Ke 6.4.2011 Blues-JYP, 4. välieräottelu

  • 35 167
  • 126

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Varakkaan kakkonen oli kyllä taas linjaan sopimaton mikkihiiri-jäähy, normaali avojään torppaus kiekollista pelaajaa kohtaan.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Homma paketissa

Aurinkokuningas sanoi, että voittava joukkue on se jolla on voittava maalivahti. Jos toisessa erässä on kaksi laukausta joista toinen uppoaa melko kevyesti ei voi odottaa voittoa. Jos ei pystytä tekemään yhtäkään maalia ei voi odottaa voittoa. Nyt on niin, että valmistautuminen pronssiotteluun on jo tosiasia. Ei tuo joukkue voi voittaa kolmea ottelua putkeen, kun maalivahtipeli on sitä mitä on ja maalinteko on täysin kateissa. Suurin pettymys minulle sarjassa on ollut Jypin maalivahtien työskentely.

Onnitteluni Bluesille ja toivottavasti pistätte Hifkin lujille.

Mestarihan on kuitenkin Lennu ja Hifki. Toivottavasti menisi mahdollisimman nopsaan poikki, että pojat pääsevät maajoukkue hommiin.
 
Viimeksi muokattu:

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
Ekat 30 minsaa kuskin paikalla oli Blues. Hyökkäykset lähti kontrolloidusti ja kiekkoa pidettiin aivan selkesti Jyppiä enemmän. Oikeastaan JYP oli aivan aseeton tämän ajanjakson. En tiedä mitä se tuffeli oikein tällä passiivisella pelaamisella haki, mutta se on kyllä aivan väärä taktiikka Bluesia vastaan.

30-37 minsoilla alkoi homma kääntyi vähän Jypin suuntaan, eivät Espoon pari kakkosta auttaneet yhtään tilannetta.

37 minuutin kohdalla tapahtui Espoolaisten kannata paras mahdollinen käänne, kun Miettisen soolosekoilu johti vähän onnekkaastikin maaliin. Ei ole silti syytä ottaa mitään pois Miettisen hienosta yksilösuorituksesta. Kun yrittää paljon, joskus se onnistuukin. Mielestäni 1-0 oli kahden erän jälkeen aivan ansaittu johtoasema.

40-60 minuutit mentiin perisuomalaiseen tapaan kaavalla johtava joukkue puolustaa ja heitttää vaan kiekkoa pois omalta alueelta. Blues ei edes yrittänyt kontrolloituja hyökkäyksiä, mihin johti osittain Jypin karvan nosto. Jyp vei peliä, eikä se ollut mikään yllätys. Tämä on nähty tällä kaudella ihan tarpeeksi monta kertaa. Nyt ei osunut nilkkaan ja hyvä niin.

Kuitenkin Jypin ylistäminen ottelun selväksi hallitsijaksi on aikamoista pilvilinnoissa elelyä, kun katsoo tilastoja suhteessa numeroihin taululla. 0-0 tilanteessa Blues vei peliä. Jyp oli passiivinen ja vaisu. Vasta 30 minsan jälkeen jäähyjen avittamana Jyp sai konettaan edes vähän käyntiin. Ja kun matsiin herätään kunnolla vasta vastustajan tehtyä 1-0 maali, niin ollaan auttamatta myöhässä.

Otteluvoitot 1-3!
Kiitos Blues. Hieno kiekkoilta.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Blues on ollut parempi joukkue. Blues on pelannut paremmin, maalivahtipeli on ollut parempaa, ja maalinteko tehokkaampaa. Onnella Blues ei tätä sarjaa voita, mutta jospa seuraavassa pelissä vihdoin pomppis sitten JYP:lle. Toisaalta se on ihan omaa saamattomuutta, ettei edes tyhjä maali kelpaa. Vituttaa. Kaverilla taas upposi toisessa pelissä peräkkäin helpohko lerppuveto. Vituttaahan se, selvä homma. Toisaalta, nuokin tilanteet olis maalivahdin pitänyt hoitaa.

Blues kontrolloi kyllä kiekkoa ihailtavan rohkeasti. Silti suht naurettavaa väittää, että Blues olisi suuren osan peliä tänään vienyt. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että tää on maalintekopeli. Nollalla tehdyllä maalilla ei mitään ansaita. Pelillisesti eka erä selvästi Bluesin, toinen tasainen ja kolmas erä sitten täysin JYPin.

Perjantain peli päättyy kotivoitoon, mutta sitten pitäis pystyä nipistämään se yksi vierasvoitto Espoosta.

Karalahti on periaatteessa ihan hieno pelaaja, mutta nähtyjen pelien perusteella miehen "kovuus" alkaa olla pian pelkkä vitsi. Ei tunnu osaavan taklata kuin kädet ylhäällä, yök.
 

Wilson-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Onnitteluni Bluesille ja toivottavasti pistätte Hifkin lujille.

Mestarihan on kuitenkin Lennu ja Hifki. Toivottavasti menisi mahdollisimman nopsaan poikki, että pojat pääsevät maajoukkue hommiin.

Tuo on kuultu jo 2 kertaa aikaisemminkin. "Onnea Bluesille jatkoon, mutta en usko, että Bluesilla on mahdollisuuksia voittoon". Sama homma Ässät-sarjan jälkeen. Ennalta ajateltuna Jyp oli huomattavasti pahempi vastus kuin HIFK. Meillä on parempi maalivahti, tiiviimpi puolustus, parempi valmentaja ja Peltonenkin alkaa väsyä joten en nää mitään estettä hifkin kukistamiseen. Itse en pidä minään saavutuksena sitä, että Hifk pääsi jatkoon Jokereista aivan hilkulla (jos hentusen läpiajo olisi uponnut niin hifk olisi lomilla) ja floppi-Lukon tiputtamista.
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aurinkokuningas sanoi, että voittava joukkue on se jolla on voittava maalivahti. Jos toisessa erässä on kaksi laukausta joista toinen uppoaa melko kevyesti ei voi odottaa voittoa. Jos ei pystytä tekemään yhtäkään maalia ei voi odottaa voittoa. Nyt on niin, että valmistautuminen pronssiotteluun on jo tosiasia. Ei tuo joukkue voi voittaa kolmea ottelua putkeen, kun Maalivahtipeli on sitä mitä on ja maalinteko on täysin kateissa.

Onnitteluni Bluesille ja toivottavasti pistätte Hifkin lujille.

Mestarihan on kuitenkin Lennu ja Hifki. Toivottavasti menisi mahdollisimman nopsaan poikki, että pojat pääsevät maajoukkue hommiin.

Luovutatko? Älä vielä, tämä sarja menee JYPille 4-3.

Mulla on vielä yksi konsti käyttämättä, miten murretaan "Espoo-kirous". Se tehdään samalla tavalla, kuten tehtiin Hämeenlinna-kirouksen kanssa. Hämeenlinnaankin tehtiin vierasreissua tuossa vuosina 07-09, jokaiseen peliin. Noh, kerran jätin menemättä. Sieltähän se voitto JYPille tuli.

Sen jälkeen sain tutuilta JYP -faneilta "porttikiellon" ritariareenalle.

Joten, one for the team. Jos mä jään kotiin, hoidatteko pelin Espoossa JYP? Tosin sitä ennen JYPin pitää voittaa kotona.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Olet oikeassa

Henkilökohtaisesti hyppisin todella korkealle, jos Blues voittaisi mestaruuden. Mutta kun olen suomalainen pessimisti niin... Toisaalta en voi olla arvostamatta Lennartia jostakin syystä hänen pelityylinsä on aina miellyttänyt minua.

Ok myönnettäköön sekin tosiasia, että ei Jyp ole vielä tippunut.
 
Kun tätä jälkilähetystä katselee, niin näyttää siltä JYPin ongelma hyökkäyspään kamppailutilanteissa. JYP hakee tai ajautuu kulmavääntöihin usein, mutta toisin kuin runkosarjahöntysyissä se ei voitakkaan niitä totutun suvereenisti ja ei saa sitä kautta maalipaikkoja. Blues pelaa kaksinkamppailut erittäin hyvin ja sentterien tuki puolustajille on erinomaista - esim. Öhman käy tyylikkäästi puolustamassa miehensä laitaan kun paikka tulee, vaikka ei varsinainen kulmavääntäjä olekkaan. Toisaalta jos Blues pakilla on tilaa ja aikaa, pelataan kiekko väljemmille vesille välittömästi, ennen kuin traktorit ajavat päälle.

Kamppalutilanteen voitetttuaan Blues vastahyökkää terävästi, joskaan ei täydellä ketjulla, ja JYPin isokokoisella puolustuksella on näissä tilanteissa haasteensa - varsinkin jos JYPin ketju on myöhässä hävityn kulmapelin seurauksena.

JYPin ongelma on Tapparan kannattajalle hyvin tuttu, sillä Rautakorven joukot hävisivät 2 finaalisarjaa pitkälti siitä syystä, että joukkeen vahva kulmapeli tehtiin vaarattomaksi. Jokerit teki sen voittamalla kamppailut ja TPS taas pelaamalla kiekon paineen alta nopeasti pois, ennen kuin vastustaja ehti iholle. Tappara jäi aseettomaksi koska peli pohjautui liikaa kulmakiekkoihin ja pelivälineen takaisin voittamiseen - varasuunnitelmaa ei ollut. Mestaruusvuonna peliä oli monipuolistettu.

Matikainen ja Blues ovat tehneet läksynsä erittäin hyvin ja JYPin kulmapeliin on varauduttu.
 
Viimeksi muokattu:

Bluec

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolen Espoon ajokoirajengi
Tänään oli kyllä fiilis hallilla kohdillaan! Toivotaan että joskus hamassa tulevaisuudessa (edes jotain) tämän tasoista olisi muulloinkin kuin kauden ratkaisupeleissä.

Mutta olipahan JYPi huono! Ei voi muuta sanoa.
Edellisen pelin jälkeen hieman pelkäsin jo, että lähtikö se traktori käyntiin vihdoinkin? Paskat ja hyvä niin. Ensimmäiset 30min helppoa Tarzanin kauraa ja toisen erän loppukin aivan hyvin kontrollissa. Sitten kun viimeisessä erässä koirat muuttuvat johtoasemassa kilpikonniksi ja JYPi vie peliä niin sen perusteellako JYPi häviää jälleen huonommalleen? Oikeasti, nyt hei JYPiläiset järki käteen, Saipakin (tai kuka tahansa) pystyisi samaan suoritukseen!

Nostan helvetin isoa fiktiivistä hattua koirille ja kiitos taas tästä illasta!
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Parempi joukkue voittaa aina.

Mutta häviävällä joukkueella voi olla huomattavasti paremmat pelimiehet.

Kummallista...;)
 

Handyy

Jäsen
Joo, siis ihan käsittämätöntä miten tämä puukäsiporukka voittaa aina tuurilla! Kyllä se on niin väärin! Ei riittänyt, että Kärpät ja Ässät voitettiin puhtaalla tuurilla pelaamalla ihan paskasti vaan vielä sympaattiset jyväskyläläiset kokevat tuurin mahdin! Espoon Blues - tuurilla finaaliin!

Pliis, lopettakaa se itkeminen. Ette te olisi 3-1 häviöllä ja kohta pronssipelissä mikäli olisitte parempia. Herätkää tähän maailmaan ja uskokaa, että tekemällä 0 maalia ei jääkiekkopeliä voi voittaa. Se on ihan Jypin omaa surkeutta eikä tuuria tai mitään muuta.
Näytäs niistä kahdesta ekasta ottelusta viestiä, missä oltaisiin sanottu Bluesin voittaneen tuurilla? Aivan, kyllä on taidettu myöntää Bluesin olleen helvetin hyvä. Eli aika turha oli tämä raivari, ei ollut oikein pohjaa väitteille.

Tänään kuitenkin oli juuri se ilta, joka ratkaistiin sillä, kumpi oli onnekkaampi. Kuten Miettinenkin itse totesi, teki maalinsa tuuripomppujen avulla. Hieno haasto tietysti, mutta ihan uskomaton munkki, että kiekko kimpoili koko ajan takaisin. En itse edes laita tuota niin pahasti Tuokkolan piikkiin, koska maalivahdille tuollainen epälooginen propellikiekko on aika pitkälti tuuria - liikerata kun ei ole se, mikä 99% muissa vedoissa on. Ironista omalta osalta oli, että mainitsin juuri ennen tilannetta, ettei nyt näytä hyvältä kun Tuokkola ei ole saanut pitkään aikaan yhtään tilannetta torjuttavaksi.

JYPillä puolestaan selkeä rankkari olikin jäähy, ylärima ei mennyt sisään vaan ulos ja muutamia muitakin aika pirun hyviä paikkoja, joista paremmalla tuurilla olisi maalit tehty. Aika karulta näyttää 3. erän laukaisukartta SM-Liigan sivuilla... Alkaa olemaan kauhea apina selässä, kun ei onnistu maalipaikoissa juuri mikään. Ei ole uusi juttu, joka joukkueelle näitä käy kauden aikana - JYPille se tapahtuu nyt aivan käsittämättömän pahaan aikaan. Olisi mielenkiintoista tietää, miten paljon se johtuu siitä, että runkosarjan voiton varmistamisen jälkeen Blues-sarjaan asti ei ole tarvinnut mennä 100% raivolla sinne maalipaikkaan.

Yksi on kuitenkin tässä sarjassa yli muiden ja se on Tarkki. Uskomatonta pelaamista ottelusta toiseen. Vaikka pelaakin vastustajan leirissä, niin onhan tuota aika hieno katsoa kun maalivahti onnistuu joka ilta ja on rauhallinen paikassa kuin paikassa.

Yhtä helpolla Blues ei kuitenkaan finaaliin tule menemään, kuin HIFK samassa tilanteessa. Aika innolla alkaa odottelemaan perjantain matsia. Blues-fanit, tuokaa rantaleluja mukaan - ne ovat yleensä tuoneet huonoa tuuria kantajilleen :)
 
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Ei kai tässä kukaan ole väittänyt että huonommille hävittiin, pl. ehkä RD, en ole kuullut ottelun jälkeisiä kommentteja. Viekö se oikeuden vähän mainita vastustajan paremmasta tuurista jos tuo vastustaja oli myös parempi ja ansaitsi voittaa?

Minusta JYP ei tänään ollut huono. Tällä kertaa voin myöntää että JYPin aseettomuus on enemmän Bluesin hyvyyttä. Blues osaa nyt pelata JYPiä vastaan eikä RD:n joukkue perinteisesti osaa muuttaa pelitapaansa. Toki maalinteossa ollaan oltu umpisurkeita, mutta nuo Bluesin pelilliset hallintajaksot ovat sitä Bluesin hyvyyttä.

Jotenkin tuntuu että JYP ei vain saa playoffvaihdetta päälle. Rutiinisuoritustaso on mielettömän kova ja siihen ei juurikaan kuoppia tule, mutta ei sitten korkeita huippujakaan. JYP suorittaa sellaisella tasolla että jos pleijareiden sijaan pelattaisiin vain toinen runkosarja, JYP voittaisi sen vielä selvemmin kuin ensimmäisen. Se ei vain riitä kun playoffvastustajat pelaavat suorituskykynsä ylärajoilla. Täytyy vain toivoa että Bluesin huippuvire vaihtuisi loppusarjan ajaksi vaikka sellaiseen normisuorittamiseen, koska molempien pelatessa perustasolla tämän pitäisi olla JYPin heiniä. Mitään syytä tämän toiveen toteutumiseen ei kyllä ole.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
taktiikkaa

Perjantaina Blues antaa JYP:lle siimaa. Eli ottaa takkiin about 5-0. Maalivahtiakin vaihdetaan tilanteessa 3-0.

Sitten Espoossa vedetään kala taas kuivalle maalle kuten tehtiin Ässillekin.
Eihän tämä sentään voi 4-1 päättyä.

Bluesin menestys ottaa kyllä fanien kunnon päälle. Montakohan meistä jää tämän jälkeen jäljelle eli henkiin?

Miettisen maali ei ollut muuten mikään tuurimaali. Se oli maalintekijän pelaamista loppuun asti, ei Tuokkolan moka.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Parasta näkemääni tähän asti [tuomaritoiminta]. Kaksi tilannetta oli, jotka olisin viheltänyt eri tavalla - olisin antanut Sipiläiselle rankkarin ja olisin jättänyt Varakkaalle antamatta estämiskakkosen kolmannessa erässä. Muuten mielestäni erinomainen kokonaisuus.

Samaa mieltä, mielestäni tuomarit olivat hyviä tänään, ei siitä ole mitään nokan koputtamista. Mielestäni rangaistuslaukauksen tuosta olisi kyllä voinut antaa, mutta ei Sipiläinen olisi siitä kuitenkaan maalia tehnyt, ja olen ihan oikeasti tätä mieltä, joten se oli aika yksi ja sama. Öh, mutta Varakkaan estämisjäähy oli kyllä mielestäni linjan mukainen.

Erinomainen kokonaisuus, kyllä vain, toivotaan että tuomarit jatkavat työskentelyään samalla linjalla, ja joukkueet sitten pääsevät ihan itse ratkomaan paremmuutensa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Bluesin menestys ottaa kyllä fanien kunnon päälle. Montakohan meistä jää tämän jälkeen jäljelle eli henkiin?

Tämä ei ole vielä mitään. JOS nyt niin kävisi että finaaliin päästään niin finaalisarjasta tulee sellainen tykytys että se on ihan aikuisten oikeasti jo hieman huolestuttavaa näin etukäteen. Tänäänkin oli jo pumppu kovilla kolmannessa erässä.

Handyy, ei se ollut mikään päivänselvä rankkari. Ja jos tuomaritoiminnasta puhutaan niin JYPin kiekottoman miehen estämistä olisi voinut viheltää huomattavasti useamminkin, hyvä että uskalsivat tuon yhdenkin puhaltaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Areena oli kylläkin loppuunmyyty. Virallinen kapasiteetti vähän vaihtelee ja en tiedä miten se on laskettu, mutta halli kuulutettiin loppuunmyydyksi. Ihan muutama hajapaikka oli ja ne lienevät olleen baarissa peliä seuranneiden paikkoja.

Tämä selvä, SM-Liiga.fi sitten kusettaa taas. Jimiltä katsoin matsin ja kyllähän tuon parempi vei. Karalahdelle kyllä näyttää tuottavan vaikeuksia taklata kädet alhaalla.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Erinomainen kokonaisuus, kyllä vain, toivotaan että tuomarit jatkavat työskentelyään samalla linjalla, ja joukkueet sitten pääsevät ihan itse ratkomaan paremmuutensa.

Vahva sama koko viestiin. Lisäisin kuitenkin Bluesin ensimmäistä maalia edeltäneen tilanteen, josta olisi Bluesille voinut kyllä jäähyn viheltää. Niin päivänselvä estäminen/kiinnipitäminen, kuin olla ja voi ja puoli minuuttia myöhemmin helähti JYPin päässä. Se jäi harmittamaan.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näyttää siltä, että Jumala on kuin onkin olemassa ja nyt se on mennyt ostamaan kesämökin Espoosta. Ei tässä auta kuin unelmoida jostakin "vaikeuksien kautta voittoon" -hekumasta. Vaikka yleensä tappion jälkeen lätkä ei kiinnosta paskan vertaa, niin nyt on jo jotenkin kuumeinen olo perjantain suuntaan: alkais jo!
 

Handyy

Jäsen
Handyy, ei se ollut mikään päivänselvä rankkari.
Myös nuo Nelosen studiomiehet taisivat mainita, että rankkari olisi pitänyt tuomita. Ja normaalisti tuntuvat (ainakin näillä värilaseilla) kyllä olevan enemmän Bluesin puolella puheissaan. Kyllähän siinä jäi veto maalia kohti läpiajosta suorittamatta, kun tuli keppiä käsille. Ainakin oman käsityksen mukaan tuo on peruste rankkarille ja samanlaisia on kauden aikana tuomittu useita. Jos olisi saanut vedon maalia kohti, silloin 2 min boksia.
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
UudestiSyntynyt. ReBorn.
En yhdy yhteenkään kohtaan tästä kommentista (pl. 1. lause). Kaiken tasoisia lätkänseuraajia sitä täällä näköjään liikkuu..

Esimerkiksi tuomarit ovat parantaneet helvetisti siitä, millä tasolla olivat kun nämä kinkerit alkoivat. Siellä on selvästi pidetty pitkää palaveria, mikä näkyy tuolla jäällä. Suoritus vähintään hyvä, ellei jopa erinomainen, koska eivät ratkaisseet mitään.

Ahaa,siis tuomarit parantaneet?Varsinkin nämä Savolainen ja Salminen?? Jep,jep... Lajin kannalta on siis ihan hyvä että näissä ratkaisupeleissä heitetään säännöt romukoppaan, vai mitä sanot esim. tilanteesta jossa JYP pelaaja roikkuu Korpikarin vyötäisillä halausotteella metrin päässä Salmisesta kun Korppari yrittää purkaa kiekkoa alueelta Jypin hakiessa tasoitusta??Tai sitten tämä Jypin läpiajo jossa jäi ehkä päivänselvä rankkari viheltämättä,tai tämä Varakkaan estämisjäähy?? Niinpä, valoja päälle!

Ainoa asia mikä on kirjoituksessasi sataprosenttisen totta on se,että tänään tuomarit ei ratkaisseet peliä huonoudellaan.Tosin edelleen tämä ei ole peruste tuomita täysin päin v***ua.
 

Acid

Jäsen
Ja nyt olen eri mieltä siitä, että Blues olisi tänään pelannut paremmin kuin JYP. Ei pelannut.
Blues oli parempi kuin Jyp. Mikä siinä on niin vaikeaa? Blues pelasi paremmin kuin Jyp ja voitti ansaitusti. Jääkiekon pelaamiseen kuuluu olennaisena osana maalinteko, aivan kuten syöttäminen, luistelu, taklaaminen jne. Jostain syystä Jyp faneilta alkaa jo useassa ketjussa tulla tätä " oltiin parempia", " Bluesille pomppii" ja " Blues voittaa tuurilla" juttuja. Eipä sinänsä yllätä, että kyseiset kannattajat eivät pysty myöntämään Bluesin olevan parempi ja voitot johtuvat siitä.
Ei siinä mitään, Matikaisen puukäsiajokoiraameebaneidit ovat vahvasti pomputtelemassa itsensä jatkoon. Aivan loistavaa taistelua taas tänään. Katsomossakin oli ihan hyvä meininki, mutta vielä rajummin saisi mielestäni Blues fanit kannustaa omiaan. Matikaisen poppoo on sen ansainnut jo aikoja sitten sen. Jokatapauksessa erittäin tärkeä ja hieno voitto Spartalle. Vielä on kuitenkin matkaa, tämä sarja ei ole vielä ohi.
 

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Radiosta pelin nähneenä sanon vain että vituttaa aivan saatanasti. En voi uskoa että tämä on se JYP joka voitti runkosarjan....Onnea Bluesille. Toivottavasti jätkillä riittää potku vielä pistää vastaan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Pronssipeliin sitten vienee tie. Kun joukkue lähtee pelaamaan vieraskiekkoa pleijareissa, on se myöskin oikeus ja kohtuus.

Aiemmin olen tämän jo todennut, mutta menköön nyt vielä kerran: sarja ratkeaa maalivahtipeliin.

Samalla voi kyllä esittää onnittelut stadiin, mestaruus pitkän odottelun jälkeen viimeinkin. Kumpikaan näistä joukkueista kun ei kykene oikeasti Hifkiä haastamaan: JYPin parasta ennen päiväys on mennyt jo kauan sitten ja Espoon yläraja ei riitä millään nähdyn perusteella. Hopea kuitenkin ansaitusti Espooseen.

Tuokkola kun imuroi tämän tappion, niin oikeus ja kohtuus sitten antaa Myllykoskelle sarjan viimeinen peli imuroitavaksi, vähemmän imuroinut sitten pronssipeliin, tai oikeastaan ihan sama vetää vaikka pitkää tikkua.

Ensikaudelle olisi kyllä hyvä myös muutama liikkuvampikin pakki tuohon rosteriin, yhteen mieheen liikaa nojaamalla päätyy puukäsien roiskimista seuraamaan.

Itse ottelun taso ei mun mielestä noussut kovinkaan kaksiseksi kummankaan puolelta, painia mieluummin katselisi tatamilla ilman luistimia ja jos puolin ja toisin olisi vihelletty kaikki rikkeet pois, olisi peliaika tasakentällisin lähennellyt neljää minuuttia. hyvät tuomarit, kun mukautuivat siihen, mitä joukkueet osasivat.
 

Bluec

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolen Espoon ajokoirajengi
Jostain syystä Jyp faneilta alkaa jo useassa ketjussa tulla tätä " oltiin parempia", " Bluesille pomppii" ja " Blues voittaa tuurilla" juttuja. Eipä sinänsä yllätä, että kyseiset kannattajat eivät pysty myöntämään Bluesin olevan parempi ja voitot johtuvat siitä.

Näihin fraaseihin on jo totuttu tänä keväänä, ennen tätä sarjaakin.

Jos näitä vastaavia kommentteja kuulisi muuallakin kuin Jatkoajalla, niin täytyy myöntää että en edes ihmettelisi, vaikka Matikainen saisi omalla huumorintajullaan lisättyä vielä tämän tuurin osuuden kommentteihinsa seuraavan voiton (kyllä) jälkeisissä haastatteluissaan. "Kyllä me siitä lähetään, että tuurillahan tällanen kädetön ja paskaa syövä ajokoirajengi finaaleihin pääsi".

Itse en kiellä, etteikö tuurilla olisi ollut omaa osuuttaan koirien menestyksessä. Koska loppujen lopuksi kaikki on kiinni niin paljon tuurista, esimerkiksi ajassa XX.XX Kaijomaa kääntää päätä oikean sijasta vasemmalle --> matsi ratkeaa siihen. Kaikki maalit ja tilanteet on aina loppujen lopuksi niin pienistä asioista kiinni ja aina voi jossitella ihan missä tilanteessa tahansa, mutta turhaahan se on. Se nyt on kuitenkin kaikille selvää, ettei tuurilla tähän asti voi päästä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös