To 4.11.2010 JYP-Ässät

  • 40 905
  • 204

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Voi pyhä Sylvi tätä pessimismin määrää. ...klip...
Tottakai prosentit on kotijoukkueen puolella,... klip...

Häpeällista "fanittamista".

Jos prosentit on kotijoukkueen puolella, ni onko pessimismiä todeta se?

Pitäiskö fanittamisen tarkottaa sitä että lyö joka peliin satasen tulosvedon padan voittamaan 10-0? Kai ny se mitä uskoo ja se mitä toivoo voi olla kaks eri asiaa? Fanittaminen ja silmitön fanittaminen lienee kuitenkin kaksi eri asiaa.

Eräskin nimimerkki tuolle toisella puolelle kirjoitti muinoin että "Itse en veikkaamisesta juuri mitään tiedä, mutta ikinä en ole Ässiä laittanut häviämään."
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Paljon riippuu myös siitä kummalla sattuu käymään munkki avausmaalin suhteen. Jos Jyppi tekee avausmaalin niin eivätköhän robotit sitten puolusta loppupelin nollanollaa tuomarien suosiollisella avustuksella. Nyt tarvittaisiin Laaksosta tässä pelissä niin voi olla että Jyppikin joutuisi rajoittamaan roikkumistaan. Jääkiekon kanssa tuolla ikävä kyllä on aika vähän tekemistä. Kaikki kunnia kuitenkin Dufvalle, aika hyvin kaveri on saanut pojat vetämään robottikiekkoa vaikka miehet vaihtuvat D-teamista melkein joka peliin. Sinällään olisi kiva nähdä miten käy jos Risto vaihtaa KHL:ään (tuo pitkä jatkosopimus haiskahtaa juurikin myynnille itärajan taakse), siellä ei välttämättä tuollainen peli miellytä johtajia jotka ovat tottuneet punakoneen syöttömyllyyn.

Ja mitä tuohon HMV:hen tulee niin kannattanee katsoa pääsivulla oleva ketju joukkueiden kiinnostuksesta. Aika moni "ulkopuolinen" on laittanut Jypin kiinnostuksessaan Ässien alapuolelle. Ongelma taitaa olla siinä että teillä ei ole ollut 80-90 luvun taitteen jälkeen mielenkiintoista joukkuetta, ei persoonoiltaan eikä pelityyliltään. Armiastakin on jo tähän mennessä ollut mediassa enemmän juttua kuin Vatasesta viime kaudella samaan hetkeen mennessä...

Peli päättyy joko 5-0 tai 0-2. Jos asetelmat olisivat olleet toisenlaiset, esim. Ässät viidentenä sarjassa ilman mahdollisuutta nousta kärkeen voitolla olisi Järvenpää varmasti saanut peliaikaa tässä pelissä. Mutta kärkiotteluun ei voi kakkosmaalivahdilla lähteä. Vastustajan maalivahtivalinta onkin paljon ongelmallisempi.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien tehtävä eka maali, muuten tulee vaikeaa. JYP on pakotettu tappioasemassa hyökkäämään enemmän ja tätä kautta aukeaa varmasti se puolustuskin. Jos taas JYP saa sen ekan tai kaksi, tulee robottipuolustus ja pisteet jää varmasti Jyväshyvään.

Itse laitan pitkävetoon 2 ja tulosvetoon 1,2-2,3
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan tylsä ketju, edes korkki ei provoillut viestissään. Höh. Missä luuraa perinteinen pori-jyväskylä akselin vääntö. Tilastoista kaivetaan työttömyysprosentteja ja muita olennaisia pointteja. Olen vähän pettynyt. Onko kaikki sitten niin innoissaan tästä kärkiottelusta, että ei uskalleta hämmentää soppaa...

Enpä lähde itsekään kaivamaan verta nenästäni teidän harjavallan sulattojen poikien kanssa, vaan totean, että Ässät on saanut ainakin meikäläisen huomion omilla otteillaan. Hienosti on joukkue pelannut, vaikka JYPille hävisikin silloin alkuvaiheessa. Siitä on varmasti Ässät petrannut melko paljon, tosin niin luulisi JYPinkin.

Eipä kai siinä, tiukkaa varmasti tulee. Toivottavasti peli on vauhdikas ja fyysinen, kuten sen uskon olevan. Ylivoimiin peli voisi ratketa, onhan molemmilla taitavia pelintekijöitä. Ässistä tämä Zaborsky ja Iitman taitavat olla aika lennossa. JYPistä toivoisi lisää onnistumisia Makkosen ketjulle.

Ilta näyttää kumman kannattajat täällä voivat aisat tanassa julistaa hunajapurkit kainalossa omaa ilosanomaansa.

PS. Tuokkola vai Myllykoski, siinäpä vasta kysymys.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ässien tehtävä eka maali, muuten tulee vaikeaa. JYP on pakotettu tappioasemassa hyökkäämään enemmän ja tätä kautta aukeaa varmasti se puolustuskin.

Kauden alun 0-2 tappiopelissä kiekko saatiin heti alussa johonkin maaliviivalle tai veskarin selän alle, videolta ei maalia kuitenkaan löytynyt ja näin lopulta jäätiin kokonaan maaleitta. Toivottavasti tänään kiekko löytyy JYPin maalista heti ekassa erässä niin saadaan peli tosiaan hieman auki. Jyväskylässä pitää olla tarkkana, koska kerrankin Timo Salonen tasoitti pelin 3-3:een lopussa mutta maali taidettiin laskea vasta myöhemmin kun joku tajusi kelailla vähän nauhoja:) ..Tähtinen taisi lyödä jatkoajalla 3-4..

Mielenkiintoista nähdä illan tuomarilinja, Ässät on saanut vieraissa mielestäni kohtuuttomasti jäähyjä kenttätapahtumiin nähden, peliä pystytään viemään ihan ok eikä hirveästi jouduta roikkumaan. Silti istutaan boksissa milloin mistäkin. Porissa kun Ässät laittaa vielä enemmän vauhtia ja vastustaja joutuu rikkomaan, menee jäähyt silti about tasan. Tämä tällaista musta tuntuu -faktaa. Brutaali totuus on kuitenkin se, että tänään ei ole varaa ottaa jäähyjä, JYP rokottaa niistä armotta.

Kova luotto Ässiin tällä hetkellä ja jos kaadutaan niin saappaat jalassa, eipä ole sinällään hirveästi paineita lähteä tähän matsiin, kun viikon "pakolliset" 3p on jo otettu hyvissä ajoin. Ei muuta kun Urhon koodia tilailemaan!
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Ilta näyttää kumman kannattajat täällä voivat aisat tanassa julistaa hunajapurkit kainalossa omaa ilosanomaansa.
Eikäkö eiks tää ole enemmän näitä turkulaisten juttuja...?

Ei perkele jos hävitään jollekin Ässille. Se on Porista ja Porissa on kaikki paskaa, paitsi parit nätit tytöt siellä on. Lisäksi siellä lukee Ponto. Niin on Raumallakin muutama nätti tyttö ja paljon paskaa, mutta nyt ei ole Lukko-matsi...

Kotitaika Hippoksella, hmm... jotain huikeaa! Voin kertoa, rakkaat rakoperberit, että Ässille häviäminen olisi jotain ihan kauheaa! Poriin lähtisi matkaamaan tuo taika täältä! PORIIN!?!?! En uskalla edes ajatella seurauksia häviön jälkeen.

Itselläni on luotto molempiin maalivahteihin, siis Tuokkolaan ja Myllykoskeen. Molemmmat kykenevät nollaamaan Armian ja Humpajauttajan mainitseman Iitmanin. Ässillähän ei maalivahtia edes ole. On vain kaksi luukkuvahtia...
Tämä on niitä pelejä joihin en valitettavasti pääse, mutta annan etäfyysismetakongnitiosädehoitoenergiaa Makkoselle ja Virtaselle ja Harrillekin vähän. Harri heittää tänään maalin. Eiks vaa Harri? Joo Harri hoitaa. Harri on hieno mies, kerran muistan pikkunappulana niitanneeni Harrin ulkokaukalon laitaan kiinni että pamahti. Harri JYP-pipossaan melkein suuttui kun JYP-junnua noin kovasti käsiteltiin. "Mä kerron äidille!" Ei kertonut, hieno mies.

Oikeesti, porilaiset, mietitääs vähän oikein porukalla... Fittu miten hienoa että Ässät kilpailee ykköspaikasta. Missä on Kärpät, entä Jokerit entä nämä muut perinteiset isot seurat. Missä Lukko? Öhö-öhö ja jööti otsaan! No Ilveksen tilanteen muistaa kaikki jo viime kaudelta... Nautitaan nyt tästä kun vielä voidaan, sillä kauaa me ei tuolla kakkospaikalla roikuta vaan valutaan kuin paska Hits-Arin punttiin. Hissukseen ja varmasti.
 
Viimeksi muokattu:

chubster

Jäsen
Perinteinen torstaipäivä menossa, ensimmäisen erän ehtii seuraamaan, sitten on salibandyn aika.

Tähän itseltäni sama, tosin salibandyn sijaan pitää lähteä lätkätreeneihin, mutta ekan erän näkee jokatapauksessa.

Aika moni pata mennyt jo tuohon Hurricanen provoon aikaisemmin, mikä on sinällään ihan hyvä. Tuleepahan vähän väriä tänne kun kaikki juoksevat suu vaahdossa puolustelemaan omiaan! (puolin ja toisin)

Pelistä odotan hyvätasoista ottelua. JYP kotikaukalossa on aivan eri joukkue kuin vieraskaukalossa, joten mitään nyhjäämistä JYP ei tule esittämään. Luvassa on helvetin kovaa luistelua, taklauksia ja lukuisia maalipaikkoja, joista meidän miehet ei silti meinaa saada lätkää pussiin.

Ässien pelistä en mitään osaa odottaa, muutakuin sen, että kovassa liidossa porukka on, joten helpolla ei vissiin JYP tule pisteitä saamaan.

Kova luotto on omiin, joten kotivoittoa odotan. Peli voi päättyä yhden maalin erolla tai sitten useamman. Kaikki on mahdollista.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos prosentit on kotijoukkueen puolella, ni onko pessimismiä todeta se?

"Turpaan tulee 5-0" jne. kommentointi on luovuttamista, pessimismiä eikä tilastojen valossa edes realistista.

Pitäiskö fanittamisen tarkottaa sitä että lyö joka peliin satasen tulosvedon padan voittamaan 10-0?

Ei mun mielestä. Olenko jossain näin väittänyt?

Hieman vaan vituttaa perusporilainen pessimismi, johon kuuluu ennakkoon häviäminen tilanteessa jolloin se ei tilastojen valossa ole edes mitenkään selvää. Tottai JYP on suosikki tänään, mutta niinhän sarjakärki ja kotijoukkue usein on. Kuka ne kaataa Jyväskylässä ellei sarjakakkonen ja vieraissa ainoastaan kerran tällä kaudella puhtaasti hävinnyt joukkue?
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Helpointa olisi iskeä heti alkuun parin maalin kaula ja sitten "höntsäillä" toinen erä. Kolmannessa sitten vielä yksi maali ja voitto kotiin, vaikka 3-1 lukemin.

Virtaa luulisi riittävän pienen tauon jälkeen, joten täysiä päälle ja kiekkoa maalille. Toki tuo saattaa näkyä pienenä hapuilunakin ensimmäisissä vaihdoissa. Jokohan Tuokkola pelaa?
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hei me oikeasti voidaan voittaa tää peli. Nykäskylän faneilla tutisee puntti jo kun odottavat pelko pöksyissä ekaa kotitappiota. Paineet Ristolle. Pahus kun on töissä. Muuten olisi voinut mennä kattomaan peliä. Uimalakilla on kuulemma melkein yhtä hieno mediakuutiokin kuin meillä. Tukka taakse ja kiekko jäähän! Eiku..
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Ihan tylsä ketju, edes korkki ei provoillut viestissään. Höh. Missä luuraa perinteinen pori-jyväskylä akselin vääntö. Tilastoista kaivetaan työttömyysprosentteja ja muita olennaisia pointteja. Olen vähän pettynyt. Onko kaikki sitten niin innoissaan tästä kärkiottelusta, että ei uskalleta hämmentää soppaa...

No johan tuohon Hurricanen asettamaan miinaan ajeli pari kentällistä ässäkannattajia, ja vastineet olivat luonnollisesti perinteisiä robottikiekkoilua ja epäreilua tuomarilinjaa sisältäviä itkunsekaisia purskahduksia. Mutta mikäs siinä, mukavahan näille on aina ennen peliä (ja pelien jälkeenkin) naureskella...

Itse pelistä tulee toivottavasti hieno tapahtuma, jossa sarjan ylivoimaiset kärkijoukkueet esittävät parastaan kentän molemmissa päissä. Hippoksella JYP tietenkin on huomattavasti aktiivisempi kuin useimmissa vieraskaukaloissa, joten ottelusta voi hyvällä omallatunnolla odottaa reilusti maalirikkaampaa kuin Porissa runkosarjan alussa käydystä 0-2 -nyhjäyksestä, jossa JYPillä ei tosin suurempaa hätää ollut missään vaiheessa. Tuon jälkeen en Ässien pelejä ole nähnytkään, mutta pelkästään tilastojakin tuijottamalla patapaitojen tahti on ollut käsittämättömän kova.

JYPin kannattajana tietenkin uskon selkeään kotivoittoon, mutta Ässät on käynyt hakemassa pisteitä pahoista paikoista viime aikoina, eli vierasvoittokaan ei siinä mielessä olisi mikään jättiyllätys. Joka tapauksessa erittäin hienoa nähdä vastakkain kaksi huippukuntoista joukkuetta, joilla molemmilla on paketti erittäin hienosti kasassa jo tässä vaiheessa kautta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tottai JYP on suosikki tänään, mutta niinhän sarjakärki ja kotijoukkue usein on. Kuka ne kaataa Jyväskylässä ellei sarjakakkonen ja vieraissa ainoastaan kerran tällä kaudella puhtaasti hävinnyt joukkue?

Jos joku joukkue tällä hetkellä pystyy lyömään pientä kiilaa Jypin dominointiin, niin se on erittäin kovakuntoinen Ässät.

Samaa mieltä olin itsekin. Tiukka peli tulee mutta en missään nimessä lähde ennakkoon tätä häviämään. Jyp on varsinkin kotonaan pirun kova mutta ei mikään ylitsepääsemätön kanto kaskessa. Illalla Pata on liigan kärjessä? ;)
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
ylpätä minut

Jaaha. Viimekerrasta on vierähtänyt. Mitäs uskaltaisi sanoa? Sanotaanko niin, että Jyväskylä voitaisiin vuokrata seuraavaksi 50-vuodeksi Albaanialle ja koko HMV-sanonta on lähtenyt JypHt:sta liikkeelle. Vielä kun kuulee vielä tuon keski-suomalaisen sanovan, "jypi", niin otsasuoni alkaa pullottamaan. Turpaan tulee kuin tukka lähtee ja Ude ei mahdu edes D-Team:n seitsemänneksi pakiksi. Ja vain Jyväskylässä osataan antaa jääkiekkojoukkueelle nimi, jonka nimi on D-team.

Tulosveikkaukseen Jyp 25, 26, 27 - Ässät 0,1
 

Burton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hallilta kuultua:

Pihlström-Hytönen-Louhivaara
Tuppurainen-Perrin-A.Virtanen
Sopanen-Makkonen-Jääskeläinen
Pesonen-Riska-Sipiläinen

Tuokkola
(Myllykoski)
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Ässät tänään:

Santavuori-Uusikartano-Armia
Uusitalo-Jyrkkiö

Zaborsky-Kuparinen-Yetman
Sammalkangas-Mielonen

Huhtanen-Niemi-Savinainen
Malkamäki-Kudroc

Mutanen-Sillanpää-Laaksonen

Kilpeläinen (Järvenpää)

Eli Ässät jatkaa lähes samalla joukkueella, kuin ennenkin. Kolmosketjun paikan tällä kertaa on saanut Huhtanen. Kilpeläinen jatkaa maalilla. Varmaa työskentelyä siis on luvassa, mutta saisi Järvenpäätäkin jossain vaiheessa peluuttaa.

Jos peli on samanlaista kuin Porissa, niin tämä matsi tulee olemaan hyvin vähämaalinen. Yllätyn suuresti, jos ottelussa nähdään yli viisi maalia. Voittoon tarvitaan kaksi tai kolme maalia. Näin siksi, että kumpikin pelaa hyvin kurinalaisesti. Kumpikaan joukkue ei päästä ketään helposti oman maalinsa edustalle ja kumpikin joukkue tekee vastustajansa pelin luomisen mahdollisimman hankalaksi. Siksi tänäänkin varmasti tullaan näkemään monta tilannetta, jossa tyydytään heittämään kiekko päätyyn ja katsellaan, kuka tulee kulmasta kiekon kanssa.

Minua kyllä kiinnostaa nähdä Sami Vatasen peli. Jotain positiivista siis JYPissäkin. Kumpi vie tänään superlupausten taiston, Vatanen vai Armia?
 
Viimeksi muokattu:

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ihan tylsä ketju, edes korkki ei provoillut viestissään. Höh. Missä luuraa perinteinen pori-jyväskylä akselin vääntö.
Ma luulen että JKL:n "asiallisimmat" kiekkofanit odottaa toimeentulotukeaan, jotta saa nettiliittymän taas auki. Kunhan on luonnollisesti ostettu ne pamilätkät ja Karjala-attasea.

Jatkoaika-etiketin mukaanhan Ässäfanit eivät saa edes toivoa tästä ottelusta voittoa, sillä silloin se on hitsarien mopon keulimista jonka jälkeen muistutetaan miten Sport oli mielikuvitus-tolppalaukauksen päässä Liigasta.

Kuitenkin: Uskon Ässiin sen verran että Ässät ei jää tänään 0 pisteeseen. Perhana kun tekisi mieli lähteä heti ajamaan kohti Jyväskylää. Kärkikamppailu, hei! Jos se ei kiinnosta ihmisiä, niin menkää sitten takaisin Kirittärien pukuhuoneen ikkunan taa collegehousuinenne.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Jaaha. Viimekerrasta on vierähtänyt. Mitäs uskaltaisi sanoa? Sanotaanko niin, että Jyväskylä voitaisiin vuokrata seuraavaksi 50-vuodeksi Albaanialle ja koko HMV-sanonta on lähtenyt JypHt:sta liikkeelle. Vielä kun kuulee vielä tuon keski-suomalaisen sanovan, "jypi", niin otsasuoni alkaa pullottamaan. Turpaan tulee kuin tukka lähtee ja Ude ei mahdu edes D-Team:n seitsemänneksi pakiksi. Ja vain Jyväskylässä osataan antaa jääkiekkojoukkueelle nimi, jonka nimi on D-team.

Tulosveikkaukseen Jyp 25, 26, 27 - Ässät 0,1

Golf-aplodit ja papukaijan merkki! Jos tällä ei saa Jyp-lesboja riemastumaan, niin ei oikein kai millään.

Joo, se olisi sitten Speden Spelit käsillä taas. Jos olisi satatonnia ylimääräistä, niin iskisin sen kylmästi kohteeseen alle 5,5 maalia. Kovat molarit ja organisoidut puolustukset ottavat tänään voiton, vaikka laatuhyökkääjää viilettää tänään kentällä pilvin pimein.

Enpä osaa muuta sanoa, antaa historian suurmiehien ottaa toisistaan mittaa. Kumpi on kovempaa valuuttaa tänään, Lenin vai Jasser-kiekko?

Seurantapelaajat on aikas helppo nimetä, Perrin vs Zaborsky!
 
Jaaha. Viimekerrasta on vierähtänyt. Mitäs uskaltaisi sanoa? Sanotaanko niin, että Jyväskylä voitaisiin vuokrata seuraavaksi 50-vuodeksi Albaanialle ja koko HMV-sanonta on lähtenyt JypHt:sta liikkeelle. Vielä kun kuulee vielä tuon keski-suomalaisen sanovan, "jypi", niin otsasuoni alkaa pullottamaan. Turpaan tulee kuin tukka lähtee ja Ude ei mahdu edes D-Team:n seitsemänneksi pakiksi. Ja vain Jyväskylässä osataan antaa jääkiekkojoukkueelle nimi, jonka nimi on D-team.

Hihhih. Missä sijaitsee Albaania? Onko se niitä entisiä Jugoslaavian valtioita?
Kuka on Ude?

Hienoa että tämä viime kohtaamisestakin tuttu asiapohjainen ottelun ennakkospekulointi saatiin käyntiin hyvissä ajoin ennen ottelua. Toivottavasti tuossa ennen ottelua päästään käsiksi avainsanoihin: Traktori, uimalakki, hitsaus, työttömyys.

Jypht, non smoking team, robottikiekko ja HMV onkin jo hienosti sivuutettu tähän mennessä ! Jatkakaa ihmeessä !
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Jatkakaa ihmeessä !

Ei jatketa, ennenkuin lisäät oman panoksesi!

Pakkohan tämäkin peli on hankkia Urhon netistä katsottavaksi. Saa sitten haukkua miten JYP (Jyvääskyläälääisittäin lausuttuna jYpii) kahvasi ja Hytönen oli ruma.

Mutta rehellisesti sanottuna nyt on tosiaan se Ässien kovin mittari koko kaudella. Jos tämän Ässät klaaraa, niin saa Porissakin keulia ihan luvan kanssa loppuviikon.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Mulla on ainakin hyvä syy manata jo etukäteen murskatappiota. Nimittäin taikausko. Lukko-peleihin tämä on toiminut enemmän kuin hyvin. Ja uskoin sen toimivan tänäänkin.

Mutta nyt sitten täytyi tulla tätäkin tänne selittelemään, ja homman taika meni siinä. Vittu sentään.

Kokeillaan sitten näin päin: Tiukan taistelun jälkeen otetaan taas se rutiini vierasvoitto. Huhtanen ajelee finninaamaisen kakaran pelihalut huis vittuun, ja Zaborsky pistää 2+1. Niin ja Eero ei päästä kuin yhden lopussa.

Piikkipaikka on tänään meidän!
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Ja vain Jyväskylässä osataan antaa jääkiekkojoukkueelle nimi, jonka nimi on D-team.

Sanopa muuta, vaikkakin tulisi korjata, että vain Jyväskylässä voi asua sellainen Tyni, joka antaa joukkueelle nimeksi D Team (ilman väliviivaa - asia, josta aina pitää korjata kaikkia). Nimi on aivan paska, mutta minkäs tekee - addressin? Ei auttanut.

Oikeastaan piti kommentoida vielä siitä, että itse odottelen myös näkeväni Joel Armian peliä. Kun sitä nyt on niin paljon kehuttu. Saas nähä osaako sekään poika pelata tosipaikan tullen.

Ässien mahdollisuudet on aikalailla siinä, että mätkivät heti alkuun pari-kolme maalia, ja JYP-juna tukehtuu. Joukkue ei ole vielä tällä kaudella kovin montaa kertaa joutunut useamman maalin takaa-ajoon, kaksi kertaa ollut häviöllä 4-1 ja 2-0, kummallakaan kerralla ei tullut voittoa. Maalinteko-ongelmia on joukkueelta löytynyt aina silloin tällöin, joskin viimeisessä kolmessa pelissä tehnyt 12 maalia.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
...sillä silloin se on hitsarien mopon keulimista

Työttömien hitsarien, eipä unohdeta totuutta.

Johan täällä on päästy perinteiseen provoiluun, alku näyttikin liian lupaavalta.

Ässistä mielenkiinto kohdistuu Armiaan. En ole nähnyt kaveria vielä kertaakaan miesten peleissä, joten pitääpä nyt seurata, onko hän kaiken kohinan arvoinen.

EDIT: vanhapuuma ehtikin ensin, mutta antaa nyt olla
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaa että kärkiottelua puskee. Enpä olisi ihan kauden alussa moiseen uskonut, että marraskuussa pelattava Jyp-Ässät voisi olla sellainen. Saakohan tämä matsi mitään extra-huomiota julkisuudessa, meinaten että 90-luvun Jokerit-TPS tapahtumat oli sellaisia, että ainakaan maikkarin toimituksessa ei meinattu housuissa pysyä kun aina julistettiin kyseessä olevan vuosisadan ottelun kahden täysin ylivertaisen joukkueen välillä.

Joka tapauksessa vastakkain liigan tämän hetken kaksi parasta joukkuetta ja kauheat voittoputket menossa. Vain toinen on voittoputkessa myös tämän illan jälkeen, toinenkin voi olla silti pisteputkessa...

Mulla on sellainen kutina, että vaikka kyseessä on kärkiottelu, tai ehkä juuri siksi, nähdään tänään unettavaa neppailua 60 minuuttia. Ottelun toisessa erässä tehdään yksi maali, joka jää ottelun ainoaksi. Voittajaa en lähde arvailemaan. Jyp on toki kotonaan suosikki, mutta tämän hetken Ässille urakka ei ole aivan mahdoton.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Ässille lähtökohdat sopivat mitä parhaimmin. Täysin paineettomasta tilasta altavastaajana otteluun=Varma voitto. Ässät on pelannut paremmin vieraissa kun on antanut vastustajan pitää enemmän kiekkoa ja keskittynyt vastahyökkäyksiin ja oman pään pelaamiseen. Jatkoaika ei ole mahdottomuus mutta luulen että Ässät vie 2-4 tai 1-3. Ässien maalit tekee Kuparinen, Mutanen ja Malkamäki. Jypin tekee finninaama tai hurrikaanisydän Perrin.

D-team on nimetty selkeästi Riston mukaan. Löytyykö muuten jo jypii fanishopista ihon värisiä uimalakkeja missä on jypii logo?

Harmi että halli tulee olemaan tyhjä. Kiitos postin:

http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/281010130215ML?OpenDocument

Onneksi täältä löytyy nykäskylän pojille apua:
Työttömien palvelunumero 020 692 210
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös