Otteluseuranta U20 MM - päivä 3

  • 167 873
  • 826

Timppa73

Jäsen
Armiahan on ihan eri mies kolmannessa erässä. Helevetti, taisi maali herättää miehen. Taklailee ja kaivoi kahdesti jo kulmasta hyökkäyspäässä kiekon tekopaikoille.
Ei olla yhden kentän varassa enää hyvät kanssa katsojat!
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Flegu tekee lisää maaleja väärin.

Terveiset arvostelijoille. Maalintekijä saa fleguilla, kunhan verkko heiluu.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Armialta Heatley-tyyppistä flegmaattisuutta läpi matsin ja pari tehokasta iskua paikan tullen. Tämän saamien maalipaikkojen hyväksikäyttö on ainakin loistavaa luokkaa tässä pelissä.
 

#48#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
On kyllä hauskaa kun Armian maalin jälkeen tulee kolme sivua samaa viestiä hieman eri tavalla kirjoitettuna. Nauroin jokaiselle. Erikseen.
 

Supernaut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikki selittyy Raipen pelikirjalla, haluttiin ottaa se pakollinen yksi tappio heti ekassa pelissä, lopputurnee mennään sitten voittoisaan tahtiin ;D
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Todella hienosti Donskoi kävi laidasta hakemassa kiekon kun Armia ei siellä oikein pärjännyt ja sen jälkeen vielä antoi namupassin avopaikkaan Armialle.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hienosti (lue: tikimäisesti) näpäytti nuorempi Granlund jenkkipakkia kovaa pohkeille tilanteen jälkeen ja ilman jäähyä. Pieniä, mutta tärkeitä juttuja.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu siinä oli Armialta duuninteon mallia tilanteen alusta loppuun! Hienoa ja todella tärkeä voitto alkaa olla taskussa.

Asettaa taas omaan paikkaansa ne toivottomat, jotka samaan tapaan kuin aina aikuisten kisoissa huonon alkulohkomatsin jälkeen heittää yhden matsin perusteella koko turnauksen viemäristä alas.

Kaikki on auki ja mahdollista!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jotenkin tuosta Armian esityksestä tulee mieleen van Niistelroy parhaina vuosinaan. Valtaosa pelistä täyttä paskaa, mutta niin vain omalla tekemisellään käyttää paikat murhaavasti hyväkseen. Ei tuo kaveri vain voi olla suomalainen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös