Otteluseuranta U20 MM - päivä 3

  • 167 804
  • 826

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Armia taitaa olla tuleva floppi. Nyt jo toiset junnukisat eikä vieläkään kehitystä havaittavissa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Hetken jo luulin Raipen tulleen järkiinsä ja siirtäneen Ruutun Pulkkisen paikalle, mutta siellähän se Pulu kuitenkin jo neppaili.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Armia teki pirun hyvän duunin Salomäen maaliin. Mutta on paljon parannettavaa fyysisessä pelissä, kyllä se pitää pystyä Ässäfanienkin tunnustaa, vaikka kultapojasta onkin kyse.

Liian monta kertaa Armia on puhtaasti taklattu keskialueella kiekosta irti, pelin kääntyen samantien takaisin omiin.
Fyysisestihän se on raakile, mutta niin oli mm. Mikko Koivu samassa iässä.

Mielestäni Armia ei ole ollut tänään varsinaisesti veltto (toisin kuin Kanadaa vastaan), mutta tuntuu olevan melkoisilla tönkköjaloilla liikenteessä, eikä oikein ehdi tilanteisiin.
 

Kelloseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pääkaupunki ja maajoukkue
Ihan toisenlaista menoa kuin kanukkeja vastaan. Seuraavassa pelissä jätkät ehkä jo muistaa miten pelataan omalla tasolla. Vielä liikaa kumilampaita.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Miks tää kanava pätkäsee aina 2 min jälkee ja tausta muuttuu valkoseks? What is this shit?

Hemm, semmosta ongelmaa ei ole itsellä. Eli en kyllä osaa auttaa.

Melko tasaista peliä. Suomen peli ollut aivan erinäköistä, kuin Kanadaa vastaan. Tuskin johtuu pelkästään heikommasta vastustajasta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mikä Armian pelissä pistää edelleen silmään on heikko pelinluku ja taito pelata yhteispeliä ketjukavereiden kanssa. Tämä johtaa yksinkuljetukseen, vähän turhanaikaseen päätyynlyöntiin tai keskinkertaseen sutasuun maalille. Sen pitäs kokonaisuuden kannalta ymmärtää luopua kiekosta, siis ssyöttää omille, ja varmaan saisi enemmän tilanteita, joissa pääsis käyttämään vahvuuksia hyväkseen. Lähinnä hyökkäysalueen veivejä, maalinedustapeliä ja laukauksia.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Nyt on kyllä Mi Granlundillakin laskenut pelin taso roimasti. Muna käteen ja omia ratkaisuja. Kaveri siirtää vastuuta.

Mun mielestä hakee robottimaisesti kokoajan tuota Pulkkista. Toinen veljeksistä on tuossa kentässä ihan turisti. Yv:lläkin ainoa variaatio oli Granlund M->Pulkkinen.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joel Armiassa on niin paljon hyviä ominaisuuksia, että suorastaan vituttaa nähdä miten nämä muutaman suuret puutteet tekevät miehestä lähes hyödyttömän joukkueelle, ellei kaikki planeetat ole oikeassa asennossa. Miten noin iso mies voi olla noin heiveröinen fyysisesti? Hidas, kankea ja epäfyysinen on todella huono yhdistelmä, vaikka sen lisäksi on laittaa loistava laukaus ja päätä huimaava mailatekniikka. Onneksi tuota fysiikkaa on mahdollista kehittää ja toivon todella, että kaverin geenit ovat sen suhteen hyvät ja kaveriin tarttuu vielä lihasta.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tietysti onhan tää rankkaa arvostelua Armiaa kohtaan ja suureksi osaksi ihan syystä, mutta kyllä Ässä fanien pitäisi osata ottaa niitä värilaseja jo pikkuhijaa pois päästä..toivotaan, että jätkä nostaa tasoa, mutta eihän nyt voi puolustella koko aikaa jätkää kenen pitäisi olla tuolla Suomen parhaita pelaajia..
 

d2uce

Jäsen
Paajasen ja Salomäen ketjut saavat kovalla duunilla pidettyä pelin jatkuvasti USA:n päädyssä. Esimerkiksi Donskoi ja Kuronen ovat jatkuvasti iholla ja loistava liike on aiheuttanut hankaluuksia USA:n pakeille.

Lisäksi Suomi on 1vs1 tilanteissa puolustanut hyvin ja ollut oman pään irtokiekoissa aina ensimmäisenä. Jotenkin tuo Miro Hovinen on pistänyt eniten silmään positiivisessa mielessä.

Ykkösellä jo muutama tontti, mutta olisi hyvä saada niitä onnistumisia nyt, eikä vasta Tanskaa vastaan.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei se Armia nyt niin huono ole ollut kuin täällä on annettu ymmärtää. Ei loista mitenkään, mutta pysyy kuitenkin ihan kohtuullisesti mukana pelissä.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
- Salomäkikin jatkaa hienosti Riikolan aloittamaa gingerin pinnankiristystä. Minkäköhän takia muuten Viasatin lähetyksessä Salomäki oli suuressa tarkkailussa. Kuvattiin erän alkupuoliskolla kokoajan tauoilla.

Pelin kuumin pelaaja.


Ykkösen jätkät yrittää ehkä vieläkin liian hienoja, mutta onhan noita maalipaikkoja tullut ihan kiitettävästi. Ohi tai päin maalivahtia ovat vedot viuhuneet toistaiseksi. KYllä ne sieltä vielä tulevat.
 

Travel Boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, RU-38, NHL
Armia teki pirun hyvän duunin Salomäen maaliin. Mutta on paljon parannettavaa fyysisessä pelissä, kyllä se pitää pystyä Ässäfanienkin tunnustaa, vaikka kultapojasta onkin kyse.

Liian monta kertaa Armia on puhtaasti taklattu keskialueella kiekosta irti, pelin kääntyen samantien takaisin omiin.

Armian peli näyttää juuri siltä miltä se on koko alkukauden näyttänyt. Hivenen haluttomalta liukumiselta, välillä kiekko turhaan hautoen. Itse asiassa Armia oli toisessa erässä kohtalaisen aktiivinen. Tuo taklausten väistelyn viittaa siihen että joku noista vastaanotetuista isoista pommeista teki kipeää.

Täytyy muistaa ettei pojalla ole lihasmassa missään suhteessa pituuteen verrattuna. Pari kovaa kesää täytyy vielä painaa kunnes nähdään muutakin kuin bambi liukkaalla jäällä.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Raipe: "jos tästä valmennushommasta oikeen innostuu niin vois sitä lähtä maailmalle".

Hyvän harjottelupaikan löytänyt, onkohan oikeen kelan tuella tuolla käskemässä.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Tänään voitetaan Canada peliin verrattuna kaksinkappailuja huomattavasti enemmän, ei pureta hätäkiekkoja vaan siirretään ne omille eli syötöt menee omille paljon paremmin.
Uskalletaan pelata, uskotaan omaan tekemiseen.

Tästä tärkeä voitto, sitte seuraavat ja päätyyn asti vastassa ylimielinen Canada jota pistetään tupaan 6-0 ja kokoonnutaan torille jälleen!
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Perkele johdetaan, tämä on aika paljon enemmän kuin odotettiin!

Härkä Salomäki on kyllä kuin tehty pieniin kaukaloihin, loistavaa peliä. Helppo povata tulevaisuutta NHL-kaukaloissa, mutta ei tuosta nyt mitään supertähteä saada. Aittokallio pelaa tällä hetkellä kenties paremmin kuin koskaan Ilveksessä, maaginen. Pulkkinen ja varsinkin Mäkinen erinomaisia, Riikolalle pinnat ilkeydestä.

Ristolainen on liian arka, ja Armia aivan helvetin Flegu. Silloin kun tekee maaleja, tuon tyylin saa anteeksi, mutta kun pelaa noin tehottomasti paskaa tulee, se nyt täytyy porilaistenkin vain hyväksyä. Mikelta ensimmäinen huono erä, vauhti ei nyt riittänyt ja ratkaisuihin kaivataan suoraviivaisuutta. Ykkönen tarvitsisi kyllä onnistumisen tässä ottelussa.

Taistelkaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös