Kiitos Pekka Virta!

  • 36 507
  • 70

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Se kausi oli sitten siinä. Pettymykseltä tämä nyt tuntuu, mutta kokonaiskuvaa kun katsotaan niin odotuksiin nähden ihan onnistunut kausi. Nyt on tullut sitten aika kumartaa, ottaa pari (35?) hiivaa ja kiittää Pekka Virtaa (ja paria muuta sankaria).

Pekka Virralle kiitos hienoista vuosista KalPan peräsimessä. Saatiin kokea unohtumattomia hetkiä, saatiin maistaa mitalia. Saatiin olla se erilainen, kadehdittu porukka, joka pelasi kaunista kiekkoa. Kaksijakoinen persoona, toisten mielestä sankari, toiset taas pitävät lähes ihmishirviönä. Paskaa tuli niskaan Peksiltä vähän kaikille, me yleisökin saatiin sitä maistaa, mutta se oli sen arvoista. Virralta hienoa työtä, eikä sen arvoa yhtään laimenna se että viimeinen kausi päättyi nyt puolivälieriin. Onnea Pekalle uusiin haasteisiin, voin ihan vilpittömästi toivoa Virralle onnistumisia myös muualla. Ehkäpä joskus jopa maajoukkueen peräsimessä?

Kiitokset myös Turun Tovereille. Kädethän teillä on tehty puusta, mutta kentällä näytti siltä niin kuin sydän olisi veistetty kilven muotoon. Taistelijaparille kiitos näistä vuosista, onnea ja menestystä jatkoon.


Ensi kaudella sitten uudet, Tuokkolan kujeet. Onhan se vähän kun vaihdettaisin A-luokan pihvi halpaan lenkkimakkaraan. Ikävä tulee Virtaa, se on varma.

Vielä kerran: Kiitos Pekka Virta, sinä kuopiolaisen jääkiekon pelastaja (yhdessä Samin kanssa).
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Allekirjoitan

Zorbalta hieno tiivistys. Kiitos Iso paha Pekka, joka nostit meidät suosta ja vielä me noustaan ensi kaudellekkin tuolta Äijäin suosta kohti uutta tulevaisuutta. Hiivaa koneeseen ja onnea Turkuun.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sen kummemmin alustelematta isot kiitokset Virran lisäksi myös ilmeisesti matkaan lähteville Salolle ja Laaksolle. Salo nyt yleisön suosikkeja olikin, mutta kyllä tulee myös Laaksoa ikävä. Vaikka ehkä joillain isommat odotukset pinnojen suhteen oli jne, mutta eipä se ole Tapsan vika ettei joukkueessa kunnon ykkössentteriä tällä kaudella nähty. Todellinen valmentajan luottopelaaja kuitenkin, onnea vaan Turun suuntaan.

Mutta ennenkaikkea tietysti kiitos Pekka Virralle kaikista hienoista hetkistä! Onhan miehellä aivan valtavan iso rooli KalPan nousussa, huikeaa työtä. Vituttaa tottakai että se suurin palkinto jäi saamatta, mutta pitää kai sitä kuuluisaa isoa kuvaa yrittää katsella lohdutukseksi. Ensi kauteen on kuitenkin paljon helpompi lähteä kun tämä uusi runko on nyt ajettu sisään.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Todella suuri kiitos Pekka Virralle näistä vuosista KalPan penkin takana! Kovaa työtä ja omaan tekemiseen uskomista. Kun pelaajamateriaali tuli hyvälle tasolle, niin tuloksetkin oli hienoja. Kritiikkiäkin on tullut annettua matkan varrella ja se kuuluu asiaan. Kritiikin aihe on hieman hälvennyt aikojen saatossa, vaikka ei ole poistunut kokonaan. Jokatapauksessa Virta on tehnyt loistavaa työtä KalPan parissa sekä KalPan, että itsensä hyväksi. KalPa on saanut nauttia Virran valmennuksesta ja Virta on saanut KalPalta mahdollisuuden ja käyttänyt sen hyväkseen ollen liigan kärkivalmentajia tällä hetkellä.

Eipä muuta kuin helvetin iso KIITOS ja tervemenoa lähes tyhjään makkara-areenaan. :)
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Eipä muuta kuin helvetin iso KIITOS ja tervemenoa lähes tyhjään makkara-areenaan. :)

Luulen että makkara-areena nähdään tulevalla kaudella keskimäärin täydempänä kuin vuosikausiin ja siihen merkittävä vaikuttaja on tämän ketjun kiiteltävä henkilö eli Pekka Virta. Loistava valmentaja ja Turussa hänet otetaan avosylin vastaan!
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Luulen että makkara-areena nähdään tulevalla kaudella keskimäärin täydempänä kuin vuosikausiin ja siihen merkittävä vaikuttaja on tämän ketjun kiiteltävä henkilö eli Pekka Virta. Loistava valmentaja ja Turussa hänet otetaan avosylin vastaan!

Hieno homma, jos niin käy. Lainaamasi kohta ei ollut mikään piikki Turkua kohtaan, vaan Virran 6. pelin jälkeen antamaa haastattelua kohtaan.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Kiitos ja hyvät jatkot Peksille. Todella paljon positiivista toit KalPaan. Toki jotain kritisoitavaakin löytyy, mutta jätetään ne nyt tämän ulkopuolelle. Pitkä projekti on takana ja varmasti vaihtelu on jo paikallaan puolin ja toisin.
 

Clubber"s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Yksi pitkä aikakausi on todellakin takana, kolme hyvää menestyksen kautta (pronssia, 4. sija ja nytkin kuitenkin vielä lopuksi 6. sija) ja kokonainen elämäntyö KalPan A-sta edustusjoukkueen kanssa mitalipallille. Kiitos Pekka Virta kaikesta työstäsi ja niistä hyvistä viboista mitä aikanasi saatiin kokea ja hyvää jatkoa uralle edelleen!
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Kaikkien aikojen toiseksi menestynein KalPa-valmentaja ansaitsee vilpittömän kiitoksen näistä vuosista. Unohtumattomia hetkiä, joita on pääsääntöisesti mukava muistella sitten vanhana partana kiikkustuolissa.
 

marston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Harmillista tavallaan, ettei kautta saatu päättää Kuopiossa. Olisi ollut kyllä mukava kiittää Pexiä männä vuosista. Hieno ja urhea taistelu myös tällä kaudella KalPalta ottaen huomioon lähtökohdat kauteen ja loppusyksyn tappioputket. Ja jotkut juudaat silloin olivat potkimassa Virtaa pois jo ennen kauden päätöstä.

Ehkä tähän ketjuun voi myös samalla laittaa kiitosta Tapsalle ja Olalle, kerta Virran matkaan ovat menossa. Todella upeaa työtä KalPan eteen vuosien ajan, näissä peleissä kavereiden tekeminen vain korostui, jälleen. Haikea fiilis kieltämättä, mutta mikään ei ole ikuista ja muutos on varmasti myös välttämätöntä silloin tällöin. Jokaista näistä voi varmasti hyvällä syyllä sanoa ja muistella "KalPa-miehinä", olkoon kuinka turkulaisia tahansa. Toivottavasti vielä joskus Kilpipaidan hyväksi töitä tekevät.
 

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Iso kiitos Virralle näistä vuosista, paljon hyvää ja paljon pahaa on matkan varrelle sattunut, mutta silti Pekka on tuonut jopa miestä itseään isomman panoksen pitkään ja hyvään työhön, jonka tuloksena KalPasta on nyt muotoutumassa kesto playoff joukkue. Erittäin iso kiitos myös joukkueen kovimmalle taisteluparille, joka nyt valitettavasti taitaa KalPan jättää Virran mukana, ikävä tulee molempia!

Ensi kaudella uusi valmentaja ja uudet kuviot, kaikki on vielä auki ja innolla odotan jo seuraavaa kautta. Tämä kausi meni loppujenlopuksi odotuksien mukaan, vaikka totta helvetissä harmittaa että seitsemännessä pelissä tuli turpaan kun oltaisiin vielä HIFK:ta vastaan päästy semeissä pelaamaan, mutta nyt kävi näin ja oli matkassa vähän huonoa tuuriakin. Ei voi Tuokkola ainakaan Virtaa syyttää jos ei hommat ala luistamaan, ja toivottavasti ne (Kapasen paluun myötä?) alkavat myös heti luistamaan ja mennään taas ensikaudella mitallipeleihin asti!

Kiitos Virta ja kiitos KalPa!
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mahtava valmentaja ja varsin värikäs persoona. Hieno kiekollinen identiteetti luotiin Kuopioon, nam. Hyvillä mielin muistelen Peksiä valmentajana ja päällimmäisenä mielessä pronssi-08/09. Negatiivisia asioita on löydetty kauden aikana, mutta ne jääköön unholoon. Asiallinen ketju ja kyllähän se on totta että kaikkien aikojen yksi huikeimmista KalPa-koutseista on kyseessä. Haikein mielin päästän Pekan Turkuun, mutta nyt KalPassa alkaa uusi aikakausi. Haikea mieli, vaikka tiesin että päättyyhän tämä joskus. Kiitos Peksi!!

E: No Zorbalta tuli kaikki jo avausviestissä jota en lukenut, mutta antaa mennä. Olenpahan samaa mieltä.
 
Viimeksi muokattu:

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiitokset Peksille (ja Ströballe) myös minulta ja tervetuloa Turkuun. Pekka on ehdottomasti Suomessa valmentajien eliittiä, joka on luonut uutta omaa pelitapaansa ja saanut sen myös toimimaan. Moni on haukkunut KalPan pelitapaa ällöttäväksi ja tylsäksi mutta minä olen ainakin oppinut pitämään siitä. Saa nähdä miten se luonnistuu Tepsin peräsimessä. Kiitos myös Salolle ja Laaksolle armottomasta taistelusta jokaisessa ottelussa.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Kiitokset Peksille ja menestystä jatkoon! Suuri on aukko penkin takana lähdön jälkeen ja ennen kaikkea ikävä tulee Peksin legendaarisia adrenaliinin katkuisia tunne ryöppyjä pelaajia, tuomareita ja meitä katsojia kohtaankin. Ensi kaudella saamme vain hymistellä ja ihmetellä kuinka hyvän kolmannen erän jälkeen hävisimme kuitenkin 0-6...

Iso Kiitos Iso P
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Pässi jätkä, muttei niin pässi, että olisi ansainnut perässähiihtäjiään, joilta puuttuu kaikkinainen kokonaisnäkemys paitsi pelistä sinänsä myös KalPan identiteetistä ja historiasta (ei tarkoita edellisiä kirjoittajia). Suurin ansio siinä, että otti suht veemäisen postin aikanaan kesken kauden, päätti miten toimii, piti päänsä eikä lennellyt kuin roska joka tuulen mukana (kuten toki kaikki töitä saavat koutsit tekevät, mutta silti).
Nyt norsu pääsee omiensa luokse turkulaiseen kauppaan, jossa voi törmäillä rauhassa, kun kaikki muutkin ovat yhtä sofistikoituneita ja harkitsevia;). Äh, ihan vilpittömästi: kiitos, onnea matkaan ja (lisää) kehitystä kehiin.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Kaikki asiat täällä on jo sanottu ja itsekin kiitän Virtaa loistavasta työstä vuosien aikana. KalPasta saatiin rämpivästä rupusakista uskottava liigajoukkue. Kirkkain jäi vielä saavuttamatta, mutta siihen sitten tähdätään tulevina kausina. Loistavan pohjatyön hän teki ja tästä on hyvä muiden valmentajien jatkaa. Kiitos iso, paha Peksi!
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Haavat on nyt nuoltu -yllättävän nopeasti se kävi vaikka eilen teki mieli ulvoa tuskasta- ja on aika kiittää.

Mitä sellaista Pekka Virrasta voisi sanoa, mitä ei ole tässä ketjussa tullut ilmi? Mies väittää valmentavansa rakkaudella, mutta ehkä oikeammin olisi sanoa, että tunteella. Virrasta voi sanoa mitä vain, mutta työhönsä hän paneutui tosissaan. Kun tappio oli katkera tai Virta koki omiensa kärsineen vääryyttä, hän puolusti joukkojaan. Kutsuu sitä itkemiseksi ken tahtoo, minusta se on inhimillistä. Virta ei ole täydellinen valmentaja, mutta niin kauan kun ei ole olemassa täydellistä ihmistä, ei ole olemassa yhtään täydellistä valmentajaakaan. Virta olisi voinut yrittää kääntää tappiot voitoiksi kehottamalla pelaajia heittämään pitkän päätyyn ja painelemaan perään. Se olisi ollut helppo ratkaisu. Virta ei kuitenkaan tyytynyt siihen ja onnistui juurruttamaan naattijoitten kaupunkiin pelityylin, jossa suorastaan leikitellään kiekolla. Virta seisoi valitsemansa pelityylin takana ja onnistui kuluneiden kausien aikana myymään ideansa pelaajille aina uudestaan ja uudestaan. Yleisöllekin se piti myydä tappioputkien jälkeen uudestaan ja uudestaan - ja taas uudestaan... Minä luulen, että minun näkökulmastani mikään ei ole enää kaukalossa yhtä kaunista kuin KalPan hieromiset omassa päässä, näyttävä keskialueen ylitys vaivattomilla syötöillä ja pitkät pyöritykset hyökkäyspäässä. Vaikka sitten ilman sitä maalia.

Jos nyt Pekka Virta luet tätä, niin yhden asian haluan sanoa: kuopiolainen todellinen kiekkorahvas - ne reilut kolme ja puoli tuhatta uskollista, joita et edes kiittänyt lauantain uskomattoman illan jälkeen- osaa kyllä arvostaa täällä tekemääsi työtä. Ei ole helppoa tehdä Mestis-KalPasta pronssi-KalPaa, ei ole helppoa tehdä ikuisista luusereista voittajia. Kukaan ei uskonut syksyllä 2006 kun astuit päävalmentajan pallille, että keväällä 2011 KalPa näyttäisi näin helvetin hyvältä sisältä ja ulkoa, on and off the ice. Kiitos siis kaikistä unohtumattomista hetkistä, kyllä sinut muistetaan Kuopiossa - ensi kaudellakin, vaikka saapuisist Niiralan Monttuun TPS:n peräsimessä...
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Kiitos Pekka Virta kun kävit ja palautit uskon kuopiolaiseen kiekkoiluun. Voit tulla joskus takaisinkin, jos kyllästyt valmentamaan niitä turkulaisia. Ensi kaudella saat anteeksi vaikka TPS KalPan voittaisikin.

Kiitos vielä kerran.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Kiitokset myös täältä Pohjanmaan vuorilta valmentajalle pitkästä hienosta työstä, joka nosti meidät "ikuisesta karsintahelvetistä" uskottavien playoff-joukkueiden kastiin. Olisi luullut, että nyppisi enemmänkin 7. ottelussa tipahtaminen mitalipeleistä. On kuitenkin nähtävä kokonaisuus ja pitkäjänteisyys, mikä Virran työn aikana on tapahtunut. Olkoon sijoitus vaikka viime vuotta huonompi mutta olihan joukkue muuttunut niin, että pelättävissä oli heikompikin suoritus. Lämmöllä 23.3.2009 juttutuokiota muistellen, iso kiitos!
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Tässä testamenttini Kuopiolle.

Kaikki on nyt tehty, kaikki on nyt haukuttu - pelaajat, johto, tuomarit, organisaatio, yleisö, koko suomi. Jokainen, joka ei osannut työtään.

Inhottavaa kun itsestä ei löydy vikaa kun on täydellinen, niin on pakko solvata muita. Sikapelaajat, huono asenne, lentokone puuttuu, yleisö ei huuda! Hirveää!

Koko monivuotinen projekti oli kärsimystä. Vaikka voitettiin halusin silti solvata jotain. Kaikki oli perseestä. Huonot pelaajat, surkeat tuomarit. Kaikki!

Mutta en anna sen masentaa. Loppuun asti pidän tylsistyneen ja vittuuntuneen ilmeen. Haluan näyttää siltä että olisin haistanut sian paskaa. Se on luonteenomaista minulle.

Viimeisen kerran nousen niiralanmontusta. Joku ruma fani näyttää minulle lentosuukkoa ja vastaan keskisormella. Huono yleisö. Näytän vittunaamaani. Sen ansaitsevat kaikki. Tuomari, pelaaja, yleisö. Kaikki.

Nyt on uusien haasteiden aika. Niin kauan kuin vesi virtaa aurajoessa, lupaan näyttää vittumaiselta. En koskaan hymyile.

Vikka Perta
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Kiitos myös täältä Pekka Virralle. Ehdoton suosikkivalmentajani, jolle toivon menestystä jatkossakin Tepsissä. Kunhan KalPa tietysti pärjää paremmin.

Minuun teki suuren vaikutuksen Virran huumorintaju, äijämäisyys ja persoonallisuus. Kun Virta tuli KalPan peräsimeen, niin heti ensimmäisen pelin jälkeen annetut lausunnot herättivät minun mielenkiintoni ja saman tien tuntui, että tässä on kova jätkä, ja tulevaisuuden huippuvalmentaja.

On haikea olo, kun Peksi ei enää ensi kaudella ole valmentajana. Nyt meillä on joku vitun Tuokkola. Ei helvetti. Tuskinpa ihan samanlaista leikkisää sanailua on luvassa saati äijämäistä meininkiä (a la Matikainen, Suikkanen, Virta).

Harmi, että se kaikkein kirkkain kruunu eli mestaruus hävittiin viime kaudella. Silloin oli kaikki palaset kohdallaan, mutta ei kun ei ...

No, ei siinä mitään ... nyt alkaa Tuokkolan aikakausi. Katsotaan miten pitkä siitä tulee ...
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiitos Pekka. Jälleen.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiitos Pekka. Jälleen.


No niinpä. Katellaanhan taas miten Samin johdolla touhu lähtee menemään. Ettei vaan taas soitella Paksi paikalle kun hommat on soosattu. Toivottavasti ei tule tarvetta.

Mutta todella iso kiitos Pekalle, on mielestäni vuosien varrella niin päähän potkittu ja aiheetta haukuttu mies kun vaan voi vaikka teki koko ajan loistavaa työta niillä työkaluilla mitä oli annettu. Moni pelaaja saa kyllä kiittää urallaan eteenpäin pääsemisestä Virtaa. Ei olisi Niko Mikkola tuolla tasolla jos olisi IFK:n "valmennuksessa" ollut nämä vuodet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös