Miten tuo Pettiseen kohdistunut rike ei sitten ollut ulosajon paikka? Ihan perustellusti siinä päätyovea näytettiin, vaikka siitä olisi voinut vähemmänkin (2+2) antaa.

vsqu

HIFK
HIFK-Jokerit

Ei riittänyt aika, Petrell tyhjistä ohi.Jokeri pakit ihan puhki.
Torjunnat vikassa erässä 2-18 eli täyttä hallintaa HIFK:lle mutta piti lahjoittaa Jokereille se tasoitus ylivoimalla.

Viimeksi muokattu:

Vanhapuuma

JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Olipas erä Hämeenlinnassa. Ensin ajetaan maalivahti maalin sisään ja tehdään sillälailla maali, sitten vislaillaan ihme kompuroinneista jäähyjä ja jätetään muutama selkee viheltämättä. Barney rankaisee ja Floppi syöttää, ja sit Louhi painii keskialueella. Voiko tästä enää lauantai illan huuma parantua?

Päivänselvä jäähy Viitaluomalle. Tuomareilla vaan paskat housussa.

BlackWolf

In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Joo mäkin aina putoon polvilleni kun joku koukkaa... pikkasen petti polvet helposti, mutta jos tosta maali olis tullu niin olis kyllä menny perseillyt maalit 1-1 tuomarien puolelta.

Siis jäähyn paikka koska maila kainalossa, mutta oli kyllä hieno polvilleen pudottautuminenkin.

Rommeli

Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна

Vitustako minä tiedän, mutta pelaajan loukatessa on tapana antaa vähintään tuo 2+2. Ilmeisesti jäähyn syytä pitää näissä tilanteissa sitten muokata, jollei sääntökirja anna mahdollisuutta tuomita 2+2 ryntäyksestä. Joskus muinoin noista annettiin aina suoraan vitonen, jos vastustajalta naama aukesi.

PokerJoker

Jokerit, Red Wings
Vähintään yksi pongo saldona illan pelistä, lämmittää mieltä todella paljon tuon kolmannen erän pyörityksen jälkeen. Jatkoajalla pelaajat voisivat venyä vielä ja hoitaa sen yhden ylimääräisen pisteen kotiin.

Julli

IFK
Viimeisen erän torjunnat: IFK: 2, Jokerit: 18. Tasoitus lopussa väärän vaihdon myötä ja lopussa IFK sutii tyhjistä ohi neljänen kerran tässä matsissa.
Mitä tähän nyt sanois?

yki

Pittsburgh Penguins
Kyllä, yksi piste ainakin! Viimeinen erä taisi olla IFK:n hallintaa, mutta peli on tasan.

Voitto kotiin jätkät!

Danko

Huhhuh! Kolmannen erän torjunnat Helsingissä: Riksman 2, Lasak 18!

Halmela

maajoukkue
Pelia seuraamalla sait tietoosi taman rahansiirron? Onko siella livetiedotteet tuomarien tiliotteista vai... ?
Oletko elämässäsi nähnyt yhtään peliä paikanpäällä? No, Urana tai mikälie uhkaili raportilla ja jo annettu 2 minuutin rangaistus muuttui.