Otteluseuranta U20 MM - avauspäivä

  • 136 432
  • 789

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Känädä näyttää Suomelle vähe maalintekoa mjitööh?
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Raimo Helminen ULOS ! = Kokematon, ei pelikirjaa, ei osaa kommunikoida gibsonin kanssa kun puhuu englantia, ei mitään näyttöjä valmentamisesta, kentältä saadut kommentit miehen otteista valmentaja järjestään negatiivisia.

Pistä nyt ekana infoa Raipen ja Gibsonin "pakkoenglannista" ja sitten tietoa vaikka pelaajista jotka hänestä ovat väittämiäsi asioita sanoneet?

On ja ei! Kyllä vois olla munaa kieltäytyäkin pestistä jos ei ole (vielä) tarpeeksi osaamista ja kokemusta!

Sopisiko muka mielestäsi Raipen luonteeseen moinen?


Mutta, mutta, ei varmasti kisojen paras valmentaja ja puutteita on myös. Onneksi tätä uraa takana vasta pari erää. Ja häviöllä oltaisiin vaikka siellä kuka olisi koutsina. Ei kukaan penkin takana voi vaikuttaa niihin henk koht virheisiin mitä on tänäänkin nähty.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Ristolainen jää kuin tikku paskaan ja Mäkinen pakittaa kohti kulmausta 2v1 hyökkäyksessä. Tuloksena 1-6. Ei vittu! :D
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
1-6 ja taas vietiin Ristolaista. Ei hyvältä näytä ainakaan tämä matsi hänen osaltaan.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Nauran kyllä täysiä ääneen jos joku kehtaa vielä Ristolaista kehua lupaavaksi kaveriksi.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Barkoville vauhti ollut vähän liikaa mutta se mahdollisuus oli tiedossa eikä ole ainoa, melkein koko joukkue on hannujortikkamaisesti sanottuna sukkasillaan tuolla.

Kanadan vauhti ja tunne on ihan liikaa Raipen ryhmälle tässä pelissä. Jos homma on näin hakusessa jatkossakin, niin katseet alkavat kääntyä penkin taakse. Näin kovaa hyökkäyskalustoa ei ole käytössä joka vuosi joten tulosta pitäisi tulla. Nyt koko joukkue on epävarma ja pelokas ja Granlundin ketju luo välillä jonkun tilanteen.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Puolutuksen virheet ovat jo niin karmaisevia, että ei tosikaan. Gibsonia toki voidaan syyttää tästäkin.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Heh, täällä taas haukutaan vuoroin veskaria ja vuoroin Raipea, kun "supertähdet" floppaa kentällä ja joukkue pelaa juuri sillä tasolla mitä osaa.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jalonen voisi vedellä turnauksen läpi vaikkakin on miesten tiimissä jo!

Tämä ei olisi minusta ollenkaan huono vaihtoehto. Ei kai maajoukkueen päävalkun työkalenteri tähän aikaan niin täyteinen ole, ettei voisi kisoja läpi viedä? Samalla iskostettaisiin miesten pelitapaa jo junnutasolla ja saataisiin todella tarkkaa tietoa ja analyysia tulevista Leijonista.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten pakista voidaan vaan luistella ohi? Siis ei edes harhauteta tai mitään, vaan ihan pelkästään LUISTELLAAN ohi? Ristolainen. Voi vittu.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suomella yksi kaikkien aikojen joukkueista nuorten MM-kisoissa, mutta kaukalossa homma näyttää lähinnä joukkoraiskaukselta...

Mihin tämä väite perustuu??

Suomella on hyökkäys, Mi Granlund kärkenä, mutta puolustus ja maalivahti eivät ole missään tapauksessa kaikkien aikojen joukkueen tasolla. Määttä on kuitenkin häkkipää ja aniharvoin näissä kisoissa häkkipäät ovat turnauksenhuippuja.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoon A-juniorit, Mathias Klockars (MMA)
Suomella yksi kaikkien aikojen joukkueista nuorten MM-kisoissa, mutta kaukalossa homma näyttää lähinnä joukkoraiskaukselta. Omalla alueella järkyttävää ylipelaamista: Pakit juoksevat antamaan painetta silloin, kun pitäisi pelata passiivisesti, laiturit juoksevat alas pelaamaan muka maalin edustaa, mutta kukaan ei pidä sitä kaveria, joka lataa kiekon reppuun.

Hyökkäyspäähän Suomi ilmeisesti yrittää pelata jotain kiekkokontrollia, ei pysty ottamaan selvää, koska paineen alla ei pystytä minkäänlaisiin kiekollisiin suorituksiin. Helpotkaan syötöt eivät tule lapaan, jolloin mistään kiekkokontrollista on turha haaveilla. Hyökkäyksessä Mikael Granlund on ainoa, joka pystyy edes jotain luomaan. Muut lähinnä vuoron perään kuskaavat kiekkoa sen sitten menettääkseen.

Tällä jengillä pitäisi vähintään pystyä haastamaan. Toki jengi on paskonut housuunsa, mutta kyllä kokeneempaa valmentajaa Suomi kaipaisi, kuin Raimo Helminen. Peli näyttää ihan Ilveksen touhulta ja se ei todellakaan mairittele. Kanadan valmentaja valmensi joukkuetta jo 17-vuottas sitten. Helminen vetää toista kautta Ilveksen kakkosena.

Jep ihan hirveetä. Oman pään merkkauspeli erityisen huonoa. Siksi noita vaarallisia paikkoja tulee koko ajan maalintekosektorille.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pitäisikö siirtyä rantapalloon, niin Gibson voisi saada jotain kiinnikin, täys imuri koko kaveri. Ja on kyllä suomen pakit paskoja, mitä helvettiä toi ristolainen teki ennen maalia? No sitä samaa mitä koko pelin ajan jo muutenkin, eli ei mitään.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Pistä nyt ekana infoa Raipen ja Gibsonin "pakkoenglannista" ja sitten tietoa vaikka pelaajista jotka hänestä ovat väittämiäsi asioita sanoneet?



Sopisiko muka mielestäsi Raipen luonteeseen moinen?

Raipehan oli luonteeltaan sellainen, että jos pelaajauralla joukkue hävisi 5-6, Raipella itsellään tehot 1+4 ja plusmiinus +5 niin joukkue hävisi sen takia, että hän itse ei pelannut tarpeeksi hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös