Otteluseurantaketju SM-Liiga Ti 4.10.2011

• 191 520
  • 633

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Bluesilla aivan tajuttoman paska ylivoima lopussa, 5-3YV, mutta ei maistunut. Sinne meni sekin pitkäveto.
E: Mankinen, mahtavaa! Ja sieltä tasoihin pojat!!!

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tappara-Ässät

Armia vähän turhautuu kun ei vaan mene maaliin. Ei kuitenkaan jäähyjä.

Ressa

Ässät
Joppe, tollasesta paikasta vedetään yläbörsään eikä suoraan logoon?!

ToBey

JYP, Jyväskylä
Noniin JYP, mitäs vittua???? Saipa tulee jo maalin päähän..

mirasane

SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille

Ted Raikas

SaiPa
SaiPa tekee nousua. Kävisikö kerrankin niin, että tullaan useamman maalin tappiosta tasoihin ja ohi? =)

Jännäksi menee.

xAnZax

TPS
3-3

Hejony

Ilves, Suomi
On se nyt vittu taas kun joutuu tässä vaiheessa kautta suurinpiirtein kyyneleet silmissä jännittämään 5-3 av:ta pelin lopussa. Uskomaton jäähyntappo, hienoa pojat. Nyt sekunnit JA:n alussa pois ja Masi suoraan aitiosta maalintekoon.

Mas@

TPS, Lassi Etelätalo
Tasan..

Streider

Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Espoossa varmaan se 1500-2000 katsojaa oikeasti paikalla. Voi kyllä mennä yläkanttiin. MORJES :D

Helvetin hyvä että ollaan pisteillä tästä pelistä, lopussa 5-3 av ja ainakin se piste nyt raavittu matkaan. Alivoima Ilveksellä ok, ylivoima ei vakuuta. Ihan ok kolmas erä verrattuna ekaan kahteen erään, mutta ei toi nyt oikein mahtavalta näytä. Parannettavaa riittää. Ainiin, Wiikman ollut ihan hyvä.