Ma 21.03.2011 HIFK - Jokerit 3. Puolivälieräottelu

  • 68 303
  • 217

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kolmas ottelu, Jokerit vienyt kaksi aikaisempaa. Vielä ei pidä aukaista shampanjapulloja, mutta yllättävän hyvältä tämä vaikuttaa. IFK:lle kuoleman ottelu. Tästä turpaan, niin en usko, että IFK tulee nousemaan. Voitto tästä ja kaikki taas on auki. IFK ilmeisesti saa sairastuvalta porukkaa takaisin, joten Jokerit saa tehdä taas täyden päivätyön, jos voittoa mielivät.
 

Masentaja

Jäsen
Meinasin juurikin avata ketjua tähän peliin mutta refresh todisti aikomuksi vääräksi teuden avauksen myötä.

Tässä on jullien kuolemanottelu no.1. Jokerit on vienyt kaksi edellistä, ensimmäisessä suvereeni puolustusvoitto ja toisessa hyökkäysvoitto. Jullit on pakoillut omien huonoja esityksiä loukkaantumisten ja mr. klyyvarin taakse, mutta onhan Jokerit ollut parempi. Fiilikset tulevaan peliin on hyvin kaksijakoiset. Jokereita vastassa ovat joko täysin nössö julliporukka tai todella ärsytetty kisumirrilauma, kaikki on mahdollista. Toivottavasti Erkka osaa nyt psyykata porukan oikein, koska todistettu on että meillä on täydet mahdollisuudet vaikka julleilla olisi kaikki jäällä. Huomenna ddr:stä hoidetaan voitto kotiin ja oltaisiin voiton päässä jatkosta.... "Pitkä on matka ei kotia näy...."
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Paljon pitää HIFK:n parantaa, jotta pääsevät mukaan sarjaan. Edelliset ottelut pitää unohtaa ja uskoa vain omaan tekemiseen ajattelematta enempää pakkovoittoa tai vastaavaa. Pitää muistaa, että Jokereille on pomppinut nyt erittäin hyvin ja sarja voisi olla myös 1-1. Toisin sanoen samanlaisella pelillä kuin perjantaina, on HIFK hyvin lähellä voittoa.

Kaiken kaikkiaan kuuma peli tulossa ja kolmannen pelin voittaja uskomuksen mukaan yleensä vie koko sarjan. Tukeekohan tätä joku tilastokin? Mutta kuten sanottua playoffeissa tärkein peli on aina seuraava ja siihen pitää keskittyä nyt 100 prosenttisesti. Kaikkihan tietävät, mitä 95 prosentin keskittyminen merkitsee.

Harmi, että Pulkkinen ja Granlund missaavat playoffit. MG:n tilanteesta ei taida tietoa olla ja saattaa pelatakin, mutta Pulun kohdalla ennuste on todella huono.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Elämme mielenkiintoisia aikoja, kuten sanonta kuuluu. ifk on yrittänyt saada Jokereiden mikkihiiri-pakkeja kuumennettua ja ulos pelistä, mutta yritys on jäänyt vaisuksi ja pikemminkin Jokerileirissä nauretaan Kankaanperän ja kumppaneiden kuumenemisille. Kanki kävi niin kuumana lauantainakin ettei varmasti pystynyt keskittymään itse peliin hetkeäkään. Hyvä niin, tällä menolla Jokerit kävelee ifk:n yli.

Kaikki on vielä toki auki, mutta henkinen yliote on Jokereilla ja vaikka ifk saakin puolikuntoisia jannuja takaisin sairastuvalta, ei Jokerit siitä ole moksiskaan. Puolikuntoisena on kovin vaikeaa pelastaa uppoavaa soutuvenettä.

Kaikki peliin puolin ja toisin, matsipäivä on juhlapäivä!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Äärimmäisen herkullinen tilanne. Nyt viimeistään kaikki mahdolliset paineet ovat ladattu naapurin niskaan. IFK:n on pakko, siis aivan pakko, voittaa huomenna tai muuten sarja on käytännössä puitua viljaa. Tähän kun lisätään IFK:n synkkä playoff-historia ja se fakta, että Erkka on vienyt kahdessa aikaisemmassa pelissä Nokka Jalosta kuin pässiä narussa, niin hyvältä näyttää!

Toisaalta, IFK saa varmasti pari kovaa nimeä sairaslistalta takaisin, mutta mikä mahtaa olla lopullinen kunto? Parsitaanko kavereita kasaan puoliväkisin, jotta saadaan liikkeelle edes jotenkuten iskukykyinen rosteri? Jos näin on, niin tästä koituva perimmäinen hyöty IFK:lle on erittäin kyseenalainen. Jos taas Haataja, Järventie ja Granlund ovat tikissä, niin onhan se melkoinen teholisä IFK:n arsenaaliin ja tekee sarjasta jälleen todella kimurantin.

Se on varmaa, että Jokerileirissä ei mietitä IFK-leirin loukkaantumishuolia, vaan keskitytään omaan tekemiseen. Minulle riittää edelleenkin se, että jokainen äijä antaa 110% jäällä, kuten tähän asti on tapahtunutkin. Jos IFK tästä huolimatta vielä kääntää sarjan, niin sitten se on totta vie ansainnut paikkansa välierissä.

Ans kattoo.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Kaksi kappaletta tiukkoja matseja pelattu, jotka olisivat voineet kääntyä HIFK:lekkin. Tähän otteluun HIFK:n on pakko herätä ja pelaamaan tosissaan voitosta - kuoleman ottelu HIFK:lle. Jokeritkaan eivät voi tyydyttäytyä hyvään oloon vaan ladattava kaikki kehiin ja taisteltava voitto, koska häviöllä HIFK nousee sillasta pystyyn ja kaikki on uudelleen auki. Veikkaisin että hyvä matsi tulossa. Jokereilta on Pulkkinen sivussa edelleen(?). HIFK:llä loukkaantumisia hiukan enemmän, mutta jos Granlund palaa takaisin niin toivottavasti Jokeri-pelaajat kävisivät hiukan kyselee "jomottaako päätä" ja muuta sellaista.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Vahva luotto omiin edelleen. Huomenna voitto ja sarja on uusi. Tappiolla on aika potkia Lånkalsong ja yrittää epätoivoisesti jotain Flyersin viime kauden nousun tapaista ihmettä vaikkapa Aurinkokuninkaan avulla.

Anyway, ylpeänä kannan punapaitaa, meni miten meni. Ja toivottavasti Ståndis jatkaa asiallisella linjalla, ja jättää lapsellisuudet väliin. Antaa ep:n alemmuuskomplekseineen huudella pissa på ifk:ta, jos niin haluavat.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Antaa ep:n alemmuuskomplekseineen huudella pissa på ifk:ta, jos niin haluavat.
Aika helvetin vähän on Jokerifaneilla juuri nyt, tai oikeastaan 20 vuoteen, ollut syitä vaipua alemmuuskompleksiin teidän suhteen. En minä kyllä siltikään ole näiden vihahuutelujen suuri fani, vaikka Hata IFK joihinkin tilanteisiin ihan hyvin sopiikin.

Tämä homma on nähtävä nyt sillä tavalla, että HIFK:n paineet nousevat niin koviksi, että lataus menee reilusti yli ja Jalosen lauma kaatuu omaan agressiivisuuteensa Jokereiden pitäessä päänsä kylmänä ja marssiessa voittoon. Meidän Joukkue on pelannut nyt kaksi ottelua niin uskomattoman kypsästi ja asenteella, että on hyvin vaikea nähdä Jullien kaapivan tästäkään ottelusta voittoa. Ainoa toivonsa lepää siinä, että VP tai MG järjestävät puhtaalla yksilötaidollaan heti alkuun muutaman maalin ja Jokereiden maalinteko alkaa samaan aikaan tökkimään. Muussa tapauksessa sarja voidaan katsoa taputelluksi, kun taisto huomenna jälleen taukoaa.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
jos Granlund palaa takaisin niin toivottavasti Jokeri-pelaajat kävisivät hiukan kyselee "jomottaako päätä" ja muuta sellaista.
Ja mitäköhän se hyödyttäisi? Veisi vaan keskittymisen vääriin asioihin kun kentällä on matsikin jossa pitää painaa kiekkoa ja äijää maalille! Kaikista parasta kuittaulua on pitää pokka ja laittaa 120% kropasta ulos. Voitto on ainut joka merkitsee ja sitä ei "Nokittelulla" saavuteta. Luotto Erkkaan ja Joukkueeseen on kova.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Ja mitäköhän se hyödyttäisi? Veisi vaan keskittymisen vääriin asioihin kun kentällä on matsikin jossa pitää painaa kiekkoa ja äijää maalille! Kaikista parasta kuittaulua on pitää pokka ja laittaa 120% kropasta ulos. Voitto on ainut joka merkitsee ja sitä ei "Nokittelulla" saavuteta. Luotto Erkkaan ja Joukkueeseen on kova.

Näin. Jokereilla ei oikein ole muutenkaan ketään luontaista verbaalista agitaattoria. Parasta vain jokaisen pelata vahvuuksillaan ja unohtaa jatkossakin ylimääräinen kohellus. IFK:n ylivoima ei ole Hamiltonin ja Järventien puuttumisen takia totutun vaarallinen, mutta silti kaikesta näkee, että Westerlund on painottanut äärimmäistä kurinalaisuutta, vaikka taklaukset viedäänkin hienosti loppuun asti. Kovaa saa pelata ilman ylimääräistä pelkoa jäähyistä ja siitä kiitos tuomareille.

Sarja on ollut SM-liigan asteikolla viihdyttävän fyysinen molemmilta jengeiltä, mutta en usko ylilyöntejä nähtävän - paitsi kenties silloin, jos jokin matseista repeää ajoissa johonkin 5-1 tyylisiin lukemiin.

Saa nähdä säilyykö mahdollisesti palaavan Grandlundin huima pelirohkeus entisellään. Kysehän ei ole vain tästä sarjasta, vaan koko urasta, kun noin monta aivotärähdystä kaverilla on. Seuraava tälli päähän voi viedä NHL-unelman ja miljoonia euroja tulevaisuudesta. Ehkä ei ihan joka tilanteeseen ei kannata enää änkeä kuin olisi 15cm pitempi ja 20kg painavampi mitä onkaan.
 

Filosofem

Jäsen
Sarja Jokereille 2-0, mutta se ei tarkoita, että IFK joutuisi lähtemään matsiin tappioasemassa. Kun peli lähtee käytiin, tilanne on 0-0 ja ensimmäisen maalin tekevä joukkue johtaa koko ottelua.

On mielenkiintoista nähdä, saako IFK samanlaisen myllytyksen päälle kuin perjantain pelissä. IFK on joutunut kuormittamaan avainpelaajiaan ja mikäli sairastuvalta palaa ukkoja, niin tuskin he ainakaan ovat nopeatempoiseen pudotuspelikiekkoon täysin valmiita. Palautumisaikaa on niin vähän, että veikkaan IFK:oon iskevän kaikki paukut ottelun alkuun. Sitten tempo tippuu erä erältä ja punaisissa toivotaan että johto pitää. Mikäli IFK lähtee varmistelemaan, se ei tule saamaan yhtään maalia.

Jokereilla kone kiihtyy loppua kohden niin kauan, kun pitää tehdä maaleja. Johtoasemassa voi sitten tukkia IFK:oon hyökkäykset. 4-1 Jokereille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Palautumisaikaa on niin vähän, että veikkaan IFK:oon iskevän kaikki paukut ottelun alkuun. Sitten tempo tippuu erä erältä ja punaisissa toivotaan että johto pitää. Mikäli IFK lähtee varmistelemaan, se ei tule saamaan yhtään maalia.

Juuri näin - IFK tulee aivan varmuudella täysillä pelin alussa, mutta mikäli Erkan puolustussumppu onnistuu jälleen tulee IFKn peli näyttämään aika pian näennäisyrittämiseltä ja aseettomalta.

Uuge jorisee Koffin sivuilla, että IFKn potilaiden suhteen on vielä paljon kysymysmerkkejä. Jos tekstistä voi jotain tulkita rivien välistä niin Piiparinen lienee lähempänä 1. ketjun paikkaa kuin Granlund. Parempi sekin kuin ei mikään, mutta erittäin ohuelta kokoonpano silloinkin vielä näyttää.

Järventien ja Haatajan vammoista ei ole puhuttu mitään julkisesti, mutteivät ne kauhean pahoja voi olla kun muistaakseni kummatkin oli aluksi merkitty perjantain kokoonpanoon. Oma toiveeni on, että Järventie ja Kurvinen takaisin - Kousa ja Melart vilttiin. Melart pelasi ihan ookoosti Jaffalassa, mutta terve Kurvinen on kuitenkin varmempi valinta. Kousalle playoffit ovat vielä liian kova paikka - ainakin nyt kun ollaan pakkovoiton edessä.

Nyt kyllä syyhyttää ja jännittää sen verran ettei päivän duuneista tule oikein mitään. Tähän mennessä ennusmerkit näyttävät liian vahvasti lockout-playoffkevään toisinnolta. Eli tänään tulee IFKlle nihkeä ja-voitto, mutta Areenalla IFK on jälleen aseeton. Toisaalta jos sairastupa tyhjenee ja ketsuppipullo aukeaa heti ottelun alussa, olen optimistimisemmin mielin keskiviikon koitoksen suhteen. Kaiken hypetyksen jälkeen eiköhän Jokerifanejakin innosta enemmän pitkään venyvä sarja kuin suutariksi jäävä 4-0 nyhjäys. Joka tapauksessa ikinä ei louvuteta ja tänään se voitto tulee!
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tuo taas viittaa siihen, että noista kolmesta ei tule kuin maksimissaan ehkä yksi pelaamaan. Ei hyvältä näytä. Tänään ei ole enää varaa hävitä ja jos häviö tulee niin sarja on taputeltu.

Nyt tarvittaisiin kaikki ratkaisijat takaisin laatikkoon, mutta tietenkin jos kaverit eivät ole kunnossa niin mitään järkeä ei ole mukaan tulla.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Varsinkin tuo Hamiltonin poissaolo on aika mielenkiintoinen. Viimeisissä peleissä, missä hän pelasi, luistin liikkui todella rivakasti ja merkkejä syksyisestä pelaamisesta oli ilmassa. Nyt kaveri on hävinnyt kuin pieru saharaan. Järventiellä ja Haatajalla ei pitäisi olla mitään flunssaa kummempaa haittaa... olivat olleet MG:n kanssa kuitenkin vaapaehtoisella jäällä eilen.

Ennakkoon ilmoitetut kokoonpanot eivät valitettavasti välttämättä kerro koko totuutta illan kokoonpanosta, jälleen kerran...
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tuo taas viittaa siihen, että noista kolmesta ei tule kuin maksimissaan ehkä yksi pelaamaan. Ei hyvältä näytä.
Ai mikä viittaa siihen? Jos Uugen jorinoita tarkoitat, niin tuskin hänelläkään tietoa on, eikä tosta tekstistä sitä voi päätelläkään. Eiköhän potilaiden pelikunto selviä aamupäivän aikana. Hamilton lienee eelleen sivussa. Kun Järventie, Granlund ja Haataja ovat eilen olleet jäällä, jaksan uskoa, että kaikki kolme voivat olla illalla kehissä.

Muitakin avoimia kysymyksiä on: ovatko Vallin ja Piiparinen kunnossa? Ovatko Ramstedt ja Kuhta fyysisesti vai henkisesti rikki?

Yksi asia on lähes varma: IFK:n nelosketju jatkaa ennallaan. Myös Töykkälän ketju voisi jatkaa ennallaan, ellei sitten Mikkeä ja Piiparista oteta/saada molempia kehiin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Muitakin avoimia kysymyksiä on: ovatko Vallin ja Piiparinen kunnossa? Ovatko Ramstedt ja Kuhta fyysisesti vai henkisesti rikki?

Eikös Piiparisella ollut ylävartalovamma ilmoitettu loukkaantumisen syyksi, olkapää hänellä oli rikki talvella ja olisiko sama paikka mennyt uudestaan rikki niissä parissa matsissa, mitä pääsi pelaamaan pari viikkoa sitten? Vallinilla taitaa olla sen verran paha puujalka, että siinä ei puudutuspiikitkään auta. Todella vaikean näköistä oli luistelu lauantain pelissä.

Ramstedtin ja Kuhdan kohtalot ovat myös mielenkiintoisia. Tuskinpa Kuhta olisi penkilläkään ollut lauantaina 3.erässä, jos todella olisi ollut kipeänä? Ramstedtin pelaamisesta ei myöskään ollut omalle joukkueelle mitään hyötyä, valitettavasti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Varsinkin tuo Hamiltonin poissaolo on aika mielenkiintoinen. Viimeisissä peleissä, missä hän pelasi, luistin liikkui todella rivakasti ja merkkejä syksyisestä pelaamisesta oli ilmassa. Nyt kaveri on hävinnyt kuin pieru saharaan.

Ehkä nivunen on taas paukahtanut, kun on luistellut rivakasti. Jos Haatajalla ja Järventiellä oli flunssaa niin nyt vaan Duact-pillerien voimalla mukaan peliin. Kolmas matsi on aivan pakko voittaa muuten koko sarja on valitettavasti taputeltu. Sen johdosta toipilaitakaan ei kannata enää säästellä.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Puolivälieräsarjan breaking point edessä. Voitolla Jullit tekee tästä vielä sarjan ja luo ihan uutta uskoa omaan tekemiseen. Jokerivoitto sen sijaan lähes ratkaisisi tämän sarjan. Vähän on pelko perseessä että jullit tulee juuri tämän matsin viemään. Sarjan ekassa matsissa DDR-hallissa oltiin jo kenttätapahtumien mukaan hieman helisemässä, vaikka hyvin puolustettiinkin. Jälleen vaatisi aivan loistavaa maalivahtipeliä tämä ryöstöretken onnistuminen. Jos kuitenkin johtoon päästään niin ollaan Erkan myötä vahvoilla.

JOKERIT!
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Pahuksen jännä matsi tiedossa. Hyvin on kundit aloittaneet ja huomattavasti mukavampaa mennä Nordikselle 2-0 johdossa, kun saman verran tappiolla. Toivottavasti Hakki oli oikeassa tuossa ennustuksessaan ennen sarjan alkua.

Tsemppiä koko jengille ja voittakaa tämä ja seuraava matsi Pulkkiselle!
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään olisi tärkeää päästä heti alussa johtoon ja saada se pidettyä. Olisi todella mielenkiintoista nähdä, miten Jokereiden peli muuttuu, kun ovatkin takaa-ajoasemassa. Samanlaista sumppua ne eivät enää voi pitää yllä. IFK:n tulisi johdossa pelata vastoin normaalia peliään ja pitää vaan kiekkoa hallussa mahdollisimman pitkään ja pakottaa Jokerit karvaamaan voimakkaammin. Näin Jokereiden sumppu aukeasi ja meille tulisi taas lisää mahdollisuuksia.

Jännityksellä odotan kyllä illan matsia ja kokoonpanoja. Jos saataisiin edes Haataja saikulta, eikä Kuhta liittyisi sinne, niin sitten olisi jo melko iskukykyinen joukkue kasassa. Jos sairaslista ei lyhene, niin kokeilisin rohkeasti Nyholmia isossa roolissa. Nyholm teki alkukaudesta todella pienellä jääajalla hyvin maaleja, eikä miestä näytä haittaavan vähän tiukempikaan paikka.

IFK!
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ei voi mitään, mutta vieläkin luotan IFK:hon tämän matsin osalta kuin kallioon (ei Tomi).
Siinä määrin ylivoimainen oli IFK:n esitys perjantaina, että ilman samanlaista hannuhanhi-efektiä kuin perjantaisessa matsissa oli ei Lasak selviä takaiskuitta tänään. Toki maalien saaminen edellyttää myös sitä, että läpiajoista ei laiteta suoran syliin ja poikittaissyötöistä laitetaan tyhjään maaliin - ei ohi. Nevertheless: Lasak pelasi perjantaina huikean hienon pelin - siitä ei mitään pois häneltä. Keklulle sulka tuon janarin roudaamisesta Ilmalaan. Kuinka mahtaisi tilanne olla Järvisellä? No, aivan sama. Nyt se on 2-0 narreille ja muulla ei ole merkitystä.

Tänään ei kannata keskittyä oikeastaan muuhun kuin järjettömään trafiikkiin sekä ohjureiden hakemiseen Lasakin byyrillä ja helvetin ripeään omaan pähän palaamiseen kiekon menetysten jälkeen. YV- hyökkäyksiä ei saa antaa. Perjantainakin ratkesi siihen ainoaan. Lahti täytyy liimata perjantaiseen tapaan, muuten hukka meitin perii. Jumalattoman taitava kaveri kyseessä.
Lennu voisi antaa kaverille kunnon pusun keskialueella -puhtasti tietenkin. Sen jälkeen Töykkälä takiaiseksi kaverin ihon alle koko 60min. Kyllä se siitä.

Faneille: tänään jos koskaan meitä tarvitaan. Nyt hudetaan like never before!
Yläkerta huutakaa meille jne. Kyllä te tiedätte.

Hoidetaan homma himaan!
LT: 3-1
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:n olisi tänään elintärkeätä saada ensimmäiseen kymppiin avausmaali, niin se rentouttaisi sitä peliä jonkun verran. Jos sitä ei tule, niin Jokerit on taas äärimmäisen vahvoilla voittamaan tämän pelin.

HIFK:n viisikkopuolustuksen tulee pysyä myös tiiviinä, sillä tässä sarjassa on vähän turhan paljon tullut noita 2 vs 1 hyökkäyksiä Narreilla ja me ei vastaavasti olla saatu niitä oikeastaan ollenkaan.

Riksmanilta vaaditaan myös tänään elämänsä paras peli. Hän ei ole näissä kahdessa ottelussa varsinaisesti pettänyt, mutta ottanut selvästi dunkkuun virkaveli Jan Lasakilta. Aivan kuten Noronen otti viime kaudella Lassilalta.

Toivottavasti saadaan apuja sairastuvalta. Vallinin Arska on tänään kaiken järjen mukaan poissa, mikä on mielestäni huono uutinen, sillä hän on nostanut tasoaan poffeissa. Melart pelasi kuitenkin hyvän pelin lauantaina, joten toivottavasti hän pystyy sitten stunttaamaan Arskaa tänään yhtä hyvin. Järventie olisi saatava takaisin myös pakistoon, sillä kyllähän hän on tuosta pakistosta se joka antaa ne avaussyötöt parhaiten lapaan. Hamilton, Haataja, Granlund kolmikosta olisi myös mukava saada edes kaksi mukaan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Siinä määrin ylivoimainen oli IFK:n esitys perjantaina, että ilman samanlaista hannuhanhi-efektiä kuin perjantaisessa matsissa oli ei Lasak selviä takaiskuitta tänään.

Aika vahvasankaiset punalasit täytyy olla päässä, jos näki IFK:n esityksen perjantaina ylivoimaisena... IFK hallitsi hetkittäin selvästi, mutta pääosin hallinta oli näennäistä, eikä tietä parhaalle maalintekosektorille löytynyt. Jokerien mentyä johtoon IFK puski päätään Jokerien puolustukseen ja sai 3. erässä aikaiseksi yhden kunnon maalipaikan (Wirtasen puolittainen läpiajo).

Vähän kyllä luulen, että tänään on naapurin vuoro viedä. Ei tämä sarja vain voi mennä tyylipuhtaasti 0-4... se olisi aivan liian hienoa ollakseen totta. Lapulle siis ykkösiä, sillä eiköhän muutkin kotijengit pistä kaiken peliin tänään...
 

Saarinen#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid C.F, Helsingin Jokerit
Jokerit tänään:

Rita - Eaves - Hentunen

Lahti - Kerälä - Saarinen

Mäki - Heino - Nokelainen

Pihlman - Hämäläinen - Ben-Amor

Eronen - Väänänen
Forrest - Dehner
Niemi - Kivistö

Lasak/
Järvinen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös