MM-kisat 2010: Päivä 14 (otteluseuranta 20.5.2010)

  • 149 038
  • 1 012

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ei, mutta Prisman jonossa kiilaava keskiluokan venäläisämmä ja moottoritiellä u-käännöstä citymaasturilla tekevä läski venäläisjohtaja jyskyttävät. Kommunisti on kommunisti vuodesta riippumatta.

Nimim. tervetuloa Kuopioon, venäläisten suomalaiseen Mekkaan.

Ei jaksa stressata heidän käyttäytymisensä vaikka kaikkea sitä täälläkin (Lappeenrannassa) näkee. Mutta loppujen lopuksi porukkaan mahtuu asiallisiakin tyyppejä, sellaisten kanssa olen tehnyt töitä. Ahkeria - ahkerampia kuin monet suomalaiset, tunnollisia, valmiita ylitöihin likimain tilanteessa kuin tilanteessa ja muuteenkin ihan asiallista porukkaa.

vlad.
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Mikä Ovetchkin mikä Kovalchuk meillä on MAD MAX. On se vaan kuntoon päästyään hyvässä vedossa. Tulevien Ufa markkinoiden helmi. Peli on kyllä perkeleen tiukka vaikka johdossa olaankin kanadalla muutama loistava poikittainen syöttö, mutta Borquelle ei vaan kelpaa. Onneks Mason Mertarannan sanoin pomputtaa.
 

suippotokko

Jäsen
Suosikkijoukkue
njd
Tottakai venakot on ämmiä. Mason on käsittämättömän paska verrattuna jannun edellisen nhl-kauden suoritustasoon. Liikaa dullaa?

No, anyway. Toinen erä tuo tasoituksen ja hieman BSB-henkeä... Stamkos vois vaikka panna pari lättyä börsään.
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Tässä tätä Sveitsi-Saksa pelin ekan erän koostetta katsoessa pistää kyllä harmittamaan, että tulee samaan aikaan nämä pelit. Paljon tunnetta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita sielläkin. Kaiken lisäksi kummankin maan jääkiekolle suuri peli.

Afinogenov on pelannut kyllä hyvin, vaikka Bykovilta ei hirveästi peliaikaa herukkaan.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
On tuo Peltonen sitten jäätävä kommentoimaan, melkein yhtä paljon tunnetta mukana kuin Walleniuksella.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Mason on käsittämättömän paska verrattuna jannun edellisen nhl-kauden suoritustasoon.

Torjui Calgarya vastaan vierasjäällä 50 kertaa, pelasi nollapelin ja vei allekirjoittaneelta 1700 euron pitkävetovoiton. Lähetin tekstiviestin, että haistapa pitkä vittu, varo ettei talos pala, kohta tulee Masonille noutaja, tervetuloa Mason Vantaalle, taisi säikähtää niin pahasti, että sen jälkeen ei ole saanut enää mitään kiinni.

Oli ihan pakko kirjoittaa, vieläkin näen tosta jampasta painajaisia.
 

Ferris

Jäsen
En ymmärrä miten McTavishilla on varaa pitää Brooks Laichia poissa Kanadan ykkösylivoiman maskimiehen paikalta? Kaveri on tuosta joukkueesta selkeästi paras jannu siinä roolissa ja NHL:n kanadalaisistakin top10-kaveri yv-maalien suhteen. Suurin osa tehtynä nimenomaan maskimiehen tontilta.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Tottakai venakot on ämmiä. Mason on käsittämättömän paska verrattuna jannun edellisen nhl-kauden suoritustasoon. Liikaa dullaa?

Nyt on tainnut mennä Steve ja Chris Masonit sekaisin. Se huonompi näistä on mukana näissä kisoissa.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
2-0 ja tekijänä Datsyuk. Ei taida olla Kanadasta Venäjän kaatajaksi.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Pelimiehet pistää häkkiin, niin se vaan on.. Kanada paperia myös jäällä.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
On se Datsjuk hieno mies. Aijai mikä maali jälleen kerran. Se on niin helppoa kun sen osaa, vai mitä Suomi?
 

Ferris

Jäsen
Nyt Kanada, yv-maali!

Jatkan ihmettelyäni edelleen, kun ei näköjään mahdu Laich edes kakkos-yvhen. Pohjois-Amerikkalaista peluutusta aina kehutaan, mutta kyllä nyt pojat pissii omiin muroihinsa ja antaa itänaapurille tasoitusta, kun maalinedustaspesialistia ei käytetä ollenkaan.
 

ipaz

Jäsen
Ja kannattaa muistaa että taikuri Datsun oli Detroitin 6. varaus ja koko 1998 Draftin 171. Calgary varasi viidentenä Rico Fatan ja Edmonton 13. Michael Henrichin (niin siis kenet??). Dallas otti kaksi vuoroa Datsyukin jälkeen Niko Kapasen... Mies on löytö ja ryöstö.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös