Kuunteletko Auran Aaltojen otteluselostuksia?

  • 210 805
  • 827
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Järvenpää oli heti KalPa pelin alussa suht kuutamolla kun selitteli jotain perus liirumlaata kun yhtäkkiä toteaa että siellä on peli täydessä käynnissä ja KalPa teki melkein maalin (käväisi ilmeisesti tolpassa?). Varsinkin vierasmatsit tekisi mieli kuunnella radiosta kun harvemmin niitä tulee lähdettyä katsomaa,mutta harvemmin sitä jaksaa kuunnella koko matsia.
 

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
Järvenpää oli heti KalPa pelin alussa suht kuutamolla kun selitteli jotain perus liirumlaata kun yhtäkkiä toteaa että siellä on peli täydessä käynnissä ja KalPa teki melkein maalin (käväisi ilmeisesti tolpassa?).

Tää on klassikko. Selostuksessa on jotain pielessä kun saa arvuutella taustaäänistä milloin peli alkaa. Epämääräistä juttua juttua juttua ja voi että, niinhän siinä sitten kävi että kiekko on siellä maalissa.

AnaMasan imitaatiolle täältä vielä huutonaurut, juuri noinhan se on.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"kiekko maaliin" sanoi Järvenpää
Sitten yhtäkkiä siellä onkin pelaaja ja tilanne edelleen 0-0
.. ei tosta saa kyllä välillä mitään selvää pelin kulusta :P
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Tiesittekö muuten, että Järvenpää ei ymmärrä ihmisiä, jotka aloittavat naureskelun ja kikattelun kun heitä kuvataan ja kuva näkyy screenillä.
 
Tiesittekö muuten, että Järvenpää ei ymmärrä ihmisiä, jotka aloittavat naureskelun ja kikattelun kun heitä kuvataan ja kuva näkyy screenillä.

Off topicina sen verran että on naurettavaa katsoa videota taululta kun aina jo(t)ku(t) 11-15 -vuotiaat tytöt tunkevat päänsä kolme penkkiriviä alemmas ja kamera vaan kuvaa... Mieluummin katselisi lähikuvana Suikkasen tuimaa tiikerinkatsetta.
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Tuolla otteluseurannassa jo huutelinkin mutta meni varmaan ohi, piti kysymäni että puhuiko Järvenpää Norrenasta (Noronen) vai kuulinko ihan harhoja?
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaahs nyt on taas vaihteeksi koko nettiradio pimeenä? No eipähän tartte sitten kuunnella ollenkaan :/
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Jaahs nyt on taas vaihteeksi koko nettiradio pimeenä? No eipähän tartte sitten kuunnella ollenkaan :/
Juuri testasin; kyllä mulla ainakin toimi! Vaihdoin kuitenkin radioon, kun kuuluvuusalueella olen.

Aloin kuunnella kesken matsia. Järvenpäällä on studiossa joku kommentaattori. Ketä?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Järvenpäällä on studiossa joku kommentaattori. Ketä?

Taitaa olla tuo Kaskisen Kalle niin kuin oli muistaakseni myös HIFK-matsissa. Aika perusjuttuahan tuo heittelee, ei mitään jäätävää analyysia.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
"Harmi, että Suomisella on tuo maski naamallaan, olisi voinut tulla pahempaakin jälkeä". Kyllähän nämä jutut ovat tuolla välillä aika huvittavia, mutta näillä mennään. Huonompaakin selostusta on joskus kuultu.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mikäköhän studioemäntä Ilonalla mahtaa olla?

"Jos Jimi Hendrix olisi elossa, niin antaisin kyllä näpelöidä minunkin kitaraani. Sen verran taitavasti hän tuota käsittelee."

Pari peliä sitten Carlos Santana sai saman tuomion. En tiennytkään, että Ilona on noin musikaalinen vai mahtaakohan Ilonan "kitara" olla virityksen tarpeessa...
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaskisen Kalle on alkanut useamminkin selostuskopissa viihtymään. Nostaa mielestäni hieman ottelulähetyksen kokonaistasoa, joten ihan tervetullut lisä ja Järvenpääkin pysyy ehkä vähän paremmin järjissään seuraa saadessaan. Kyllähän Kaskisen jutut sentään aina ne Järvenpään täytehöpinät voittaa.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Maanantain peli tuli kuunneltua kokonaan ja tänään taas olen kuulolla. Toivottavasti Kaskinen olisi tänään Järvenpään kanssa selostamassa peliä. Maanantain pelistä vielä se, että vaikka Järvenpää sekoilee ja selittelee jotain omia "muka hauskoja" juttuja, niin jotenkin tuntui että oli vielä suuremmalla (niin kuin kaikki muutkin kevään aikaan) tunteella mukana. Tosin sekoiluja löytyy aina, Lukon maalilla oli ekassa(?) erässä jossain tilanteessa Engvist, ja muutaman kerran Järvenpää rupesi arpomaan urakalla Lukon pakkien kanssa ( .."kiekko osuu siinä Cook..eeh..Kovas..öö Tikkasen jalkaan.." ja peli jo toisessa päässä kun herralla on tiedossa kenen jalkaan se kiekko osui). Ja muistihan mies myös nostaa esiin sen konjakki paukun.
 

JiiTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksiköhän en saa millään toimimaan AA:n nettiradiota omalla läppärilläni. Käytössä on kaksi toisto-ohjelmaa (Media Player ja Winamp), mutta aina kun yritän avata radiota Winampilla, niin ruutuun tulee teksti "Tähän tiedostoon ei ole kytketty toiminnon suorittamiseen käytettävää ohjelmaa. Luo kytkentä Ohjauspaneelin kytkentöjen määrittämiseen tarkoitetussa sovelluksessa."

Media Playerilla avatatessa tulee taas teksti "Windows Media Player ei voi toistaa tiedostoa verkkovirheen vuoksi. Palvelin ei ehkä ole käytettävissä. Varmista, että verkkoyhteys on toiminnassa ja että välityspalvelinasetukset ovat oikein."
Olisin erittäin kiitollinen jos joku viisaampi osaisi ratkaista tämän ongelman puolestani. Itse kun en kovin taitava koneen kanssa ole.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Miksiköhän en saa millään toimimaan AA:n nettiradiota omalla läppärilläni.
...
Olisin erittäin kiitollinen jos joku viisaampi osaisi ratkaista tämän ongelman puolestani.
Ei tässä ole mitään ongelmaa. Olet siunatussa tilassa. Joku korkeampi voima haluaa sinulle hyvää.

En saanut oikein tolkkua ongelmastasi, mutta yritäthän avata streamia suoraan winampista, eikä web-selaimesta. Aina kun mulle tulee tarve haukkua Järvenpäätä, avaan AA:n lähetyksen näin

- Winamp auki
- Hiiren oikealla jotain tyhjää kohtaa winampissa, valikko aukeaa
- valikosta play -> url (tai sama suomeksi)
- Aukeavaan ikkunaan osoite "http://nettiradio.auranaallot.fi:1755" ilman lainausmerkkejä
- Viimeistään 30 sekunnin kohdalla kannattaa winamp sulkea siitä yläkulman ruksista, ettei mene hermot änkytykseen, puusilmäisyyteen, täytesanoihin, disinformaatioon ja narisevaan ääneen.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Yritin yksi päivä kuunnella tuota, mutta kuului sellaista ihmeellistä suhinaa taustalla. Mistähän se mahtoi johtua?
 

JiiTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En saanut oikein tolkkua ongelmastasi, mutta yritäthän avata streamia suoraan winampista, eikä web-selaimesta. Aina kun mulle tulee tarve haukkua Järvenpäätä, avaan AA:n lähetyksen näin

Nyt kokeilin ensimmäisen kerran tuota tapaa, mutta ainakaan äsken ei toiminut sekään. Winamp ilmoitti "service unavailable".

Itsellä alkaa olla pikkuhiljaa jo ikävä Järvenpäätä, kun AA:ta en ole koko kauden aikana pystynyt kuuntelemaan sattuneesta syystä.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Jatketaanko AA-kehukuoroa tuolla AA-ketjussa, niin pysyy homma kuosissa. Sieltä vimosilta sivuilta löytyy meikäkäisen muuttumaton mielipide Järvenpäästä.
(sanoi AnaMasa Media&Julkisuus -ketjussa)

Good idea, Ana. Joten nostetaanpa tätä sitten...

Vaikka jossain määrin tunnenkin Järvenpäätä ja kyseessä on ihan ok kaveri, niin on vaikea olla Anan kanssa eri mieltä miehen selostuskompetenssista. Silti AA-selostuksia tulee kuunneltua kaudessa about 30 ottelua, joskus reissussa tulee taivuttua myös merisääradion liigakierroksen äärelle. Eli Järvenpään parissa tulee vietettyä yhteensä muutama vuorokausi (n. 50h) talven aikana. Pelottavaa. Kertoo jotain rakkaudesta lätkään ja Tepsiin. ;-)

Kaiken kaikkiaan täytyy ihmetellä, kuinka paikallaan Auran Aaltojen Lämäri-lähetykset ovat polkeneet viime vuodet. Noh, pienillä resursseilla on vaikeaa tehdä Amerikkaa, mutta silti... Veikkaan lätkäselostusten olevan Aalloille elintärkeä tuote, ko. radion viikkokuuntelijaluvut ja profiili ovat melkoisen heikkoja ja tod.näk. romahtaisivat entisestään ilman TPS-selostuksia (incl. futis). Eli jos johonkin pitäisi satsata, niin Lämäriin?
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Listauksia löytyy täältä. Melko karua tavaraa Auran Aaltojen (ja Radio Sadan) osalta. Tai ainakin on varaa parantaa.

Eihän tuolla listalla edellä ole pääasiassa kuin valtakunnallisia radioita millä on enemmän kuuntelijoita tai sitten Helsingin radioita. Kuuntelijalukuihin vielä vaikuttaa vahvasti se, että Turun alueella on kaksi merkittävää kanavaa. Parempi olisikin omasta mielestä, että matsitselostukset menisivät Radio Sadalle mitä itse kuuntelen normaalisti ja omasta mielestä parempi kanava niin musiikin kuin juttujen suhteen.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Eihän tuolla listalla edellä ole pääasiassa kuin valtakunnallisia radioita millä on enemmän kuuntelijoita tai sitten Helsingin radioita. Kuuntelijalukuihin vielä vaikuttaa vahvasti se, että Turun alueella on kaksi merkittävää kanavaa.

300 000 ihmisen kuuntelualueella 15 000 kuulijaluvut eivät ole oikein yhtään mitään. Hemmetti, ruma vasemman käden projekti Radio Melodiakin jyrää meitin! Turussa on 0 kpl merkittäviä paikallisia radiokanavia. Korreloi uskoakseni suoraan olemattomilla kanavaprofiileilla ja selkeän johtoajatuksen puutteella ko. radioissa. Esim. Sadassakin se rock-osuus on Ikua lukuunottamatta täysi vitsi toimittajistossa.
 

Venttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
AA:n kannattaisi todella santsata urheiluun. Sekä jalkapalloon, että jääkiekkoon. Tuskin kauhean moni kuuntelee kanavaa pelipäivien välissä. Selostus, ja oikeastaan koko lähetys, on pelkkää kuraa. Tylsiä mukahauskuuksia mukahauskuuksien perään. Tämä lehistötilaisuuden itkut olivat kyllä pohjanoteeraus, melkein laitoin herra Järvenpäälle Facebookin kautta palautetta, mutta hillitsin itseni.
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rätiseekö muilla tuo otteluselostus tavallista enemmän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös