan vaihtuu pakkipari ja pelitapa on kuitenkin täysin uusi Ladalle, siihen nähden mallikasta.

Muistakaa nyt jumaliste näitä pakkeja arvostellessanne, että pakki on silloin loistava, kun hän ei erotu kentällä. Joojoo, Vatanen on eri asia. Pakki pelaa silloin hienosti, kun hän sijoittuu oikein, estää pelkällä läsnäolollaan vastustajan aikeita, antaa helppoja huomaamattomia syöttöjä omille. Hyökkääjä voi pörrätä 19.45 minuuttia pelissä laitojen vieressä niin, ettei kukaan huomaa, mutta pöläyttää tuossa 15 sekunnissa voittomaalin - kaikki huomaa. Minua ainakin jäi vituttamaan reilusti pakkien esityksiä enemmän tänään Louhivaaran ryssi loistavasta syötöstä + loistavan syöttöpaikan missaaminen ekassa erässä kun pelkäsi taklausta.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Viitanen: pelaa Viitasena Viitasen peliä. Monta kertaa näyttää siltä, että puoli kenttää tyhjänä ja kukaan ei varmista, mutta niin vaan sieltä Mikko liukuu peittämään suoran maalille tulon. Upea sijoittuja noissa tilanteissa, tuolla "nopeudella". Minä en suoraan sanottuna erottanut virheitä tältä mieheltä tänään.

Toisessa maalissa Viitasen mies karkasi maalintekoon. Viitanen myös tarjosi yhden 2vs1 hyökkäyksen Bluessille pelatessaan itsensä ulos hyökkäyspäädyssä. Vain Bluessin hyökkääjän hutilaukaus taisi pelastaa JYPin tuossa tilanteessa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lada kyllä mielestäni juuri omassa päässä on ottanut hirveästi harppauksia etenpäin ja omanpään peli kyllä kulkee jopa loistavasti, mutta sitten varsinkin hyökkäyspeli ei lähde kulkemaan edes sen alkukauden tasolla jolloin Laatikainen oli jopa hyvä siellä.

Auviselta hyvää perusvarmaa peliä. Ei häikäissyt, mutta ei myöskään isoja virheitä. Ensikaudeksi näiden muutaman pelin perusteella voisi pedata paikan 6 aloittavan puolustajan joukkoon tai ainakin heti ekana varalle.

Viitastakin tunnutaan jotenkin haukkuvan kun nyt ei ollut edes Koskista jota haukkua. Ei ole häikkäissyt tämänkauden peleissä, mutta sopivan äijämäistä peliä ollut ja omassa päässä hyvä. Täytti mielestäni tässäkin pelissä täysin sen roolin kolmosketjun puolustavan pelaajan roolin mitä voi odottaa. Toki merkkausvirhe sattui, mutta ei muuten valittamista kyllä.

Hubacek hyökkääjistä erottui, muuten kyllä kaikenkaikkiaan aika tasaista massaa joukkueen peli, ei kukaan täysin susi, mutta ei huonokaan. Jopa Asplund pelasi ok pelin. Blues vain taisi tehdä joukkueen pelistä hieman värittömämmän ja mauttomamman kun se oikeasti olisi, Blues oli ihmeen hyvä ja mitä tämänkin kauden pelit osoittanut, toivottavasti Bluesia ei kohdata pudotuspeleissä.. :)
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Auviselta hyvää perusvarmaa peliä. Ei häikäissyt, mutta ei myöskään isoja virheitä. Ensikaudeksi näiden muutaman pelin perusteella voisi pedata paikan 6 aloittavan puolustajan joukkoon tai ainakin heti ekana varalle.

Viitastakin tunnutaan jotenkin haukkuvan kun nyt ei ollut edes Koskista jota haukkua. Ei ole häikkäissyt tämänkauden peleissä, mutta sopivan äijämäistä peliä ollut ja omassa päässä hyvä...

Minä olin totta puhuen vähän pettynyt Auvisen peliin tänään, sillä oli selvästi pelirohkeampi aiemmissa näkemissäni liigapeleissä. Nyt kiekko poltteli lapaa, meinasi häslätä vähän ja muutaman kerran kun aikaa/tilaakin oli heitti roikun keskialueelle kun olisi voinut joko nostaa jalalla tai antaa pakki-pakin. Lievä pettymys, sillä näytti kyllä parempaa osaamistaan tosiaan aiemmin (ja tulee ymmärtää tässä suhteessa). Mutta kyllä kaverilla selvää puolustavamman peruspakin potentiaalia liigaan on, ehdottomasti.

Viitanen pelasi tosiaan muuten varsin virheettömästi, mutta Bluesin toinen maali meni kyllä Viitasen piikkiin. Merkkausvirhe, juuri sen verran jälees, josta kaveri pääsi rokottamaan. Mutta Viitanen on ehdottomasti parantanut pelaamistaan koko ajan: oletteko huomanneet, että Viitanen ei ota enää läheskään niin paljon jäähyjä? Mistähän johtunee? Mielestäni hyvin yksinkertaisesti siitä syystä, että on yhä paremmin pelin sisällä - maalin ja hyökkääjän välissä. Paljon helpompi pelata hyökkääjää pois vaarallisemmilta tonteilta, ja paljon vähemmän jäähyjä.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
On täällä kyllä optimista porukkaa. Kehutaan kaikki vaikk oli umpisurkea esitys. No joo jos säälärit niin sitten:).

JYP tulee
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös