• 12 258
  • 127

Nathan

Big Bad Bruins
MAAARSHMONT! Olipa huikee vaihto nenältä! Ensin Vanek pystyyn punaviivalla ja muutaman sekunnin päästä kädet pystyyn.

Pordinard

HIFK, Buffalo Sabres
Vanekhan vastataklasi nenän katolleen niin että tärähti. Sääli että pääsi onnekkaasta pompusta kaventamaan, 3-2 erätauolle. Kolmas tappelunpoikanen Ference-Stafford kun jälkimmäinen taisi osua Thomasiin.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Homer 3-2! Kipper protestoi, mutta turhaan.

Sutter #16

Hurricanes, CC, Jokerit
Jepajee.. Cammalleri tasoittaa pelin komealla ohjauksella heti kolmannen erän alkuun. Canes nyt ette anna periks!!

Edit: Braaandon Sutter!! Komean kuvion päätteeksi Sutter laittaa kiekon maaliin. Kiekko kävi tuossa nopeassa hyökkäykssä jokaisella Canesin kenttäpelaajalla!

teude

Kurpitsapää tasoittaa, 3-3.
Huhhuh kun oli 3-4 lähellä, Howard kuitenkin paikkaa.

Sutter #16

No Canesin kolmannet erät tunnetaan ja peli on heti 3-3. Moen ohjaa Weberin vedon viivasta. Ja onhan Montrealilla ollut 3 tolppaakin pelissä..

tiuke

KalPa
Toivotaan ettei kurpitsapään joukkue tee maalia yv:llä. Ai asiasta ymmärtämättömät vihelsikin ne jäähyt tasan.

teude

En noin kovasti vihaa entisiä pelikavereita.

En minäkään, on vain tuo lempinimi pysynyt päässä viimeiset 15 vuotta. Tosin pelikavereita ei olla.

Muhkea

Kärpät, NHL:n suomalaiset
Viihdyttävä kolmas erä ollut Canes - Habs -pelissä. Coast to Coast -lätkää parhaimmillaan.

teude

No nyt sataa jäähyjä. Äsken olisi jo kyllä voinut estämisestäkin antaa Flamesille.

tinkezione

Pens, Ipa, Rod Weery
Sullivanin tasoituksen (lue: Pietrangelon söhräämisestä johtuneen Kennedyn vapautumisen) jälkeen onkin pelattu yhtä maalia. STL:n pakit ja muutkin pyörivät kuin valintatalon ovissa Malkinin etc. pyörittäessä ihan hurmoksessa. Hitchcock joutui vallan aikalisään turvautumaan.