Peliesitykset 2011–2012

  • 199 817
  • 638

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Itse en eilistä tappiopeliä nähnyt, mutta kyllähän tuo Jeren imaisu tuli pantua merkille. Mies on kumminkin esittänyt sen verran tasaisia otteita kahden viimeisen kotiottelun ajan, että antaisin miehen jatkaa tolppien välissä tänäänkin.

Riley on ollut näissä peleissä, jotka olin Lappeenrannassa katsomassa lauantaina ja tiistaina aika näkymätön, mitä teidän tekstejänne luin, niin sama jatkui eilenkin. Mies tänään katsomoon ja Hakalin polkukone kokoonpanoon?

Tänään vielä kun pääsisi hallille, toivottavasti ei jäätäisi tiistain avuttomiin lukemiin, vaan tulisi suht täysi tupa.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Minä en laita Kerhon tasoitusta Myllyniemen piikkiin. Hän lähti ihan normaalisti seuraamaan Tuulolan (kovaa) lämäriä, mutta se osui SaiPa-pakin mailaan ja muutti suuntaa niin vittumaisesti kuin se voi tuossa tilanteessa suuntaa muuttaa. Nelosen maalikoosteen kommentaattori oli aivan kuutamolla "kamalan nukahduksen" ja muiden raflaavien ilmaisujensa kanssa. Myllyniemi oli hereillä ja mukana vedossa, mutta nyt kävi paska säkä.

Jere otti muuten kovan kopin läpiajosta toisessa erässä ja pelasi muutenkin ehjän pelin. Tällä hetkellä pelien voittaminen ei ole kumiukosta kiinni.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minä en laita Kerhon tasoitusta Myllyniemen piikkiin. Hän lähti ihan normaalisti seuraamaan Tuulolan (kovaa) lämäriä, mutta se osui SaiPa-pakin mailaan ja muutti suuntaa niin vittumaisesti kuin se voi tuossa tilanteessa suuntaa muuttaa.
Nuo näyttää helpoilta maaleilta, mutta eivät välttämättä kuitenkaan ole. Ei siinä hirveästi reagointiaikaa ole kiekon muuttuneeseen lentorataan. En laittaisi minäkään tuota Jeren piikkiin.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Nuo näyttää helpoilta maaleilta, mutta eivät välttämättä kuitenkaan ole. Ei siinä hirveästi reagointiaikaa ole kiekon muuttuneeseen lentorataan.
En tiedä, miten Urhon kautta, mutta Nelosen koosteessa maali tosiaan näytti helpolta kuvakulman ja pikselimössön vuoksi. Minä näin sen suoraa takaa, ja siitä kulmasta osuman pakin mailaan näki selvästi. Sitä voisi tietysti pohtia, oliko pakin maila oikeassa paikassa. Kaikki lätkää seuranneet tai koskaan missään lajissa maalissa pelanneet tietävät, että ohjauksiin ei ehdi mukaan.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minäkin toivoisin Myllyniemen jatkavan maalilla tänään kotiottelussa. Eilisestä ei voida syyttää Jereä sillä hän pelasi hyvän ottelun ja otti muutamia todella tärkeitä torjuntoja.


Eilisestä pelistä vielä sen verran, että SaiPa kaatui omaan tehottomuuteensa sekä tuomarityöskentelyyn ei oikeastaan mihinkään muuhun. Joukkueen ilme oli mielestäni hyvä ja sen pilasivat tuomarit, mutta silti hyvinä hetkinä oli mahdollisuus ratkaista peli moneenkin otteeseen ja silti siihen ei kuitenkaan pystytty.
 
Viimeksi muokattu:

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Jaha, Armstrong on sitten nelosessa tänään Markun ja Tomin kanssa. Olisi ollut hyvä veto nostaa Paalanen siihen neloseen, mutta eipä voi mitään.

Saas nähdä miten Anssilla luistin kulkee, pelasi kumminkin jo 14 minuuttia eilen, eikä tarvitse ihan kylmiltään lähteä.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tärkeät 3 sarjapistettä SaiPalle!

Nagander ensimmäinen purkukiekko, Nagander toinen purkukiekko, Nagander kolmas purkukiekko ja näiden tärkeiden vaiheiden jälkeen pystyi hiukan huokaisemaan helpotuksesta sillä kyllähän tänäänkin 6-2 lukemista huolimatta sai taas jännittää.

Hyvä SaiPa parempi mieli! Mitäköhän kävi Armstrongille olisiko kenelläkään tietoa asiasta. SaiPa haastoi yhteisön ja yritykset täyttämään Kisapuiston tänään ja hallissa oli 3308 katsojaa, joka olisi normaaliksi SaiPa - HPK peliksi ihan mukiinmenevä. Mutta kun taistellaan näin tärkeistä pisteistä ja SaiPa ei viimeaikoina juuri ilman pisteitä ole peleissään jäänyt ja SaiPa yritti vielä houkutella tosissaan yleisöä peliin on mielestäni 3308 katsojaa aika surullinen lukema lauantain peliin, koska aika suuri osa lippuhinnoista ei tuohon otteluun ollut edes normaalihintaisia vaan alennettuja paketteja. Sori nyt vaan vähän kyllä ketuttaa nämä yleisömäärät!

Nyt kuitenkin otan ilon irti tästä makeasta voitosta ja menen parvekkeelle huutamaan SaiPaaaaaaaaaaaaaaaa! on siinä taas Tamperelaisilla ihmettelemistä.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Nyt voi sanoa, että vaikeuksien kautta voittoon, sillä kaksi erää voiton mahdollisuus oli molemmilla.
HPK.n karvatessa ylhäältä oli SaiPa välillä aivan paniikissa, onneksi kestettiin ja sitä edesauttoi se Selinin ottama aikalisä siinä toisessa erässä.
Tuon HPK.n ylhäältä karvauksen vuoksi joidenkin SaiPan pakkien syöttöpeli näytti kauhealta, harhasyöttöjä ja ihme neppailua, jotka veivät mahdollisuuden päästä pois omalta alueelta.
Kolmannessa erässä taisi hämäläisillä jo alkaa jalka painaa, kun ottivat jäähyjä ja SaiPan peli helpottui ja muutamalla syötöllä päästiin maalipaikoille hyvin tuloksin.

Toivottavasti tuo Bruunin tulo tuo rauhallisuutta puolustukseen, sekä ylivoimaan, silloin se säälipleijaripaikka voi vielä olla mahdollinen.
EHKÄ?
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitäköhän kävi Armstrongille olisiko kenelläkään tietoa asiasta.

Selin sanoi lehdistötilaisuudessa että Riley sai aivotärähdyksen. Toivottavasti ei ole pitkään poissa, tuo neloskenttä oli erinomainen. Erityisesti Leivo oli huikea tänään.
 

Pioneer

Jäsen
Selin sanoi lehdistötilaisuudessa että Riley sai aivotärähdyksen. Toivottavasti ei ole pitkään poissa, tuo neloskenttä oli erinomainen. Erityisesti Leivo oli huikea tänään.

Hampaallinen kanukki on siis betonilaitojen uusin uhri. Kuinka monta aivovammaa vielä tarvitaan, jotta joku taho heittää itsensä peliin ja laittaa pätäkkää joustokaukaloiden hankintaan?

Flinck-Leivo-kaksikosta on SaiPalle ensi kaudella paljon iloa, ja varsinkin jälkimmäisestä. Leivo on sympaattisesti tulokkaiden pistepörssin vitonen.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Hienoa! Jotenkin tässä on aika positiivinen tunne jatkoa ajatellen. Eikö tammikuu yleensä ole ollut se, milloin Idän Jätti on viimeistään pudonnut kelkasta? Eihän tämä tietenkään selvä peli ole edes karsintoihin joutumisen osalta, mutta jossain horisontissa siintä se maaginen kymppikerhon viiva, tuo unelmiemme maa, jonka niin harva saavuttaa. :)
 

ahal

Jäsen
Skitso fiilis päällänsä, vaikka piste Nordikselta pitäisi ilahduttaa. Parempi kuin ei mitään mutta... Olin kahden vaiheilla lähteäkö hallille vai ei, mutta sitten nuukailin. Sivusilmin seuraten tasainen vääntö, mutta loppu jäi jurpittamaan. Paikan päällä olisi hatuttanut vielä enemmän.

Pelin nähneet varmaan kommentoivat esim. Norjaa (vrt. Ullberg) ja Bruunia. Eikös vaan viime mainittu ottanut kohtalokkaan jäähyn lopussa, mahtoiko olla tarpeen?
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pelin nähneet varmaan kommentoivat esim. Norjaa (vrt. Ullberg) ja Bruunia. Eikös vaan viime mainittu ottanut kohtalokkaan jäähyn lopussa, mahtoiko olla tarpeen?

Ullberg pelasi hyvän ottelun vaikka neljä kiekkoa menikin selkänsä taakse. Tehtyjä maaleja. Ullberg torjui muun muassa toisessa erässä Pesosen rankkarin ja Markus Granlundin läpiajon. Positiiviset mietteet Ullbergistä.

Bruun taas ei ollut vahvistus, suorastaan heikennys. Jos Pukka olisi ollut tänään kehissä niin ehkä 3 pistettä olisi matkannut Lappeenrantan. Noh, turhaa jossittelua. Liike on heikkoa ja kiire on koko ajan päällä. Mitä lie Bruun on tehnyt tällä kaudella italiassa. Edelleen ihmetyttää, miksi edes lähti koko maahan ja heikkoon sarjaan. Varmasti menee tovi aikaa että pääsee kunnon liigakuntoon. Vituttaa, en osannut odottaa aivan tälläistä.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse näin vain 27 minuuttia tehokasta peliaikaa ja tuo Bruunin jäähy jäi silti näkemättä, joten en siihen ota kantaa. Jatkoajalla tullut jäähy johon peli ratkesi pisti kyllä vituttamaan ihan kunnolla. Olisiko ollut Kuhdan maila, joka nousi Söderholmiin ja SaiPalle jäähy ja ylivoimalla voittomaali. Kyllähän rankkareilla varmaan noutaja tuttuun tapaan olisi tullut, mutta se että peli ratkesi sitten tuollaiseen tuomarivirheeseen niin kyllä se kuitenkin syö miestä. Bruunilla kestää jonkin aikaa tottua SM-Liigan tempoon ja olihan tuo vähän kujalla välillä kun ei oikein tiennyt missä pitäisi olla, mutta eiköhän se siitä. SaiPallahan oli 2-3 tilanteessa muutamia loistavia paikkoja siirtyä 2-4 johtoon ja kaksi niistä tuli Flinckille ja tällä kertaa ei mies pistänyt limppua sisään. Pettynyt olohan tässä jotenkin on vaikka piste lähtikin mukaan Lappeenrantaan.

Nyt on sitten SaiPan kokoonpanoon palannut Aarniokin ja muutaman jäähynhän mies heti keräsi tililleen. Niin kauan kuin SaiPan alivoimapeli ei ole laadukasta on tuollaiset Aarniot lähinnä vain haitaksi joukkueelle nykyisellä tuomarilinjalla, mutta jos tuomarit eivät vihellä nimen perusteella tai olisivat edes hiukan tilanteen tasalla olisi Aarnio kultakimpale. Tämän illan jäähyistä en kuitenkaan nähnyt kumpaakaan eli en siis lähde kuitenkaan syyttelemään Aarniota enkä tuomareita kun en tilanteita nähnyt joista nämä tulivat. Kuitenkin ne pelit mitä Aarniolta olen nähnyt ovat tuoneet turhia jäähyjä todella paljon, vaikka mies onkin puhtaita ja hienoja pommeja esittänyt. Osa myös pelkän selässä olevan nimenkin takia ja se jos mikä on harmillista sillä kun laidat paukkuu on yleisöllä hauskaa.

Päällimmäisenä kuitenkin vituttaa tuo miten ratkaisu tuli.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Naputtelin alkujaan otteluketjuun, mut kuuluu kyl paremmin tänne:

Bruuni on niin vaiheessa, että voisi vaikka treenata pelkästään pari viikkoa. Tai käväistä Jukureissa hakemassa sitä pelituntumaa.

Mites Aarnio pärjäs tän illan matsissa? Näköjään pari jäähyä ja maalisyöttö, mut oliko kuinka kotonaan kentällä? Tykkäsin ainakin hitosti jätkän esityksistä viime lauantaina lainapaidassa. Vissii nelonen oli taas aika hyvässä tikissä? (Kyl niistä jätkistä viime kaudella näki et pärjäävät kyl liigassakin.)

Jukureissa ei välttis oo kyl Bruunille käyttöö, ei sen puoleen etteikö hepulla taitotaso riittäs (tai ainakii pitäis riittää) Mestiksee, mut pitäis saada peluutettuu omankii rosterin pakkeja (tosin niinhän sille Aarniollekkii paikka löyty vaikka Hämäläinen ois saatava totutettuu takas omalle paikallee). Tiiä sit jos diili on että me peluutetaan jos SaiPa pyytää, ni ei sit vissii muuta ku Mestiksee neppailee jos käsky käy..
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Mites Aarnio pärjäs tän illan matsissa?
Hyvää liikettä varsinkin pelin alkupuoliskolla. Jäähyistä toinen oli ihan hippajäähy, jossa Aarnio taklasi puhtaasti ilman isoa vauhtia tai mitään ryntäykseen viittaavaa maalintekoa yrittänyttä pelaajaa. Toinen jäähyistä kyllä turhahko keskialueen koukku.

Aarnio myös nopeutensa ansiosta järjesti yhden alivoiman vastustajalle, kun Mikael Granlund ei pysynyt miehen kyydissä.

Lisäksi yksi komea puhdas avojään pommi Kuhtaan.

Ehdottomasti pitäisin Aarnion jatkossa pelissä mukana, vaikka sieltä se 1-2 jäähyä pelin aikana saattaakin tulla.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kuulostaa toi Aarnion tän illan "ryntäys" melko yks yhteen viime lauantaiseen 5+20 "ryntäykseen" Mikkelissä (linkin takana video tapauksesta jonka seurauksena Aarnio siis ajettiin pihalle 2 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä pelin ollessa tasan...). Kaveri osaa taklata (puhtaasti ja kovaa) ja siitä sit rangaistaan :(
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Kuulostaa toi Aarnion tän illan "ryntäys" melko yks yhteen viime lauantaiseen 5+20 "ryntäykseen" Mikkelissä (linkin takana video tapauksesta jonka seurauksena Aarnio siis ajettiin pihalle 2 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä pelin ollessa tasan...). Kaveri osaa taklata (puhtaasti ja kovaa) ja siitä sit rangaistaan :(
Niin tämäniltainen Aarnion ryntäys ei ollut lähelläkään mitään tuollaista jukuripaidassa esitettyä. Aarnio tönäisi HIFK -hyökkääjän (Pesonen?) SaiPan maaliin ja taisi tämän vuoksi jäähy tulla. En nyt jaksa tapani vastaisesti tarkistaa mutta sääntökirjassa saattaa olla jotain mainintaa maalikehikkoa päin taklaamisesta. Tai sitten se oli salibandyssa...
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvää liikettä varsinkin pelin alkupuoliskolla. Jäähyistä toinen oli ihan hippajäähy, jossa Aarnio taklasi puhtaasti ilman isoa vauhtia tai mitään ryntäykseen viittaavaa maalintekoa yrittänyttä pelaajaa. Toinen jäähyistä kyllä turhahko keskialueen koukku.

Aarnio myös nopeutensa ansiosta järjesti yhden alivoiman vastustajalle, kun Mikael Granlund ei pysynyt miehen kyydissä.

Lisäksi yksi komea puhdas avojään pommi Kuhtaan.

Ehdottomasti pitäisin Aarnion jatkossa pelissä mukana, vaikka sieltä se 1-2 jäähyä pelin aikana saattaakin tulla.

Hienoa jos Aarniolla luistin liikkuu! harmittaa todella paljon kun taas saa lukea Aarnion saaneen kyseenalaisen jäähyn. Aarnio kuuluu omiin suosikkeihini ehdottomasti, mutta on vaan niin turhauttavaa kun puhtaista tilanteista saa niin usein sanktiota ja SaiPan alivoima ei mitään kummoista kuitenkaan ole. Kyllähän Aarnio tuo Kisapuistonkin peleihin rytinää ja on myös ollut voittamassa mestaruuksia ja tuo oman lisänsä ehdottomasti joukkueeseen. Toivotaan hänen saavan pelata paremmalla onnella omaa peliänsä omilla vahvuuksillaan ja pistää jatkossa laidat paukkumaan ilman naurettavia jäähyjä, joita hänelle tunnutaan viheltävän. Itse pidän ja melkeinpä vaadinkin hyvältä ottelulta taklauksia ja rytinää kunhan tilanteet ovat puhtaita ja vastustajaa kunnioittavia. Tuo puhdas avojään pommi jonka mainitsit Aarnion tehneen on kyllä musiikkia korvilleni.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taitaa vaan Aarniokin olla näitä pelaajia, jotka on "maineensa vankeja." Kun joskus on vetänyt yli ja töppäillyt, niin se leima jää elämään, vaikka pelaisi sääntöjen mukaan. Ei toki ole ainoa lajissaan. Osan pelaajien touhuja vaan seurataan turhan tarkkaan. Harmillista, mutta niin se menee.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tomi Leivo on kyllä pelannut käsittämättömän onnistuneesti tähän asti. Ei ole ollut koskaan mikään ikäluokkansa tähti, mutta sillä nyt ei ole mitään käytännön merkitystä. Lupaava jannu hän on ollut aina SaiPan näkökulmasta , sen kertovat jo A-junnuissa tehdyt pisteet. Viime kaudella sai hyvin miesten pelejä alle mestiksessä ja näytti tekevän hyvää kehityksen kannalta. Eikä muuten pelannut siellä ollenkaan huonosti. Teki paljon töitä ja mikä parasta, se työ näkyi tehotilastoissa, pisteitä kertyi 13+16=29. Sai pahan aivotärähdyksen kesken kauden, ilman sitä varmasti olisi ollut vieläkin paremmat lukemat.

Tällä kaudella Leivo on pystynyt vakiinnuttamaan paikkansa pelaavassa kokoonpanossa, mikä oli varmasti Leivon ensimmäinen tavoite tälle kaudelle. Peliaikaa on kertynyt keskimäärin noin 9 minuuttia/ottelu neloskentässä. Vaikka sitä ei ole herunut yhtään liikaa, niin Leivo on onnistunut tekaisemaan 33 ottelusssa jo tehot 5+7=12, . Todella hyvä suoritus tuolla peliajalla ja kertoo sen kuuluisan potentiaalin olemassaolosta. Eikä sovi unohtaa, että Leivo on SaiPan +/- tilastossa kolmas (+8), ainoastaan Backman ja Levokari ovat edellä. Ei voi neloskentän jampalta oikein enempää vaatia. Leivo on ottanut isoja harppauksia kehityksessään eteenpäin. Yksi suurimmista vahvuuksista on liike. On tainnut tehdä viidestä maalistaan kaksi läpiajoista. Oikea Kimmo Koskenkorva, paitsi pistää paremmalla prosentilla sisään.

Eiköhän se riittänyt tällä erää. Tuli Leivon kehumiskiintiö täyteen.
 
Viimeksi muokattu:

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hallilta palattu, mutta vi..tus ei ole poistunut.

Tänään ei ehkä oltu yhtä hyviä kuin silloin lokakuussa, kun Nordikselta tuli voitto. Silti oltiin niin hyviä varsinkin kolmannessa erässä, että kolme pistettä ei tosiaankaan olisi ollut vääryys. Nyt tuli yksi, joten ei tässä tyytyväinen tulokseen voi olla.

Allekirjoittaneen silmin:

Aarnion keskialueen jäähy ekassa erässä oli aivan selvä, oli vähän jäljessä ja koukku kainaloon, selvä jäähy.

Aarnion toisessa jäähyssä ei kyllä ollut ryntäyksen hajuakaan, hän taklasi puhtaasti maalin edessä Pesosta, joka oli juuri hööpöttänyt pahasti meidän pakin (Lippojoki?) ja jatkoksi yritteli harhauttaa Ullbergin. Totta, että Pesonen lensi vähän maalia päin, mutta selkeä salibandyjäähy. Tuomarien mielestä ilmeisesti maalintekoa yrittävää pelaajaa ei saa taklata??

Sitten toi tavallaan pistemenetykset ratkaissut Bruunin jäähy; Tarkasti en C-katsomon puolelta nähnyt, mutta pelikatkoa siinä SaiPa yritti, kiekko oli varmaan liki 10 sekuntia siinä 50 sentin säteellä pelaajien jaloissa. Sitten kun se sieltä tuli ulos oli Bruun myöhässä ja vähän hipaisi ukkoon, joka heti kyljelleen ja tuomarin käsi pystyyn. Kousa teki sitten todella hyvän maskin takaa tarkalla vedolla tasoituksen.

Ja toi jatkoajan tilannehan on nyt kaikille (ilmeisesti dumareillekin) ihan selvä. Kiekko oli IFK maaliverkon päällä monta sekuntia (onko näiltä osin säännöt nyt sellaiset, että siinä sitä pitää koukkia sieltä pois, jos se selvästi näkyy?) ja sitä sieltä sitten miehissä sohittiin. Kuhta huitaisi mailallaan Söderholmia naamaan ja Backman arvottiin boksiin. End of Story.

Ullberg oli hyvä, oikeastaan mikään maaleista ei ollut hänen vikansa. Ja pari huipputorjuntaakin (Pesosen rankkari ja Ma Granlundin läpiajo) mahtui iltaan.

Lopuksi Söderholmille ja Peltoselle pisteitä:

Söderholmille siitä, että myönsi tuomarien tehneen väärän tuomion. Tuo ei tietty tuo meille yhtään pistettä lisää, mutta kertoo että kaveri kuitenkin kunniottaa peliä.

Peltoselle siitä, että sanoi oikeastaan SaiPan ansainneen enemmän kuin mitä sai. Ei lähtenyt kehumaan omiaan, vaan rehdisti myönsi vieraiden pelanneen hyvin.

Toivottavasti tämäkin pieni takapakki vain antaa viikonlopun tärkeisiin peleihin virtaa. Niistä 6 pinnaa ja voidaan jo olla varmoja että liigaennakoiden tekijät eivät osuneet jumboveikkauksissaan.
 
On suuri sääli, että SaiPan pelatessa kauden parasta jaksoaan rupeaa tuomarityöskentely näkymään konkreettisesti jo tulostaulullakin. Aivan viime peleissä on mielestäni tuomarien tunarointiin menetetty useampia pisteitä. Kaiken lisäksi tuomarit vaikuttavat liian ylimielisiltä myöntääkseen virheitään. Välillä tuntuu että tietyissä ohjeistus- huhuissa on vinhasti perää. Ja mikähän mahtaa olla perusta senkin teorian takana, että lopulta nämä pelletuomiot menevät tasan kaikille?

Montakohan viiden minuutin ylivoimaa SaiPa esimerkiksi on saanut kuluvan kauden aikana? Itse muistan ainoastaan Dixonin ulosajon. Nykyään kun tuntuu tuo loukkaantumis- sääntö olevan vahvassa käytössä, tuntuu kummalliselta että SaiPa- pelaajien telomisista selviää yleensä istunnotta. Kauden mittaan kontaktien johdosta saikulle lähteneet ainakin Aarnio(?), Jekimovs, Armstrong ja eilen murtui Mankiselta nenä. Alkukaudesta monen kansalaisuuden mies, vanha Ecuadorilainen homo, Simon Backman toimitti päineen muurinmurtajan virkaa. Muistikuvieni mukaan yhdestäkään näistä ei tullut vihulaiselle isoa rangaistusta. Sitä en kyllä muista olisiko ollut suuremmin aihettakaan.

Sen sijaan päin vastoin on ulosajoja puhallettu; Pulli, Flinck jne... käytännössä aina kun vihu on keräillyt kamppeitansa jään pinnasta. Naru- Arsi esimerkiksi toipui tärskystään välittömästi jäähykuulutuksen kuultuaan. Sitten vielä otteluvalvojien viime aikaiset kommentit. Ei hyvää päivää.

Tuomareista ei aina huvittaisi itkeä. Itse asiassa maine alkaa jo olla sitä luokkaa että jos keskustelee kiekosta muiden joukkueiden kannattajien kanssa, tulee sieltä aina palautetta että SaiPa- fanit ovat vain jatkuvasti vinkumassa tuomareista. Joskus tähän on kuitenkin syytä. Otteluvalvojat pitävät tuoamreiden puolta, mediaa ei hmv- SaiPa kiinnosta. Helposti varmaan näyttää ulkopuolisen silmiin että tyystin aiheetta kitistään.

Korpeaa vain katsella pelejä, kun voi olla suurinpiirtein varma siitä että ellei vastustaja rankaise omin avuin, ottavat tuoamrit roolia.

Mutta se tuomarikitinästä. Ainakin melkein.

Tällä hetkellä usko on melko vahva. Joka ilta SaiPa taistelee voitosta ja näin jatkuessa saavat jumbosijasta taistella aivan muut joukkueet. Periaatteessa maagiselle viivallekin on vielä mahdollisuudet, kunpa vain tätä rajapyykkiä eivät seeprat olisi niin ahkerasti torpedoimassa.

Tuntuu perin epäsaipamaiselta, että uusia (ja vanhoja) ratkaisijoita nousee jatkuvasti esille. Todella monen pelaajan voi sanoa yllättäneen positiivisesti. Toivottavasti hyvä flou jatkuu, perjantaina olisi jälleen edessä ns. pakkovoiton paikka.

E: Tiplu
 
Viimeksi muokattu:

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Pakko kertoa "näkemykseni". Pauli Levokari...aivan loistavaa peliä tänään. Äkkiseltään en huomannut ainuttakaan hätäriä. Todella rauhallista peliä kiekon kanssa/kiekottomana. Jatkoa toivoisin ehdottomasti.
Toisena Mankinen...kaveri käynyt treenaamassa laukausta urakalla? 2 viime pelissä todella komeat laukaukset yläpeltiin + vahvaa pelaamista koostaan huolimatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös