• 11 265
  • 93

secord

Chicago Blackhawks
Chicago on onnistunut sössimään pelin ihan omin avuin. Jätkät on ihan yössä ja Detroit pelaa viisikkona loistavasti. Ei nyt voida Huetin piikkiin kaikkia laittaa, ainakaan tuota 2-5 maalia, mutta mää en jaksa enää tuota sätkyukkoa suakaeli! Vaihdan streamit redtubeen nyt!

Kuival

KalPa & Philadelphia Flyers
1+2, hienon syötön tarjoili Chicagon 2-0 maaliin :)

Sateentekijä

Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Oli kyllä hullu erä. Ekan erän jälkeen näytti peli lässähtävän pannukaksi. Tokan erän loppuun vielä Datsun ottaa Kanelta tikkarin pois suusta. Lisää tätä!

Saikka

Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Vaihdan streamit redtubeen nyt!

Pornhubilla on enemmän matskua...Eikun siis juu, ei tota, en tiedä. Isot pojat kertoi.

Nyt lämmittelyksi pari matsia NHL10:tä ja sitten metsästämään streameja Wild-Flames -vääntöön. Pitäisi olla hyvä matsi, viimeksi ainakin oli suorastaan nautinto koko matsi. Puolivaloilla antoivat Flamesin hyöriä kulmissa ja Wild itse teki universumin kauneimpia maaleja (ainakin melkein se meni näin). Paitsi Havlat. Martyn voisi viltittää sen ruman maalin vuoksi. Tai kutsua ainakin Maryksi koko matsin ajan.

Vielä ei kokoonpanoista muuta varmaa tietoa kuin Boogaardin puuttuminen. Boogey sai kaksi matsia pelikieltoa taklauksestaan Ryan Jonesiin. Polvi polvea vasten, nopea tilanne jne.

PS. Xcel Energy Center loppuunmyyty otteluun numero 400. Putkeen. Ei ihan paskasti expansion jengiltä. Eli siis selvennys, kaikki ottelut Wildin historiassa loppuunmyytyjä. Saldo kotimatseista Wildilla 217-120-62. Aika siistiä, etten sanoisi.

Olisi kai voinut heittää Wildin ketjuunkin mutta kun nyt aloin kirjoittamaan niin en tosiaan ala enää siirtämään.

NaNi

Lukko, KooKoo, Red Wings
Pääsin vasta toisen erän loppuun mukaan niin mitäs Bertuzzille on käynyt kun ei ole kentällä ollut lainkaan?

Kuival

Väänsi polvensa kun kaatui joku Hawkspelaaja päällään.

vetoo

Slovakia, Bolts
Tämä oli helppo arvata.

Chicago ei kyllä noilla molareilla kappia voita.
Itse en pysty katsomaan ottelua, kun netin nopeudessa on jotain häikkää. Olisiko joku Detroitin maaleista ollut Huet'n torjuttavissa? Harmi jos Chicagon menestymismahdollisuudet jäävät kiinni maalivahtipelin epävarmuudesta.

Kuival

Eipä mitään.

Hyvin pyörii Hawksien peli välillä. Mutta kyllä Datsjuk on hieno mies.

5-4. Chicagohan tätä kolmatta onkin hallinnut.

Huetin piikkiin maaleja ei voi kyllä suoranaisesti laittaa, mutta onhan se kysymysmerkki maalinsuulla pelaajille harmillinen poffeja ajatellen.

Roni Jii

San Jose Sharks, Scott Nichol
Detroithan sen homman sitten lopulta vei. Propsit Chicagolle kiristä ja kolmannen erän suvereenista hallinnasta, mutta kyllähän joukkue itse sössi toisessa erässä itsensä tuohon tilanteeseen.

Puukallo

Pelicans, Calgary Flames
Toskala aloittaa Minnesotassa Flamesin maalilla, joten odotettavissa on maalirikas ilta (ainakin toiseen päähän) :)

Hyvä alku Flamesille. Toskala näyttää kyllä oudolta Flames-nutussa.

jokerit67

Hieno toinen erä Detroitilta, muu peli oli hirveetä kuraa. Ekassa Chicago painosti ja vei miten halusi, kolmannessa Wings lopetti pelaamisen täysin ja se oli about 2 sentin päässä kostautua, mutta "Jan" Kopecky ei osunut kiekkoon. Oli muuten hemmetin ärsyttävää kuunnella tuota selostajaa, kun meni joka kerta nimi väärin. Se on v%##u TOMAS!

Espen

Old time hockey like Eddie Shore
Nyt kun kolme matsia tulee ihmisten aikaan onkin vaikea valinta siitä seurattavasta.

Saikka

Olipa turhauttava erä. Alkuun maali Flamesille kohtalaisella munkilla, lämäri menossa ohi mutta Bourquen jalka edessä ja maali. Toista maalia en nähnyt kunnolla, mutta pistän Zidlickyn piikkiin koska oli kentällä ja sen caphit on ensi kaudesta lähtien 4 miljoonaa. Yritti lahjoittaa ihan aikuisten oikeastikin maalia Wildin ollessa ylivoimalla, onneksi Bäckström pelasti Mossin läpiajon.

Sitten Wildin paikkoihin, pelkästään Latendressella tontteja lähes hattutemppuun. Pari ohjausta, yksi hyvästä paikasta veto ja yksi pikku kynällä saatu paikka maalin edessä, harmittavasti rystyveto jäi vaisuksi. Burns veti tosi hyvän erän, tuolla tasolla kun jatkaa koko matsin niin tulee tekemään maalin.

Disaster

Habs
Canucks @ Predators

Ekan erän jälkeen ottelu on numeroissa 1-1.

1-0 Edler
1-1 Arnott

Yksi tappelukin nähtiin, kun Burrows ja Hamhuis hieman nahistelivat, mutta eipä tuosta oikeen mitään tullut.

Noob

Minnesota Wild
Pahasti poltteli kiekko pakkien lavassa. Paikkoja kyllä oli, että eipä tässä vielä mitään hätää ole. Shokkialun jälkeen Wild sai kuitenkin ihan hyvän otteen pelistä. Loppuerästä oli sitten jo pientä hurlumhei-kiekon makua ilmassa. Koskahan Marty (vai Mary?) on viimeksi lämännyt viivalta yv:n aikana? Saisi nyt kerranki kokeilla. Tällä kertaa kelpaa jo rumatkin maalit. Burnsin luistelu on kyllä maagista, parhaimmillaan pujottelee kentän läpi ilman mitään ongelmaa.