26.11.2011 Lauantai-illan tanssit Pelicans-HIFK

  • 155 235
  • 534

nipsu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan rehtiä vääntöä kaiken kaikkiaan näytti olevan, eikä mitään jäässä makaavan hakkaamisia tainnut tapahtua.

Paitsi Nyholm hakkasi Laschia maassa, vaikka Lasch ei edes missään vaiheessa lähtenyt tanssiin mukaan eikä pudottanut hanskojaan. PENALTTIA!!!
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Voisitko kertoa mikä viesti piti lähettää ja miksi? .

IFK tunnetaan siitä , että se ei peräänny. Ei perääntynyt nytkään, mutta perääntyikö Pelicans? Ei perääntynyt. Eiköhän tällä alkuperäisellä "viesti mikä piti lähettää" ollut se, että ei täällä Julleille kumarreta. Sitä tässä kaiketi haettiin.

Hyvä että saatiin uusi kuuma kaksikko, tämä tanssi muistetaan pitkään. Toivottavasti.

Kuten sanottua, kummallekkin jengille pointsit himaan. Harmi että ei jäänyt meille pisteitä.
 

tomukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Suikkaselle kättä lippaan ja puoliksi täytetty työsopimus kouraan, työnantajan ja toimenkuvan saa täyttää itse. Täytti Pentti Matikaisen klassisen lukkoriehan saappaat vartta myöten, kakkosaallossa koko ketjulta hanskat jäähän ja parikolme HIFK'n jannua siltaan. Että lämmitti.

Nimenomaan. Tää oli sitä mitä välillä pitääkin tapahtua, kun pelataan tunteella eikä laskelmoida. Aivan täydellistä, täydellistä!
 

nipsu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eikö Nurminen ole enää pelsujen vaihtopenkin takana kun ei lukenut noissa ulosheitetyissä?

Ei ole, Nupe katselee pelit katsomosta. Ei mahu Suikkasen ja Nupen egot samaan vaihtoaitioon ;)
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Paitsi Nyholm hakkasi Laschia maassa, vaikka Lasch ei edes missään vaiheessa lähtenyt tanssiin mukaan eikä pudottanut hanskojaan.

Olihan se Lasch jotain heilumassa tuossa Liivikin ja Luttisen tappelun alkuosassa. Siitä sitten Nyholm kiskaisi kaverin pois. Loppuosaan en ota mitään kantaa, kun en ole nähnyt mitä tapahtui.
 
Helvetin hyvää settiä. Just eilen manasin ettei Pelsuista kukaan uskalla heittää rukkasia jäähän kun Sihvonen lähti Hämeenlinnaan. Hyvää reagointia Suikkaselta kun halipula ja kumppanit kävivät taitopelaajiin käsiksi.

Nyt kukkahattujen lässytykset kaakkoon niin aina vaan paranisi.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Paitsi Nyholm hakkasi Laschia maassa, vaikka Lasch ei edes missään vaiheessa lähtenyt tanssiin mukaan eikä pudottanut hanskojaan. PENALTTIA!!!

Tuo oli sitten paha tyylivirhe, mutta ihan oikein se sille uimahyppääjälle oli. ;) Kyseinen mielipide Laschista on sitten muodostettu ihan vaan parin ottelun perusteella.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Hieno hienoa! Hiukan väriä harmaaseen Marraskuun iltaan.

Mutta yksi asia on mikä vituttaa ja rankasti on nuo kotimaiset tuomarit. Välillä noi apinat sitoo toisen tappelijoista, jolloin toinen saa paukuttaa vapaasti ja silloin voi mennä nenä sisään ja poski ja leukaluut rikki. Se jos joku on vaarallista touhua! Ihan oikeasti herätys siellä johtoportaassa!
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sanoo ihmiset mitä sanovat, niin tätä liiga kaipaa silloin tällöin! Hienot savotat ja propsit molemmille joukkueille.
Matikainen: "pienet myllyt, mitäs siitä" - Juuri näin!

Ja sitten pelillisesti täytyy toivoa, että Hovinen palaa pian. Muutoin alkaa nopea luisu kohti keskikastia.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Miten voi noin iso mies olla näin lapanen näissä hommissa, toi Tuomaisen lääppiminen lähinnä huvitti. Tuomainen on täysi turhake jos se ei uskalla taklata eikä lyödä tarpeen tullen.

Hänellä lienee toinen näkökulma peliin. Kunnioittaa vastustajaa ja on muutenkin kiltti, joten miksi mennä turpatalkoisiin kunnei ole edes kokenut vääryyttä. Ei tosin ihan parhaat luonteenpiirteet jääkiekkoilijalle...
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toi Hotdogman kyllä varsinainen epeli.. Eka hyppii selkään ja sit kilpparit :D

Äläpä muuta sano - eilenkin annettiin mahdollisuus kahden miehen toimesta lähteä rehelliseen myllyyn, mutta ainut kenelle uskalsi aggressiivisuuttaan näyttää, oli tuomarit. Todella hienoa mainosta maansa jääkiekkokulttuurille. Todellinen pettymys oli myöskin Luttisen edesottamukset - sen verran mikä noista videopätkistä näkyi, niin lähinnä keskittyi ainoastaan odottamaan että tulisi se tuomari nopeasti väliin. Jos joku väittää Pelicansin lähettäneen tällä jonkin viestin, niin kysynpä että mikä se viesti on?
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muuten tais olla aika peruslätkätappeluja, joissa ei varsinaisia kovia pommeja saatu sisään, ja vastustajakin kaadettiin (jos kaadettiin) lähinnä kampittamalla/painimalla, mutta kurvinen näytti pistäneen aikamoisen iskun, joka pudotti pelicans pelaajan.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Fanien keskimääräisen suhtautumisen tiedän kyllä, valitettavasti. Maailman suurin ongelma onkin juuri se, että täällä on ihan liian paljon tyhmiä ihmisiä.

Se on totta, että lätkätappeluissa ei kovin usein satu vakavia loukkaantumisia. Iso kysymys onkin, montako pitää sattua ennen kuin niitä sattuu liian usein?

Ootkohan kenties väärässä ketjussa, 90% puhuu täällä itse tapahtumasta ja itse olet tunkemassa jotain yhteiskunnallista keskustelua tappelujen tarpeellisuudesta. Tappelut on ja pysyy jääkiekossa. Nyt siis arvostelit suurimman osan tähän ketjuun kirjottavista ihmisistä tyhmiksi, sanoisin enemminkin jääkiekkoa ymmärtäviä.
 

julle-jr

Jäsen
Mulle ei ole ikinä oikein avautunut se, että miksi katsomosta huudetaan tappelukannustuksia tyyliin "lyö sitä". Mistä tappelevien pelaajien pitäisi tietää kummalle tai tässä tapauksessa kenelle huuto on tarkoitettu? Kerran olin Jyväskylässä seisomokatsomossa ja kun tuli pieni nujakka IFK- ja JYP-pelaajien välille, niin joku JYP-fani alkoi karjumaan jotain "hyvä! lyö sitä!". Tämä JYP-fani sattui olemaan melko lähellä minua, joten huusin sitten väliin, että kerro nyt saatana tarkemmin, että kenen haluat lyövän ja ketä, eiväthän pelaajat muuten voi tietää kumpaa kehotat lyömään. Kaveri otti tästä täysin asiallisesta huomautuksestani herneet nenäänsä ja alkoi käärimään Valtra-paitansa hihoja ja haastamaan minua myllyyn. Kysyi vielä, että haluatko turpaan. Tähän luonnollisesti vastasin, että en halua, oletko idiootti kun tuollaisia itsestäänselvyyksiä kyselet.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Olipa esitys.
Oonko mä ainoo joka ois halunnu olla linjatuomarina tässä pelissä?

Eihän tossa mitään, mukava kattoo ku Wärn ja Tuomainen juttelee keskenään mukavia...
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos vähän pyyhitään nyrkillä kaverin naamaa niin siinä harvemmin käy kovin pahasti. Turha alkaa jossittelemaan että mitä jos olisi tapahtunut näin ja näin. Ennemminkin olisin huolissani esimerkiksi paljon tapetilla olleista päähän kohdistuneista taklauksista kuin pienistä nyrkkihippasista.

Tappelut ovat sääntöjen vastaisia mutta ne ovat, kuten joku jo mainitsikin, arkipäivää esimerkiksi jääkiekon synnyinmaassa Kanadassa ja kun luet tätäkin ketjua niin huomaat, että myös fanit haluavat niitä nähdä.

Oli tappeluista mitä mieltä tahansa, niin ne ovat osa lajia siinä missä kampitukset, siitähän kertoo jo säännötkin. Jos ne eivät olisi osa lajia, ei niitä olisi määritelty sääntökirjaan rikkeinä. Sen sijaan vastustajan ampumiset eivät ole osa lajia, ja ei sellaista ole sääntökirjassakaan. Toki siitä varmasti rangaistuksen saisi (lähinnä linnareissun ainakin), mutta lajin kanssa sillä ei olisi mitään tekemistä. Kärjistetty esimerkki, mutta kertoo kyllä miten se on osa lajia.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos joku väittää Pelicansin lähettäneen tällä jonkin viestin, niin kysynpä että mikä se viesti on?

Et taida paljoa ymmärtää lätkästä! Ei tuollaisissa talkoissa ole väliä, kuka voittaa ja kenet. Vaan se, että lähdetään pistämään myllyä joukkueen puolesta. Ei kukaan tarkoita, että viesti olisi ollut se, että "Pelsut hakkaa kaikki kanveesiin". Vaan se, että täältä vastataan, tuli turpaan tai ei.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
No ei se Pelsujen pelaaja sentään Kurvisen lyönnistä tipahtanut, vaan menetti tasapainon, kun Kurvinen tuuppasi toisella kädellä, jolla piti paidasta kiinni. Vaikkakin, aika hyvän iskun pisti heti ekalla lyönnillä.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Olisi kiva nähdä kuvaa pukkarista, ainakin HIFKin, myllyjen jälkeen ennen pelin loppua, joukkue kuitenkin voittamassa peliä ja kaheksan äijää jo pesulla. Varmaan aika riehakas meno!

Näitä liiga kaipaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös