Otteluseurantaketju SM-liiga to 18.3.2010

  • 115 752
  • 409

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Joku tietävä voisi kertoa, kuka nostettiin Topon paikalle ykköseen. Onko Murmeli paikan päällä?
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ylilatautumista SaiPalta näköjään kauden tärkeimpiin peleihin. Ei taida olla sittenkään joukkueessa vielä sitä rutiinia. Tai ei vaan yksinkertaisesti mahda paremmilleen. Tyleriki jo jäähylle.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Perkele! Nyt peliä KalPa. 1-2 Tappuralle. Jos tänään tulee käkeen, niin tällä vauhdilla Jyp-HT ja Lugu menee ohitse ennen kuin runkosarja on ohitse. Kolmossija?!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Tukonen tekee jo 5-2 Lukolle. Yv tuntuu ainakin Lukolta tänään toimivan.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tuli kyllä nyt hyvällä asenteella peliin. Eka erä hienoista Jokerihallintaa, erän loppu meni puolustustaisteluksi, kun otettin pari jäähyä.

Molemmat jengit kuitenkin haluaa voittaa, joten todella tiukka kamppailu kuitenkin. Ja Nylander ollut pirteä tässä pelissä. Täytyy myöntää. Toivotaan että jatkaa samaan tahtiin.
 

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Ripan mukaan yleisö taputtaa raikuvasti kun Honkaheimo palaa kentälle. Ihme juttu että tällä paskalle pelaajalle taputetaan!?!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Otto takaisin. Hienoa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitä ihmettä siellä Raumalla oikein tapahtuu? Kun lähdin käymään kaupassa niin tilanne oli 1-0 ja nyt ollaan tilanteessa 5-2, ja ensimmäinen erä ei ole edes vielä loppunut!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
5-2 Lukolle. Huikee esitys meneillään SaiPalta kauden tärkeimmällä hetkellä.
Joo, tässä halutaan vissiin tehdä kaikki itselle mahdollisimman hankalaksi?

Topo pois vikasta pelistä, ihan noin isoa lahjaa paineettomasti pelaavalle Ilvekselle ei olisi pitänyt antaa. Oli sitten tahallista tai tahatonta, tai mitä hyvänsä.

Tässä taidetaan sitten olla kuin ollakin muiden keskinäisten pelaamisien varassa, voi vittu...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Honkeheimo sanoi että lähellä oli ettei silmä mennyt paskaksi. Tuuria kuulemma oli mukana. Huh, säikähdyksellä selvittiin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ilmeisesti aika selvästi meidän erä tuo ensimmäinen oli. Ainakin torjuntojen valossa ja radiosta nähtynä. Hyvältä näyttää. Toivotaan nyt kuitenkin, että Blegi hoitaa tuon narrit tuosta lomille.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En edes jaksa miettiä millainen viimeinen kierros tulee olemaan, jos tämän illan pelit päättyvät sopivasti. Kärpät, SaiPa, Blues, Jokerit, Pelicans ja Ässät... kaikki mahdollisesti taistelemassa vielä paikoista säälipeleihjin.
 

juza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aika tapahtumaköyhä erä Äijänsuolla. Veikkaan 7 maalia avauserään.

Koska veikkasin mahtavan onnistuneesti 5-3yv:n alkaessa (tosin vasta 4-2 maalin tultua lähetin viestin), veikkaan että SaiPa nousee toisessa erässä vähintään maalin päähän.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koska veikkasin mahtavan onnistuneesti 5-3yv:n alkaessa (tosin vasta 4-2 maalin tultua lähetin vietin), veikkaan että SaiPa nousee toisessa erässä vähintään maalin päähän.

Ottaen huomioon Lukon suoritukset pelien kakkoserissä, en pitäisi tuota arvausta yhtään kaukaa haettuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös