Kaikki auki (ottelut 50-58)

  • 12 966
  • 40

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tyypillistä tälle kaudelle on ollut, ettei yhtä voi ennustaa, missä Tappara kulkee ja missä menevät muut. Viimeisellekin jaksolle lähdetään tilanteesta, jossa sijoitus voi olla vielä 5-13. Ilvekseen on onneksi 16 pistettä eroa. Ilves voi maksimissaan saada 24 pistettä, joten

to beat Ilves: 9 points needed

[äskeisen laskurin voisi laittaa allekirjoitukseen seurattavaksi, jos joku haluaa niin tehdä]

Sarjapaikka siis varmistuu kolmella voitolla yhdeksästä viimeisestä ottelusta. Helpommallakin, koska ei Ilves kaikkia ottelujaan voita. Tällä hetkellä tämä on ainoa, mitä osaan/uskallan loppukaudella toivoa. Mitali näyttää tällä hetkellä kovin kovin kaukaiselta. Pudotuspeleissä olisi tietysti kiva olla mukana näin niin kuin perinteisesti eikä käänteisesti.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pudotuspeleissä olisi tietysti kiva olla mukana näin niin kuin perinteisesti eikä käänteisesti.

Playoutiahan ei pelata tänä vuonna, jos sitä meinasit käänteisellä. Mutta nyt kun Ässät vieraissa kaatui ja jos nyt vielä kaatuu Jokeritkin, jonka Tappara on tainnut tällä kaudella melkeinpä aina voittaa, niin ei voi muutakuin surkutella, miksi ei voitu ottaa sitä suorastaan lusikalla väkisin suuhun tungettua yhdeksää pistettä tuosta tappioputken ajasta, joka ei olisi vaatinut, kuin hieman järjen käyttöä oikeissa paikoissa.

Se olisi taannut kuuden sakkiin päätymisen, ei se olisi taannut muuta, mutta säälien kautta varsinkin näin tasaisessa sarjassa se on melkoista arpapeliä. Eli kyllä kausi olisi ainakin pitemmälle jatkunut. Mutta katsellaan nyt loppuun asti, että päästäänkö pudotuspeleihin ja mistä niihiin lähdetään jos päästään.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara taktikoi. Sen piti jättäytyä taaemmas, koska muuten olisi voinut tulla vastaan heti KalPa tai HPK.

En toki salaliittoteorioihin usko, mutta siihen uskon, että noita kahta mainittua vastaan Tapparan käy huonosti. Yllättävää tai ei, niin Lukkoakin vastaan voisi olla paremmat mahdollisuudet.

JYPiäkään ei vastaansa haluaisi. IFK-sarjasta tuskin tunnetta ja väriä (verenpunainen) ainakaan puuttuisi.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En toki salaliittoteorioihin usko, mutta siihen uskon, että noita kahta mainittua vastaan Tapparan käy huonosti. Yllättävää tai ei, niin Lukkoakin vastaan voisi olla paremmat mahdollisuudet.

Tottahan se on, että Tappara on ollut Lukolle suorastaan vaikea, kun taas KalPa, JYP ja HPK ovat Tapparalle sillätavoin ylipääsemättömiä, että niitä ei voiteita, vaikka vastustaja suorastaan voittoa tyrkyttäisi. Enkä usko näiden tyrkyttävän voittoa pudotuspeleissä. HIFK on pystytty voittamaan kahdesti, mutta se ei kerro ehkä sitä koko totuutta, että sen voittaminen edes kahdesti pudotuspelisarjassa vaatisi jotain ihan muuta, millä runkosarjassa kaatui.

Eli yleisesti ottaen, Tapparan mahdollisuudet itse playoffsissa, jos sinne asti mennään tulevat olemaan heikohkot. Pärjääminen olisi vaatinut sitä, että voittoputken jälkeen matka olisi jatkunut edelleen taisteluun kärkisijoista ja kotiedusta. Romahdus viimekuussa kertoi ehkä tämänkautisen totuuden, rahkeita ei taida olla pitkälle. Itse en oikein jaksa uskoa, että sieltä nyt tultaisiin jollain ihme draivilla sääleistä ja yllätettäisiin sen jälkeen itse pleijareissa. Kuudes sija on vielä käsien ulottuvilla ja sen ottaminen voisi antaa tarvittavaa uskoa pleijareihin, koska se vaatisi nyt taas sitä, että loppusarja sujuisi voittoisasti.

Eli mä uskon, että kun vuoristorata on ollut näinkin raju, niin henkinen puoli tulee olemaan ratkaiseva tekijä. Joukkue on osoittanut, että se pystyy voittamaan, mutta pudotuspeleissä se vaatii paljon enemmän henkiseltä puolelta. Mutta jospa tuo viimekuun syöksykierre olisi nyt kasvattanut joukkuetta vielä kovempaan kanttiin.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Tällä hetkellä näyttää siltä että mikäli selvitään puolivälieriin niin vastaan tulee joko Lukko, Kalpa tai Jyp.

Lukkoa vastaan on täydet mahdollisuudet, Kalpaa ei saa päästää ylivoimalle niin silloin homma pelaa, Jypiä vastaan tulee 4-0 takkiin joten kiitos ei. Todennäköiseltä näyttää myös että Hifk-Hpk on yksi pari joten mahdollisuuksia välieriin on.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Nitroloppu odottaa - venymistä tarvitaan!

Kovasti täällä jo spelkuloidaan puolivälierillä tms., vaikka kaikki on todellakin täysin auki. Jos tässä nyt heti alkoi taas tappioputki, niin saa tapparat huoletta muutaman viikon päästä keskittyä kesälomien viettoon.

Kun ei Tepsi maistunut, niin nyt olis aivan pakko kaataa SaiPa. Todella vaikea on runkosarjan loppuosa muutenkin Tapparalle. Vastaan tulee paineeton Ilves, joka mielellään kylvettää Tapparan vielä kertaalleen. Pelicansilla on vielä viimeinen mahku kurottaa kymppisakkiin, sekö ei motivoisi. Lukko haluaa varmasti nitistää Tapparan kertaalleen runkosarjassa ja onhan runkosarjan voittokin vielä varmistamatta. Ja sitten pisteenä iin päälle "Grande Finale": lopuksi pitäis melko varmasti ottaa pisteitä KalPalta ja Jypiltä!! Ettei vaan tässä ole riemuittu ennenaikojaan, jopa kuuden sakkiin menosta on jaksettu intoilla. Mutta on se näköjään utopiaa Tapparalle. Kymppisakkiin kun mennään, niin eiköhän se ole siinä. Ei se kyllä kuitenkaan sellainen saavutus ole, että alkaisin "yläpystyä hyppimään". Aika samaan kastiin menee kuin viimekausikin. Eikä 2010-11 tuo muutosta: pelimiehet lähtee ja saadaan tilalle polvileikkausta odottava Vänttinen?? Noinko se tosiaan on. No, onneksi Saarinen pelastaa. Eikös Fenix-lintukin noussut tuhkasta! 8(
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kovasti täällä jo spelkuloidaan puolivälierillä tms., vaikka kaikki on todellakin täysin auki. Jos tässä nyt heti alkoi taas tappioputki, niin saa tapparat huoletta muutaman viikon päästä keskittyä kesälomien viettoon.

Kieltämättä runkosarjan loppu on haastava, vaikeasti laskettavissa ja ennustettavissa. Siksei sitä tee kauheasti edes mieli ajatella. Jotenkin on itsellä sellainen näppituntuma, ettei Tappara kokonaan playoffeista ulos luiskahda, kun pitkän tappioputken jälkeen pari voittoakin tuli. Viiden porukka taitaa olla jo kasassa ja kuudenneksi yltääkseen pitää kyllä kaiken onnistua.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Kyllähän Tapparan "pitäisi" ilman muuta nyt pitää itsensä kymppisakissa. Jos ei onnistu, niin itseään saa syyttää. Kaikki on vielä klassisesti niissä kuuluisissa omissa käsissä. Liiankin tuttu fraasi...

Sanotaan nyt niin, että otteluista Pelicansia, SaiPaa ja Ilvestä vastaan pitää tulla vähintään kaksi voittoa. KalPa ja Jyp ovat odotusarvoisesti liian kovia vastuksia, niitä vastaan jäädään puille paljaille. Lukkoa vastaan voi tulla piste, pisteitä tai ei mitään. Nyt olis siis heti syytä pelata ylimääräiset paineet pois voittamalla seuraava peli, eikös se nyt juuri sopivasti olekin Pelicansia vastaan. Aika tärkeä peli, sanoisin! Ehkä jopa "avain" koko loppukauteen.

Useimmat ovat varmaan samaa mieltä siitä, että kotipelit ovat olleet tällä kaudella ongelma. Niissä kun olis napattu edes muutama voitto enemmän, niin tilanne olisi huomattavasti helpompi. Siinäpä onkin pohtimista ensi kaudellekin.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Katsaus sijoille 5-13.

HPK 81p ja 52peliä, jäljellä Kärpät(v) Lukko(k) Hifk(v) Kalpa(k) Ilves(v) Pelicans(k) loppupisteet 90p (arvio)

Kärpät 76p ja 53peliä, jäljellä HPK(k) Ässät(k) TPS(v) Hifk(v) Lukko(k) loppupisteet 84p (arvio)

TPS 76p ja 52peliä, jäljellä Jyp(k) Jokerit(v) Ilves(k) Kärpät(k) Pelicans(v) Hifk(k) loppupisteet 85-87p (arvio)

Tappara 73p ja 52peliä, jäljellä Saipa(v) Pelicans(k) Lukko(v) Ilves(k) Kalpa(v) Jyp(k) loppupisteet 88p(toive) 82p (arvio)

Saipa 72p ja 52peliä, jäljellä Tappara(k) Jyp(v) Pelicans(k) Ässät(v) Lukko(v) Ilves(k) loppupisteet 85p (arvio)

Blues 70p ja 53peliä, jäljellä Lukko(v) Kalpa(v) Hifk(k) Jokerit(k) Ässät(v) loppupisteet 79p (arvio)

Ässät 69p ja 52peliä, jäljellä Ilves(v) Kalpa(k) Kärpät(v) Saipa(k) Jyp(v) Blues(k) loppupisteet 78p (arvio)

Jokerit 69p ja 52peliä, jäljellä Pelicans(v) TPS(k) Jyp(v) Lukko(k) Blues(v) Kalpa(k) loppupisteet saattaa olla mitä vaan mutta veikataan 78p

Pelicans 67p ja 52peliä, jäljellä Jokerit(k) Tappara(v) Saipa(v) Jyp(k) TPS(k) HPK(v) loppupisteet 73-76p

Yhteenvetona siis luulen että 3 voittoo riittänee sääleihin koska muut joukkueet pelaa niin paljon ristiin ja muutamia pahoja vastuksia löytyy. 4 voittoo noista peleistä Tapparan pitäisi saada mutta pitää olla realisti.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
HPK 81p loppupisteet 90p (arvio)
Kärpät 76p loppupisteet 84p (arvio)
TPS 76p loppupisteet 85-87p (arvio)
Tappara 73p loppupisteet 82p (arvio)
Saipa 72p loppupisteet 85p (arvio)
Blues 70p loppupisteet 79p (arvio)
Ässät 69p loppupisteet 78p (arvio)
Jokerit 69p loppupisteet 78p
Pelicans 67p loppupisteet 73-76p

- - - muut joukkueet pelaa niin paljon ristiin - - -
Pakko vähän huudella vieraisiin pöytiin! Aika kovat loppulukemat olet laittanut.

Käytännössä jokainen joukkue sijoilla 5-13 pelaisi siis loppukauden vähintään 1,5 pistettä/ottelu -tahdilla. Kärpät tahdilla 1,6 pistettä/ottelu, TPS 1,83 pistettä/ottelu (ylempi arvio) ja SaiPa jopa 2,16 pistettä/ottelu. Pelicansin alempi arvio ei vaadi kuin 1,00 pistettä/ottelu.

Mistä nämä pisteet sitten tulisivat? HPK, TPS, TAP, SAI ja ÄSS kohtaavat Ilveksen vielä kertaalleen. Lasketaan Ilves-matsista jokaiselle sen kohtaavalle joukkueelle 3 pistettä ja lisäksi 1,5 pistettä jokaiselle joukkueelle keskinäisistä kohtaamisista. Näin ollen pisteitä olisi:

Koodi:
HPK 87   (puuttuu 3 pistettä)
KÄR 79   (puuttuu 5 pistettä)
TPS 83,5 (puuttuu 1,5-3,5 pistettä)
TAP 79   (puuttuu 3 pistettä)
SAI 79,5 (puuttuu 5,5 pistettä)
BLU 73   (puuttuu 6 pistettä)
ÄSS 76,5 (puuttuu 1,5 pistettä)
JOK 73,5 (puuttuu 4,5 pistettä)
PEL 73   (puuttuu 0-3 pistettä)

Eli kärkinelikko ei viimeisillä kierroksilla paljoa pisteillä juhlisi keskikastin joukkueita vastaan.

Koodi:
HPK vs. LUK (k), IFK (v), KAL (k) =       3 pts (mahdollinen)
KÄR vs. IFK (v), LUK (k)          =       5 pts (oletko tosissasi?)
TPS vs. JYP (k), IFK (k)          = 1,5-3,5 pts (hmmm... jäävään itseni)
TAP vs. LUK (v), KAL (v), JYP (k) =       3 pts (ehkä)
SAI vs. JYP (v), LUK (v)          =     5,5 pts (uh-huh-huh...)
BLU vs. LUK (v), KAL (v), IFK (k) =       6 pts (no joo...)
ÄSS vs. KAL (k), JYP (v)          =     1,5 pts (täysin mahdollista)
JOK vs. JYP (v), LUK (k), KAL (k) =     4,5 pts (vaikea uskoa)
PEL vs. JYP (k), HPK (v)          =     0-3 pts (alaraja saavutettu)
Lisäksi pitää ottaa huomioon, että Ilves tuskin häviää koko loppukautta nollilla. Jokainen Ilvekselle hävitty piste lisää keskikastin joukkueiden pistetarvetta kärkinelikolta.

Ainakin Kärppien, SaiPan, Bluesin ja Jokereiden pistemäärät tulevat jäämään noista arvioimistasi. Myöskään TPS ei tule pääsemään tuohon ylempään arvioimaasi lukemaan (87pts).

Tein näistä keskikastin joukkueiden loppuohjelmista pari päivää sitten pientä analyysia ja arvioita loppusijoituksista ja -pisteistä.
Vilkaisin muuten viime vuoden lopullista taulukkoa. Runkosarjan voittoon (JYP) riitti 106 pistettä, kuudenteen sijaan (KalPa) 97 pistettä ja kymmenenteen sijaan (TPS) 80 pistettä.

Mitä kauemmin tuijottelin tuota tämän kauden taulukkoa kuusi kierrosta ennen päätöstä sekä joukkueiden otteluohjelmia, tulin seuraavaan lopputulokseen. Tänä vuonna 110 pistettä ei välttämättä riitä kuin runkosarjan kakkossijaan. Kuudes sija lohjennee 83 pisteellä ja säälipleijareihin pääsisi 78 pisteellä.

Willi veikkaus tähän loppuun:
6. TPS
7. Kärpät
8. SaiPa
9. Tappara
10. Ässät
11. Pelicans (yhden pisteen tai jopa maalierolla)
12.-13. Blues/Jokerit (who cares?)
Samassa viestissä on myös sanalliset arviot näistä TPS:n kannalta tärkeimmistä joukkueista - myös Tapparasta...
Myös Tappara on käytännössä jo varmistanut säälipleijaripaikkansa. Kohtuulliset mahdollisuudet tietysti vielä kuudenteen sijaankin, mutta vaatisi sekä Kärppien että TPS:n epäonnistumista. Viimeinen säälipleijaripaikka (78pts) vaatinee Tapparalta alle piste/ottelu tahtia (=0,83 pistettä/ottelu). Kolmen kärkijoukkueen kohtaaminen, joista vielä kaksi vieraissa, ei lupaa paljoa pistepussin pohjalle. Kannattaa myös huomioida, että TAP-ILV -ottelu viikon päästä tiistaina saattaa olla viimeinen Tampereen paikallisvääntö pitkiin aikoihin. Tämä antaa varmasti boostia Ilvekselle, vaikka muuten panosta peleissä ei olekaan. Tapparan kauden jatkon kannalta tärkeimmät ottelut ovat heti kaksi tulevaa; SaiPa Lappeenrannassa ja Pelicans kotona. Näiden otteluiden lopputulokset antanevat jo hyvin osviittaa tulevasta säälipleijareiden järjestyksestä. Tiistain ottelupari SaiPa-Tappara saattaa hyvinkin toistua säälipleijareissa ja nimenomaan tässä järjestyksessä.
Veikkasit mm. Bluesille yhdeksää lisäpistettä loppukauden viidestä ottelusta! Millä helvetillä tuolla loppuohjelmalla? Toistan lupaukseni!
Blues on tällä hetkellä kymmenentenä, mutta ottelun muita enemmän pelanneena. 70 pisteeseen pitäisi raapia kahdeksan lisäpistettä (=1,6 pistettä/ottelu) viiden seuraavan matsin aikana. Sarjataulukon ykkönen ja kakkonen vieraissa sekä paikallisvastustajat IFK ja Jokerit kotona. Viimeinen (luultavasti viimeisen säälipleijaripaikan varmistava) ottelu Ässiä vastaan lauantai-iltana Porissa. Enemmän kuin neljä pistettä näistä otteluista Bluesille ja minä syön hattuni (by Bubi).
Kiitos ja anteeksi! En huutele tämän enempää!
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Huutelenpa sittenkin lisää! Löysin toisenkin arvion Tapparan loppukaudesta verrattuna TPS:n.
Tapparan ohjelmassa huomio kiinnittyy vierasotteluihin Lappeenrannassa, Raumalla ja Kuopiossa. Ohittaakseen TPS:n sarjataulukossa Tapparan olisi otettava jäljelläolevista otteluistaan neljä pistettä enemmän kuin TPS:n. Noista kolmesta ottelusta pisteitä ei ainakaan helpolla ole tulossa. Yksi kotiottelu on vielä JYPiä vastaan sekä paikallisottelu Ilveksen isäntänä. Myös Pelicansilla saattaa olla paljon pelissä Tapparaa vastaan, jos lahtelaiset saavat revittyä pisteitä Jokerit-matsista ensi tiistaina. Tapparan loppukauden ohjelma on tarkasteltavista joukkueista selkeästi hankalin. Näin ollen en usko, että Tappara tulisi nousemaan taulukossa TPS:n ohitse!
Tässä viestissä tarkastelin siis Kärppiä, TPS:a, Tapparaa ja SaiPaa. Näistä joukkueista siis mielestäni Tapparan loppuohjelma on selkeästi hankalin.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Tärkeääkin tärkeämpi voitto. Toivottavasti Pelicanskin kaatuu torstaina, niin säälipleijaripaikka olisi aika lailla taattu. Kuudenteenkin sijaan on vielä mahdollisuudet, mutta oikeastaan se ei hirveästi kiinnosta, jos Jyp on kolmas. HIFKikään ei mikään toivevastustaja ole, joten - jos puolivälieriin selvitään - Lukkoa toivoisin kyllä ehdottomasti vastaan kärkinelikosta. Lukko ei ole viime aikoina ollut niin kovassa tikissä, ja toisaalta Tappara on vienyt toistaiseksi kaikki Lukko-taistot. Mielenkiinnolla odotan myös Lukon otteita playoffeissa.

Ja Mr. Foxille: Alapas hamstraamaan mausteita, tuon Lukko-voiton jälkeen voitaneen odottaa, että Blues saa vielä pari pinnaa, vaikken sitä oikein toivokaan.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Guollan kausi on käytännössä ohi: uutinen.

Vaikeaksi menee ilman kakkossentteriä. Loppukausi taitaa olla kahden kortin varassa. Ykkösviisikon pitää takoa kovalla tahdilla maaleja ja Säterin torjua myös mahdottomat, jotta menestyksestä voi edes haaveilla. Kakkonen on nyt se donitsi eikä kolmos- ja nelosketjulta voi odottaa isoja tehoja, vaikka he muuten ovatkin pelanneet hienosti viime pelit.

Jotenkin pitäisi saada puolustus tukittua ja odottaa ykkösketjun ratkaisevan pelit hyökkäyspäässä. Aika hataran lähtökohdat, mutta katsellaan nyt loppuun asti.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt jos koskaan tarvittais sitten Jannea takaisin sairastuvalta ottamaan tuo rooli. Jos on sekä Ojanen että Guolla pois koko loppukauden niin heikoksi menee.

Vaikka Ojanen vielä tällä kaudella pelaisi, ei hänestä mitenkään ole korvaamaan Guollan panosta. Kakkossentteriksi hänet varmaankin laitetaan, mutta kahden pahan jalkavamman jäljiltä ei häneltä uskalla odottaa juurikaan mitään. Paluu on nyt venynyt koko ajan eikä tulevasta ole tietoa. Ojanen käveli kyllä ihan normaalisti, kun hänet viimeksi näin, mutta luistimet jalassa tilanne voi olla ihan toinen.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tietysti näin on kuten Borre sanoo, mutta tuntuu kuitenkin siltä että Janne on se "last best hope" tuolle paikalle. Oli kunto mikä tahansa niin joukkue tarvitsee toisenkin sentterin joka uskaltaa vähän pitää kiekkoa. Ja jotta olis jotakin jakoa niin donitsin reunoista pitää saada jotakin irti...

Tässä kohtaa voi jälleen todeta, että ei kovin valoisalta näytä tuo sentteritilanne ensi kautta ajatellen. Lehterän, Ojasen ja Guollan kun ottaa nykyjoukkueesta pois niin... Kolmikosta vain Guollan jatko ensi kaudelle on jonkinlaista realismia, mutta ei hänenkään varaansa voi rakentaa, koska voi olettaa että pystyy pelaamaan about puolet peleistä.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kakkossentteriksi hänet varmaankin laitetaan, mutta kahden pahan jalkavamman jäljiltä ei häneltä uskalla odottaa juurikaan mitään.

Henkilökohtaisesti ainakin aion odottaa, sillä jos nyt Ojaselta ei uskalla odottaa mitään, niin sittenhän ei taida enää tullakaan sitä hetkeä kun voi odottaa?

Eli kun on nyt vielä mukana, niin kyllä kaikki täytyy antaa tai muuten olisi ollut sama jo lopettaa kesken kauden. Ei ura saa arvoistaan päätöstä, jos ikoni hissutellaan tästä eläkkeelle, vaan vielä kerran kunnon rooliin ja kaikki peliin.
 

PJx

Jäsen
Henkilökohtaisesti ainakin aion odottaa, sillä jos nyt Ojaselta ei uskalla odottaa mitään, niin sittenhän ei taida enää tullakaan sitä hetkeä kun voi odottaa?

Eli kun on nyt vielä mukana, niin kyllä kaikki täytyy antaa tai muuten olisi ollut sama jo lopettaa kesken kauden. Ei ura saa arvoistaan päätöstä, jos ikoni hissutellaan tästä eläkkeelle, vaan vielä kerran kunnon rooliin ja kaikki peliin.
On eri asia toivoa kuin odottaa. Jos ura päätyy näin, tai edes miehen nilkuttaessa kentällä puolitehoisena, ei se ole ollut tietoinen valinta. Jos ei jalka toimi, se ei toimi eikä sille ei voi mitään. Juhlallisuudet on hoidettava sitten jollain muulla formaatilla.

Ei Ojanen olisi ensimmäinen pelaaja jonka ura loppuu vammaan eikä viimeinenkään. Kuuluu lajin luonteeseen ja sekin on vaan hyväksyttävä kun muuta ei voi.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Kun Janne nilkuttais edes kentälle näiden neljän kierroksen aikana mitä jäljellä on ja takois sen tasapistesumman niin olis jees. Tapparassa on 3 jätkää tällä hetkellä joilla on mahdollisuus saada paita kattoon Jannen lisäks, järjestyksessä Mäntylä, Nieminen, Saravo. Kenelläkään muulla ei ole edes tilaisuutta sinne. Kaikki 3 ovat sellaisia jätkiä joita arvostan syystä jonka kaikki tietävät.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Jannesta "rampana" olisi korkeintaan apua erikoistilanteissa. Ja jos jalka ei kestä rasitusta niin aivan turha peluuttaa edes niissä. Eihän tuo ole spektaakkelinomainen lopetus uralle mutta kuten jo edellä sanottiin, ei ole ensimmäinen eikä myöskään viimeinen pelaaja joka lopettaa loukkaantumiseen ja perseelleen menneesseen kauteen.

Guollan puuttuminen rivistä näkyy niin selkeästi, että pyhää vettä saa ripotella jokainen pelaaja otsalleen jos meinataan edes muutama piste poimia lopuista peleistä runkkarissa.

Tähän vielä päälle noiden pakkien peluuttaminen, osa rupeaa olemaan jo niin puhki viimeisessä erässä että morjes.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin, no eipä Tapparan tämä (sen paremmin kuin mikään muukaan, jos ihan vakavasti puhutaan) kausi sellainen ole että kannattaisi Jannen lähteä terveydellään leikkimään. Jos ei ole toipunut riittävästi niin ei ole. Vaikka uran loppuminen näin on tietysti ikävää, niin vielä monin verroin ikävämpää olisi jos palaisi puolikuntoisena ja tulisi joku paha loukkaantuminen tähän loppuun.

Toivon kuitenkin että jalka kestäisi ja mies vielä kentällä nähtäisiin. Jos on sitten hitaassa "7 minuutin kunnossa" niin mikäs siinä. Sitten vain vetää pelkät kakkosylivoiman vaihdot. Varmasti auttaisi joukkuetta siinäkin roolissa.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikka uran loppuminen näin on tietysti ikävää, niin vielä monin verroin ikävämpää olisi jos palaisi puolikuntoisena ja tulisi joku paha loukkaantuminen tähän loppuun.

Olisi se ikävää, mutta ei jääkiekko ole mielestäni laji, jota kannattaa pelata, jos pelkää pirusti loukkaantuvansa. Ojanen on nämä kaksi viimeisintä kautta halunnut vielä jatkaa huipulla ja on siinä nyt jos oikein lasken kolme kertaa loukkaantunut.

Mielestäni jotenkin surkuhupaisaa, jos hän nyt tulee vielä kerran pelaavaan kokoonpanoon, vain varoakseen, ettei enää loukkaannu. Kyllä mielestäni kunniakas lopetus on tulla mukaan vielä täysillä ja pelata ne pelit, joita tulee täysillä ja sitten sen jälkeen parannella vammoja. Muuten voi sanoa, että olisi kannattanut lopettaa jo kaksi vuotta sitten.

Veikkaisin, että tästä olisi itse Ojanenkin samaa mieltä.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei varmaan ollut Draco tarkoituksesi, mutta tuntuu vähän tahalliselta sanojeni vääntelyltä tuo kommentti. Lainaamassasi viestissähän olen kutakukinkin täsmälleen samaa mieltä kuin mitä sinä olet ollessasi siitä eri mieltä. Toisin sanoen, että jos ei pysty laittamaan itseään kentällä likoon niin on parempi jättää väliin. Ellet nyt sitten ollut sitä mieltä että "kunniakas lopettaminen" vaatii paluuta terveystilanteesta riippumatta, paskat jatkosta.

Eiköhän se ole ollut kaikille jo hyvin pitkään selvää, että Ojanen ei loukkaantumisia pelkää.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nojoo, jostain on vähän väännettävä, kun Tapparan touhu on tällä hetkellä muuten niin harmaata. Varmaan toivomme kaikki hienoa uran päätöstä Ojaselle.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onhan tämä näköjään tällaista aikaa, että kaikki mikä pelaa Tapparassa, loukkaantuu. IFK-fanithan osasivat ennustaa jo Guollan tullessa, että on se hyvä runkosarjassa, mutta sitten se loukkaantuu tai pelaa paskat playoffit. Ja näinhän se sitten meni.

Lukon dramaattinen tasonlaskukin selittyy ihan yksinkertaisesti muutaman avainpelaajan loukkaantumisella. Varsinkin, kun ovat olleet puolustajia. Tapparalla taas sentterit eivät pysy mitenkään terveiden kirjoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös