Kuka Jokerien maaliin suulle ?

  • 6 278
  • 50

KlapKlap

Jäsen
Suosikkijoukkue
NoMoreHockey
Tekstitv tietää kertoa, että Nupe joutuu puukotukseen ja sitä 6 kk sairaslomalle. NHL keikka peruuntuu ja Jokerit tarttee ykkösveskarin ainakin marraskuun loppuun asti???

Kuka tulee? Tim Thomas, Tom Draper, Niklas Backström?? Tuskin Lehtonen pystyy Nupen saappaita täyttämään, eikä autokauppias aio edes ottaa sitä riskiä.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Viestin lähettänyt käyttäjä KlapKlap
Tuskin Lehtonen pystyy Nupen saappaita täyttämään, eikä autokauppias aio edes ottaa sitä riskiä.

Oikeampi tapa olis kai sanoa tuo loppu näin:
"... eikä edes autokauppias aio ottaa sitä riskiä." ;)
 

Vesku

Jäsen
No ainakin siellä on harjoitusvahvuudessa USA:n yliopistosarjoista Markus Helanen, mutta tuskin sillä kauteen lähdetään. Noiden kolmen maalivahtivaihtoehdon lisäksi voisi olla Mike O'Neill? Enemmän pitäisin Lukkoa todennäköisempänä vaihtoehtona, muttei siitä tässä sen enempää.

Ehkä Bäckström kuitenkin pysyy AIK:ssa. Thomas voisi olla mahdollinen, jos on vieläkin vapaa. Draperkään ei olisi kovin huono kunhan valmennusjohto olisi otollinen..
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ohhoh!

Tulipa täysin puun takaa!

Aikamoinen järkytys...

Eikö kukaan todellakaan tiennyt tästä?

No, jäämme odottamaan tmi Matin Käytetyt Autot ratkaisua....

-TommyT-
 

KlapKlap

Jäsen
Suosikkijoukkue
NoMoreHockey
Tulipa tässä vaan yhtäkkiä mieleen, että kuinka RISALLA polvelle Nupe MM-kisoissa torjui, sillä tuskin se polvi kisojen jälkeisissä saunailloissa prakasi.

Nupen arvo se kun vaan nousee .. ainakin mun silmissä!!
 
Viimeksi muokattu:

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitenkähän mahtaa vaikuttaa siihen Nupen mahdolliseen NHL-draftiin? Luulisi, että ainakin varaaminen viivästyy myöhemmille kierroksille, jos ei sitten jää toteutumatta kokonaan. Ikävää, kovin ikävää.
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei mikään houkutteleva tilaisuus huippulle...

No nyt on Jokereila hieman pohtimista: lähteäkö sarjaan kokemattomilla vaikkakin lupaavilla maalivahdeilla toivoen, että kärki ei kerkiä karkamaan liian pitkälle vai ostaako valmis paketti jostain päin ulkomailta?

Valmiin kassarin ostaminen ei välttämättä ole niin helppo ratkaisu kuin äkkiseltään uskoisi. Ei sillä etteikö maailmalta kunnon vahteja löytyisi, mutta millä houkutella ne ensi kauden Jokereihin. Kas siinäpä kysymys. Ainakin tässä vaiheessa uskon pätevien vahtien etsivän vielä koko kauden pestiä. Olisi hauska kuulla Virmasen puhelut Racinen,O'Neillin tai Thomasin agenteille, kun tämä tarjoaa kolmen kuukauden määräaikaista työsuhdetta Jokerimaalilla. Kuka itseään arvostava huippuvahti lähtee Jokereihin pelaamaan periaatteella syskuussa sisään ja marraskussa ulos?

Miksei nämä ulkomaanelävät sitten saisi koko kauden sopimusta? Nurmisen tervehdyttyä peliaika taitaa Jokereissa kerääntyä aika lailla tasan tarkkaan Nurmiselle. Jos Nurminen huomaa olevansa luukkumiehenä turhan usein, niin tilanne tuskin häntä tyydyttää. Onko silloin kenelläkään kivaa seurassa? Toisaalta ei Racinella tai Thomasillakan ole intresseissä istua penkillä. Nämä taitonsa osoittaneet pelimannit tuskin tuosta vaan asettavat "joukkueen etua yksilön edun edelle, kunhan vain saamme voittaa Jokereissa kultaa". Pelata he haluavat ja mahdollisimman paljon.

Jos ulkomailta hankitaan isopalkkainen vahti, saa nuori Lehtonenkin harjoitella taas penkin päässä istumista. Ja siinä hommassa hän ei kehity pätkääkään sen päivän varalle, kun Nurminen lopulta karistaa Helsingin sorat jaloistaan. Että on siinä Jokereilla miettimistä, varsinkin kun vielä siunatuksi lopuksi niin kaikki omat kuin vieraatkin "nauravat" Virmasen valinnat jo valmiiksi pieleen menneiksi.

Ps. Draperhän voisi tietysti päätyä, jos itsekin niin haluaisi, vuokralle Jokereihin alkusyksyksi, jos hän ei vielä silloin ole saanut tilejä selväksi Bluesin kanssa. Siinä hän sitten saisi antaa näyttöjä muulle maailmalle ja varmistaa näin pelipaikka loppukaudeksi jossain päin maailmaa. Kaikki osapuolet olisivat tyytyväisiä, varsinkin jos kiekot tulevat kiinniotetuiksi.

Ja mistä sitä tietää, jos Nurminen päättääkin jo kesällä hankkiutua johonkin Atlantan ja Nashvillen väliin jalkaansa kuntouttamaan. Silloinhan drapereilla olisi mahkut pidempään diiliin.

Ps 2. Ottakaahan joku selvää, mikä Nurmisen polvessa reistailee. On polvivammat alkaneet kummasti kiinnostamaan, kun omann polven toiminta kuuluu nykyään kategoriaan "vähintäänkin ihmeellinen". Diagnoosi on toki minulla selvillä, eli jos Nurmisella on sama vika, niin voin vaikka lähettää "fanipostia" ja kysellä, että miten se korjattiin ja kuka sen homman osaa. No joo. Tarina päättyy tähän.

Ps 3. Ei päättynytkään. "Pakko" vielä lisätä: Eikös KlapKlap se Nurmisen arvo päinvastoin laskenut, kun polvi on kuuden kuukauden remonttia vaativassa kunnossa. ;)
 
Viimeksi muokattu:

KlapKlap

Jäsen
Suosikkijoukkue
NoMoreHockey
Henkilökohtaisesti olen Nupen NHL-dreamin takia pahoillaan, mutta Jokerien ensi kevään kovien pelien vuoksi ..
 
G

Guest

Ihmettelen tietoa sairauslomasta

Ihmettelen niin "pali kauhiast" tota tietoo Nupan sairauslomasta, vaikkei polveen ole edes katsottukaan sisälle? Rauhoittavana tietona Nupafaneille: sairausloman pituus ratkeaa vasta vamman diagnoosin paljastuttua. Sen jälkeen vammaa korjataan ja kuntoutetaan. Mielestäni toi puoli vuotta on revitty hatusta ja sillä haetaan julkisuusarvoa (ja mahdollisesti huomiota pois Jokerien futisjoukkueen ala-arvoisesta esiintymisestä Veikkausliigassa).
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Teksti-TV:ssä oli tänään aikaisemmin sähke, jossa sairasloman pituudeksi ilmoitettiin kuukausi, sitten myöhemmin ilmaantui kokosivun juttu jossa Nurminen olikin yhtäkkiä sivussa puoli vuotta. Mielenkiintoista...
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensinnäkin sanottakoon, ettei tällä sairasloman pitkän keston julkaisulla haeta julkisuutta koska sen totesi itse jokerien lääkäri Ismo Syvähuoko.

Hjalliksen toimintaherkkyyden tuntien voi kaikki olla 100% varmoja, että vaikka jokerit päättäisikin lähteä kauteen 2 nuorella veskarilla, niin jos hetkenkään näyttää huonolta, niin jorpakon takaa ilmestyy uusi mies maalille. Hjallis on kasannut ehkä sirkuksensa historian kalleimman ja nimekkäimmän joukkueen, ja voimme kaikki olla varmoja siitä ettei "jaws" anna satsausten mennä pilalle jonkun junnuveskarin takia! Sen nyt luulisi olevan itsestään selvää...

Mielenkiintoista on myös miten tämä vaikuttaa koko jengin suorituksiin. Viime kaudella pidin jokerien pitävää puolustusta ja voittoputkia täysin Nurmisen ansiona, eikä jokerit mielestäni ollut mikään erityisen kova jengi paperilla. Ja niinhän siinä kävikin, että heti kun konemainen nupe alkoi väsyä (runkosarjan loppu + playoffs) niin kuuluisa noutaja tulikin monelta eri taholta!!

Tämän vuoden jokeri-puolustus näyttää mielestäni jopa vielä viime vuotistakin heikommalta, joten ellei hjallis tosiaan löydä erittäin pätevää veskaa jenkeistä, niin taitaa jokerit vakiinnuttaa asemansa tukevammin stadin kakkosen paikalle! IFK:n puolustus ja mv-tilanne on surkea, mutta jokereilla näyttäisi olevan vieläkin hankalampaa...
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Jos sairaslomailu kestää tosiaan puoli vuotta, niin sillähän on varmasti vaikutusta myös maajoukkuekuvioihin. Mielestäni Nupe pelasi itsensä Saksassa varmaksi olympiaveskariksi, mutta nyt homma meni epäselväksi. Näytöt pitää antaa tavallaan uudestaan.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Bluffia ?

Ei polvileikkauksesta toipumiseen nyt puolta vuotta mene ? Eikä siitä Nurmisen " leireilystä " nyt noin kauheaa kankkusta voi tulla , että 6 kk menee toipumiseen ? Viesti on vaan NHL varaustilaisuuteen , että älkää nyt sairaita draftatko , vaan siirtäkää vuodella .....
 

tt73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Nurminen

Mielestäni tilanne on mielenkiintoinen ja ei niin huono, kuin jotkut antavat ymmärtää. Itse olen sitä mieltä, että tämä voi olla ihan hyvä asia, Lehtonen saa luultavasti ainakin enemmän peliaikaa ja mielenkiintoista nähdä mikä mies tämä Helanen on, ainakin jenkeissä pelannut kohtuullisesti http://umassathletics.fansonly.com/sports/m-hockey/mtt/helanen_markus00.html

Myös kenttäpelaajien luulisi tsemppaavan enemmän kun maalilla on nuoria kokemattomampia veskareita.

Tämä myös luultavasti tarkoittaa sitä ettei Nurminen lähde ainakaan vielä NHL:än, mikä on omalta kohdaltani helpotus.

Ja lopuksi ainakin Summasen tuntien tavoitteet ovat keväässä, joten katsotaan sitten. Itse ainakin olen ihan positiivisella mielellä:)
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikäli sairaloma on 6kk

On polvessa paljon korjattavaa esim. ristisiteet poikki ja sillä polvella ei olisi mm-kisoissa pelattu tusikin edes kävelty...?
Nykyajan lääketieteellä ei ole mahdollista 6kk sairastaminen
jonkun vian korjaaminen polvesta, jolla juuri pari viikkoa sitten torjuttiin kiekkoja....... Tämä uutinen haiskahtaa ankalta..... Jos jotain leikataan on sairasloma jotain 1-3kk riippuen meneeköä leikkaus tähystämällä vai pitääkö avata. Ettei vaan olisi koko uutinen jotain Harkimon temppuilua........... Tiedä häntä...?????
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tuollainen 6 kk sairasloma on täysin mahdollinen. Hyvä ystäväni loukkasi viime syksynä salibandyssa polvensa, käveli jalalla pari päivää ja meni sitten käymään lääkärissä, tulos: kierukka pa...na ja ristisiteissä vikaa. Ja eikun leikkaukseen ja 6 kk toipuminen.

En millään usko että Nupella olisi polvessa ollut vikaa jo kisoissa, vaan koska syykin on nyt jätetty täysin uutisoimatta, uskoisin polven napsahtaneen jossain juhlissa kännispäissään kisojen jälkeen..

Tietysti joidenkin mainitsema bluffikin on mahdollinen, mutta MIKSI Nurminen semmoiseen lähtisi, kun se vaarantaisi nhl-uran????
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
6 kk

Jos toipumiseen menee tosiaan 6 kk, en usko että Nurminen voisi saman tien nousta jälleen narrien ykkösveskaksi. Eiköhän mene ainakin joulutauon jälkeisiin peleihin ennenkuin tatsi on palautunut.

Tuntuisi silti siltä, että ei olisi Harkimolta viisas veto hankkia ulkomailta superveskaria syksyn ajaksi. Jos puolustus ynnä hyökkääjät ymmärtävät osaltaan varjella omaa maalia tunnollisesti, varmasti joku ei-ihan-super-mutta-silti-hyvä maalivahti hoitaa homman tarpeeksi tyylikkäästi. Jokereiden materiaalilla pitäisi riittää pysyminen kärjen tuntumassa syksyllä, ei välttämättä ykkösenä. Keväällä on kuitenkin sen verran pelejä jäljellä, että ykköspaikka on todennäköisesti saavutettavissa ennen runkosarjan päättymistä.

Onnea vaan siinä mielessä narrien kannattajille, että vaikka tuollainen 6 kk onkin aika pitkä aika olla sivussa, niin ainakin saatte nauttia Nurmisen esityksistä puolikautta enemmän kuin ehkä muuten. Eipä tullut lähtöä rapakon taakse vielä.
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen samoilla linjoilla kuin cowboy. Kyse on varsin läpinäkyvästä Hjalliksen bluffista, jolla hän yrittää estää Nurmisen NHL-varauksen tai -sopimuksen. Nurmisella kun ei tosiaankaan millään voi yhtäkkiä olla niin vakavaa polvivammaa, joka pitäisi hänet sivussa peräti puoli vuotta. Pasin juopottelureissuista tosin ei ole tietoa, joten kaikkihan on toki mahdollista. Epäilen silti.

Saa nähdä, miten bluffi onnistuu. Jos onnistuu, on aika selvää, kuka aloittaa Jokereiden maalissa kauden alussa. Ihmeparantumisen kokenut Nurminenhan se tietty on.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Polvivammat ovat paljon pahempia vammoja kuin jotkut murtumat. Jos on ristiside mennyt poikki, menee 6 kk, että on pelikunnossa. Ja uskon Syvähuokon analyysiin, hän on ammattimies. Itse olen kokonut 10 vuoden aikana 7 polvileikkausta ja en ole 10 vuotteen enää pystynyt pelaamaan fudista. Joten polvileikkauksessa on vielä suuret riskit. Kierukkavammoista selvitään muutamalla viikolla, mutta jos on kyse ristisiteistä, toipuminen kestää. Ja maalivahdille polvien täysi toimiminen on paljon tärkeämpää kuin kenttäpelaajille. Nurminen ei missään nimessä tule toipilaana riskeeraamaan koko uraansa. Toivottavasti Nurmisen leikkaus onnistuu hyvin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei tuo polvivamma nyt mikään uusi uutinen ole!

Jo menneen kauden aikana (ennen joulutaukoa) huhuttiin että Nurmisen polvi on rikki, vamma ei silloin kuulemma estänyt pelaamista mutta kipeä se oli. Nurminen siis ilmeisesti pelasi risalla polvella reilut puoli kautta ja nyt se vamma aiotaan korjata kuntoon. Itse en usko että tässä toipumisennusteessa on tippaakaan bluffia vaikka Jokereiden intresseissä varmasti onkin että Nurminen jatkaa ainakin vielä tulevan kauden meillä, Nurminen itse ei varmasti lähtis mukaan tuohon sillä eiköhän se tähtäin ole tuolla taalakaukaloissa ja tällainen vamma varmasti vähentää mielenkiintoa - mikähän mahtaisi olla Pasin pelimotivaatio jos Jokerit kusettamalla estäisi hänen NHL sopimuksen, veikkaisin että ei kovinkaan hyvä.

Ja mitä taas tulee Jokereiden puolustukseen niin kyllä se niminä näyttää selkeästi yhdeltä liigan kovimmista, ellei jopa kovimmalta. Te IFK kannattajat varmaan nimeätte meille useita kovempia yhdistelmiä kun teistä tuo meidän puolustus näyttää reikäjuustolta???
 
Viimeksi muokattu:

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Uskomatonta

Jokerien lääkäri Ismo Syvähuoko ilmoittaa, että toipumiseen voi mennä jopa 6 kk, mutta täällä muutama viisas tuntuu tietävän, että Hjallis vain kusettaa. Lääkärien etiikka on toki viime aikoina ollut julkisuudessa vähän ruvella, mutta rajansa nyt kaikella. Ja jos se olisi vain kusetusta, niin eiköhän Nupe sanoisi jotain asiaan. Ai niin, se on tietenkin ostettu hiljaiseksi isolla rahalla. Huhhuh.

Toisaalta huomennahan se polvi vasta avataan, joten sen jälkeen saadaan sairasloman pituudelle tarkempi arvio.

Näihin polvivammoihin on kaatunut monen miehen urakin, joten eiköhän anneta ammattimiesten hoitaa polvi kuntoon ja toivotaan Nupen kannalta parasta.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Re: Bluffia ?

Viestin lähettänyt käyttäjä Brewer
Viesti on vaan NHL varaustilaisuuteen , että älkää nyt sairaita draftatko , vaan siirtäkää vuodella .....
En kyllä millään jaksa uskoa, että tuon kaltaisesta bluffista olisi kysymys. Eivät ne amerikkalaisetkaan nyt ihan niin tyhmiä ole, etteivät tuollaista huomaisi. Moinen kikkailu antaisi Nurmisesta melko epäluotettavan kuvan, mikä varmasti vaikeuttaisi pääsyä änäriin jatkossa.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Älkäähän nyt !

Älkääpäs nyt Hyvät Ihmiset jeesustelko. Kaikki tietysti toivomme , että Nurminen saadaan hyvään torjuntakuntoon , eikä kai kukaan aseta Nurmisen luotettavuutta ( siis muutakin kuin torjuntaluotettavuutta ) kyseenalaiseksi? Kaikki tietävät , että amerikkalaiset tutkivat kaikki lääketiede_- ja lakipykälät viimesen päälle tarkkaan. Ihmetystäni vain herätti se , että ennenkuin polvea oli edes " avattu ", kerrottiin julkisuuteen jo tarkka toipumisaika. Eikö siinä Teistä ole mitään omituista ? Vai oliko se sitten lehtimiesten oma juttu ?
 

JanJ

Jäsen
Mulla on mennyt polvi risaksi joskus,
lääkäri pisti silloin 4 kuukauden ehdottoman treenauskiellon leikkauksen jälkeen.


IFK:n syväkurkut sanoivat jo ennen kauden päättymistä että
Bäckström hankittiin AIK:hon vain sen vuoksi että hän on Pasi Nurmisen varamies. Taisivat tietää mistä puhuivat. Nurmisen polvihan on ollut rikki jo jonkun aikaa.

(editointi: korjasin kirjoitusvirheen)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös