Otteluseurantaketju Nuorten MM-kisat 2.1.2011

  • 108 379
  • 602
Alussa Armia pelasi hyvin, nyt vetää ihan käsittämättömiä vaihtoja ja ihan pihalla. Veikkaan, että viltti kutsuu, ei tällaisissa peleissä voi olla noin kuriton!

Ortio, Vatanen ja ykköskenttä aivan liekeissä! Vihdoin...
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Armialta nyt vaisumpi erä. Donskoi ja Ortio parhaat toistaiseksi.

5-3 yv ratkaisee nyt paljon. Eiköhän sieltä jotain kuittijäähyä tule taas Suomelle jossain vaiheessa ja pari maalia olisi hyvä olla kaulaa.
 

Jarzki

Jäsen
Hyvältä näyttää, vaikka Venäjä ajoittain saakin vaarallisia paikkoja aikaiseksi.

+ Ortio, aivan huikeaa peliä!
+ Vatanen, nyt näyttää jo huomattavasti tutummalta Vataselta, paras pakki tänään
+ Junttila, komea nousu laidasta ja epäsuomalainen, hieno viimeistely
+ Koko Kärppäketju
+ Pakarinen, hyvää duunia hyökkäyspäässä

+/- Jokipakka, pelannut tähän saakka ehkä turnauksen heikoimman pelinsä, muutaman kerran viety pahasti. Kuitenkin ihan ok-tasoa.

- Rajala, ei osu maaliin vahingossakaan

Hieno matsi menossa, toivottavasti kolmas erä menee samalla tavalla ja tietenkin lopussa Suomi voittaa!
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Suomen puolustuspeli on kyllä toiminut tänään. Ei ole pahemmin heikkoja lenkkejä puolustajista. Vatanen ja Jokipakka puolustajista, yllätys yllätys, parhaat. Rissanenkin pitänyt venäläiset ihan hyvin laidassa.

Armia ei ole kyllä vakuuttanut edelleenkään. Ei riitä vauhti vielä näihin kisoihin, eikä kyllä ratkaisutkaan ole tarpeeksi nopeita. Kokoajan helppoja kiekonmenetyksiä.

Junttila laukoo kyllä tarkemmin kuin tyypilliset suomalaiset. Pari kertaa jo nostanut läheltä maalin kattoon.
 

Fakap

Jäsen
Päivän parhaat Ortio (huikea) ja Vatanen (oma itsensä).

5-3 kolmannen alkuun, siinä olisi paikka laittaa naula(t) arkkuun!

Kiitokset Junttilalle Sveitsi-pelin kopiomaalista!

Ortion ja Vatasen lisäksi Pakarinen on pelannut hienosti. Teki loistavan esityön Pulkkisen maaliin ja kaksi maalia olllut tuon lisäksi todella lähellä. Muutenkin kovaa raatamista joka puolella kaukaloa. Armia ja Rajala pelannut hyvin vaisusti hyökkäyspäässä. Toivottavasti heräisivät nyt edes mahdolliseen välierään. Ja saisivat Suomen pakitkin herätä. Omissa soi aika pian jos ei puolustuspään peli parane toisen erän lopusta.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Kyllä Capsit on iskeny kätensä paskaan, kun varasivat Kuznetsovin. Oikea malliesimerkki tyypillisestä itsekkäästä minäminä-pelaajasta.

Venäläisten puolustajista ei Suomen kokoonpanoon mahtuisi kuin Orlov. Varsinkin numerot #3, #6 ja onkohan se #23 todellisia puukäsiä, -jalkoja - ja -päitä.

#7 Burdasov on kyllä melkoinen luistelukone, ihme on jollei saa varausta ensi kesänä.
 

Fordél

Jäsen
Liekö Armiaa ruvennut vituttamaan Rajalan ratkaisu siinä 2-1 -tilanteessa, jossa jätti syöttämättä? Armian peli ei ole vielä tarpeeksi kypsää tälle tasolle vaan haahuilee milloin missäkin.

5-3 tilanne on nyt todella ratkaiseva. Kiekollisessa pelissä Venäjä on ollut niskan päällä, mutta Ortio on pelannut loistavaa ottelua. Nyt heti erän alkuun niitti ja sen jälkeen homma näyttäs jo aika hyvälle.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Tämä oli tosiaan Armialta selkeästi heikompi erä kuin ensimmäinen. Ainoa hyvin pelattu tilanne oli syöttö Rajalalle maalin eteen avopaikkaan, mistä kaveri sai oikeasti vedettyä vielä ohi. Tosin Armia on tainnut taklata eniten koko porukasta, mutta muuten heikkoa peliä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Rajala päässyt hassaamaan paikkoja, muutamassa vaihdossa taas tuhonnut tilanteet hitaalla peliälyllään. Jotain sähäkkyyttä tuo ketju vaatis, laituri vaihtoon? Yhteispeli ei toimi alkuunsakaan. Tosin, kolmannen alkuun varmaan sauma kohottaa itseluottamusta ylivoimalla.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Saukkonen on vedossa:"Koppi tarttuu tänään!", Ortion huimista torjunnoista Mikalta hyvä huomio.

Ortio on nyt paljon vartijana. Viisikot pelaavat sitoutuneesti Marjamäen pelisysteemin mukaan. Kolmas erä vielä kylmän viileästi "meidän peliä", niin hyvä tulee, vaikka venäläinen tulee hurjasti 3. erässä. Ensin kuitenkin 5vs3 yv:llä 3-1 johtoon.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Armian eleissä näkyi pientä turhautumista jo ensimmäisissä peleissä kun ei paikoista uponnut. Nyt voi sanoa, että riittää kun ottaa kokemukset mukaan ja pelaa varmasti niin ok-hommia tulevaisuuteen.
 

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo 5-3 ylivoima erän alkuun on kyllä todella ratkaiseva lopputuloksen kannalta. Siitä maali ja alkaa näyttää todella hyvältä, mutta jos ei tule tulosta, niin momentum kääntyy kyllä Venäjälle. Voipi olla, että tuomaritkin vielä hyvittelevät noita kohtalaisen heppoisia jäähyjä.

Liikaa ei kyllä Suomi saa passivoitua, vaikka saisikin kahden maalin johdon. Se on niin monta kertaa nähty, miten siinä käy. Toisaalta Venäjälle ei kyllä saa antaa yv-hyökkäyksiäkin.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Liekö Armiaa ruvennut vituttamaan Rajalan ratkaisu siinä 2-1 -tilanteessa, jossa jätti syöttämättä? Armian peli ei ole vielä tarpeeksi kypsää tälle tasolle vaan haahuilee milloin missäkin.
Varsinkin Rajalan pitäessä kiekkoa, Armian peli menee helposti haahuiluksi. Armia odottaa ja odottaa kiekkoa, mutta sitä ei tule. Pitäsi ehkä unohtaa kiekko, ja ajaa suoraviivaisesti maalille.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rajala on Haataja 2.0. Pallinaama joka saa puolesta metristä yli.
Vatasen luistelu näyttää maagiselta, mutta rehellisyyden nimissä täytyy todeta että osittain syynä on venäläisten puujalkojen aiheuttama illuusio
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Ei tollasesta 2 metrin poikittaisliikkeestä viivalle ole mitään hyötyä. Maalivahti voi käytännössä vain seistä paikallaan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Miten nämä ylivoimat ei nyt lähde yhtään?
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ei vittu jätkät, kahden miehen ylivoima valuu ihan hukkaan...

Nyt uusi yritys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös