Sinuhe Wallinheimo

  • 113 137
  • 375

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos SW!

Kaikki on jo sanottu.

No sanotaan vielä jotain:

- parhaimmillaan mister gamesaver
- heikoimmillaankin yksi helppo, ei IKINÄ romahdusta
- aina toi viihdettä kentälle
- ikinä peli ei kaatunut häneen
- aina virne silmäkulmassa
- itsevarmuus = Sinkku
- kuka on Lassila. Aivan. Hyvä veska, mutta kuka muistaa 5 vuoden päästä
- aatelinen = kaikki joko vihaa tai rakastaa

Kiitos näistä vuosista ja valitse politiikan sijaan yrittäjyys, täällä on paikka sinulle ;)

Jupa
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Ja jos minulta kysytään, niin ei muuta kuin #72 Synergia-areenan kattoon roikkumaan!

Pakko tunnustaa, samaa mieltä. Vaikka Mika ei uraansa JYPissä täysin luonutkaan ja Venäjän reissu on monella vielä muistissa, Sinkku on silti mielestäni JYPin uuden nousun konkreettisin ilmentymä.

Maalivahti on monen silmätikku ja siitä asemasta esiin nouseminen vaatii taidon lisäksi persoonaa. Sinkku täytti viimeisinä pelivuosinaan näitä molempia tontteja vähintääkin riittävästi. Lisäksi Sinkku lienee muutenkin kiekkoniilojen puheissa Immosen lisäksi toinen niistä pelaajista joita muistellaan silloin, kun JYPin ensimmäisen mestaruuden tekijöistä puhutaan, yhtään Tuokkolaa - minun silmissäni viime vuosina arvostusta eksponentiaalisesti nostanutta pelaajaa - halveksumatta.

Jakke, Rööki ja Sinkku, voi pojat, siinä vasta nyky-JYP -ikonit!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kiitokset vain Sinuhelle hienosta urasta ja monista hauskoista hetkistä katsomoon, erityisesti mieleen on jäänyt se Satosaaren "haasto".

Paitaa nyt ei tarvitse kattoon nostaa eikä se sinne kuulukaan, mutta muut kunnianosoitukset Wallinheimolle suo todella mielellään.

Ja tuo vastustus paidan kattoon nostosta ei johdu Wallinheimosta, ennenkuin joka alkaa nyyhkyttää.
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Vieraasta pöydästä tullaan, mutta joskus on pakko.

Kyllä Sinkku oli showmiäs viimeisen päälle. Tuollaisia pelaajia tarvitaan kaukaloihin enemmän, jotka uskaltaa vetää vähän roolia yleisön hauskuttamiseksi, vaikka pelaajille tämä totista hommaa onkin. On jääkiekko kuitenkin mennyt Entertainment Bisneksen suuntaan yhä enemmän. Muisti aina faneja pelien päätteeksi ja jaksoi aina raskaankin rupeaman jälkeen läpsiä ylävitosia pikkupojille. Ja mikä parasta: Sinkku ei ollut vain showmies, vaan helvetin hyvä maalivahti! Pronssia vain yhden asteen paremman päätöksen olisi voinut SW saada, mutta nyt kävi näin. Ei se pronssikaan niin hävettävä suoritus ole.

Kiitokset S.W.Heimolle!
 

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille

Jupalta hyvät pointit. Lisäisin kuitenkin Deanwickin tarinan jatkoksi:

Pakko tunnustaa, samaa mieltä. Vaikka Mika ei uraansa JYPissä täysin luonutkaan ja Venäjän reissu on monella vielä muistissa, Sinkku on silti mielestäni JYPin uuden nousun konkreettisin ilmentymä.

ja jatkaisin että Wallinheimo oli ensimmäinen kovan profiilin paluumuuttaja, joka oli parhaimmillaan kun palasi. Edellinen kovan profiilin paluumuuttaja oli Harri Silgren, mutta hänen paluunsa ei tapahtunut miehen pelatessa parhaita vuosiaan. Sinkku tuli takaisin tilanteessa jossa ottajia olisi ollut muuallakin, mutta tämä kahden Elitserien hopean mies valitsi kotikaupunkinsa pienen ja rupisen seuran.

Tuossa seurassa Sinkku taisteli nollapelien määrässä mm. Bäckströmin ja Thomasin kanssa tasapäisesti ja oli usein se tekijä joka nosti heikon joukkueen pinnalle. Uskoisin että Sinkku toi mukanaan myös hyvän annoksen menestymisen halua toimistolle, itselleni ainakin muistuu mieleen kuinka Sinkku toivoi voivansa pelata JYP:ssä, joka on jotakin muutakin kuin pieni ja sympaattinen. Lopulta Sinuhe Wallinheimo sai kokea ne tunnelmat mistä aikoinaan kierrokselleen lähti, tosin tällä kertaa hopea vaihtui kultaan ja peliaikaakin tuli aivan toiseen tahtiin.

Minulle Sinuhe Wallinheimo on se pelaaja johon kulminoituu JYP:n uusi nousu. Hän oli mukana vaikeiden vuosien aikana, joukkueen ainoana liigatason tähtenä ja hänen aikansa tuotti ensimmäisen mestaruuden.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Minulle Sinuhe Wallinheimo on se pelaaja johon kulminoituu JYP:n uusi nousu. Hän oli mukana vaikeiden vuosien aikana, joukkueen ainoana liigatason tähtenä ja hänen aikansa tuotti ensimmäisen mestaruuden.

Tähän vahva sama. Kiitos Sinkulle näistä vuosista, välillä siellä hallilla ei oikeasti ollut paljon ihmeteltävää ja tuolloin Sinkun show toi edes jotain iloa muuten niin harmaaseen JYP-fanin lätkäkauteen.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Wallinheimo kyllä on ollut joukkueen menestyksen eteen yksin tärkeimpiä elementtejä. En sanoisi että kun hän joukkueseen tuli, että joukkue olisi ihan konkurssikypsä, mutta yksi syy kyllä joukkueen nouseminen häntäpäästä kärkitiimeihin on Wallinheimo. Piti pientä joukkuetta pystyssä huikeilla torjunnoillaan ja vaikka joukkue ei kovimpia ollutkaan niin torjuntaprosentti oli hyvä. Nousi myös maajoukkuekuviohin mukaan ja voitti hopeaa MM-kisoissa vaikka ei pelannutkaan, mutta väittäisin että hän antoi oman panoksensa penkillä ja siivitti joukkueen mitalille.

Myöskin ilman tuota Venäjän keikkaa nykyinen JYP:n joukkue voisi olla aivan erilainen. Väittäisin että ilman tuota vuokrausta Immonen olisi lähtenyt jo aikaisemmin Venäjälle ja näin mestaruuskin olisi todennäköisesti jäänyt saamatta.

Myöskin Wallinheimo on antanut oman panoksensa myös varmasti siihen että Tuokkola on tuossa tilassa mitä nyt.

Jokatapauksessa hieno maalivahti ja väriläiskä joita nykyliigassa on aivan lian vähän. Ei ehkä paitaa koskaan tulla kattoon nostamaan, mutta siis yksi tärkeimpiä kiekkoilijoita jokatapauksessa Jyväskyläläisessä kiekkohistoriassa
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Harmittavaa kun tällainen pelimies ja persoona poistuu estradilta. Mutta millä tyylillä hän sen tekikään! Tällaisia kavereita on harvassa, joten olisi Sinuhe vielä kauden voinut vetää.

Vuoden kuluttua Sinuhesta tulee hyvä senaattori.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Sinkku! Siinäpä päällimmäiset.

Sitten lisää. Olit liigan värikkäin persoona, sinua jäävät ikävoimään muutkin kuin JYPin kannattajat. Vaikka eivät tunnustakaan, mutta kyllä he kaipaavat. Jotain jää puuttumaan, kun nro 72 ei ole siirtämässä ovelasti maalia tai korjaamassa muka puutteellisesti paikallaan olevia varusteitaan. Pelleilit useimmiten, kaikkihan sen tiesivät, mutta tuomarit eivät voineet olla varmoja.

Omatkin välillä tuskailivat, mutta siitä huolimatta - Sinkku on Sinkku. Montakohan kassaria on maailmassa, jotka ovat saaneet rankkarikisassa ulosajon? Olet yksi heistä. Siitä kannattaa olla ylpeä! Samaan aikaan kuvittelet luovasi vakavaa uraa politiikassa. Mutta piru vie, sinähän luot. Älä ryvety, ole ystävällinen.

Ansaittuja eläkepäiviä jääkiekosta!

Jos jäi epäselväksi, olit pirun hyvä kassari!
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Wallinheimo olisi peliesityksillään varmaan ollut edelleen huipputason SM-liigamaalivahti ainakin pari seuraavaa vuotta. Tuli vaan mieleen, kun Hasek voitti Tsekin mestaruuden pari päivää sitten 45-vuotiaana. Eli ei toi 38v tänä päivänä enää ole mitenkään ylitsepääsemätön ikä.

Harmi että lopetti. Taas on yksi väriläiskä liigassa vähemmän.

Hyviä eläkepäiviä!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Harvoin käyn tälleen vieraissa, mutta Sinkku ansaitsee tämän. Väriläiskiä tarvitaan aina. Viihdyttävä kaveri. Ihan ok päätös hienolle uralle.

PS. huuteluni sikakatsomosta eivät olleet henkilökohtaisuuksia.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Kiitos Sinkulle upeista vuosista huippuvahtina ja yhtenä maalivahtikentän suurimpana & värikkäimpänä persoonana!

Kiitos myös tulevien huippuvahtien puolesta siitä, että olet ollut yksi suunnannäyttäjä moderniin maalivahtipeliin siirryttäessä... Nyt vaan hetki huilia ja sitten elämässä eteenpäin!

"Älä koskaan luota pakkiin"...
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Sinkulle hienoista hetkistä JYP-paidassa! Olihan tuo eilinen hieno tapa päättää ura.

Huomasko muuten kukaan muu eilisessä matsissa, kun KalPalle oli tulossa jäähy, miten Sinkku luisteli vaihtoaitioon. Mies piti mailaa jäässä kokoajan ja katteli kenttäpelaajiin päin, joten ainakin mulle tuli kaverin kanssa mieleen että Sinkku odotti syöttöä lapaan. Tiedä sitten kuviteltiinko omiamme, mutta siltä se tilanne näytti. Miks muuten olis niin tehnyt? :D
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muistan erään Ässät-Jyp-pelin Isossamäessä: Jengi odottaa erätauolla Ässien saapumista jäälle, seisomakatsomo taputtaa ja huutaa. Sitten verhot heilahtavat ja huuto jatkuu, kunnes paljastuu että sieltä tuleekin Wallinheimo ilman kypärää, järkyttävä virne naamallaan. Ensin itsekin buuasin, mutta porukka ympärillä repeili sen verran, että muistan jopa taputtaneeni Sinkulle, äijän väännellessä naamaansa.

Oli kyllä yksi hienoimmista pelaajista SM-liigassa ja ainoa hyvä asia tuotteessa nimeltä JYP. =)
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei ehkä paitaa koskaan tulla kattoon nostamaan, mutta siis yksi tärkeimpiä kiekkoilijoita jokatapauksessa Jyväskyläläisessä kiekkohistoriassa
Tähän on tartuttava. Näin KalPan kannattajan näkökulmasta katsottuna tuntuu itsestäänselvältä, että #72 nousee Synergian kattoon. Monta vuotta kiersi muualla, mutta nousu huipulle tapahtui JYPissä ja nosti samalla myös JYPin huipulle. Kuusi kautta JYPissä ja taisi melkein koko sen ajan olla JYPin keulakuva? Mestarijoukkueessa mukana pokaten playoffien MVP-palkinnon ja mitä kaikkea muuta. Suuri hurrikaanin muotoinen sydän tuntuu olevan SW:llä, joten... miksi ihmeessä seiskakakkonen ei nousisi niiden kolmen muun paidan joukkoon?
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Mahtava heppu! Tuo syötön odottaminen oli jotenkin niin Sinkkua, kyllä tuli taas naurettua. Pelin jälkeen sitten tuli vähän itkettyäkin. Tässäkö tämä oli? Mikäli minulta kysytään, paita kattoon vaan. Kiitos Sinuhe!
 

Baldrick

Jäsen
Tähän on tartuttava. Näin KalPan kannattajan näkökulmasta katsottuna tuntuu itsestäänselvältä, että #72 nousee Synergian kattoon. Monta vuotta kiersi muualla, mutta nousu huipulle tapahtui JYPissä ja nosti samalla myös JYPin huipulle. Kuusi kautta JYPissä ja taisi melkein koko sen ajan olla JYPin keulakuva? Mestarijoukkueessa mukana pokaten playoffien MVP-palkinnon ja mitä kaikkea muuta. Suuri hurrikaanin muotoinen sydän tuntuu olevan SW:llä, joten... miksi ihmeessä seiskakakkonen ei nousisi niiden kolmen muun paidan joukkoon?

Samaa mieltä. Vielä sekin, että Sinuhe sanoi lopettamisuutisen ohessa, että Sydän on hurrikaaninmuotoinen ja se sykkii vain JYPille. Tässä on JYPin mies henkeen ja vereen, jota ei voi muuta kuin arvostaa korkealle. Paitaa kattoon!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tähän on tartuttava. Näin KalPan kannattajan näkökulmasta katsottuna tuntuu itsestäänselvältä, että #72 nousee Synergian kattoon. Monta vuotta kiersi muualla, mutta nousu huipulle tapahtui JYPissä ja nosti samalla myös JYPin huipulle. Kuusi kautta JYPissä ja taisi melkein koko sen ajan olla JYPin keulakuva? Mestarijoukkueessa mukana pokaten playoffien MVP-palkinnon ja mitä kaikkea muuta. Suuri hurrikaanin muotoinen sydän tuntuu olevan SW:llä, joten... miksi ihmeessä seiskakakkonen ei nousisi niiden kolmen muun paidan joukkoon?

Oikaistaan nyt sen verran, että kyllähän Sinuhe oli jo erittäin arvostettu huippumaalivahti palatessaan JYPiin 2005, valittu muistaakseni mm. DEL-liigan parhaaksi maalivahdiksi ja pelannut Elitserienin finaaleja Färjestadin paidassa.

Pääosa urasta kuitenkin on oltu muualla, vaikka onkin ollut tärkeä palanen JYPin nousussa SM-liigan kärkiseurojen joukkoon.

Ja lisäksi, jos (toivottavasti ei) seiskakakkosta edes harkitaan Synergian kattoon, on siellä roikuttava ensin erään toisen maalivahdin numero.
 

Maalari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitokset Sinkku mahtavasta urasta ja mieleenpainuvista jäähyväisistä. Joukkueen keulakuva, joka keräsi yleisön huomion itseensä omintakeisilla kujeillaan. Moni harmaa loka-marraskuun ilta ja tylsä runkosarjamatsi muuttui auringonpaisteeksi kun seurasi noita sinkun temppuja. Nyt Mestari on poistunut areenalta viimeisen kerran. Vielä kerran kiitokset ja hyvää jatkoa!
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Ja lisäksi, jos (toivottavasti ei) seiskakakkosta edes harkitaan Synergian kattoon, on siellä roikuttava ensin erään toisen maalivahdin numero.

Tähän sama, mutta tottakai kaikkia kunnia Sinkulle hienoista vuosista. Herkäksihän tuo eilinen kokonaisuudessaan veti. Vasta tänään sen tuntui oikeasti ymmärtävän, että miten yksi ihminen voi aiheuttaa näinkin vahvoja tunteita, mitä nyt on tullut koettua.

Eihän tämä jamppa unohdu mielestä varmastikaan koskaan ja hyvä niin. Kiitos Sinkku!
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Kiitos Sinkku!

Kiitos vain täältäkin suunnalta Sinkulle! Hieno mies, maalivahti, poliitikko ja showmies! En muista koskaan tylsää iltaa kun Sinkku oli maalilla. Taisipa minullakin mennä roska silmään samalla kun Sinkku kierteli viimeistä kertaa Hippoksen jäätä. Ikävä tulee...

Kaikkea hyvää jatkoon Sinkku!
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Sinuhe Wallinheimo on hieno maalivahti. Ja todellakin showmies oln kyseessä. Kyllä oli yksi sm-ligan väriläiskä, jota ei enään sitten nähdä Sm-liiga jäillä :(
Kiitokset Sinkulle pelasi hyviä pelejä myös maajoukkueessa. Kiitos Sinkku. Tollaisia persoonia täytyy löytyä jatkossakin Sm-liigasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös